W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Salv, ogromne gratulacje! 😊👍👱♀️: 34 lata
AMH: 0,2 ng/ml ⬇️
Problem z niepękającymi pęcherzykami - częste torbiele
Niedoczynność tarczycy -> Letrox 100 👍
10.2021 - córeczka ❤️
07.2022 - wznowienie starań o drugi cud
02.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
03.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
04.2023 - Clo + Ovitrelle + Duphaston ❌️
05.2023 - przerwa
-
Salv gratulacje 😍 Dużo zdrówka dla Was 🥰 Widzę, że jak ja urodził się terminie 😊
Ja się wkurzyłam i odpaliłam YouTuba, grupę chustonoszenia i zamotałam Alka. Z doradcą oczywiście i tak się umowie, ale póki co pocwiczę sama. Czuję, że to będzie super opcja nas, bo ani nie jęknął.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 18:10
Simons_cat lubi tę wiadomość
-
Salv, gratulacje 🎊 ❤️ ❤️ Super, że jesteście już razem. 😊 😊
Czyli mamy bobasy tydzień po tygodniu.
U nas w porządku, póki co dużo śpi i je. Czasem na karmienie jak piersi nie wytrzymują musze ja budzić taki śpioch z niej (póki co 😃)Simons_cat, asiek96 lubią tę wiadomość
2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
Mea wrote:Bebetka jak się czujesz na końcówce? Jest jakiś plan ?
Generalnie czuję się dobrze. Brzuch mam niżej i czuję, że coś się dzieje w szyjce. Może na przyjęciu okaże się, że jest chociaż skrócona 🙏 Na rozwarcie raczej nie liczę, chyba że jakiś cud się stanie w nocy 🙏kokoszka31, Simons_cat, Skorek, asiek96, Łydzia lubią tę wiadomość
-
Bebetka93 wrote:Plan jest taki, że jutro rano idę do szpitala i zacznie się indukcja.
Generalnie czuję się dobrze. Brzuch mam niżej i czuję, że coś się dzieje w szyjce. Może na przyjęciu okaże się, że jest chociaż skrócona 🙏 Na rozwarcie raczej nie liczę, chyba że jakiś cud się stanie w nocy 🙏
Oj możesz się zdziwic nie raz się zdarzało że dziewczyny na izbie dowiadywały sie o braku szyjki i obiecującym rozwarciu 😊 tego Ci życzę. Trzymam kciuki za jutro - choć pewnie odrazu nie będą indukować ale we wtorek kto wie ... Z resztą dużo się będzie działo 11.01 sporo dziewczyn ma wizyty 😜
Co do ciekawych dat w tym roku , jesteśmy zaproszeni na ślub 22.02.2022 i to jest wtorek czyli 2 dzień tygodnia. Młodzi specjalnie ta datę upolowali 🙃Bebetka93 lubi tę wiadomość
-
Salv, gratuluję! Wszystkiego dobrego dla was 💚
A ja jutro lecę na krzywą 😅😅😅
No mam stresa... Nie wiem czy ja ogarnę to bez 🤮 jak dzisiaj zrobiłam sobie test i posłodziłam herbatę.... Nie wytrzymałam nawet 20 min 😬 wgl przeraża mnie sam fakt bycia na czczo tyle czasu... mam na jutro uszykowana glukoze cytrynową i zwykła...
Jakieś protipy? Serio nie mogę nawet rano napić się wody? Ani przez te 2 h? 🙈 Taka widnieje informacja na drzwiach labu... -
Aya, ja miałam krzywą w zeszłym tygodniu. Rano wypiłam szklankę wody, inaczej nie ma u mnie szans pobrać krwi. Glukozę miałam cytrynową i smakowała nieźle, coś jak rozgazowana oranżada. Poproś żeby Ci rozpuścili w bardzo zimnej wodzie, ja miałam wręcz lodowatą i naprawdę spoko poszło. Nie ma nic gorszego niż ciepła glukoza 🤢 w trakcie badania faktycznie jest zakaz picia wody. Da się przeżyć. W pierwszej ciąży ta krzywa ok. 25tc to był jeszcze czas kiedy często wymiotowałam, ale o dziwo poszło też całkiem nieźle, wytrzymałam bez problemu. Powodzenia 💪
Ayayanee, szona lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Mea, ja cały czas liczyłam na to, że od razu zaczną indukcję. Mogliby przecież założyć ten balonik 🙄
No cóż, liczę na jakąś magię tej nocy 😁 -
Suszarka masz świeżo upieczonego rocznika w domu 🤗 chodzi już sama?
Jak Ty się w ogóle czujesz ? Fajnie z tą małą różnica wieku 😊 fajnie dla dzieci , bo dla rodziców też ale duzo roboty 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2022, 20:09
-
Salv, brawo!
Co do krzywej - to ciekawe, ale pozwolili mi wypić wodę w trakcie badania7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
Suszarka, dzięki 💚
Ja chyba niestety ale też wypije szklankę wody bo marnie widzę te pobranie krwi... I może pozwolę sobie na kilka łyków wody podczas.
Wodę muszę zabrać ze sobą więc już wstawiłam do lodówki 🧊
Dołączam do pytania, jak u was? Jak się czujesz?