W październiku II kreski na celowniku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Agge może to zwykłe przepowiadające? Weź kąpiel ciepłą i nospe, jak nie przejdą to biegiem na ip. Kciuki! I nam tu daj znać jak sytuacja!
-
Malinaa90 wrote:Tak już jesteśmy skonstruowane;)
Melduję że Stasiu ma już 1600g i wszystko jest dobrze
To u mnie zapowiada się mały koksu 😛 Bo wczoraj na usg lekarz mi wyliczył 1430g w 27t5d- jak sobie zrobiłam wykres (jak to na matkę inżynier przystało 😛), to mi wyszedł powyżej 90- tego centyla 😲. Aż się mnie pytał, czy to na pewno 27 tydzień- mam nadzieję, że się pomylił przy mierzeniu 😉
A Twój Maluszek prześlicznie pozuje 😊
Na moich USG już od jakiegoś czasu nic nie widać 😒 Zastanawiam się, czy się nie wybrać na jakieś 3D, żeby go trochę popodglądać 😉
Agge- trzymam kciuki, żeby to był jednak fałszywy alarm ✊✊Malinaa90, aeiouy, Aniulek.Ka, Sasanka55, szona, Kittinka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagge wrote:Nie bolały jak porodowe, lekki ból tak jak zawsze mam przy przepowiadających, ale były często i trwało to aż 3h 🙈🙈 A skurcze w różnych odstępach, co 10, 12, 17 minut, pod koniec co 20. Chyba przeszło, mam nadzieję...
agge, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przyszła @z 2dniowym opóźnieniem, także witaj nowy cyklu i mnie nie zawiedz🙏🙏🙏, w piątek za tydzień mam mieć wykonane Hyfosy z użyciem pianki kontrastujacej, doktor mówi że dokładniejsze, oby wszystko było ok, niech się udrozni, oby bez dodatkowych niespodzianek.. Modlę się o to
Suszarka, Kittinka83, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Dziewczyny, cały z zaś was czytam. Nie mam tekiego doświadczenia jak wy dlatego raczej ciężko mi cokolwiek odpisać. Oczywiście trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki którym się w tym miesiącu nie udało ✊ i gratuluję wszystkich pozytywnych testów ❤️
Ja akrualnie mam mieszane uczucia, niby się cieszę bo dzisiaj na USG było widać pęcherzyk (powiedział nawet ze wydaje jakby się dzielił na dwa) ale podchodzę do tego z dużą rezerwa bo wyplakalam przez ostatnie dni hektolitry łez. Martwi mnie oczywiście mniejszy przyrost bety, ale lekarz mi tłumaczył że teraz już nie musi to być 66%. Oraz torbiel na jajniku 42x39mm która się powiększyła trochę od ostatniego badania.
Kolejna wizytę mam 30 października, czekam na bijące ❤️
Suszarka, i'm_back, Kittinka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, sory że tak wbijam w temat z butami ale zastanawia mnie czy któraś 6dpo bolały już piersi? Straszne uczucie ciężkości i tkliwość, sutkow dotknąć nie moge. Oprócz tego dziś ból w podbrzuszu ( jakby na okres) i chyba jajników. Progesteron badany wczoraj 33,5. Czy to moga byc już objawy @?
Pierwszy raz mam tak wcześnie 🤨 po stymulacji wręcz nie miałam Pms. Testuje z wami 23.10Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 22:21
Sasanka55, Suszarka lubią tę wiadomość
27 l, starania od 8.2017
4-5.2019 clo, 7- 11.2019 lametta, mąż wyniki ok, HSG ok
11.2019 - 12.2019 puregon + ovitrelle
IVF Bocian Białystok, hiperka, mamy ❄️❄️❄️❄️
05.2020 FET blastka 2BB 💔
Kriobank - przenosimy pozostałe ❄️❄️❄️
06.2020 FET blastka 1BB 💔
Histeroskopia ok
08.2020 FET blastka 1BB nie rozmrozila 💔kolejna blastka 1BB 💔,
8.2020 - protokół długi czas start!
10.2020 PickUp! Transfer świeżaka 3AB, mamy 3BC❄️2DC❄️
8 dpt beta 71,2; 10 dpt beta 118,5, prog >40; 12 dpt 171,4; 15 dpt 518, 18 dpt 1455,8, 25 dpt 11 492,1
29dpt puste jajo 💔 -
Miska _a wrote:Dziewczyny przyszła @z 2dniowym opóźnieniem, także witaj nowy cyklu i mnie nie zawiedz🙏🙏🙏, w piątek za tydzień mam mieć wykonane Hyfosy z użyciem pianki kontrastujacej, doktor mówi że dokładniejsze, oby wszystko było ok, niech się udrozni, oby bez dodatkowych niespodzianek.. Modlę się o to
Ooo właśnie to miałam
Miska _a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgge, mocne kciuki, by skurcze minely :* ✊✊✊
Malinka, pieeeekny Dzidzius
Frezyjciada, trzymam mocno kciuki, by jednak owulak przepowiadal Ci ciaze W kazdym razie dobrze, ze M. bzykniety na deser
Pati, mam nadzieje, ze nie przemeczasz sie za bardzo i jutrzejsza impreza Cie zbyt mocno nie wymeczy :*
MonikA, aaaa!!! Cudownie
Izape, 9tc? Czasami mam wrazenie, ze przesypiam te tygodnie Czas tak zasuwa, ale to dobrze :*
Miska_a, przykro mi z powodu @. Listopad bedzie lepszy!
Aniulek.Ka, bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie i Kropeczka. Jaki mialas ostatni przyrost bety?
Marta43, jaki piekny prog 😍 Kciuki! Mnie piersi tez tak wczesnie zaczynaly bolec, ale od Dupka
Ja dzis bylam w lesie na grzybach. Nog nie czuje Chcialam sie Wam pochwalic, ze chyba staje sie lepszym czlowiekiem. Zaproponowalam grzyby tesciowej (ugotowane i zamrozone), a fakt, ze nie odrzucilam czesci z robalami, wcale mnie nie cieszyl, ba, nawet bylo mi troche zal, tylko nie wiem, czego bardziej- tego, ze ugotowalam robaki, czy tego, ze tesciowa je zje. Tak, jestem dobrym czlowiekiem. Czas na dziecko.DzulkaJ, Madziandzia, Suszarka, Aga9090, moni05, Ania_85_, Malinaa90, Agape91, frezyjciada, Irvine90, MonikA_89!, aeiouy, Kittinka83, Beti82, moyeu, Gosiek1993, Marta_43, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt, zdjęć i trzymam kciuki Frez za jutrzejszy test i Agge za to, by skurcze dały sobie spokój
Malinaa90 lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:
Ja dzis bylam w lesie na grzybach. Nog nie czuje Chcialam sie Wam pochwalic, ze chyba staje sie lepszym czlowiekiem. Zaproponowalam grzyby tesciowej (ugotowane i zamrozone), a fakt, ze nie odrzucilam czesci z robalami, wcale mnie nie cieszyl, ba, nawet bylo mi troche zal, tylko nie wiem, czego bardziej- tego, ze ugotowalam robaki, czy tego, ze tesciowa je zje. Tak, jestem dobrym czlowiekiem. Czas na dziecko.
😂😂❤️
Sasanka55, Kittinka83 lubią tę wiadomość
-
Marta_43 wrote:Cześć dziewczyny, sory że tak wbijam w temat z butami ale zastanawia mnie czy któraś 6dpo bolały już piersi? Straszne uczucie ciężkości i tkliwość, sutkow dotknąć nie moge. Oprócz tego dziś ból w podbrzuszu ( jakby na okres) i chyba jajników. Progesteron badany wczoraj 33,5. Czy to moga byc już objawy @?
Pierwszy raz mam tak wcześnie 🤨 po stymulacji wręcz nie miałam Pms. Testuje z wami 23.10
Nas odwiedzili znajomi, więc była okazja podlać smutki magicznym napojem. Wasze zdrowie dziewczyny 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 00:25
Marta_43, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Sasanka, ostatni wynik to 3913 po 72h, wcześniej było 2038. Lekarz mi kazał zrobić w takim odstępie, żeby wyniki były aktualne przed wizytą i twierdzi że jest OK bo widzimy pęcherzyka którego 4 dni temu nie było. Natomiast każdy kalkulator pokazuje że poniżej normy.
Pozostaje mi tylko cierpliwie czekać. -
Aniulek.Ka wrote:Sasanka, ostatni wynik to 3913 po 72h, wcześniej było 2038. Lekarz mi kazał zrobić w takim odstępie, żeby wyniki były aktualne przed wizytą i twierdzi że jest OK bo widzimy pęcherzyka którego 4 dni temu nie było. Natomiast każdy kalkulator pokazuje że poniżej normy.
Pozostaje mi tylko cierpliwie czekać.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnySasanka 😂 najlepsza synowa ever 😂 uśmiałam się do łez!😂
Aniulek beta powyżej bodajże 1000 zwalnia z przyrostem, więc nie martw się na zapas. Wiem, że to trudne, ale nie pozostaje Ci nic innego jak głęboko oddychać i czekać. Wierzę, że wszystko będzie dobrze 👌Sasanka55, Aniulek.Ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wpadłam życzyć Wam kochane udanej soboty! :*
Malgonia, Sasanka55, Malinaa90, szona, MonikA_89!, Kittinka83, aeiouy, i'm_back, agge, Pati96, Karolina, Madziandzia, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Marta_43 wrote:Cześć dziewczyny, sory że tak wbijam w temat z butami ale zastanawia mnie czy któraś 6dpo bolały już piersi? Straszne uczucie ciężkości i tkliwość, sutkow dotknąć nie moge. Oprócz tego dziś ból w podbrzuszu ( jakby na okres) i chyba jajników. Progesteron badany wczoraj 33,5. Czy to moga byc już objawy @?
Pierwszy raz mam tak wcześnie 🤨 po stymulacji wręcz nie miałam Pms. Testuje z wami 23.10Sasanka55, Marta_43 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62