❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie, melduję sposób na nie robienie testów za szybko. 🧐
Kupiłam sobie wina, starczy na cztery dni. A że bardzo chcę je wypić to nie będę testować póki nie wypiję. 😂Tarisal, PaulinKA, M93, Nowa2024, Diancia99, Molahonkeey, Lusia3131, Mardotka, Anka96 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
@ Babsi dawaj śmiało, nie krępuje się dołącz do naszego oddziału psychiatrycznego 🤭 lubię czytać 🤣 a może odpoczniesz i ulży Ci trochę jak się wygadasz ❤️
Będziemy miały podobny cykl i dni płodne jeśli coś się u mnie nie rozjedzie, mile dni płodne się widzę u Ciebie zapowiadają ❤️🔥
@Aleksandra optymizmu Ci życzę całe pokłady, oby ten cross wyszedł dobrze i nie trzeba będzie nic mocniejszego 🫂
A przepraszam, że zapytam -oczywiście nie musisz mówić- masz zaplanowany następny transfer ? Bo się pogubiłam w gąszczu informacji
@Molahonkeey badania pod ewentualną ciążę bomba ❤️ czyli jednak opis robił Ci jakiś niechluj brzydko mówiąc, biedna stres niepotrzebny miałaś , ale teraz to ja już czekam na Twoje 2 tłuste kreseczki
Lubię wyciskanie pryszczy czuję jakąś dziwna satysfakcję oglądają takie maltretacje 🤣
Co do grupy krwi to się ubawilam, grupę krwi pamiętam swoją, męża i nawet niektórych znajomych, ale żeby nie było tak kolorowo, biorę leki codziennie, a jak pytają u lekarza czy w szpitalu kurtyna zapominam na amen nawet euthyrox mi ucieka i mówię te na tarczycę takie małe 🤣
@Nowa2024 wybacz, ale podgląd Twoich 🥚 jest tak fascynujący, że czekam na nie z wypiekami na twarzy bardziej niż na Zbuntowanego Anioła w pierwszych odcinkach, trzymam 🤞 z całych sił za kurniczek.
Obyś po całym tym jeżdżeniu nie wzywała doktorka przez sen, mąż może być lekko niezadowolony 🤣
@Lusia3131 to jak dobrze się czujesz to cudownie, choć nadal mi brak Twojego dzisiejszego testu 😉 czekam na jutrzejszy, pisałaś, że może w sobotę się skusisz dlatego pisalam, że w czwartek i powtórka w sobotę, ale oczywiste, że Twoja decyzja wyszłam z błędnego założenia, bo nie wiedziałam, że nie robisz i to byłby wyjątek ❤️🫛
@Vergeet test test widzę w planie ?? Jak tak to czekam pod kibelkiem 🤞
@siesiepy ja ja też, leżę I kwiczę 🤣🤣🤣 co u Ciebie?? Jak nastawienie ?
Ok widzę winko wjechało 😉 ja dziś piwko, opijam urodziny starego, on w pracy to za niego wypije 🤣
Molahonkeey lubi tę wiadomość
-
siesiepy wrote:Moje drogie, melduję sposób na nie robienie testów za szybko. 🧐
Kupiłam sobie wina, starczy na cztery dni. A że bardzo chcę je wypić to nie będę testować póki nie wypiję. 😂
Zawsze mowię, że mądrego to i miło posłuchać 🥰😍😅siesiepy, Tarisal, Molahonkeey lubią tę wiadomość
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅ -
PaulinKA wrote:Zawsze mowię, że mądrego to i miło posłuchać 🥰😍😅walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Dziewczyny już dwie noce z rzędu doktorek mi się śnił, nie wiem co będzie dalej po tylu przeglądach podwozia w tak krótkim czasie 🤣
Do teraz się śmieje z tego notowania wielkości jaj 🤣 musiało to bekowo wyglądać jak on robił USG a ja sobie leżałam z notesikiem i zapisywałam 🤣🤣🤣
A jeszcze u niego zawsze takie opóźnienia, a dzisiaj byłam na 19:40, pod gabinetem byłam dosłownie o 19:28, minutę poczekałam i już wchodziłam (oczywiście jak zwykle byłam ostatnią pacjentką) a on do mnie z tekstem że ale wcześnie dzisiaj przyjechałam 🤣 w sensie że dla niego te 12 minut szybciej niż umówiona wizyta to było bardzo dużo czasu 🤣Tarisal, Molahonkeey, siesiepy lubią tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran) -
Tarisal wrote:@Nowa przeczytaj wpis wyżej 🤣🤣🤣
No przeczytałam, ale nie kumam co tam nie tak? 🤣🤣🤣🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Tarisal wrote:Obyś po tylu widzeniach z doktorkiem nie wzywała go przez sen, bo mąż może być lekko niezadowolony 🤣🤣🤣 o to mi chodzi chyba wykrakalam 🤣
Ahaaaaa hahhahahahhahah 🤣🤣🤣
No to może i dobrze że małżonek jest żołnierzem i obecnie bywa w domu tylko na weekendy 🤣Tarisal, Molahonkeey, siesiepy, Lusia3131 lubią tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
Dziewczyny... ktoś mógłby poczytać komentarze i zrobić serial na netflixa, który z powodzeniem byłby w pierwszej 10tce przez rok! 😅😅😅
Molahonkeey, Tarisal, siesiepy, Nowa2024 lubią tę wiadomość
2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
@siesiepy no i to jest rada, a nie jakies dzikie obietnice i postanowienia😂 🍷
@Tarisal mam tyle skierowań w apce, że nie wiem jak ja to skoordynuje, muszę zadzwonić do rejestracji, żeby mi to na raz wszystko ogarnęli 😁 ale mega się cieszę, że lekarz tak do tego podszedł 🥹dokładnie, dobrze, że ta wizyta była tak szybko, bo bym włosy rwała, a nie mam czym szastać 😂 dzięki kochana 🥰
Ja tam wyciskać mogę czy sobie czy mężowi, też sprawia mi to satysfakcję, ale te filmiki czasem są wręcz odrażające hahaha 😂 jakieś zaawansowane te pryszcze 😂
Ja sobie muszę wytatuować tą grupę krwi na czole bo chyba nigdy jej nie zapamiętam + stres bo szybko chce odpowiedzieć hahaha
No amnezja jak nic z tymi lekami, tak to recytuje się pięknie a jak przyjdzie co do czego to kaplica 😂
@Nowa2024 to notowanie sobie wyobraziłam i się roześmiałam jak to czytałam 🤣 no coś pięknego 😂 hahaha zdziwiony ze przyjechała wcześniej 😂😂 dobry jest 💕
@Lusia ide w to jak w dym😆! Ja dzisiaj stwierdziłam że z moich sytuacji niektórych lekarskich z ostatnich miesięcy to można by pisać skecze do kabaretów 😂Tarisal, siesiepy, Nowa2024 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
•⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo
Pierwszy cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 13.01 -
@Molahonkeey ja już na kartce mam spisane, ale suple doliczyć i a4 rozkładam to patrzą jak na kosmitę, a często jeszcze mówią, że pytają o leki, a nie historie choroby to ja na to, że to lista leków, a historia i wyniki to w teczkach i widzę ten wzrok wtedy 🤣🤣🤣
Molahonkeey, Nowa2024 lubią tę wiadomość
-
Lusia3131 wrote:Dziewczyny... ktoś mógłby poczytać komentarze i zrobić serial na netflixa, który z powodzeniem byłby w pierwszej 10tce przez rok! 😅😅😅
Molahonkeey, Nowa2024 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
mała tarczyca;
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
What I was made for
What was I made for?" -
Tarisal wrote:@Molahonkeey ja już na kartce mam spisane, ale suple doliczyć i a4 rozkładam to patrzą jak na kosmitę, a często jeszcze mówią, że pytają o leki, a nie historie choroby to ja na to, że to lista leków, a historia i wyniki to w teczkach i widzę ten wzrok wtedy 🤣🤣🤣
Hahaha muszą mieć niezłe miny 😂😂
Wchodzę na IG i co widzę? Wyciskanie pryszcza który ma z dwa kilometry 😂😂😂Tarisal, Nowa2024 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
•⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo
Pierwszy cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 13.01 -
Lusia3131 wrote:Dziewczyny... ktoś mógłby poczytać komentarze i zrobić serial na netflixa, który z powodzeniem byłby w pierwszej 10tce przez rok! 😅😅😅
Myśle, ze nie jeden sezon! 🤣
Jest 5:37 a ja zamiast wstać o 5:30 to czytam co tu piszecie o pryszczach gigantach i się śmieje z łóżka 🤣🤣🤣
No jesteście boskie 🤩🤩🤩🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
🍼Starania od 06.2023