X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Alicjasss Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Jestem po. Lekarz świetny, wizyta trwała z 40-50 minut. Szczegółowe badanie USG...

No i wyszło. Endometrioza otrzewnowa i adenomioza.

Zalecenie... 3 miesięcznej AH, żeby wyciszyć ogniska.

Muszę to jakoś przetrawić. Niby człowiek podejrzewał, ale do końca miał nadzieję, że sobie wymyśla... Plus ta AH mnie dodatkowo podłamała 😓

Bardzo dużo dziewczyn zaraz po AH raz dwa zachodzi w ciążę. Jesteś już tak blisko 🍀❤️ Cieszę się, że diagnoza została szybko postawiona niż gdybyś jeszcze wiele miesięcy musiała szukać przyczyn niepowodzeń.
    Zobaczysz że za rok o tej porze będziesz już pakowała torbę do szpitala i odliczała dni do porodu 🥺

Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość

• Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję... Nie wiem czy czekać do piątku czy już dać sobie spokój.

Miałam dokładnie takie objawy przed ostatnią 🐒 z tym, że ja spać nie mogłam, pewnie z nerwów 😂
    Najlepiej iść na betę tak jak pisze Aksandra.

kałamarnica 11 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
  • Alicjasss Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura2 wrote:
    Co prawda nie było skrzepów jak zawsze ,a reszta wyglądała ok po za tym brak jakichkolwiek objawów. Tylko wczoraj i dziś było kucie prawego jajnika i bol pleców dlatego podkusilam się na test

Czyli normalne kilkudniowe krwawienie?
    Pytam, bo może po prostu to implantacja była. Powtórz test jutro z porannego moczu

Molahonkeey lubi tę wiadomość

• PaulinKA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia z racji że dziewczyny napisały tyle mądrości to ja napiszę coś głupszego dla równowagi na wątku;p
    Z racji że i tak podzialaliscie w tym cyklu to życzę aby AH jednak na razie nie wchodziła w grę 🥰
    Dużo siły dla was życzę 🥰
    Czy idziesz na monitoring celem potwierdzenia owulacji??

Molahonkeey, M93, Vergeet lubią tę wiadomość

♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
    👱‍♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.

Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
    🧑: przebadany, ✅
  • Laura2 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    Czyli normalne kilkudniowe krwawienie?
    Pytam, bo może po prostu to implantacja była. Powtórz test jutro z porannego moczu
    Zapewne powtorze i pójdę przed pracą na betę dziękuję za odpowiedź

• Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze Wam dodam coś z mojej wizyty, bo to najgorsze pytanie jakie można mi zadać 😂 Nie wiem o co chodzi i skąd się bierze ta amnezja, ale jak mnie ktoś pyta o moją grupę krwi to czuję się jak ta babka z mema poniżej którą coś oblicza😆
    Lekarz: Jaką ma Pani grupę krwi?
    Ja: Był taki zespół BRh- no nie?
    Lekarz: 🤨
    Ja: Ooo, to ja mam tą zupełnie na odwrót! A ERHA PLUS !
    Lekarz: Czyli potwierdzana była?
    Ja: tak tak😂
    Lekarz: A jaką grupę krwi ma mąż?
    Ja: Mąż zawsze mówi że najlepszą 😂😂😂😂
    Lekarz: Thiaaa najlepsza 😂😂😂

EDIT: Sprawdziłam, okazuje się że zespół to „RH+” padłam hahahaha

1j9mml.jpg?a482544

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 20:42

M93, Alicjasss, Vergeet, Insane lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo

✨1DC ~ 13.01
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    @Nitka96 🫠 coś pięknego… czerpcie z tych pięknych chwil, wypocznijcie i naładujcie baterie 🥹
    @Julia24 ten superczuły w 15dc mnie rozwalił dzisiaj 😆 mam nadzieję, że miło spędziłaś popołudnie 😏🔥 Wysyłam pociemniacz testów w paczce 📦🤞🏼
    EDIT (bo doczytałam Twoją wiadomość przed wysłaniem posta): Przytulam Cię mocno kochana 🫂 Może to zabrzmi teraz bez sensu, ale tak na prawdę ta diagnoza też Was przybliży do upragnionej fasolki. Teraz, kiedy masz już potwierdzone informacje możesz działać w kierunku poprawy zdrowia i tak jak napisała @kałamarnica 11 -> czym są 3 miesiące w perspektywie całego życia? Jesteś silną, mądrą kobietą i Twój dzidziuś pewnego dnia będzie szczęściarzem 🥰 Już widzę jak Research Masterka rozwiązuje sprawy i projekty szkolne w mgnieniu oka! Główka do góry, to nie jest koniec, jesteś bliżej Waszego marzenia, bo wiesz co powoduje blokadę. Nie poddawaj się, odpocznij i otul siebie dzisiaj. Tak na prawdę mocno i czule.
    @Vergeet ooo, dobrze wiedzieć, że jest jakaś nowsza alternatywa, może się skuszę kiedyś kiedyś 🤔 bo teraz to wiadomo… 😂
    @Podróżniczka gratuluję wyniku much ! 🪰
    @kałamarnica11 wysyłam paczkę pochłaniaczkę torbieli 📦🤞🏼dzięki kochana 🥹
    @Ksiegowa Twój lesbijski algorytm zrobił mi dzień hahahaha 😆 no pięknie to działa. Ja nie wiem skąd ale mój instagram mi jakieś obleśne rzeczy pokazuje typu wyciskanie pryszczy…. 😂
    @PaulinKA WEŹ SIĘ NAPJJ DZIOŁUSZKA😂 A tak serio to rozumiem i przytulam 🥰 u mnie się festiwal rozkręci za dwa tygodnie hahaha
    Taaak, bardzo podbudowująca, bardzo tego potrzebowałam 🥹 Dokładnie, nic tylko działać 😂🔥
    @Lusia czekam na wyniki za 3 dni 🤞🏼 Jak tam chłopcy? Polepsza się coś?
    @Babsi Z perspektywy osoby, która lubi zmiany mogę Ci powiedzieć, że dopóki decydujemy się na zmiany, które mają przynieść nam ulgę w codzienności, polepszenie stanu psychicznego czy po prostu zaopiekowanie się sobą to są zmiany na lepsze i choć to wymaga czasami bardzo dużej odwagi to wdzięcznie się odpłaca 🥹 Sama podjęłam ciężką decyzję zmiany pracy w zeszłym roku (zmiana działu) i nie żałowałam jej ani przez minutę - posłuchałam swojej intuicji i jestem sobie wdzięczna za to każdego dnia.
    Trzymam za Ciebie kciuki 💕
    Ale super plany, szalejcie na wyjeździe 🔥😂
    @Diancia99 ja podobnie jak Babsi pewnie bym nie wytrzymała 😂 Więc jeśli chodzi o cierpliwość to nie jestem wzorem do naśladowania niestety, ale mam nadzieję, że podejmiesz tę decyzję w zgodzie ze sobą 🤞🏼
    @Aksandra cieszę się, że trafiłaś na tę lekarkę, wygląda na to, że będziecie dobrze zaopiekowani, trzymam kciuki i przesyłam paczkę siły 📦💕
    Dwa dzidziusie hahahah padłam 😂 to byśmy musieli mieszkanie rozciągnąć ! 😆 Będzie łogień🔥🤞🏼
    @Nowa2024 ale super wiadomość 🥹 widać, że temu lekarzowi zależy i super, że tak trzyma rękę na pulsie ! Super, że w kurniczku huczy ✊🏼 ani się obejrzysz i będzie po weekendzie!
    Język truskawka... więc tragedia... bol gardła brak apetytu więc szkarlatyna to jest straszne cholerstwo. Nie polecam;(

Kałamarnica,
    KOCHANA , zrobię jutro i wrzucę świeży bo ten z rana już trochę zażółkł i wydaje mi się to być takie nieestetyczne .
    Teraz już rozumiem przyczynę. Nie wiedziałam, że duphaston bierze się na torbiel... no i tym samym rzeczywiście już się owulacja zablokuje.. trzymam za Ciebie kciuki więc w przyszłym cyklu... ❤️❤️🍬

Julia.
    Przykro mi, ale też uważam, że Ty potrzebowałaś tylko sprzętu, bo gdybyś miała w domu urządzenie ultrasonograficzne to byś już dawno diagnozę postawiła... będzie dobrze.. znowu ten cholerny czas...

TARISAL
    Wiesz co, ja po prostu nie chodziłam nigdy na bety.. zawsze patrzyłam na testy i porównywałam je średnio co dwa dni.. teraz testując z dnia na dzień widzę też roznice , więc mimo braku cyferek czy jak sądzę liczb już dwucyfrowych na pewno na papierze czyli bety - jestem jakaś spokojna.

kałamarnica 11, Tarisal lubią tę wiadomość

2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡

2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka !
  • Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Lusia przykro mi 🥺 paczka zdrowiejaczka dla chłopaków 📦💕

Lusia3131 lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe

✨1DC ~ 13.01
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa! Najezdzisz się do tego lekarza, jakby co ,mam wolny pokój 🤣 ode mnie będziesz miała jakieś 30 km jeśli jeździsz do Poznania 😁 super ze nadal masz ekstra kurnik 🥹

Juleczko kochana- dobrze, że znasz diagnozę , możesz swoje działania ukierunkowywać właśnie na to, poza tym 3 miesiące zleci tak że nie zauważysz! Może zadzieje się ten cud o którym piszą dziewczyny czasem , że po odstawieniu AH zachodzą szybko w ciążę.
    W każdym razie pozbędziesz się ognisk i bolu 🫂🫂

Nowa2024 lubi tę wiadomość

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3
  • Diancia99 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    @Nitka96 🫠 coś pięknego… czerpcie z tych pięknych chwil, wypocznijcie i naładujcie baterie 🥹
    @Julia24 ten superczuły w 15dc mnie rozwalił dzisiaj 😆 mam nadzieję, że miło spędziłaś popołudnie 😏🔥 Wysyłam pociemniacz testów w paczce 📦🤞🏼
    EDIT (bo doczytałam Twoją wiadomość przed wysłaniem posta): Przytulam Cię mocno kochana 🫂 Może to zabrzmi teraz bez sensu, ale tak na prawdę ta diagnoza też Was przybliży do upragnionej fasolki. Teraz, kiedy masz już potwierdzone informacje możesz działać w kierunku poprawy zdrowia i tak jak napisała @kałamarnica 11 -> czym są 3 miesiące w perspektywie całego życia? Jesteś silną, mądrą kobietą i Twój dzidziuś pewnego dnia będzie szczęściarzem 🥰 Już widzę jak Research Masterka rozwiązuje sprawy i projekty szkolne w mgnieniu oka! Główka do góry, to nie jest koniec, jesteś bliżej Waszego marzenia, bo wiesz co powoduje blokadę. Nie poddawaj się, odpocznij i otul siebie dzisiaj. Tak na prawdę mocno i czule.
    @Vergeet ooo, dobrze wiedzieć, że jest jakaś nowsza alternatywa, może się skuszę kiedyś kiedyś 🤔 bo teraz to wiadomo… 😂
    @Podróżniczka gratuluję wyniku much ! 🪰
    @kałamarnica11 wysyłam paczkę pochłaniaczkę torbieli 📦🤞🏼dzięki kochana 🥹
    @Ksiegowa Twój lesbijski algorytm zrobił mi dzień hahahaha 😆 no pięknie to działa. Ja nie wiem skąd ale mój instagram mi jakieś obleśne rzeczy pokazuje typu wyciskanie pryszczy…. 😂
    @PaulinKA WEŹ SIĘ NAPJJ DZIOŁUSZKA😂 A tak serio to rozumiem i przytulam 🥰 u mnie się festiwal rozkręci za dwa tygodnie hahaha
    Taaak, bardzo podbudowująca, bardzo tego potrzebowałam 🥹 Dokładnie, nic tylko działać 😂🔥
    @Lusia czekam na wyniki za 3 dni 🤞🏼 Jak tam chłopcy? Polepsza się coś?
    @Babsi Z perspektywy osoby, która lubi zmiany mogę Ci powiedzieć, że dopóki decydujemy się na zmiany, które mają przynieść nam ulgę w codzienności, polepszenie stanu psychicznego czy po prostu zaopiekowanie się sobą to są zmiany na lepsze i choć to wymaga czasami bardzo dużej odwagi to wdzięcznie się odpłaca 🥹 Sama podjęłam ciężką decyzję zmiany pracy w zeszłym roku (zmiana działu) i nie żałowałam jej ani przez minutę - posłuchałam swojej intuicji i jestem sobie wdzięczna za to każdego dnia.
    Trzymam za Ciebie kciuki 💕
    Ale super plany, szalejcie na wyjeździe 🔥😂
    @Diancia99 ja podobnie jak Babsi pewnie bym nie wytrzymała 😂 Więc jeśli chodzi o cierpliwość to nie jestem wzorem do naśladowania niestety, ale mam nadzieję, że podejmiesz tę decyzję w zgodzie ze sobą 🤞🏼
    @Aksandra cieszę się, że trafiłaś na tę lekarkę, wygląda na to, że będziecie dobrze zaopiekowani, trzymam kciuki i przesyłam paczkę siły 📦💕
    Dwa dzidziusie hahahah padłam 😂 to byśmy musieli mieszkanie rozciągnąć ! 😆 Będzie łogień🔥🤞🏼
    @Nowa2024 ale super wiadomość 🥹 widać, że temu lekarzowi zależy i super, że tak trzyma rękę na pulsie ! Super, że w kurniczku huczy ✊🏼 ani się obejrzysz i będzie po weekendzie!
    Zobaczę jak jutro będzie mój stan emocjonalny i myślenie 😂 aktualnie po kryzysie emocjonalnym od południa jest mi mega dziwnie, jakby niedobrze i jakby chciała mnie głowa boleć, leżę po kocykiem i oglądam program dla omóżdżenia się 😂

• M93 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkey 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 leżę i kwiczę 😂😂😂😂😂😂
    Ja sobie takie informacje w telefonie zapisuję bo jak ktoś mnie tak zapyta na wizycie to nigdy nie pamiętam 🤣

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Diancia99 jaki program? Jestem fanką guilty pleasures 😆 odpoczywaj ❤️
    @M93 ooo kochana ja też mam zapisane i gorączkowo biorę telefon do ręki (dziś też to zrobiłam, ale odpuściłam więc wyjechałam z tym zespołem 😂), nigdy nie pamiętam jak się włącza kartę zdrowia w iPhone, a tam sobie to zapisałam 😂😂

Diancia99 lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe

✨1DC ~ 13.01
  • Diancia99 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    @Diancia99 jaki program? Jestem fanką guilty pleasures 😆 odpoczywaj ❤️
    @M93 ooo kochana ja też mam zapisane i gorączkowo biorę telefon do ręki (dziś też to zrobiłam, ale odpuściłam więc wyjechałam z tym zespołem 😂), nigdy nie pamiętam jak się włącza kartę zdrowia w iPhone, a tam sobie to zapisałam 😂😂
    Miłość jest ślepa Argentyna 😂 miałam ochotę na jakieś głupoty a mnie wciągnęły te dramy 😂😂 miałam oglądać jakiś film ale tak mi się ciężko myśli 🥴 dzięki za wsparcie 🤗

• Vergeet Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @PaulinKA mam wszystko co napisałaś i nie sądziłam, że mogą to być objawy ciąży także WIELKIE DZIĘKI XD
    @Lusia masz ty cierpliwość kobieto, że jeszcze tej bety nie zrobiłaś 😨
    @diancia ja zawsze miałam 1/2 max 3 testy w domu ale @Julia mnie skusiła promką po około 3zl/szt, aż żal nie skorzystać 😂
    @Nitka boskooooo tam macie! 🤩
    @Babsi widziałam się dzisiaj z przyjaciółką z branży (też przedszkole) i ona też rozważa zmianę, w zasadzie to nawet już zdecydowała. Ja po ciąży (oby szybko) też nie wiem czy będę chciała wrócić do przedszkola. Jest to ciężka praca, a mało szanowana już nie mówiąc o finansach…
    Co do mnie, dziękuję że pytasz- nie testowałam, cierpliwie się trzymam ale planuje jutro iść pierwszy raz pobiegać po zimowej przerwie i chyba zatestuje rano żeby w razie czego wybiegać smutek.
    @Mola! Ależ piękne optymistyczne wieści od ciebie! Jestem zachwycona tą wizytą i koniecznie zastosuj się do zaleceń lekarza 😂🔥🔥🔥 + padłam z tej grupy krwi, kocham twój humor 😂❤️
    @Nowa piękny kurnik ale doktorek chyba będzie ci się śnił po nocach po tak częstych wizytach😂
    @Julia ja wierzę, że AH nie będzie konieczna bo przecież podziałane w owulację i ty zaraz będziesz w ciąży! Przytulam 🫂🫂🫂 bo nic mądrzejszego niż fala pięknych słów od dziewczyn nie wymyślę 💖

Molahonkeey, PaulinKA, Babsi lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
    12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
    01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk)
  • Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Miłość jest ślepa Argentyna 😂 miałam ochotę na jakieś głupoty a mnie wciągnęły te dramy 😂😂 miałam oglądać jakiś film ale tak mi się ciężko myśli 🥴 dzięki za wsparcie 🤗

Love it ! Ostatnio skończyłam Love is Blind Germany 😆
    Teraz czekam na nowy sezon Hotelu Paradise jako odmóżdżacz 😂

Diancia99, Vergeet lubią tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe

✨1DC ~ 13.01
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    @PaulinKA mam wszystko co napisałaś i nie sądziłam, że mogą to być objawy ciąży także WIELKIE DZIĘKI XD

Polecam się 😅 ale ty jutro testujesz prawda?? Czy jednak wstrzymujesz się do czwartku?
    Mam nadzieję że u Ciebie "objawy" przerodzą się w piękną fasolkę 🥰 i że w końcu na 1 stronie zagoszczą jakieś 🎆

♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
    👱‍♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.

Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
    🧑: przebadany, ✅
  • Molahonkeey Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    @Mola! Ależ piękne optymistyczne wieści od ciebie! Jestem zachwycona tą wizytą i koniecznie zastosuj się do zaleceń lekarza 😂🔥🔥🔥 + padłam z tej grupy krwi, kocham twój humor 😂❤️

Dzięki 🥹 KONIECZNIE 🔥🤞🏼 hahaha cieszę się, że możemy się pośmiać razem ❤️

Vergeet lubi tę wiadomość

💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe

✨1DC ~ 13.01
  • Kociara20996 Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja mam termin na diagnostykę 31 stycznia idę na 3 dni na badania oby coś w końcu wyszło żebyśmy mogli ruszyć do przodu

👩🏻96 🧔🏽‍♂️92

F 2014👦🏼
    J 2016 👦🏽

Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼

📅 31.01 szpital 🏥 diagnostyka PCOS

Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌

💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, koenzym Q10, zioła 🌿 ojca sroki

🧔🏽‍♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌

📅 03.02 Androlog

💊folian, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, koenzym Q10, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaJedynaka wrote:
    Może ktoś tu jeszcze zaglada. Bo zaczynam już świrować 🤦 Dziewczyny pomocy! Ale od początku ostatnią miesiączkę miałam 24-28.12...30.12(7dc) ♥️ 6.01(14dc owulacja) ♥️ 10.01(18dc) ♥️ Wczoraj powinnam dostać 🐒, której nadal nie ma. Robiłam dziś test ok 9 ale był negatywny. Od ok 4 dni boli mnie brzuch znaczy bardziej jajniki raz jeden raz drugi lub dwa na raz, czuję że piersi też są większe i pojawiają się na nich niebieskie żyłki.Dodatkowo dokłucza mi ból krzyża, mega śpiąca jestem mogę przespać cały dzień i chodzę siusiu dużo częściej niż do tej pory. Czy któraś z Was może tak miała i była w ciąży ? Staramy się o rodzeństwo dla syna już prawie rok, więc już straciłam nadzieję...
    Ja! Ja tak miałam i nie byłam w ciąży! 😏

Tarisal, Molahonkeey lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 21 stycznia, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Jestem po. Lekarz świetny, wizyta trwała z 40-50 minut. Szczegółowe badanie USG...

No i wyszło. Endometrioza otrzewnowa i adenomioza.

Zalecenie... 3 miesięcznej AH, żeby wyciszyć ogniska.

Muszę to jakoś przetrawić. Niby człowiek podejrzewał, ale do końca miał nadzieję, że sobie wymyśla... Plus ta AH mnie dodatkowo podłamała 😓
    Julcia, od siebie mogę dodać, abyś miała poczucie dodatkowej sprawczosci w te 3 miesiące, żebyś zrobiła sobie kurację ziołami ojca klimuszki na endometrioze. One też są przeciwzapalne.
    Niestety endomenda to franca a metoda na jej wyciszenie to zaś AH albo jakieś sztuczne menopauzy. :( Innym rozwiązaniem jest chyba laparoskopowe usunięcie ognisk?
    Może warto zaplanować sobie jakąś fajną wycieczkę na te miesiące, żebyś miała na co czekać i żebyś jakoś miło spędziła ten czas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 21:39

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️

✨IVF💉
    Stymulacja 🔜luty?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
‹‹ 155 156 157 158 159
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ