W październiku II kreski na celowniku
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia fajnie, że drożne masz jajowody! To dużo ☺️ ale szkoda, że nadal nie wiesz co jest przyczyną, że się Wam nie udaje, mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu!
5ylwian lubi tę wiadomość
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
Angelika, cieszę sie ze resveratrol pomaga, pamietam, ze komuś polecalam i wklejam linka na allegro 😊, ja też go biorę cały czas, bo jest tez dobrym antyoksydantem
5ylwian, myślałam dziś kochana o Tobie ❤5ylwian, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzulka, przepedzam od Ciebie mysli o bieli i baaaardzo mocno wierze w II kreski! :* Sliczne Dzuliatka
Fiore, baaardzo mocne kciuki za Ciebie U mnie po mecie spoko, dziekuje Myslalam, ze bedzie masakra, bo i bez tego mam ciagle jakies rewolucje, ale na szczescie cisza, choc to juz piaty dzien.
MonikA, no jasne! Listopad jest Wasz
Angelika, dziekuje, ze przypominasz :* Musze kupic te tabsy
5ylwian, dobrze, ze juz po :* HSG za Toba, wszystko przepchane, to teraz tylko pozbyc sie paciorkowcow i czekac na dzidzie :* Mocno sciskam
Elfia a ja myslalam dzis o Tobie Tak malo Cie tutaj Jak sie czujesz? :*DzulkaJ, 5ylwian, Ochmanka, Fiore lubią tę wiadomość
-
Helołłł Wszystkim 🤗 postanowiłam dołączyć do Was...zaklepuję 14.10 😊 nie nakręcam się jakoś specjalnie bo wiem że niestety wiek robi swoje (38!) a i odczucia też w sumie żadne...z tych nietypowych to delikatne mdłości i dość dziwna szyjka bo jakby miękka i otwarta a owu napewno była 🤔 mam już 6letniego Łobuza ale chcieliśmy i bach,bez żadnych obserwacji czy mierzenia temp a teraz lecimy 6cs.
Aniulek.Ka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Czekam na dzień aż wszystkie tu będziemy zakreskowane i będziemy pisać tylko o ciąży a nie staraniach
Sasanka55, szona, Mildred, Agape91, aeiouy, Gosiek1993, Malinaa90, Kittinka83, Salome, Ochmanka, Madziandzia, Iseko, MonikA_89!, i'm_back, MagdalenaMaria2, Pszczółka82 lubią tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Sasanko, ochmanka, pytała na wątku listopadowym wiec wkleję moją odpowiedź z tamtego wątku
mmmmmmm. W sumie to nic nowego. Ogólnie to ja mam 5% szans na naturalna ciążę, wiec lykam suple i leki i nie załamuje się. W tym miesiącu lekarka zwiększyła mi dawkę estrogenów, dodatkowo przez ostatnie 5 dni biorę po 2 tbl. Lametty. Niby coś czuję w jajnikach, ale wszystko okaże się za tydzień na usg.
Dodatkowo pod koniec października mam wizytę u endokrynologa w sprawie wysokiej insuliny, a 29 października wizyta w klinice i bardzo bym chciała usłyszeć na niej konkretny termin transferu moich maluszkowMalgonia, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Pszczółka82 wrote:Helołłł Wszystkim 🤗 postanowiłam dołączyć do Was...zaklepuję 14.10 😊 nie nakręcam się jakoś specjalnie bo wiem że niestety wiek robi swoje (38!) a i odczucia też w sumie żadne...z tych nietypowych to delikatne mdłości i dość dziwna szyjka bo jakby miękka i otwarta a owu napewno była 🤔 mam już 6letniego Łobuza ale chcieliśmy i bach,bez żadnych obserwacji czy mierzenia temp a teraz lecimy 6cs.
Hej, ja mam podobna sytuację ☺️ 6 letni synek i w tym miesiącu był 6cs.
Trzymam kciuki żeby to też był Twój miesiąc 🤗 -
Aniulek.Ka wrote:Hej, ja mam podobna sytuację ☺️ 6 letni synek i w tym miesiącu był 6cs.
Trzymam kciuki żeby to też był Twój miesiąc 🤗
Wooow...suuupeeer 😊 no oby,oby...już nie możemy wszyscy doczekać się testowania ale od dzisiaj czasami brzucho zaboli jak na @ to myślę że pewnie znowu lipa 🤔 pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję 😊 -
Hej hej
Moje dziecię dzisiaj zupełnie nie chciało współpracować przy badaniu. Schowało się przy tylnej ścianie i w dodatku tyłem do mojego brzucha,wiec lekarz musiał się mocno nagimnastykowac, żeby cokolwiek pomierzyc. Z 40 min tam leżałam 😏 Ale ostatecznie się udało Z maluchem wszystko ok, ryzyko trisomii niskie, kość nosowa obecna Tylko brzuch mnie teraz boli od tego ugniatania.
Tylko takie zdjęcie mojego niesfornego dziecka udało się zrobić
A teraz lecę spać, bo o 2 pobudka 😣DzulkaJ, Jadwiga38, Malgonia, Szczesliwa_mamusia, Dorota1989, Gosiek1993, Salome, Pati96, syllwia91, Agape91, APrzybylska, Daniela, szona, aeiouy, Ochmanka, agge, Ania_85_, Madziandzia, Iseko, MonikA_89!, i'm_back, 5ylwian, Kittinka83, Nikodemka, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
Karolina wrote:Hej hej
Moje dziecię dzisiaj zupełnie nie chciało współpracować przy badaniu. Schowało się przy tylnej ścianie i w dodatku tyłem do mojego brzucha,wiec lekarz musiał się mocno nagimnastykowac, żeby cokolwiek pomierzyc. Z 40 min tam leżałam 😏 Ale ostatecznie się udało Z maluchem wszystko ok, ryzyko trisomii niskie, kość nosowa obecna Tylko brzuch mnie teraz boli od tego ugniatania.
A teraz lecę spać, bo o 2 pobudka 😣Karolina lubi tę wiadomość
-
Pszczółka82 wrote:Wooow...suuupeeer 😊 no oby,oby...już nie możemy wszyscy doczekać się testowania ale od dzisiaj czasami brzucho zaboli jak na @ to myślę że pewnie znowu lipa 🤔 pozostaje tylko czekać i mieć nadzieję 😊
Mi dzisiaj wyszedł test pozytywny i prawie cały czas mnie brzuch delikatnie boli. Jeszcze wczoraj jak się kladlam spać to bolało mnie jak na @ i byłam prawie pewna że rano przyjdzie. Mam tylko nadzieję że wszystko jest w porządku i to zwykły obiaw.Jadwiga38 lubi tę wiadomość
-
Karolinka geatuluje znsm ten bol bo tez prenatalnie mialam dlugo i do tego trzy podejscia brzuch mnie jrszcze ze dwa dni bolal. Ale czego sie nie zniesie, dla takich wiesci
Teraz to juz z gorkiKarolina lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. No ja dzisiaj wróciłam do domu. Krwawienie ustalo tylko teraz caly czas plamie na brązowo lub taką starą krwią. Ale niby tak ma być bo sie oczyszcza wszystko. Mam caly czas leżeć i odpoczywać tylko do toalety mogę iść. Myślałam, ze zrobią mi usg na wyjście czy serduszko bije a tu dupa wypis i do domu. Za tydz pójdę na usg sama. Oj dziewczyny jakaś deprecha mnie złapała...czy wszystko dobrze sie skończy ale na to juz nie mam wpływu...pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam was gorąco!
-
Dorota1989 wrote:Hej kochane. No ja dzisiaj wróciłam do domu. Krwawienie ustalo tylko teraz caly czas plamie na brązowo lub taką starą krwią. Ale niby tak ma być bo sie oczyszcza wszystko. Mam caly czas leżeć i odpoczywać tylko do toalety mogę iść. Myślałam, ze zrobią mi usg na wyjście czy serduszko bije a tu dupa wypis i do domu. Za tydz pójdę na usg sama. Oj dziewczyny jakaś deprecha mnie złapała...czy wszystko dobrze sie skończy ale na to juz nie mam wpływu...pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam was gorąco!
Będzie dobrze, krwiak nie jest aż tak mocno groźny, dużo dziewczyn w ciąży go ma. Sama mam przykład u mojej przyjaciółki, krwawiła tak samo jak ty myślała że to już koniec, i tak przy dwóch ciążach oczywiście musiała leżeć plackiem i to dosyć długi ale urodziła dwójkę zdrowych dzieci. Będzie dobrze, pewnie zbyt częste badania dopochwowe też mogę zaszkodzic spowodować pekniecie krwiaka a to nie jest dobre, musi się wchłonąć. Tak uważam choć ginem nie jestem 🙃. Cierpliwości już niedługo zobaczyć na USG zdrowego mikro człowieka.Dorota1989 lubi tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Ja już w domu po hsg. Nie bolało nic a nic. Oba jajowody drożne,macica też wygląda ok. Więc nie tu przyczyna niepowodzeń...
Jedynie w posiewie wyhodowano paciorkowce beztlenowe i dostałam Duomox. Ale wątpie żeby tu leżał problemszona lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:W posiewie przed badaniem wyszedl paciorkowiec i zrobili HSG ????
Wow! No właśnie? -
Dorota1989 wrote:Hej kochane. No ja dzisiaj wróciłam do domu. Krwawienie ustalo tylko teraz caly czas plamie na brązowo lub taką starą krwią. Ale niby tak ma być bo sie oczyszcza wszystko. Mam caly czas leżeć i odpoczywać tylko do toalety mogę iść. Myślałam, ze zrobią mi usg na wyjście czy serduszko bije a tu dupa wypis i do domu. Za tydz pójdę na usg sama. Oj dziewczyny jakaś deprecha mnie złapała...czy wszystko dobrze sie skończy ale na to juz nie mam wpływu...pożyjemy zobaczymy. Pozdrawiam was gorąco!
Dorota1989, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
Aniulek.Ka wrote:Melduję II kreski na teście z porannego moczu w dniu spodziewanej miesiączki. Dla pewności zrobiłam po 3h kolejny test i widać drugą kreskę. Jutro jadę na Betę, dam znać ❤
pierwszy test z Rossmanna CHECK&GO
drugi test Baby Boom
Trzymam mocno za was kciuki. -
Karolina wrote:Hej hej
A teraz lecę spać, bo o 2 pobudka 😣Karolina lubi tę wiadomość