W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa2024 wrote:Ale teraz tak patrzę na Twoją stopke i widzę, że jesteśmy już we wrześniu 😁💪. Będziesz powtarzać jeszcze betę?
Chciałabym wytrzymać już do wizyty na koniec miesiąca u gina ale nie wiem co to wyjdzie 🙈👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Już nie mam zamiaru, chociaż jak mi dzisiaj znowu będzie się śniło, że zaczęłam krwawić to nie wiem czy rano jednak nie skoczę 🫣
Chciałabym wytrzymać już do wizyty na koniec miesiąca u gina ale nie wiem co to wyjdzie 🙈
A ja oczywiście, poszłam na kolejną betę 🤡 no ale ja po prostu musiałam zobaczyć jeszcze raz ten przyrost i później już byłam spokojna 🌸
Teraz z kolei mnie nosi, żeby umówić się szybciej na kolejną wizytę. Ale skoro moja gin, mówi że na ten moment jest wszystko dobrze i kolejna wizyta spokojnie za miesiąc.
I jak pójdę szybciej, co to zmieni?
Jak ma być dobrze, to będzie dobrze
Insane, Nowa2024, Darrika, JoAnn lubią tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Znam temat 😂 mi moja gin po drugiej becie mówiła, że już nie muszę robić, bo wynik jest bardzo dobry.
A ja oczywiście, poszłam na kolejną betę 🤡 no ale ja po prostu musiałam zobaczyć jeszcze raz ten przyrost i później już byłam spokojna 🌸
Teraz z kolei mnie nosi, żeby umówić się szybciej na kolejną wizytę. Ale skoro moja gin, mówi że na ten moment jest wszystko dobrze i kolejna wizyta spokojnie za miesiąc.
I jak pójdę szybciej, co to zmieni?
Jak ma być dobrze, to będzie dobrze
Ja się wciąż zastanawiam skąd było we mnie tyle spokoju przy pierwszej ciąży 🤡 chodziłam do gina raz w miesiącu, przy końcówce co 3 tygodnie… kompletnie nie wyczekiwałam tych wizyt a teraz to ledwo zobaczyłam dwie kreski i mnie nosi 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia, 22:04
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Jestem zła i smutna 😢 ewidentnie owu działaj /jutro, jajnik mnie boli strasznie, a co na mój mąż na to? Po poszedł spać i stwierdził, że nie ma ochoty. Nie mówię mu nigdy o dniach płodnych, nie chce go bardziej stresować ale jakoś mi smutno. Ostatnio u nas przytulanie na ostatnim miejscu 😥 stwierdził, że może jutro. No ale seks dwa razy w tygodniu nie spowoduje, że zajdę w ciążę 😭
PS. Jak czujecie jajniki to Was też boli z tyłu, przy nerkach? Cały prawy bok mnie boli 🤣 -
Czytam dziś pół dnia tej wątek .
Ileż tu się dzieje! Dołączam do Was dziewczyny.
Mam dwójkę dzieci
2018 Rysio
2023 Tadzio
Jestem po 9 poronieniach. Miliony badań. Ostatecznie immunologia slaba i ciąża z Tadziem na sterydach , ale się udało!
Mój post z tego co czytam - czytało wiele z Was. To mi testy miesiąc temu firmy Testeo wychodziły pozytywne z wody. Nagrałam nawet filmik na potwierdzenie. Trzeciego dziecka nie planowaliśmy, ale przy tej pomyłce i tak wyraźnej drugiej kresce uświadomiłam sobie z mężem, że bardzo pragniemy mnożyć te czystą miłość jaką jest miłość do dzieci... dlatego że zabolało, tak jak tu ktoś napisał że to biel vizira boli, ale to rozczarowanie kiedy test pozytywny okazuje się być fałszywie dodatnich- to inny rodzaj rozczarowania.
Zabolało.
Dziś mam 10 dpo. Robiłam rano dwa testy.
1. Totalnie bez sensu !!! Testeo płytkowy ( dostałam ich bardzo dużo w ramach rekompensaty) pozytywny- kreska wyraźna
2. Test pink strumieniowy - zdecydowanie negatywny.
Dziewczyny. Jesteście bardzo waleczne. Bardzo wytrwałe. Czerpie dziś od Was dobra energię. DziękujęChesterka1124, Olcia1987, Darrika, Aksandra lubią tę wiadomość
2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Lusia3131 wrote:Czytam dziś pół dnia tej wątek .
Mam dwójkę dzieci
2018 Rysio
2023 Tadzio
Jestem po 9 poronieniach. Miliony badań. Ostatecznie immunologia slaba i ciąża z Tadziem na sterydach , ale się udało!
Mój post z tego co czytam - czytało wiele z Was. To mi testy miesiąc temu firmy Testeo wychodziły pozytywne z wody. Nagrałam nawet filmik na potwierdzenie. Trzeciego dziecka nie planowaliśmy, ale przy tej pomyłce i tak wyraźnej drugiej kresce uświadomiłam sobie z mężem, że bardzo pragniemy mnożyć te czystą miłość jaką jest miłość do dzieci... dlatego że zabolało, tak jak tu ktoś napisał że to biel vizira boli, ale to rozczarowanie kiedy test pozytywny okazuje się być fałszywie dodatnich- to inny rodzaj rozczarowania.
Zabolało.
1. Totalnie bez sensu !!! Testeo płytkowy ( dostałam ich bardzo dużo w ramach rekompensaty) pozytywny- kreska wyraźna
Dziewczyny. Jesteście bardzo waleczne. Bardzo wytrwałe. Czerpie dziś od Was dobra energię. Dziękuję
Wyrzuc te Testeo w kosz, chyba gorzej być nie może jak zobaczyć ciążę której nie ma. Negatyw boli, ale pomyłkowy pozytyw napewno bardziej…
Kradnę imię syna - jak się okaże chłopiec to też będę miała Rysia 😍Lusia3131 lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Mi pink w 10dpo wyszedł ledwo cień, gdybym nie wiedziała, że na innym wyszedł pozytyw to chyba bym się go tam nie dopatrzyła.
Wyrzuc te Testeo w kosz, chyba gorzej być nie może jak zobaczyć ciążę której nie ma. Negatyw boli, ale pomyłkowy pozytyw napewno bardziej…
Kradnę imię syna - jak się okaże chłopiec to też będę miała Rysia 😍
I tak, masz rację. Będę robić już tylko Pinki, chyba najwięcej osób je polecą.2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2021 11 tydzień
Lusia3131 wrote:Kradnij kochana! Trzymam kciuki, bo "wszystkie Ryśki to fajne chłopaki"!
I tak, masz rację. Będę robić już tylko Pinki, chyba najwięcej osób je polecą.Lusia3131, Jeżowa lubią tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
M93 wrote:Facelle z rosmanna i sema protect z Gemini też spoko, szybko wyłapują i nigdy mnie nie oszukały2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2021 11 tydzień
Chesterka1124 wrote:Jestem zła i smutna 😢 ewidentnie owu działaj /jutro, jajnik mnie boli strasznie, a co na mój mąż na to? Po poszedł spać i stwierdził, że nie ma ochoty. Nie mówię mu nigdy o dniach płodnych, nie chce go bardziej stresować ale jakoś mi smutno. Ostatnio u nas przytulanie na ostatnim miejscu 😥 stwierdził, że może jutro. No ale seks dwa razy w tygodniu nie spowoduje, że zajdę w ciążę 😭
PS. Jak czujecie jajniki to Was też boli z tyłu, przy nerkach? Cały prawy bok mnie boli 🤣
Mnie rzadko owulka boli, tzn czuję że coś tam się dzieje ale nie jakoś przesadnie. Ostatnio tylko jak miałam pierwszy raz po cp owulke po prawej to mnie tak bolało że się zwijałam z bólu 🫣🤯
Od dzisiaj mam mega trądzik jak nigdy 🤣 zawsze coś tam mi na twarzy wyskakiwało ale po owu a teraz jestem przed i totalny wysyp pryszczy 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia, 23:03
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Lusia3131 wrote:Czytam dziś pół dnia tej wątek .
Mam dwójkę dzieci
2018 Rysio
2023 Tadzio
Zabolało.
Dziewczyny. Jesteście bardzo waleczne. Bardzo wytrwałe. Czerpie dziś od Was dobra energię. Dziękuję
Hej Lusia! To mnie oszukał w tym cyklu test Testeo. Ja wszystkie, które mi zostały wywalilam do kosza i podziękowałam za rekompensatę od sprzedawcy w postaci dodatkowych testów... Obejdę się bez.
Przykro mi, że tyle strat za Tobą. Nie potrzebujesz dodatkowych emocjonalnych rollercoasterów w postaci fałszywie pozytywnych testów. Ja się tak sparzyłam do testowania po tej historii, że już chyba będę czekać na spóźniający się okres w kolejnych cyklach.
Kciuki za dalsze starania❤️ i ten cykl!
Lusia3131 lubi tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:Jestem zła i smutna 😢 ewidentnie owu działaj /jutro, jajnik mnie boli strasznie, a co na mój mąż na to? Po poszedł spać i stwierdził, że nie ma ochoty. Nie mówię mu nigdy o dniach płodnych, nie chce go bardziej stresować ale jakoś mi smutno. Ostatnio u nas przytulanie na ostatnim miejscu 😥 stwierdził, że może jutro. No ale seks dwa razy w tygodniu nie spowoduje, że zajdę w ciążę 😭
PS. Jak czujecie jajniki to Was też boli z tyłu, przy nerkach? Cały prawy bok mnie boli 🤣
Chesterka przykro mi ☹️ niestety, przez to, że kobieta jest płodna przez tak krótkie okno czasowe to każda zmarnowana szansa jest bolesna, bo oznacza cały kolejny miesiąc (lub dłużej jeśli ktoś ma dłuższe cykle) czekania. Ja też staram się nie stresować męża poprzez jakieś namawianie, jak on akurat nie ma ochoty, ale z drugiej strony do tanga trzeba dwojga i sama owulka ciąży nie czyni 🙈
Kciuki żeby jutro (albo może w nocy 😀) udało się nadrobić 💛Chesterka1124, Darrika lubią tę wiadomość
-
SailorMoon wrote:Nadrabiam wasze wiadomości ❤️
Wszystkie dziewczyny z biela na teście i z biochemami przytulam 🌸🥹
Ja po biochemie w pierwszym normalnym cyklu od razu dwie kreski, także zobaczycie, wszystko będzie dobrze 🤞🤞
Trzymam kciuki!!
No i oczywiście gratulacje za wszystkie dwie kreski i pozytywne bety!! 🌸
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek chciałabym zadać parę pytań, byłabym super wdzięczna za akceptację 🌸🌸 -
Może jednak powiedz mu dzisiaj, że jest szansa na ciążę? Rozumiem, że nie chcesz go tym bardziej stresować, ale z drugiej strony on może nie jest świadomy, że sprawił ci smutek odmową i że to był akurat ważny dzień. Trzymam kciuki za lepszy nastrój dzisiaj 😁🤞
Co bólu jajników to zazwyczaj mnie tylko kłuło, ale wg testów wczoraj miałam owulkę, a nic nie czułam i nie mam pojęcia czemu od dwóch cykli jak się staram, to nie mam śluzu płodnego na majtkach, a zawsze miałam dużo... Co prawda też nie zwracałam na to, aż takiej uwagi...
No zobaczymy, zrobiłam co mogłam w tym cyklu. Okaże się za dwa tygodnie co z tego wyszło :p -
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, niestety w nocy nic się nie wydarzyło, on śpi jak kamień bo wstaje o 4 rano. Nigdy nie mam sumienia go męczyć w nocy 😴 jutro ma wolne więc mam nadzieję, że dzisiaj coś z tego bedzie 😂
Kasia - nie zawsze jest śluz na majtkach, czasami jest na szyjce i nie wypływa.Darrika, LadyDaga lubią tę wiadomość
-
Ach z tymi facetami, wiem jakie to rozczarowanie, bo szansy na ciążę mamy dosłownie te 2 dni zwykle, a potem cały miesiąc czekania, więc każdy stracony cykl to cios, a tak jak piszecie do tanga trzeba dwojga, kobieta sama chęciami nie zajdzie. Trzymam kciuki, może się Wam uda dzisiaj coś podizalac i będą chęci.
A jeśli chodzi o jajnik przy owu, to ja czasem mam lekko i krótko ból, czasem napierdziela cały dzień tak, że mam problem chodzić wyprostowana, bo aż mnie zginą w pół 😅33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Ja też przez to że mój nie dał rady w trakcie owulacji też czuję że nic z tego nie będzie w tym miesiącu…
Przykro mi Chesterka.. często faceci nie rozumieją naszego cyklu i naszych emocji. Ale może dziś wam się uda. ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia, 08:47
-
Ach te chłopy 🙄
Mnie przy mocniejszej owulacji boli kręgosłup w odcinku krzyżowym. Teraz jak miałam podwójną owulację to bolało mnie wszystko od przodu, tyłu, boku, spodu… 😂 nawet wargi sromowe mnie bolały 😂 ale ja mam zawsze bardzo bolące owulki.
Lusia3131, ale fajnie, że tu z nami jesteś! ❤️ Też myślę, że już wyrzuć te Testeo jakichkolwiek i ile by Ci nie przysłali. Bo to serce pęka, jak widzisz kreskę, a potem jednak nic z tego…
Ale ogólnie jeszcze nic straconego. Pinki z kolei wybarwiają się najpóźniej. Ja poza tymi, co piszą dziewczyny jeszcze lubię baby boom i nord test. Zamawiam zawsze na allegro, bo taniej.
Lusia3131 lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
Mój tez ma czasem takie okresy że coś go martwi ,stresuje w pracy i wtedy nie ma ochoty i siły na tulaski , I dokładnie czuję to co Ty-złość i rozczarowanie .
Nie mam złotej rady, poprostu to takie jednomiesięczne wakacje od starań -ale tule bo rozumiem ❤️
Ps. Mnie boli cały bok od jajnika jakbym miała wykluć jajko dosłownie 😅Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
O tak, baby boom także mogę polecić, to właśnie tym testem potwierdziłam, że nie jestem w ciąży - zero cienia, złudnej nadziei, nawet po czasie nie było na wyschniętym teście nic widać, więc jak dla mnie to super, bo sobie nie masz czego wkręcać. Nord testami pamiętam, że testowałam w ciąży z synkiem, zamawiając z allegro teraz się wahałam i niestety wzięłam te przeklęte Testeo... Wczoraj jeszcze do poduszki się wypłakałam mężowi w związku z tym tematem (nie mówiłam mu wcześniej, bo on nie lubi zbyt wczesnego testowania tak ogólnie, bo wie, że mnie to dołuje... No i trzeba mu oddać, że tym razem dostałam po tyłku podwójnie😩)
Ja czekam na okres, chciałabym żeby przyszedł szybciej niż później, bo mąż wyjeżdża na kilka dni do Krakowa na początku września i czy właśnie wtedy wypada mi owulka? Ależ oczywiście🙈Lusia3131 lubi tę wiadomość