❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Julia24 wrote:Jestem po. Lekarz świetny, wizyta trwała z 40-50 minut. Szczegółowe badanie USG...
No i wyszło. Endometrioza otrzewnowa i adenomioza.
Zalecenie... 3 miesięcznej AH, żeby wyciszyć ogniska.
Muszę to jakoś przetrawić. Niby człowiek podejrzewał, ale do końca miał nadzieję, że sobie wymyśla... Plus ta AH mnie dodatkowo podłamała 😓
Bardzo dużo dziewczyn zaraz po AH raz dwa zachodzi w ciążę. Jesteś już tak blisko 🍀❤️ Cieszę się, że diagnoza została szybko postawiona niż gdybyś jeszcze wiele miesięcy musiała szukać przyczyn niepowodzeń.
Zobaczysz że za rok o tej porze będziesz już pakowała torbę do szpitala i odliczała dni do porodu 🥺Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość
-
MamaJedynaka wrote:Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję... Nie wiem czy czekać do piątku czy już dać sobie spokój.
Miałam dokładnie takie objawy przed ostatnią 🐒 z tym, że ja spać nie mogłam, pewnie z nerwów 😂
Najlepiej iść na betę tak jak pisze Aksandra.kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
•⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo
Pierwszy cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 13.01 -
Laura2 wrote:Co prawda nie było skrzepów jak zawsze ,a reszta wyglądała ok po za tym brak jakichkolwiek objawów. Tylko wczoraj i dziś było kucie prawego jajnika i bol pleców dlatego podkusilam się na test
Czyli normalne kilkudniowe krwawienie?
Pytam, bo może po prostu to implantacja była. Powtórz test jutro z porannego moczuMolahonkeey lubi tę wiadomość
-
Julia z racji że dziewczyny napisały tyle mądrości to ja napiszę coś głupszego dla równowagi na wątku;p
Z racji że i tak podzialaliscie w tym cyklu to życzę aby AH jednak na razie nie wchodziła w grę 🥰
Dużo siły dla was życzę 🥰
Czy idziesz na monitoring celem potwierdzenia owulacji??Molahonkeey, M93, Vergeet lubią tę wiadomość
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅ -
Jeszcze Wam dodam coś z mojej wizyty, bo to najgorsze pytanie jakie można mi zadać 😂 Nie wiem o co chodzi i skąd się bierze ta amnezja, ale jak mnie ktoś pyta o moją grupę krwi to czuję się jak ta babka z mema poniżej którą coś oblicza😆
Lekarz: Jaką ma Pani grupę krwi?
Ja: Był taki zespół BRh- no nie?
Lekarz: 🤨
Ja: Ooo, to ja mam tą zupełnie na odwrót! A ERHA PLUS !
Lekarz: Czyli potwierdzana była?
Ja: tak tak😂
Lekarz: A jaką grupę krwi ma mąż?
Ja: Mąż zawsze mówi że najlepszą 😂😂😂😂
Lekarz: Thiaaa najlepsza 😂😂😂
EDIT: Sprawdziłam, okazuje się że zespół to „RH+” padłam hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 20:42
M93, Alicjasss, Vergeet, Insane lubią tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo
✨1DC ~ 13.01 -
Molahonkeey wrote:@Nitka96 🫠 coś pięknego… czerpcie z tych pięknych chwil, wypocznijcie i naładujcie baterie 🥹
@Julia24 ten superczuły w 15dc mnie rozwalił dzisiaj 😆 mam nadzieję, że miło spędziłaś popołudnie 😏🔥 Wysyłam pociemniacz testów w paczce 📦🤞🏼
EDIT (bo doczytałam Twoją wiadomość przed wysłaniem posta): Przytulam Cię mocno kochana 🫂 Może to zabrzmi teraz bez sensu, ale tak na prawdę ta diagnoza też Was przybliży do upragnionej fasolki. Teraz, kiedy masz już potwierdzone informacje możesz działać w kierunku poprawy zdrowia i tak jak napisała @kałamarnica 11 -> czym są 3 miesiące w perspektywie całego życia? Jesteś silną, mądrą kobietą i Twój dzidziuś pewnego dnia będzie szczęściarzem 🥰 Już widzę jak Research Masterka rozwiązuje sprawy i projekty szkolne w mgnieniu oka! Główka do góry, to nie jest koniec, jesteś bliżej Waszego marzenia, bo wiesz co powoduje blokadę. Nie poddawaj się, odpocznij i otul siebie dzisiaj. Tak na prawdę mocno i czule.
@Vergeet ooo, dobrze wiedzieć, że jest jakaś nowsza alternatywa, może się skuszę kiedyś kiedyś 🤔 bo teraz to wiadomo… 😂
@Podróżniczka gratuluję wyniku much ! 🪰
@kałamarnica11 wysyłam paczkę pochłaniaczkę torbieli 📦🤞🏼dzięki kochana 🥹
@Ksiegowa Twój lesbijski algorytm zrobił mi dzień hahahaha 😆 no pięknie to działa. Ja nie wiem skąd ale mój instagram mi jakieś obleśne rzeczy pokazuje typu wyciskanie pryszczy…. 😂
@PaulinKA WEŹ SIĘ NAPJJ DZIOŁUSZKA😂 A tak serio to rozumiem i przytulam 🥰 u mnie się festiwal rozkręci za dwa tygodnie hahaha
Taaak, bardzo podbudowująca, bardzo tego potrzebowałam 🥹 Dokładnie, nic tylko działać 😂🔥
@Lusia czekam na wyniki za 3 dni 🤞🏼 Jak tam chłopcy? Polepsza się coś?
@Babsi Z perspektywy osoby, która lubi zmiany mogę Ci powiedzieć, że dopóki decydujemy się na zmiany, które mają przynieść nam ulgę w codzienności, polepszenie stanu psychicznego czy po prostu zaopiekowanie się sobą to są zmiany na lepsze i choć to wymaga czasami bardzo dużej odwagi to wdzięcznie się odpłaca 🥹 Sama podjęłam ciężką decyzję zmiany pracy w zeszłym roku (zmiana działu) i nie żałowałam jej ani przez minutę - posłuchałam swojej intuicji i jestem sobie wdzięczna za to każdego dnia.
Trzymam za Ciebie kciuki 💕
Ale super plany, szalejcie na wyjeździe 🔥😂
@Diancia99 ja podobnie jak Babsi pewnie bym nie wytrzymała 😂 Więc jeśli chodzi o cierpliwość to nie jestem wzorem do naśladowania niestety, ale mam nadzieję, że podejmiesz tę decyzję w zgodzie ze sobą 🤞🏼
@Aksandra cieszę się, że trafiłaś na tę lekarkę, wygląda na to, że będziecie dobrze zaopiekowani, trzymam kciuki i przesyłam paczkę siły 📦💕
Dwa dzidziusie hahahah padłam 😂 to byśmy musieli mieszkanie rozciągnąć ! 😆 Będzie łogień🔥🤞🏼
@Nowa2024 ale super wiadomość 🥹 widać, że temu lekarzowi zależy i super, że tak trzyma rękę na pulsie ! Super, że w kurniczku huczy ✊🏼 ani się obejrzysz i będzie po weekendzie!
Kałamarnica,
KOCHANA , zrobię jutro i wrzucę świeży bo ten z rana już trochę zażółkł i wydaje mi się to być takie nieestetyczne .
Teraz już rozumiem przyczynę. Nie wiedziałam, że duphaston bierze się na torbiel... no i tym samym rzeczywiście już się owulacja zablokuje.. trzymam za Ciebie kciuki więc w przyszłym cyklu... ❤️❤️🍬
Julia.
Przykro mi, ale też uważam, że Ty potrzebowałaś tylko sprzętu, bo gdybyś miała w domu urządzenie ultrasonograficzne to byś już dawno diagnozę postawiła... będzie dobrze.. znowu ten cholerny czas...
TARISAL
Wiesz co, ja po prostu nie chodziłam nigdy na bety.. zawsze patrzyłam na testy i porównywałam je średnio co dwa dni.. teraz testując z dnia na dzień widzę też roznice , więc mimo braku cyferek czy jak sądzę liczb już dwucyfrowych na pewno na papierze czyli bety - jestem jakaś spokojna.kałamarnica 11, Tarisal lubią tę wiadomość
2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
@Lusia przykro mi 🥺 paczka zdrowiejaczka dla chłopaków 📦💕
Lusia3131 lubi tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
✨1DC ~ 13.01 -
Nowa! Najezdzisz się do tego lekarza, jakby co ,mam wolny pokój 🤣 ode mnie będziesz miała jakieś 30 km jeśli jeździsz do Poznania 😁 super ze nadal masz ekstra kurnik 🥹
Juleczko kochana- dobrze, że znasz diagnozę , możesz swoje działania ukierunkowywać właśnie na to, poza tym 3 miesiące zleci tak że nie zauważysz! Może zadzieje się ten cud o którym piszą dziewczyny czasem , że po odstawieniu AH zachodzą szybko w ciążę.
W każdym razie pozbędziesz się ognisk i bolu 🫂🫂Nowa2024 lubi tę wiadomość
Luźne starania 02.2024
Starania na poważnie 04.2024
Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
Prolaktyna z lekami w normie
✔️olej z wiesiolka
✔️olej z czarnuszki
✔️wit. B
✔️fertistim
✔️pregnaStart
✔️kwasy omega
✔️wit. D3 -
Molahonkeey wrote:@Nitka96 🫠 coś pięknego… czerpcie z tych pięknych chwil, wypocznijcie i naładujcie baterie 🥹
@Julia24 ten superczuły w 15dc mnie rozwalił dzisiaj 😆 mam nadzieję, że miło spędziłaś popołudnie 😏🔥 Wysyłam pociemniacz testów w paczce 📦🤞🏼
EDIT (bo doczytałam Twoją wiadomość przed wysłaniem posta): Przytulam Cię mocno kochana 🫂 Może to zabrzmi teraz bez sensu, ale tak na prawdę ta diagnoza też Was przybliży do upragnionej fasolki. Teraz, kiedy masz już potwierdzone informacje możesz działać w kierunku poprawy zdrowia i tak jak napisała @kałamarnica 11 -> czym są 3 miesiące w perspektywie całego życia? Jesteś silną, mądrą kobietą i Twój dzidziuś pewnego dnia będzie szczęściarzem 🥰 Już widzę jak Research Masterka rozwiązuje sprawy i projekty szkolne w mgnieniu oka! Główka do góry, to nie jest koniec, jesteś bliżej Waszego marzenia, bo wiesz co powoduje blokadę. Nie poddawaj się, odpocznij i otul siebie dzisiaj. Tak na prawdę mocno i czule.
@Vergeet ooo, dobrze wiedzieć, że jest jakaś nowsza alternatywa, może się skuszę kiedyś kiedyś 🤔 bo teraz to wiadomo… 😂
@Podróżniczka gratuluję wyniku much ! 🪰
@kałamarnica11 wysyłam paczkę pochłaniaczkę torbieli 📦🤞🏼dzięki kochana 🥹
@Ksiegowa Twój lesbijski algorytm zrobił mi dzień hahahaha 😆 no pięknie to działa. Ja nie wiem skąd ale mój instagram mi jakieś obleśne rzeczy pokazuje typu wyciskanie pryszczy…. 😂
@PaulinKA WEŹ SIĘ NAPJJ DZIOŁUSZKA😂 A tak serio to rozumiem i przytulam 🥰 u mnie się festiwal rozkręci za dwa tygodnie hahaha
Taaak, bardzo podbudowująca, bardzo tego potrzebowałam 🥹 Dokładnie, nic tylko działać 😂🔥
@Lusia czekam na wyniki za 3 dni 🤞🏼 Jak tam chłopcy? Polepsza się coś?
@Babsi Z perspektywy osoby, która lubi zmiany mogę Ci powiedzieć, że dopóki decydujemy się na zmiany, które mają przynieść nam ulgę w codzienności, polepszenie stanu psychicznego czy po prostu zaopiekowanie się sobą to są zmiany na lepsze i choć to wymaga czasami bardzo dużej odwagi to wdzięcznie się odpłaca 🥹 Sama podjęłam ciężką decyzję zmiany pracy w zeszłym roku (zmiana działu) i nie żałowałam jej ani przez minutę - posłuchałam swojej intuicji i jestem sobie wdzięczna za to każdego dnia.
Trzymam za Ciebie kciuki 💕
Ale super plany, szalejcie na wyjeździe 🔥😂
@Diancia99 ja podobnie jak Babsi pewnie bym nie wytrzymała 😂 Więc jeśli chodzi o cierpliwość to nie jestem wzorem do naśladowania niestety, ale mam nadzieję, że podejmiesz tę decyzję w zgodzie ze sobą 🤞🏼
@Aksandra cieszę się, że trafiłaś na tę lekarkę, wygląda na to, że będziecie dobrze zaopiekowani, trzymam kciuki i przesyłam paczkę siły 📦💕
Dwa dzidziusie hahahah padłam 😂 to byśmy musieli mieszkanie rozciągnąć ! 😆 Będzie łogień🔥🤞🏼
@Nowa2024 ale super wiadomość 🥹 widać, że temu lekarzowi zależy i super, że tak trzyma rękę na pulsie ! Super, że w kurniczku huczy ✊🏼 ani się obejrzysz i będzie po weekendzie!Molahonkeey lubi tę wiadomość
-
@Diancia99 jaki program? Jestem fanką guilty pleasures 😆 odpoczywaj ❤️
@M93 ooo kochana ja też mam zapisane i gorączkowo biorę telefon do ręki (dziś też to zrobiłam, ale odpuściłam więc wyjechałam z tym zespołem 😂), nigdy nie pamiętam jak się włącza kartę zdrowia w iPhone, a tam sobie to zapisałam 😂😂Diancia99 lubi tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
✨1DC ~ 13.01 -
Molahonkeey wrote:@Diancia99 jaki program? Jestem fanką guilty pleasures 😆 odpoczywaj ❤️
@M93 ooo kochana ja też mam zapisane i gorączkowo biorę telefon do ręki (dziś też to zrobiłam, ale odpuściłam więc wyjechałam z tym zespołem 😂), nigdy nie pamiętam jak się włącza kartę zdrowia w iPhone, a tam sobie to zapisałam 😂😂Molahonkeey lubi tę wiadomość
-
@PaulinKA mam wszystko co napisałaś i nie sądziłam, że mogą to być objawy ciąży także WIELKIE DZIĘKI
@Lusia masz ty cierpliwość kobieto, że jeszcze tej bety nie zrobiłaś 😨
@diancia ja zawsze miałam 1/2 max 3 testy w domu ale @Julia mnie skusiła promką po około 3zl/szt, aż żal nie skorzystać 😂
@Nitka boskooooo tam macie! 🤩
@Babsi widziałam się dzisiaj z przyjaciółką z branży (też przedszkole) i ona też rozważa zmianę, w zasadzie to nawet już zdecydowała. Ja po ciąży (oby szybko) też nie wiem czy będę chciała wrócić do przedszkola. Jest to ciężka praca, a mało szanowana już nie mówiąc o finansach…
Co do mnie, dziękuję że pytasz- nie testowałam, cierpliwie się trzymam ale planuje jutro iść pierwszy raz pobiegać po zimowej przerwie i chyba zatestuje rano żeby w razie czego wybiegać smutek.
@Mola! Ależ piękne optymistyczne wieści od ciebie! Jestem zachwycona tą wizytą i koniecznie zastosuj się do zaleceń lekarza 😂🔥🔥🔥 + padłam z tej grupy krwi, kocham twój humor 😂❤️
@Nowa piękny kurnik ale doktorek chyba będzie ci się śnił po nocach po tak częstych wizytach😂
@Julia ja wierzę, że AH nie będzie konieczna bo przecież podziałane w owulację i ty zaraz będziesz w ciąży! Przytulam 🫂🫂🫂 bo nic mądrzejszego niż fala pięknych słów od dziewczyn nie wymyślę 💖
Molahonkeey, PaulinKA, Babsi lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
na luzie od 08/23
świadome od 05/24 👶🏻
z pomocą medyczną od 11/24 💉
Cykl start 29.12🩸
Owulacja-> 11.01 🥚
11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk) -
Diancia99 wrote:Miłość jest ślepa Argentyna 😂 miałam ochotę na jakieś głupoty a mnie wciągnęły te dramy 😂😂 miałam oglądać jakiś film ale tak mi się ciężko myśli 🥴 dzięki za wsparcie 🤗
Love it ! Ostatnio skończyłam Love is Blind Germany 😆
Teraz czekam na nowy sezon Hotelu Paradise jako odmóżdżacz 😂Diancia99, Vergeet lubią tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
✨1DC ~ 13.01 -
Vergeet wrote:@PaulinKA mam wszystko co napisałaś i nie sądziłam, że mogą to być objawy ciąży także WIELKIE DZIĘKI
Polecam się 😅 ale ty jutro testujesz prawda?? Czy jednak wstrzymujesz się do czwartku?
Mam nadzieję że u Ciebie "objawy" przerodzą się w piękną fasolkę 🥰 i że w końcu na 1 stronie zagoszczą jakieś 🎆♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅ -
Vergeet wrote:@Mola! Ależ piękne optymistyczne wieści od ciebie! Jestem zachwycona tą wizytą i koniecznie zastosuj się do zaleceń lekarza 😂🔥🔥🔥 + padłam z tej grupy krwi, kocham twój humor 😂❤️
Dzięki 🥹 KONIECZNIE 🔥🤞🏼 hahaha cieszę się, że możemy się pośmiać razem ❤️
Vergeet lubi tę wiadomość
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe
✨1DC ~ 13.01 -
I ja mam termin na diagnostykę 31 stycznia idę na 3 dni na badania oby coś w końcu wyszło żebyśmy mogli ruszyć do przodu👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼
📅 31.01 szpital 🏥 diagnostyka PCOS
Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌
💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, koenzym Q10, zioła 🌿 ojca sroki
🧔🏽♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌
📅 03.02 Androlog
💊folian, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, koenzym Q10, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki -
MamaJedynaka wrote:Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...
Tarisal, Molahonkeey lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Julia24 wrote:Jestem po. Lekarz świetny, wizyta trwała z 40-50 minut. Szczegółowe badanie USG...
No i wyszło. Endometrioza otrzewnowa i adenomioza.
Zalecenie... 3 miesięcznej AH, żeby wyciszyć ogniska.
Muszę to jakoś przetrawić. Niby człowiek podejrzewał, ale do końca miał nadzieję, że sobie wymyśla... Plus ta AH mnie dodatkowo podłamała 😓
Niestety endomenda to franca a metoda na jej wyciszenie to zaś AH albo jakieś sztuczne menopauzy. Innym rozwiązaniem jest chyba laparoskopowe usunięcie ognisk?
Może warto zaplanować sobie jakąś fajną wycieczkę na te miesiące, żebyś miała na co czekać i żebyś jakoś miło spędziła ten czas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 21:39
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?"