W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Okropnie boli mnie od dwóch dni brzuch, do tego stopnia, że zaczęłam się martwić. Wiem, że to mogą być więzadła i powiększający się brzuch, ale bez nospy czy przeciwbolowych muszę leżeć bo stanie i ruch potęguje ból. Co prawda jutro mam wizytę w klinice, ale to typowe określenie płci więc nie wiem czego się spodziewać więcej, mam nadzieję, że powiedzą jeśli będzie coś niepokojącego.
-
Noelle wrote:Kuźwa od godziny próbuję ustrzelić Klarze zdjęcie żebyście mi powiedziały czy to ząb i ni hu hu nie potrafię… 🤣Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Furka wrote:Okropnie boli mnie od dwóch dni brzuch, do tego stopnia, że zaczęłam się martwić. Wiem, że to mogą być więzadła i powiększający się brzuch, ale bez nospy czy przeciwbolowych muszę leżeć bo stanie i ruch potęguje ból. Co prawda jutro mam wizytę w klinice, ale to typowe określenie płci więc nie wiem czego się spodziewać więcej, mam nadzieję, że powiedzą jeśli będzie coś niepokojącego.
Furka lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Furka powiedz, że Cię to niepokoi nawet jeżeli to tylko sprawdzenie płci!
Że to ząb to w sumie wiem bo widzę ale czy on powinien się przebijać w tym miejscu to już nie wiem. 😅🙈 I czy ta krawędź jest już na zewnątrz czy jeszcze jakimś cudem w dziąśle też nie wiem!Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Simons_cat wrote:Jak z przodu to może wsadź jej gryzak do buzi 🤣 i wtedy może wystarczy podnieść wargę jedynie dla lepszej widoczności 😅 nic innego mi nie przychodzi do głowy 🤣Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Noelle, Mlodamezatka, Atena37, Annamaria, asiek96, Łydzia, Ayayanee, Furka, Simons_cat, Asia2309, Lisa_, K&K, agusia_246, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Noelle, można przejechać delikatnie łyżeczką po dziąśle i słyszysz wtedy, że natrafiasz na coś twardego. Albo odczekaj dzień, dwa, jesli to ząbek, to nie bedzie wątpliwosci, bo wyjdzie i będzie widoczny..
jak takie tyciunie coś jest na dziąsełku, to szkoda ją męczyć, poczekaj, i raz dwa potem trzaśniesz fotę
EDIT
aa wkleiłaś, już widzę. U nas w tym miejscu zęby nie wychodziły, z góry dziąsełka tylko. Zobacz, czy jutro tez bedzie tam to zgrubienie, może to tylko chwilowa zmiana i jakaś inna przyczyna..
Alutka, ja żadnym guru jedzeniowo-zdrowotnym nie jestem, ale miody jem cały czas, najwięcej podczas starań, i w ciaży też sporo. Szczerze, nie słyszałam o przeciwskazaniach, a raczej o samym dobrym wpływie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2021, 14:06
-
Noelle wrote:Agape stukałam łyżeczką i ona mówi, że to ząb. 🙈 Ale czy on ma iść dalej czy w tym miejscu się przebije i będzie spokój? 🙈
OMG. Pierwsze słyszę, żeby w takim miejscu, normalnie anomalia jakaś.. W którym to miejscu ona ma, to jest na lini trójek, czwórek? Bo patrząc na zdjęcie, to nie jest środek buzi i jedynki, dwójki..? -
Furka wrote:Justyna.Optyk cudownie to napisałaś, aż się wzruszyłam
Szona przybijam piątkę za słoneczniki i męża, uwielbiam te kwiaty a mojego partnera poznałam na nowo i w trakcie porodu i pocudownie, że masz w Nim tyle wsparcia. Jak po cc? Doszłaś do siebie?
Odpukać, bardzo dobrze. W pon. zdejmą szwy i będzie w ogóle czad. Mogli zdjąć dziś, ale może uda się w pon połączyć to z krótkim spacerem z Małą. Zdarza się czasem ketonal, bo szwy ciągną, ale robię w sumie wszystko, tylko staram się nie podnosić za dużo i za ciężko. Już od wczoraj zaczęłam lezec na brzuchu - ponoć można nawet wcześniej zacząć. Do fizjo na taśmy idę 2 tyg po porodzie i zaczynam powrót do swojej aktywności. 💪Mlodamezatka, Nitka19, Simons_cat, K&K lubią tę wiadomość
7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
Na prośbę męża wysłałam teściowej nowsze zdjęcie małej, ze smoczkiem akurat. Teściowa odpisała "A na co jej ten smoczek? Teraz się smoczków nie daje."
Mój Darek się zagotował i oddzwonił do mamusi z tekstem "Wychowałaś trójkę dzieci, w tym mnie, zanim zaczniesz komentować co robimy źle, zrób rachunek sumienia czy Ty wszystko zrobiłaś dobrze. A smoczek kupiłem dziecku ja, więc nie rób z Justyny najgorszej matki o głupi smoczek".
No szczerze to się nie spodziewałam... Ej, ja serio tak źle robię dając jej od czasu do czasu smoczek ? Daje jej w sytuacjach kryzysowych jak mi się rozedrze np po kąpieli. To jest 15-20min dziennie... Nie śpi z nim przecież czy coś.