W październiku II kreski na celowniku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie ma ciąży, ale jest herbata ze śliwowicą w żydowskiej restauracji (maaatko, uwielbiam takie klimaty). Sobota fest! Mazel Tov!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 17:55
Miska _a, Aniulek.Ka, Sasanka55, agge, moni05, Agape91, MonikA_89!, i'm_back, Pati96, Madziandzia, Karolina, Malinaa90, ef36, Gosiek1993, Ochmanka, moyeu, Ania_85_, 5ylwian, Iseko, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGeneralnie cała ciążę odczuwam takie uczucie jak na okres ale ostatnio mi przy tym zauważyłam na sekundy brzuch twardnieje, czasem 3 razy dziennie czasem raz a czasem w ogóle. To są te skurcze Braxtona? Jakoś trzeba się ich bać? Uważać? Zapobiegać?
-
syllwia91 wrote:Generalnie cała ciążę odczuwam takie uczucie jak na okres ale ostatnio mi przy tym zauważyłam na sekundy brzuch twardnieje, czasem 3 razy dziennie czasem raz a czasem w ogóle. To są te skurcze Braxtona? Jakoś trzeba się ich bać? Uważać? Zapobiegać?
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Ufff ulzylo. A przy tym szyjka się skraca?
syllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagge wrote:Nie, przy takich skurczach nie powinna. No i nie powinny być one bolesne. Tzn mnie właśnie bolały zawsze jak na okres, ale nie mocno. Delikatnie. Teraz już bolą trochę mocniej na tym etapie
agge lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, pomóżcie bo ja osiwieję zaraz 😱 nie dość, że mam pełno stresu bo wyniki męża mi spędzają sen z powiek to jeszcze mój organizm wariuje. Rozbieram się do kąpieli a tu z jednym cyckiem coś nie halo. No normalnie coś jakby mleko zwłaszcza przy ucisnięciu... I to tylko z jednego, większego... mam okres więc to nie ciąża. To ki grom? Już dostałam spazmów, że rak... miała któraś taki problem?
-
Madziandzia wrote:Dziewczyny, pomóżcie bo ja osiwieję zaraz 😱 nie dość, że mam pełno stresu bo wyniki męża mi spędzają sen z powiek to jeszcze mój organizm wariuje. Rozbieram się do kąpieli a tu z jednym cyckiem coś nie halo. No normalnie coś jakby mleko zwłaszcza przy ucisnięciu... I to tylko z jednego, większego... mam okres więc to nie ciąża. To ki grom? Już dostałam spazmów, że rak... miała któraś taki problem?
agge lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Madziandzia wrote:Dziewczyny, pomóżcie bo ja osiwieję zaraz 😱 nie dość, że mam pełno stresu bo wyniki męża mi spędzają sen z powiek to jeszcze mój organizm wariuje. Rozbieram się do kąpieli a tu z jednym cyckiem coś nie halo. No normalnie coś jakby mleko zwłaszcza przy ucisnięciu... I to tylko z jednego, większego... mam okres więc to nie ciąża. To ki grom? Już dostałam spazmów, że rak... miała któraś taki problem?
Madziandzia lubi tę wiadomość
Wrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziandzia prolaktyna do zbadania koniecznie, bo być może i ona tu miesza w spłodzeniu potomstwa! Reeety moja gin to na dzień dobry pakiet tarczycowy i prolaktyna, swoją drogą uwielbiam tą kobietę, wysyła smsy z serduszkami i buźkami, jest śmieszna ale i ogarnięta, jak czegoś nie wie, to odsyła do kogoś dalej, ale zawsze to ktoś konkretny.
-
nick nieaktualnyfrezyjciada a w jakim mieście ta pani doktor?
Możliwe, że coś jest nie tak i wadzi w staraniach ale mąż też ma swoje za uszami. W przyszłym tygodniu idę do endo-gina to przy okazji badania tsh i ft4 w labie dorzucę i prolaktyne. Zaniosę chłopu i niech kombinuje.
W ogóle jestem ciekawa co te wszystkie mądre głowy wymyślą w mojej i męża sprawie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 23:05
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Prolaktyna jest pewnie za wysoka, też tak miałam niestety jako skutek uboczny leków.
Trochę mnie uspokoiłyście dziewczyny, bo za wysoką prolaktynę da się ogarnąć.
Ehh... że też człowiek nie może na spokojnie tylko ciągle coś. Najpierw Hashimoto, potem progesteron do dupy i zero owulacji, a jak to człowiek jako tako ogarnął to chłopu badania złe wyszły. Teraz jeszcze i to. Mam wrażenie, że czego nie zbadam to jest źle. -
nick nieaktualnyMadziandzia patrz na to z innej strony. Szukasz wroga, jak go znajdziesz, to chociaż będzie wiadomo jak z nim walczyć, a tak to takie trochę chodzenie po omacku.
Błogosławionej niedzieli wszystkim!😘Kittinka83, Ochmanka, szona, Sasanka55, MonikA_89!, Madziandzia, Meggs lubią tę wiadomość
-
Madziandzia tez miałam problem z prolaktyna, za wysoka była i hamowała mi owulacje. Ale wystraszył miesiąc brania Dostinexu i już normalnie wróciła.
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
I ja życzę wszytkich spokojnej niedzieli :* wczoraj miałam taką awanturę z mężem że chyba nigdy takiej nie było...leń śmierdzący w ogóle nie kwapi się żeby mi pomóc w mieszkaniu...myśli że do nas magiczna wróżka przylatuje i sprząta jak jesteśmy w pracy.. dupek!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny