W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj rano 3 testy. Dwa testeo (dla pewności) i jeden innej firmy Hello Baby. Wszystkie czułości 10 mlU i na wszystkich grube dwie krechy. Dzisiaj jestem 11/12 dpo. Jeszcze to do mnie nie dociera, mam wrażenie, że tyle się napatrzyłam na dwie krechy owulacyjne, ze mój mózg jeszcze nie ogarnął, że to pozytywy ciążowe Dodatkowo dzisiaj temperatura jeszcze bardziej poszybowała do góry, więc to też kolejne potwierdzenie, że chyba tym razem się udało. Generalnie szok i niedowierzanie
Nowa2024, Lusia3131, Insane, Jeżowa, xmadziax, LadyDaga, M93, JoAnn, Kasia0504, DaruniaKa, Olcia1987, Chesterka1124, Darrika, Aksandra, Schuyler lubią tę wiadomość
-
Asia2121 wrote:Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj rano 3 testy. Dwa testeo (dla pewności) i jeden innej firmy Hello Baby. Wszystkie czułości 10 mlU i na wszystkich grube dwie krechy. Dzisiaj jestem 11/12 dpo. Jeszcze to do mnie nie dociera, mam wrażenie, że tyle się napatrzyłam na dwie krechy owulacyjne, ze mój mózg jeszcze nie ogarnął, że to pozytywy ciążowe Dodatkowo dzisiaj temperatura jeszcze bardziej poszybowała do góry, więc to też kolejne potwierdzenie, że chyba tym razem się udało. Generalnie szok i niedowierzanie
Asia2121 lubi tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Asia2121 wrote:Dziewczyny, zrobiłam dzisiaj rano 3 testy. Dwa testeo (dla pewności) i jeden innej firmy Hello Baby. Wszystkie czułości 10 mlU i na wszystkich grube dwie krechy. Dzisiaj jestem 11/12 dpo. Jeszcze to do mnie nie dociera, mam wrażenie, że tyle się napatrzyłam na dwie krechy owulacyjne, ze mój mózg jeszcze nie ogarnął, że to pozytywy ciążowe Dodatkowo dzisiaj temperatura jeszcze bardziej poszybowała do góry, więc to też kolejne potwierdzenie, że chyba tym razem się udało. Generalnie szok i niedowierzanie
U mnie pink duo czyli płytkowy 20mlU/ml i 10 mlU/ml strumieniowy -obydwa białe w 11dpo, więc łącze się z tymi,które będą miały nadzieję na bąbla we wrześniu!DaruniaKa, Nitka96, Aksandra, xSmerfetkax lubią tę wiadomość
2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Chesterka1124 wrote:Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, niestety w nocy nic się nie wydarzyło, on śpi jak kamień bo wstaje o 4 rano. Nigdy nie mam sumienia go męczyć w nocy 😴 jutro ma wolne więc mam nadzieję, że dzisiaj coś z tego bedzie 😂
Kasia - nie zawsze jest śluz na majtkach, czasami jest na szyjce i nie wypływa.Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
Ogromne gratulacje💛🎉🥳Asia2121 lubi tę wiadomość
-
11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️
• 19.08. 6,28cm dzidziusia 164bmp❤️
•21.08 papp-a: niskie ryzyka
•16.09. 165g chłopca 🩵
•14.10. 340g 👦🏻🩵
•22.10. połówkowe 429g małego gimnastyka 🩵
•28.10. wizyta ✅
•18.11. 25+5 817g uparciucha 🩵👦🏻
•16.12. wizyta ⏳
•21.12. III prenatalne ⏳
💊Prenatal duo, magne B6 forte, urosept, ascofer
-
-
Lusia3131 wrote:Super! Gratulacje... oczywiście jak zobaczyłam "testeo" przeszły mnie dreszcze, ale doczytałam, że zrobiłaś jeszcze jeden, więc kciuki za dalszy pozytywny rozwój Kochana!
U mnie pink duo czyli płytkowy 20mlU/ml i 10 mlU/ml strumieniowy -obydwa białe w 11dpo, więc łącze się z tymi,które będą miały nadzieję na bąbla we wrześniu!
Za biel na teście -nie lubię😘Lusia3131 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Dziewczyny, temat z innej beczki niż testy i ciąża .
Czy skrzepy podczas okresu są ok czy nie są ok?
Ja mam przez jeden dzień skrzepy w apogeum miesiączki 😅 i zawsze myślałam że to ok i każdy tak ma, ale ostatnio trafiłam na jakiś artykuł w którym było napisane że to jest nieprawidłowość .
Jak jest z Wami?JoAnn lubi tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
DaruniaKa wrote:Dziewczyny, temat z innej beczki niż testy i ciąża .
Czy skrzepy podczas okresu są ok czy nie są ok?
Ja mam przez jeden dzień skrzepy w apogeum miesiączki 😅 i zawsze myślałam że to ok i każdy tak ma, ale ostatnio trafiłam na jakiś artykuł w którym było napisane że to jest nieprawidłowość .
Jak jest z Wami?
Mam tak co msc w 1 dniu, jak miałam spiralę to tylko krew a później plamienie. Skrzepy to złuszczające się endometrium (tak mi kiedyś pow gin)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia, 10:46
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
DaruniaKa lubi tę wiadomość
-
Olcia1987 wrote:Mam tak co msc w 1 dniu, jak miałam spiralę to tylko krew a później plamienie. Skrzepy to złuszczające się endometrium (tak mi kiedyś pow gin)
Ja mam tak w 3 dniu przy maks krwawieniu i później już nic 🙉Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Dziękuję dziewczyny, dzisiaj na pewno będziemy działać 🥰LadyDaga, Jeżowa, Asia2121, DaruniaKa, Olcia1987, Nowa2024 lubią tę wiadomość
-
DaruniaKa wrote:Super,tak myślałam dlatego się przestraszyłam jak przeczytałam że to nie jest dobre.
Ja mam tak w 3 dniu przy maks krwawieniu i później już nic 🙉
I póki się złuszcza jesteśmy młode! Wiadomo! Chodzi o produkcję hormonów w każdym cyklu;)
Mam ten sam "problem", u mnie drugi dzień i noc najgorsze, ale ja mam długie miesiączki nawet 6-7 dni.
DaruniaKa lubi tę wiadomość
2021 11 tydzień
Chesterka1124 wrote:Gratulacje 🎊
Dziękuję dziewczyny, dzisiaj na pewno będziemy działać 🥰Chesterka1124 lubi tę wiadomość
2021 11 tydzień
Gratulacje! 🎉🎉 Ogromnie zazdroszczę Ci tej chwili 🤭 cieszymy się ogromnie razem z Tobą! 💚Asia2121 lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
Insane wrote:Gratulacje! 🎉🎉 Ogromnie zazdroszczę Ci tej chwili 🤭 cieszymy się ogromnie razem z Tobą! 💚
Dziękuję wszystkim za gratulacje, ale na razie podchodzę do tego na chłodno, raczej jak do wszystkiego w życiu, polecam takie podejście bo oszczędzam sobie wielu rozczarowań W poniedziałek idę na badania krwi i zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociaż nie powiem, rano jak zobaczyłam te dwie kreski, to jeszcze o niczym nie powiedziałam mężowi tylko zrobiłam sobie kawkę, poszłam do ogródka ją wypić i po prostu kontemplowałam tę chwilę, że wiem tylko jaDaruniaKa, JoAnn, Lusia3131, Jeżowa, Olcia1987 lubią tę wiadomość
-
Asia2121 wrote:Dziękuję wszystkim za gratulacje, ale na razie podchodzę do tego na chłodno, raczej jak do wszystkiego w życiu, polecam takie podejście bo oszczędzam sobie wielu rozczarowań W poniedziałek idę na badania krwi i zobaczymy co z tego wyjdzie. Chociaż nie powiem, rano jak zobaczyłam te dwie kreski, to jeszcze o niczym nie powiedziałam mężowi tylko zrobiłam sobie kawkę, poszłam do ogródka ją wypić i po prostu kontemplowałam tę chwilę, że wiem tylko ja
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Asia gratulacje, bardzo dobre podejście! 😍
Lusia trzymam kciuki na wrzesień, będziemy testować razem!
Lusia3131, Asia2121 lubią tę wiadomość
👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
22.02.24 cb
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
24.10.24 diagnoza PCOS i IO (luźne starania 🛫🇧🇷🇺🇾🇦🇷🛬)
🔜 04.02.25 początek stymulacji Rekovelle 🍀 -
SailorMoon wrote:Znam temat 😂 mi moja gin po drugiej becie mówiła, że już nie muszę robić, bo wynik jest bardzo dobry.
A ja oczywiście, poszłam na kolejną betę 🤡 no ale ja po prostu musiałam zobaczyć jeszcze raz ten przyrost i później już byłam spokojna 🌸
Teraz z kolei mnie nosi, żeby umówić się szybciej na kolejną wizytę. Ale skoro moja gin, mówi że na ten moment jest wszystko dobrze i kolejna wizyta spokojnie za miesiąc.
I jak pójdę szybciej, co to zmieni?
Jak ma być dobrze, to będzie dobrze
Powtarzam sobie to jak mantrę i pomaga przed 2 dni po wizycie 🫣🫣😂