X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Ciekawa jestem co przyniesie mi ten nieszczęsny styczeń 😝. Kolejny dzień się dziwnie czuję. Aktualnie siedzę pod kocem tak mi zimno. Jeszcze tydzień do 🐒 więc czekam co wyjdzie. Albo będzie testowanie albo umieranie. 🙈

Diancia, wiem że my staraczki często doszukujemy się różnych objawow (też to robie) ale na logikę, jeśli masz jeszcze tydzień do miesiączki to objawy które tu przytaczasz nie są związane z ewentualną ciążą bo najpewniej nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia.

Czasem ciężko to nam pojąc ale nie każdy symptom naszego organizmu jest związany z funkcją rozrodczą.

Czasem jest nam po prostu zimno, bo zmarzlysmy albo mdli nas po przeterminiwqnym jogurcie ;)

Postaraj się poukładać takie podstawy w swojej głowie bo inaczej, jeśli starania potrwają (czego nie życzę) to sfiksujesz :)

Julia24, Hopex2, Diancia99, Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, niewielka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany --> cysta, starania zawieszone do wchloniecia.
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Na tym etapie to sobie bardziej wkrecasz różne objawy, mogą być początkiem jakiegoś przeziębienia czy coś ale na "ciążowe" albo nawet okresowe to raczej za wcześnie :)
    No właśnie się sama sobie dziwię bo odpuściłam bo wiedziałam że w tym miesiącu nic nie wyjdzie i czekałam na 🐒 żeby sobie zamówić wtedy testy i myślę a mam tyle czasu to sobie podziałam w domu póki nic mi nie jest jak to zawsze przed okresem a tu proszę popsuły się plany 🙄 ostatnie dwa miesiące przeżywałam i sprawdzałam wszystko więc w tym akurat olewka, zdziwiłam się tylko co tak szybko coś mi jest, dwa dni temu myślałam że mi się wydaje ale z dnia na dzień gorzej się czuje, zobaczę jak będzie jutro ale testować nie będę jak nawiedzona tylko czekam na 23 stycznia 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 15:17

• Insane Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    No właśnie się sama sobie dziwię bo odpuściłam bo wiedziałam że w tym miesiącu nic nie wyjdzie i czekałam na 🐒 żeby sobie zamówić wtedy testy i myślę a mam tyle czasu to sobie podziałam w domu póki nic mi nie jest jak to zawsze przed okresem a tu proszę popsuły się plany 🙄 ostatnie dwa miesiące przeżywałam i sprawdzałam wszystko więc w tym akurat olewka, zdziwiłam się tylko co tak szybko coś mi jest, dwa dni temu myślałam że mi się wydaje ale z dnia na dzień gorzej się czuje, zobaczę jak będzie jutro ale testować nie będę jak nawiedzona tylko czekam na 23 stycznia 🙈

Wcale nie odpuściłaś 🤪

Hopex2, PaulinKA, siesiepy, aszin, Vergeet lubią tę wiadomość

40 tc 💔
    ________
    AMH 6,05
    📅25.01 start stymulacji do in vitro
    💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
    📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
    19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
    21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
    28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
    11.03 serduszko moje, bij 🥹
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Wcale nie odpuściłaś 🤪

Dokładnie. @Diancia99 wejdź w swój profil i przeczytaj na chłodno swoje posty z ostatnich dni 😉.

Hopex2, PaulinKA, aszin, Vergeet lubią tę wiadomość

💃'95🕴️'90

⌛10cs naturalnie ✖️

🌼 Marzec: 1 IUI na cyklu stymulowanym Lamettą

Diagnostyka:
    ❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
    ❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
    ➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
    ➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
    ➖ Dominacja estrogenowa
    ✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
    ✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu

Just because it's taking time,
    doesn't mean it's not happening.
  • Alicjasss Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Melduję się z domku. Jestem przeszczęśliwa. 🤗

Tarisal - zjadłam sobie właśnie GOFRY :D chodziły za mną. A teraz leżę, nawet się nie rozpakowałam. Szanowny kupił mi herbatkę zieloną, więc zaparzyłam w imbryczku (mam taki z podgrzewaczem) i leżę. I oglądam Ugly Betty.

Siesiepy chyba zacznę myśleć tak jak Ty.
    Wczoraj odwiedziła mnie w szpitalu koleżanka, która też długo starała się o dziecko. I mówiła mi, że w nowym mieszkaniu mieli pokój, który był graciarnią ale w przyszłości miał się stać pokojem dziecięcym, więc nic tam nie robili. Zaszła w ciążę w momencie gdy zaczęła planować w tym pokoju bibliotekę. Ja też mam w mieszkaniu taki pokój i chyba zacznę tam planować siłownię. :D

Też mam taki pokój. Partner nawet na różowo pomalował, bo jakby miał wybór to by wolal córeczkę 🤣 Uważa, że łatwiej wychować. Oj nie wie co mówi 🙈🤣
    Ale wieszam tam pranie. Jedyne miejsce na piętrze oprócz łazienki gdzie mogę, bo w innych pokojach mam parkiet. Także halo dzidzia, przejmij wkoncu ten pokój 😁

Molahonkeey, kałamarnica 11, siesiepy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    Diancia, wiem że my staraczki często doszukujemy się różnych objawow (też to robie) ale na logikę, jeśli masz jeszcze tydzień do miesiączki to objawy które tu przytaczasz nie są związane z ewentualną ciążą bo najpewniej nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia.

Czasem ciężko to nam pojąc ale nie każdy symptom naszego organizmu jest związany z funkcją rozrodczą.

Czasem jest nam po prostu zimno, bo zmarzlysmy albo mdli nas po przeterminiwqnym jogurcie ;)

Postaraj się poukładać takie podstawy w swojej głowie bo inaczej, jeśli starania potrwają (czego nie życzę) to sfiksujesz :)
    Według apki to dziś jest 11 albo 12 dpi więc ciężko ocenić a okresy jednak mam większości 30 dniowe, we wrześniu chyba miałam 24 dniowy dlatego chcę kupić testy owu żeby obczaic czy dobrze oceniam kiedy jest dobry czas 🤔

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 15:30

• Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Co myślicie o tych badaniach dla kobiet planujących ciążę?
    Czy to się „opłaca” w tym luxmedzie czy raczej z własnego doświadczenia byście badały co innego?
    https://zapodaj.net/plik-tJDGstcunw

Diancia99 lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    •Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
    II 2025
    ~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
    ~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
    ⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
    ⏳19.03 wizyta

💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki

Drugi cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
    💌 7dpo ~ prog 17.52 ng/mL
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Mi też właśnie nic mrożenie nie dało 🙈
    A poradziłaś sobie już z tym? Czy nadal masz kurzaje?

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    Dziewczyny,
    Czy to się „opłaca” w tym luxmedzie czy raczej z własnego doświadczenia byście badały co innego?

Nie wiem, jak ten pakiet, ale generalnie w Luxmedzie odpłatne badania wychodzą dużo drożej, niż wszędzie. Oni podzlecają je diagnostyce później.
    Diancia99 wrote:
    Według apki to dziś jest 11 albo 12 dpi więc ciężko ocenić a okresy jednak mam większości 30 dniowe, we wrześniu chyba miałam 24 dniowy dlatego chcę kupić testy owu żeby obczaic czy dobrze oceniam kiedy jest dobry czas 🤔

Niestety aplikacja nie ma możliwości prawidłowo wyznaczyć terminu owulacji na podstawie wprowadzonych przez Ciebie danych.

💃'95🕴️'90

⌛10cs naturalnie ✖️

Diagnostyka:
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
    ➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
    ➖ Dominacja estrogenowa
    ✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
    ✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    Dziewczyny,
    Robiłam, nie wiem czy się opłaca czy nie, ja brałam z alab, bo ja to z tych co rzadko chodzą do lekarzy i myślę ważna sprawa w końcu trzeba iść i była fajna okazja w wakacje że duży rabat i jeszcze cashback dorwalam no i przynajmniej wiem że wszystko okey oprócz witaminy D która teraz biorą bo nie wiedziałam że mam taka niska😅

• Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @PaulinKA - zgadzam się w 100%, a niestety czasem ciężko jest sobie właśnie jakoś tak to poukładać w głowie, albo zluzować :D ja dopiero zaczynam te hardkorowe podchody, ale już po tym cyklu histeroskopii zrozumiałam, że jak będę tak świrować z tymi objawami to prędzej sama skończę na Kobierzyńskiej na oddziale Babińskiego :D

@Alicjasss życzę Wam dużo synków hahaha :D i też nawołuję wszystkie bobo do przejmowania Waszych pokoi do wieszania prania :D

PaulinKA, Vergeet, Alicjasss lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję II stopień czystości pochwy, a więc wynik prawidłowy. Dla lepszego efektu zjem całe opakowanie probiofemina, bo mam. :)

Molahonkeey, Julia24, Nowa2024, kałamarnica 11, M93, Tarisal, Aksandra, Podrożniczka, aszin, Vergeet lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Nie wiem, jak ten pakiet, ale generalnie w Luxmedzie odpłatne badania wychodzą dużo drożej, niż wszędzie. Oni podzlecają je diagnostyce później.
    No właśnie też to zauważyłam niestety... ale tak zaczęłam się zastanawiać czy są jakieś parametry, które mogę zbadać i poprosić o skierowanie na badania tego 21.01. Wtedy już można sobie poszukać gdzieś indziej taniej. No i czy faktycznie ta lista luxmed jest ok na początek, czy jednak coś jest zbędne/coś byście dodały?
    Diancia99 wrote:
    Robiłam, nie wiem czy się opłaca czy nie, ja brałam z alab, bo ja to z tych co rzadko chodzą do lekarzy i myślę ważna sprawa w końcu trzeba iść i była fajna okazja w wakacje że duży rabat i jeszcze cashback dorwalam no i przynajmniej wiem że wszystko okey oprócz witaminy D która teraz biorą bo nie wiedziałam że mam taka niska😅

Ja wit D robiłam przy okazji rozpoczęcia leczenia kurzajek i miałam tak zaniżoną, że szkoda gadać :D no, ale już od prawie roku suplementuję (z przerwami niestety) i przydałoby się zbadać znowu :)

Diancia99 lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Melduję II stopień czystości pochwy, a więc wynik prawidłowy. Dla lepszego efektu zjem całe opakowanie probiofemina, bo mam. :)

Gratuluję czystej piśki <3

Nowa2024, kałamarnica 11, siesiepy, M93, Vergeet lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    No właśnie też to zauważyłam niestety... ale tak zaczęłam się zastanawiać czy są jakieś parametry, które mogę zbadać i poprosić o skierowanie na badania tego 21.01. Wtedy już można sobie poszukać gdzieś indziej taniej. No i czy faktycznie ta lista luxmed jest ok na początek, czy jednak coś jest zbędne/coś byście dodały?

Nie wiem, co już robiłaś, ale Na ogólnym dziewczyny stworzyły listę rekomendowanych badań:

I ETAP:
    2-5dc:
    estradiol, LH, FSH, prolaktyna, testosteron

7-8dpo
    progesteron (najlepiej ok. 20 ng/ml ale 10-15 też ujdzie), estradiol

Reszta:
    TSH (poniżej 2,5 a przy hashi ok. 1), FT3, FT4, antyTPO, antyTG, AMH, USG tarczycy, test obciążenia glukozą z 3 pkt pomiarem glukozy i insuliny na czczo, monitoring cyklu, wit. D, wit. B12, homocysteina (pomiędzy 6 a 8.), kwas foliowy, żelazo, ferrytyna, próby wątrobowe, lipidogram

Partner:
    badanie nasienia z morfologią, LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna, kortyzol, piątka tarczycowa, test obciążenia glukozą z 3 pkt pomiarem glukozy i insuliny na czczo, wit. D, wit B12, próby wątrobowe, lipidogram, homocysteina, kwas foliowy, testosteron

II ETAP:
    wymazy MUCHa (Mycoplasma, Ureaplasma, Chlamydia), badania rozszerzone nasienia z morfologią, HBA, MSOME, fragmentacja DNA plemników (jeśli nie było poronień to raczej nie ma sensu robić, ale czasem się zaleca), HSG (tutaj zaznaczę, że przed rozpoczęciem stymulacji powinno być zrobione), CD138 i CD56,
    USG pod kątem endometriozy u specjalisty, USG jąder u partnera

***UWAGA: do HSG zaleca się wykonanie posiewu na bakterie tlenowe, beztlenowe i grzyby. Warto też wykonać badanie na obecność 🧫 Mycoplasma, Ureaplasma, Chlamydia (tzw. MUChA), koniecznie met. PCR. W trójpaku/czteropaku wychodzi taniej niż pojedynczo

Molahonkeey lubi tę wiadomość

💃'95🕴️'90

⌛10cs naturalnie ✖️

Diagnostyka:
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ➖ Dominacja estrogenowa

• Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:

Hahahahah na głos w robocie się zaśmiałam jak to przeczytałam 🤣🤣🤣

Molahonkeey, kałamarnica 11, M93, Insane, Vergeet lubią tę wiadomość

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:

Mam nadzieję, że jutro dołączę do klubu 😅🤣

Molahonkeey, siesiepy, Nowa2024, Podrożniczka, aszin, Vergeet lubią tę wiadomość

💃'95🕴️'90

⌛10cs naturalnie ✖️

Diagnostyka:
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ➖ Dominacja estrogenowa

• Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julia24 Kochaaaana, dziękuję 🥹❤️ Trzymam kciuki, żebyś dołączyła do KCP (Klubu Czystej Piśki) ✊🏼🍀
    @Nowa2024 Hahaha cieszę się, że Cię uśmiechnęłam 🥰

kałamarnica 11, Nowa2024, siesiepy, Vergeet, Misiula lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    II 2025
    III 2025
    ⏳19.03 wizyta

✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    Ja wit D robiłam przy okazji rozpoczęcia leczenia kurzajek i miałam tak zaniżoną, że szkoda gadać :D no, ale już od prawie roku suplementuję (z przerwami niestety) i przydałoby się zbadać znowu :)
    Ja nigdy nie badałam więc w sumie cieszę się z tego pakietu bo takich badań nie miałam nigdy, fakt że tyle krwi ze mnie wzięła że zasłabłam w autobusie i mnie cucili bo jednak sporo idzie bo to ileś tam badań 😅 też biorę z przerwami ale teraz staram się regularnie, mam przykład z siostry ze miała za mało i problemy z kręgosłupem jest po operacji 🙄

Molahonkeey lubi tę wiadomość

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 16 stycznia, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    🤣🤣🤣

Julka klub czystej piśki zaprasza!

Julia24, Podrożniczka, Molahonkeey, Vergeet, Misiula lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
‹‹ 114 115 116 117 118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ