W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
PS. U mnie od południa bardzo dziwna sytuacja 😂 Według testów owulkę miałam 15dc, według kalendarza OvuFriend 17dc, ale tym się nawet nie sugeruje, aktualnie jest to mój 19dc. Zmierzając do sedna jestem przeziębiona od kilku dni i przy każdym kaszlnięciu odczuwam lewy jajnik.. 😳
A pomijając to jestem cały czas śpiąca przez pochmurną pogodę…🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia, 15:36
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
A ja ledwo mam czas dla siebie przez ostatnie dnie 😂 ale od dzisiaj lecimy z przytulaskami co dwa dni 😁 owu się zbliża więc trzeba działać 😁 a że ostatnio wieczorami gramy w Diablo 4 to nie chciało mi nam sie 😂😂😂
Darrika, Nowa2024, SailorMoon, Olcia1987, M93, DaruniaKa, Pulsik lubią tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:A ja ledwo mam czas dla siebie przez ostatnie dnie 😂 ale od dzisiaj lecimy z przytulaskami co dwa dni 😁 owu się zbliża więc trzeba działać 😁 a że ostatnio wieczorami gramy w Diablo 4 to nie chciało mi nam sie 😂😂😂
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Saferka wrote:PS. U mnie od południa bardzo dziwna sytuacja 😂 Według testów owulkę miałam 15dc, według kalendarza OvuFriend 17dc, ale tym się nawet nie sugeruje, aktualnie jest to mój 19dc. Zmierzając do sedna jestem przeziębiona od kilku dni i przy każdym kaszlnięciu odczuwam lewy jajnik.. 😳
A pomijając to jestem cały czas śpiąca przez pochmurną pogodę…🤭
Saferka, u mnie to częste zjawisko, że pobolewa mnie jeszcze do @ ten jajnik, z którego owulowalam. A tak w ogóle dla ciekawostki apka mi zanotowała, że najczęstszym objawem okołoowulacyjnym jest u mnie katar! Zebrała dane z kilku miesięcy. Nie wiem co to za anomalia u mnie, ale może coś się dzieje wtedy ze śluzówkami jakaś nadwrażliwość... To tak apropo Twojego przeziębienia o tym piszę wracaj szybko do zdrówka 😉♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Aksandra wrote:Saferka, u mnie to częste zjawisko, że pobolewa mnie jeszcze do @ ten jajnik, z którego owulowalam. A tak w ogóle dla ciekawostki apka mi zanotowała, że najczęstszym objawem okołoowulacyjnym jest u mnie katar! Zebrała dane z kilku miesięcy. Nie wiem co to za anomalia u mnie, ale może coś się dzieje wtedy ze śluzówkami jakaś nadwrażliwość... To tak apropo Twojego przeziębienia o tym piszę wracaj szybko do zdrówka 😉
O kurczaki, może faktycznie coś w tym jest, owulacja minęła także choroba mogłaby sobie pójść gdzieś indziej 😂Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
Dzięki dziewczyny. Macie rację. Może za mocno naciskałam a chłop mi się trochę zestresował i wypalił.
Zapowiedzieli się nam goście na 3 dni więc oderwie się trochę od doczesnych problemów i może wróci do siebieSaferka, Olcia1987, Chesterka1124, Aksandra, Darrika lubią tę wiadomość
-
Schuyler wrote:Dzięki dziewczyny. Macie rację. Może za mocno naciskałam a chłop mi się trochę zestresował i wypalił.
Zapowiedzieli się nam goście na 3 dni więc oderwie się trochę od doczesnych problemów i może wróci do siebieStarania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
Schuyler wrote:Dzięki dziewczyny. Macie rację. Może za mocno naciskałam a chłop mi się trochę zestresował i wypalił.
Zapowiedzieli się nam goście na 3 dni więc oderwie się trochę od doczesnych problemów i może wróci do siebie -
Zapowiedzieli się nam goście na 3 dni więc oderwie się trochę od doczesnych problemów i może wróci do siebie
Ja to myślę że chłop to bardzo delikatne stworzenie, chociaż oczywiście musimy mówić że to oni są herkulesami a my biedne delikatne istoty… to oni zazwyczaj strasznie biorą wszystko na poważnie, za bardzo i za mocno. Ja mogę popłakać w dniu okresu, że znowu przyszedł a mój to tydzień pyta kiedy ma nawet piwa nie tknąć, orzechy zagryzać i „zalać mnie jak piwnicę babci” (takie durne holenderskie żarty😅)
Daj jemu i wam przede wszystkim czas. Bo dużo się działo i może on przeżywa bardziej niż mówi o tym? 🫂👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Olcia1987 wrote:Ja to myślę że chłop to bardzo delikatne stworzenie, chociaż oczywiście musimy mówić że to oni są herkulesami a my biedne delikatne istoty… to oni zazwyczaj strasznie biorą wszystko na poważnie, za bardzo i za mocno. Ja mogę popłakać w dniu okresu, że znowu przyszedł a mój to tydzień pyta kiedy ma nawet piwa nie tknąć, orzechy zagryzać i „zalać mnie jak piwnicę babci” (takie durne holenderskie żarty😅)
Daj jemu i wam przede wszystkim czas. Bo dużo się działo i może on przeżywa bardziej niż mówi o tym? 🫂
Rodziłam córkę w czasie covidu, byłam sama i mi nie szło, miałam przerwę i położna mówi do mnie, że może do męża zadzwonię to mnie zmobilizuje.
Jak zadzwoniłam to dostałam skurcz, taki, że ja wale i jak ryknęłam to on zemdlał po drugiej stronie słuchawki!!!!!!!!!!!
Nadal w to nie wierzę 🤣Olcia1987 lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
U mnie dzisiaj 7 lub 5 dpo -przez tą temperaturę nie jest pewna kiedy była. I pierwszy raz też mnie tak mocno bolą jajniki w tym czasie -mówię do mojego ukochanego że mnie jajka starsznie bolą 😜
Nowa2024, Aksandra, Chesterka1124, Pulsik lubią tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
DaruniaKa wrote:U mnie dzisiaj 7 lub 5 dpo -przez tą temperaturę nie jest pewna kiedy była. I pierwszy raz też mnie tak mocno bolą jajniki w tym czasie -mówię do mojego ukochanego że mnie jajka starsznie bolą 😜
Może to dobry znak 😁🤞DaruniaKa lubi tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
W ogóle tak sobie myślę, kiedy piszemy o różnych swoich bólach to głównie w jakimś takim pozytywnym wydźwieku, że jak bolą jajniki to znaczy, że pracują, że jak żyły na piersiach i poczucie eksplozji to ciąża itd. że ból tu na naszym forum starających się dziewczyn nabiera innego znaczenia, wręcz jest taki pożądany ... A tak ogólnie przecież jest nieprzyjemny, chce się go unikać, doświadczać jak najmniej i zazwyczaj jest zwiastunem jakiejś choroby czy urazu. Ja się boje, że stanę się przez te starania hipochondryczka 😁 a było mi to kiedyś baaaardzo dalekie, w ogóle praktycznie nie zwracałam uwagi na swoje ciało i jego sygnały.
DaruniaKa, Olcia1987 lubią tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
Aksandra wrote:W ogóle tak sobie myślę, kiedy piszemy o różnych swoich bólach to głównie w jakimś takim pozytywnym wydźwieku, że jak bolą jajniki to znaczy, że pracują, że jak żyły na piersiach i poczucie eksplozji to ciąża itd. że ból tu na naszym forum starających się dziewczyn nabiera innego znaczenia, wręcz jest taki pożądany ... A tak ogólnie przecież jest nieprzyjemny, chce się go unikać, doświadczać jak najmniej i zazwyczaj jest zwiastunem jakiejś choroby czy urazu. Ja się boje, że stanę się przez te starania hipochondryczka 😁 a było mi to kiedyś baaaardzo dalekie, w ogóle praktycznie nie zwracałam uwagi na swoje ciało i jego sygnały.Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
DaruniaKa wrote:Nowa🩷
niech ten biedny zmaltretowany brudny bocian którego widziałam po powrocie z wakacji będzie pomocny 😅DaruniaKa, Aksandra, Chesterka1124, Pulsik lubią tę wiadomość
🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:Haha co do bocianów to mi się przypomniała taka sytuacja śmieszna 🤣 z miesiąc temu byliśmy u znajomych i zastanawiałam się co pić, czy drineczki z wódką czy winko a że wódka była bocian to mąż do mnie mówi „pij tą wódkę bocian to może będzie dobry znak” 🤣🤣🤣
Każdy sposób dobry 😜Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Jak byłam ostatnio w Bieszczadach to miałam wrażenie, że bocianów jest więcej niż ludzi. Chodziły normalnie po chodnikach. A mąż pierwszego dnia pobytu tylko mi co chwilę wskazywał "patrz tu, patrz tam, bo leci", później już nie robiły na nas wrażenia. Gdyby każdy z nich był jakaś wróżba, to nie wyrobiłabym chyba z ilością ciąż i porodów 😂
DaruniaKa, Nowa2024, Pulsik lubią tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
Ja w maju jak jechałam służbowo,to przy drodze szybkiego ruchu byl jeden bocian (niespotykane miejsce jak na bociany u mnie) , który wiem ze głupio to zabrzmi -ale spojrzeliśmy na siebie 😅
I mówię wtedy do siebie -ocho to chyba znak , i tydzień później były (na krótko ) dwie kreski 😌Aksandra, Nowa2024, Pulsik lubią tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb