W październiku II kreski na celowniku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny na lilypie suwaczki dobrze działają
Reset z Dinusiow Ana teraz przyjmuje szczepienia. Chyba mają teraz gdzieś badanie kontrolne czy allo mlr się podniosło, bo mieli 0%.
A ja dzisiaj pierwszy raz w życiu zaspałam do pracy 🤪Malgonia, aeiouy lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
reset wrote:Frezku, reset, odkąd włączyła leniwy tryb życia, błąka się po wątkach, więc i tu jestem Ovitrelle po owulacji na pewno stosowała prekursorka, czyli Lamka (z sukcesem), Fozzie (z sukcesem), Bociek (niestety bez efektu, ale to z innych przyczyn zapewne) i chyba też nasza Iza w jednym z cykli z cb.
Beti- mimo, że nie stosowałam ww. metody to nie zgodzę się z Twoim lekarzem. Raz, że teoria o tym, że ciąża jak się ma utrzymać to się utrzyma to guzik prawda. Po co więc duphastony/ heparyny/ acrad/ inne wspomagacze w zależności od chorób? Takim samym wspomagaczem jest Ovitrelle, które może pomóc dziewczynom z niedomogą lutealną i słabą pracą ciałka żółtego. Gonadotropina zawarta w Ovi jest taką samą jak ta, którą organizm produkuje zaraz po zapłodnieniu. Jeśli z jakichś przyczyn organizm jej nie produkuje w ilościach wystarczających, może dojść do poronienia, ale też może to uratować zdrową ciążę na etapie zagnieżdżania i startu pracy ciałka żółtego. Ba, jeśli ciąża ma inne wady to wtedy żadne Ovi jej nie uratuje (vide cb u Izy).
Przeciez on mi powiedzial,ze owulacji nie mialam a w ciazy juz bylam.Napisalam to do Mildred gdyby chciala pytac Sroki ...
Ja poprostu sie wczesniej nie spotkalam z tym i chcialam opinie lekarza z klinikiMildred lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Reset z Dinusiow Ana teraz przyjmuje szczepienia. Chyba mają teraz gdzieś badanie kontrolne czy allo mlr się podniosło, bo mieli 0%.
A to widzisz, nie wyłapałam, ale ja czasem na tym naszym facebooku gubię się w wiadomościach. Ale właśnie uświadomiłaś mi, że nie wiem, czy Anaaa również nie brała Ovi na lamę w jednym z cykli <hmm>.
Ale tak czy siak polecam wątki immunologiczne, tam na pewno jest więcej dziewczyn z tymi problemami.aeiouy lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ano wlasnie tak mi cos dzwoni z tymi szczepieniami tylko nie wiadomo gdzie.
Okularnica szczerze to nie wiem no mam nadzieje, ze nie dluzej.
Ta dziewczynka mnie tak rozczula, ze dam temu suwaczkowi choc kilka dniIzape_91, szona, Iseko, aeiouy, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Też sobie zaktualizowałam suwak . Ja z tymi szczepieniami niestety nie pamiętam, a że siedzę tylko na dinach albo miesięcznych, to może gdzieś indziej ktoś o tym pisał, właśnie na jakiejś pomocy medycznej, czy coś.
Izka a kiedy następna wizyta? Następna będzie już chyba z super słodkim ruszającym nóżkami misiemIzape_91, aeiouy lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Kochane jeszcze wczoraj chciałam do was dołączyć... mimo że okres spóźniał mi się tydzień, miałam poranne mdłości to panicznie bałam się znowu zobaczyć 1 kreskę... Zrobiłam rano test i nie wierze własnym oczom.... 2 bycze kreski
MagdalenaMaria2, Sasanka55, Suszarka, Pati96, Salome, Fiore, Kittinka83, kasiasiasia28, Agape91, agge, i'm_back, szona, Ochmanka, Madziandzia, Aniulek.Ka, Gosiek1993, DzulkaJ, aeiouy, MonikA_89!, Mlodamezatka, Ania_85_, Anka13 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Możecie mnie wypisać z testowania. Mój cykl postanowił się skrócić do 23 dni i właśnie zauważyłam okres. Do tego mam paskudne zatrucie pokarmowe od wczoraj. Byle do weekendu! Miłego dnia wszystkimIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
frezyjciada wrote:Iza kiedy idziesz na L4? Mogłabyś się wyspać dobrze i zresztą marnujesz się w tej robocie
Frezik ja już tak bardzo chcę isc, ale jakoś mnie to trzyma że wstaje rano i wychodzę do ludzi. Za dwa tygodnie wizyta, to chyba już wezmę, ale zastanawiam się czy brać już ciążowe czy zwykłe narazie. W ogóle mnie strasznie stresuje jak powiem kierowniczce.... No nic narazie nie myślę o tym :p
Nowa mam na 28.10, ale chyba przestawie na 5.11, bo wtedy bym wzięła L4 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 11:01
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyDziewczyny to zadam Wam pytanie.
Od dłuższego czasu (a w zasadzie od ponad roku) moje libido jest na poziomie - 100. Czytałam trochę o MACY od swansona. Ale mam pewne wątpliwości.. Karmie piersią (tutaj znalazłam sprzeczne opinie czy można czy nie), nie mam już macicy, jajnika i jajowódów - tutaj się zastanawiam czy wogóle Maca by pomogła czy brak narządów rodnych to jakieś przeciwwskazania 🤔
Wiecie może coś więcej na ten temat? -
nick nieaktualnyPamietacie serie bajek "Bylo sobie zycie"? Jest juz na Netflixie. Wstawiam Wam fote-amulet cieszacego sie plemnika, ktory dotarl do jaja
Salome, Kittinka83, agge, Pati96, Nuch2, moyeu, szona, Fiore, Ochmanka, frezyjciada, MonikA_89!, Beti82, Szczesliwa_mamusia, Madziandzia, MamaStasia :), Agape91, Mildred, kasiasiasia28, Aniulek.Ka, Gosiek1993, Iseko, DzulkaJ, aeiouy, 5ylwian, Malgonia, Misiaa, Mlodamezatka, MagdalenaMaria2, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nefaste wrote:Kochane jeszcze wczoraj chciałam do was dołączyć... mimo że okres spóźniał mi się tydzień, miałam poranne mdłości to panicznie bałam się znowu zobaczyć 1 kreskę... Zrobiłam rano test i nie wierze własnym oczom.... 2 bycze kreski
-
nick nieaktualnyaeiouy wrote:Reset, moze Ty pamietasz ktora dziewczyna z Dinkow miala szczepienia limfocytami meza (i sorki, ze tak nagle o czyms innym pisze, ale skoro masz taka pamiec dobra to moze cos tam pamietasz😜).
Albo Ty moze cos wiesz o tych szczepieniach, jak tak, to z checia poznalabym Twoja opinie.
Aeiouy znalazłam przed chwila zupełnie przypadkiem dziewczynę na wątku ciążowym - kwiecień 2020, która miała szczepienia limfocytami męża (s1985 -nick) może ją podpytasz
Przepraszam, że się wtrącam, ale coś mi mignęło, że szukałaś kogoś kto ma coś takiego za sobą, więc stwierdziłam, że dam Ci znać. :*szona, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:
Ale czad! Uwielbiałam tę bajkę! Z wielka chęcią sobie odswieze
Aga, co do macy - tylko mój mąż łyka, nie wiem jak zadziałałyby na mnie. Niemniej jego libido jest teraz dość szalone, faktycznie
W ogóle przyniósł mi na zgodę lody haagen dazs o smaku peanut butter, to wiecie gdzie mogłam sobie wsadzić focha. I świezaka z Lidla w osobie lisa z komentarzem, że to jest prototyp naszego przyszłego psa - Shiba Inu Ogólnie wiec zapanował pokój.
I już mnie dziś nie boli nic. Więc uff.Sasanka55, MonikA_89!, Agape91, Aga9090, Kittinka83, moyeu, Iseko, aeiouy, MagdalenaMaria2, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nefaste wrote:Kochane jeszcze wczoraj chciałam do was dołączyć... mimo że okres spóźniał mi się tydzień, miałam poranne mdłości to panicznie bałam się znowu zobaczyć 1 kreskę... Zrobiłam rano test i nie wierze własnym oczom.... 2 bycze kreski
Gratulacje! Dlugo się staraliście?
-
Sasanka55 wrote:
Siedzę w domu, to sobie zapuszczę!Sasanka55 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Izape_91 wrote:Dziewczyny na lilypie suwaczki dobrze działają
Reset z Dinusiow Ana teraz przyjmuje szczepienia. Chyba mają teraz gdzieś badanie kontrolne czy allo mlr się podniosło, bo mieli 0%.
A ja dzisiaj pierwszy raz w życiu zaspałam do pracy 🤪Izape_91 lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Dobra, znalazł się mądry co ogarnął łowiecki problem. Kasuje te bzdety. Miłego popołudnia dziewczyny😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2019, 13:45