W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiek ale super że już macie uśmiechy 🥰🥰
Ja mam nadzieję że za niedługo też tak będzie i u nas, bo na razie to nie ma na to czasu, trzeba płakać 🙄
Wróciły do nas problemy brzuszkowe, nie takie jak przy jedzeniu zwykłego mleka z białkiem ale jednak, nie da się tak funkcjonować 🥺 zapisałam nas do gastrologa,
bo nie jestem w stanie pomóc mojemu dziecku a to sprawia że jestem w rozsypce,
Cały dzień go boli, w nocy ciągle się kręci stęka i ma nogi w górze, przecież chyba nie śpi skoro próbuje coś z siebie wycisnąć całą noc . Budzi się z krzykiem i płacze, krzyczy aż zaśnie, po czym budzi się co 5 min z płaczem po puszczeniu bąka... A potem nagle gazy się blokują w brzuchu i znowu krzyczy z bólu i nic nie pomaga i tak w kółko. Jeść nie chce, przybrał tylko 100g w tym tygodniu, a zawsze przybierał 250... Jutro idziemy do lekarza na szczepienie to pogadam z lekarką o tym wszystkim bo już nie mam siły patrzeć jak się męczy, i słuchać tego krzyku. Doszło do tego że nie lubię jak się budzi... Wole jak spi, oboje się mniej wtedy meczymy.. A on przecież nic nowego się nie uczy bo ciągle płacze zamiast patrzeć na świat 🥺 od dwóch dni to jestem tak zestresowana tym wszystkim... Bo już tak mu wciskam to jedzenie na różne sposoby żeby cokolwiek zjadł a on tylko się pręży, wrzeszczy i nie chce z bólu jeść 😕
Dotąd zjadal 720ml na dzień, teraz je 550 max i to większość w nocy jak śpi... w dzień się nie da na spiaco bo najwyraźniej nie śpi dość głęboko i budzi się wtedy z krzykiem i znowu się go nie da uspokoić 😞
dlatego mnie tu nie ma ostatnio choć staram się chociaż być na bieżąco z wami i podczytywac
co tam u was
Przyznam że bardzo mi brakuje takiego patrzenia w telefon, poczytania forum, artykułów, pobuszowania po sklepach online, dodania miliona rzeczy których i tak nie kupię do koszyka, bycia na bieżąco na insta.. i takie tam.. ehh
Cieszę się że zaopatrzyłam się w ubranka do rozmiaru 74 bo teraz nie mialabym czasu wybierać i kupować nowych 😅
Martynka nazwij dziecko jak Ci serce podpowiada, nie słuchaj innych bo będziesz potem żałować 🙂
Jeszcze chciałam polecić króliczka moonie bo mamy od urodzenia i teraz wystarczy po kąpieli położyć dziecko i włączyć króliczka, być blisko i szybko zasypia, gorzej że później się szybko budzi ale to już inna kwestia 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 21:23
-
Beza, współczuję bardzo 😥 Oby lekarz wam pomógł.
-
Beza, jak ja Cię rozumiem.. przechodziliśmy przez to samo.. teraz też nie wszystkie dni są idealne, ale jest lepiej i tego Wam też życzę. Mam nadzieję że lekarz coś zaproponuje.. daj znać koniecznie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 21:36
-
Ayayanee też mam nadzieję że lekarz cokolwiek zaproponuje a nie stwierdzi że trzeba to przeczekać 🥺
Kokoszka dlaczego te dzieci muszą się tak męczyć 😞
Dobrze że u Was widać poprawę bo patrzenie i słuchanie tego cierpienia rozrywa serce 💔
Dam znać po wizyciekokoszka31, Ayayanee lubią tę wiadomość
-
Miska a ja myslalam ze Ty mieszkasz w Kato dlatego tam rodzilas;p
Aya ja ostatnio byłam oglądać wózek i fotelik i akurat u nas Pani od razu powiedziała że czas oczekiwania 4-6 tyg ale może zdążyć się tak że będzie za dwa dni ale mogę odebrać w terminie jaki mi podali na początku więc chyba mają naprawdę mały magazyn..... Poza tym nie stresuj się zakupami tylko pomysł jakbyś się stresowała jakbyś była na końcówce i nic nie miała.... To dopiero stres
Beza współczuję ale mam nadzieję że lekarz pomoże i szybko problem się rozwiąże ;p
Alutka trzymam kciuki za bezbolesny i szybki poród 🤞Ayayanee, Beza27 lubią tę wiadomość
Wiek 29 lat.
Starania o pierwsze maleństwo od lutego 2020.
Obecnie 18 CS - ten w którym pierwszy raz zobaczyłam bladziocha
18 CS ---> 18 czerwcaJest druga kreseczka!!
22.06.2021 bhcg 361,2 mIU/ml
25.06.2021 bhcg 1594,2 mIU/ml
29.06.2021 mamy pęcherzyk i ciałko zółte
06.07.2021 mamy małego człowieka 5,4mm i serduszko6w2d
03.08.2021 mamy 37,4 mm człowieka :*
13.08.2021 I prenatalne --> wszystko wporządku
15.10.2021 II prenatalne i 5 rocznica ślubu (taki mały prezencik mam nadzieję się nam pokaże i ujawni swoją płeć) mamy ok 413g małej królewny
14.12.2021 III prenatalne 1495g(prognoza do porodu 3500g i 55 cm)
11.01.2022 Mała waży ok 2144g
01.02.2022 Mała waży ok 2828gNasze Szczęście
-
Ayayanee wrote:Szona, skąd ten kocyk?
My MemiAyayanee lubi tę wiadomość
-
Beza, bardzo mi przykro, że tak walczycie
oby mały brzuszek dojrzał szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2021, 02:54
Beza27 lubi tę wiadomość
-
Ola-olenka wrote:My tez ten kupilismy. Byl dobry jakies 2 tyg i tez zaczal sie zapadac...👱♀️: 34 lata
AMH: 0,2 ng/ml ⬇️
Problem z niepękającymi pęcherzykami - częste torbiele
Niedoczynność tarczycy -> Letrox 100 👍
10.2021 - córeczka ❤️
07.2022 - wznowienie starań o drugi cud
02.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
03.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
04.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
05.2023 - przerwa
-
Księgowa wrote:Mea, mój mąż ostatnio powiedział "będziesz się cieszyć ciąża sama w sobie, jak bedziesz w ciazy z drugim" 😂
Tak mnie pocieszył 😅
No tego Ci życzę z całego serca. Ja miałam na odwrót co kolejna ciąża to trochę bardziej na luzie i olewczo, ozywiście badania, suplementy tak, ale reszta 😏 może dlatego że ja niezbyt lubię być w ciąży.. rodzić, później zajmować się tak ale - 9 miesięcy ciąży no nie jara mnie to.
Ciekawe jak tam Alutka 🤔 hop hop jesteś? -
Dziewczyny awansowałam na Mama mówioną celowo, do mnie i na mój widok a nie mamamamama z przypadku. 🥺 No będę ryczeć… 🥲
Myślałam, że tak jej się po prostu udało ale zrobiła to już dzisiaj kilka razy na mój widok uśmiechając się do mnie a nie do ściany. Za pierwszym razem chciałam wzywać egzorcystę bo zabrzmiała jak jakieś 5 letnie dziecko. 😂
Teraz sobie słodko kima a ja nie mogę wyjść z podziwu jak te dzieciaczki szybko rosną. 🥲Jusia88, Mea, Łydzia, Zielone.Slonce, Ayayanee, Wiolala, Janinka, Ola-olenka, Justyna.Optyk, monnkej, Szewcowa, Misiaa, Magdalena29, kokoszka31, asiek96, Suszarka, Cecylia, Asia2309, szona, Nitka19, Księgowa, Atena37, Beza27, Karo123, Jeżynka, Simons_cat, Natka95, Lisa_ lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle 😍😍😍😍 cudownie 🥺
Noelle lubi tę wiadomość
-
Noelle to musi być cudowne 😭😍 przepraszam że do reszty się nie odniosę.. ale mój partener był przeziebiony od niedzieli, już czuje się w porządku, to zgadnijcie teraz kto się męczy od wczorajszego wieczora? Niech tam Teoś siedzi w brzuchu do czasu, aż się lepiej poczuje 🤧
Noelle lubi tę wiadomość
Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Rita 23.08.2023r. - 3780g, 57cm 🩷 -
Ola-olenka wrote:Dziewczyny nie dajcie sobie nikomu wmówić ze maluchy przechodza covid lagodnie. My juz wychodzimy na prosta i za kilka dni do domu ale bylo zapalenie pluc, zapalenie watroby antybiotyk 3×na dobe, tlenoterapia
Jejuniu, biedny maluszek 🥺🥺🥺
Cieszę się ze mały będzie miał chociaż jakiś immunitet po mojej szczepionce25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Noell- to musiało być wowowowowowo.. nie mogę się doczekać tego momentu 🥺
Ola- współczuję, to co przeszliście to koszmar.. straszne jest to że w naszym kraju dalej połowa społeczeństwa ma w dupie wszystko i dalej nie wierzy w pandemię.. a ludzie umierają.. a teraz także dzieci..ehhhhNoelle, Martyna33, szona lubią tę wiadomość
-
Noelle, to musi być cudowne uczucie, wynagradza wszystkie trudnosci. 😊❤️
Monnkey, wracaj do zdrowia. Miałyśmy urodzić w jednym terminie 😃
Ola, współczuję. Tez słyszałam, że strasznie dużo dzieci okropnie przechodzi. Ja mam nadzieję, że przekażę córeczce przeciwciała. Tylko muszę sprawdzić ile ich mam i wziąć 3 dawkę.Noelle, monnkej, szona lubią tę wiadomość
2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍