❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa2024 wrote:O i jaką integrację będziemy miały od razu! 🤣😍
Teraz chłop wychodzi z kliniki późnym wieczorem, to jak by nas wszystkie tam miał to by do domu już wcale nie wracał 🤣🤣🤣Molahonkeey, Nowa2024 lubią tę wiadomość
-
Julia24 wrote:Ja wychodzę z założenia, że nie ma głupich pomysłów 😅😅. A że siedzieć na dupie i długo płakać nie umiem, to już odpaliłam swój tryb researchowy i napisałam do wielu osób z prośbą o pomoc w znalezieniu lekarza prowadzącego 😁.
Odpisała mi już jedna przemiła dziewczyna, która najpierw poleciła dr Janowca właśnie, a gdy powiedziałam, że no niestety odległość jest dla mnie za duża, to obiecała, że wypyta, rozpuści wici I wróci do mnie, jak uda się jej namierzyć jakiegoś specjalistę z północy Polski ❤️.
PS. Do Maji napisałam już jakiś czas temu i niestety nie odpisała, więc nie będę jej więcej spamować 🫣
Gdzie diabeł nie może, tam Julię pośle 😂
Julia24, PaulinKA, Misiula, Tarisal, M93, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
@Vergeet to zrozumiałe, mam nadzieję i spodziewam się jutro z rana ciemniejszej kreseczki strasznie się cieszę i mam nadzieję, że ta szybko ekscytacja przerodzi się w szczęście
@M93 Ja to doskonale rozumiem kochana, miałam czekać, a wczoraj i przedwczoraj już nasikałam, "bo to przecież takie ciekawe czy to już" ! Gdybym dziś nie miała pobudki o 05:30 to na bank bym nie wytrzymała 🤣 może być góral
@PaulinKA dawaj w góry ! 🤭 brzmi wspaniale, ale niestety znam siebie i moja ciekawość może się okazać silniejsza 😅 Chociaż całkiem fajny plan, z owulakami może być jednak troszkę ciężej na wyjeździe... Ooo, nie wiedziałam o winku czerwonym ! Kupię zgrzewkę w takim razie 🤣
@Nowa2024 padłam! ja to nie jestem zbytno górska w przeciwieństwie do mojego męża, ale inne szczyty chętnie odwiedzam hahahaha🤣 wybieramy się na Skrzyczne, jakby w telewizji ktoś wspominał, że turystkę helikopter zwoził to ja
A z doktorkiem po prostu macie FLOW
@Diancia99 nic tylko się cieszyć i nie martwić na zapas, trzymam kciuki za bobaska
🤞
@Tarisal hahaha idę w to!
@Julia Maja S. Mi ostatnio zlajkowała komentarz, więc może tą drogą, jakoś delikatnie dać znać o wiadomości w spamie (zapewne) ? Natomiast jeśli odpaliłaś Research Masterkę, to myślę, że lada chwila będzie lekarz konkret na tapecie!💪Tarisal, Vergeet, Podrożniczka, Nowa2024, Diancia99 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe -> 28.01
•⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo
Pierwszy cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 13.01 -
@PaulinKA w punkt! 👏🏻👏🏻👏🏻
@Mola- wyjazdy są najlepsze na starania 🤩 zwłaszcza bez testów i spiny 💖+ byliśmy niedawno na Skrzycznym, jedne z najpiękniejszych widoków, uwielbiam!!! 💖
@Diancia nawet nie chodzi o to, że coś palnęłaś, po prostu fajnie jakbyś włożyła trochę chęci żeby nas lepiej poznać, żebyśmy my mogły poznać cię trochę lepiej- napisać w stopce coś o sobie, ile się starasz, jaką masz historię. Naprawdę to nie jest pierwsze z brzegu byle jakie forum gdzie można wysłać swoje dwie kreski tylko wspierająca siebie od miesięcy społeczność. Po wielu przejściach i rozczarowaniach- pięknie Julia to opisała na pierwszej stronie wytłuszczone dla nowych staraczek i my bardzo chętnie każdą nową dziewczynę tutaj witamy, hej my też kiedyś przyszłyśmy tutaj pierwszy raz ale jak wykażesz chęć nas poznania i dasz siebie poznać nie tylko z tej staraczkowej strony to poczujesz się jak u siebie- zapewniam! 💖 Też miałam różne podejścia żeby się wbić w grupę ale dziewczyny mnie mega miło przyjęły, a ja coraz bardziej się otwierałam i teraz już nawet nie pamiętam kto był tutaj przede mną czy po mnie bo czuję się jakbyśmy się znały wsyztskie kopę lat! 🫂
@Nowa ja trochę też ale jestem tutaj już tyle miesięcy, że nauczyłam się iż nie ma co robić jej zbyt wcześnie + chętnie bym przygarnęła twojego doktorka jak my wszystkie tutaj 😂
@Julia ty jesteś niesamowita! Ja bym się już poddała dziesięć razy, a ty masz rozwiązanie na każdą sytuację! Jesteś naprawdę niezwykła i już niebawem dzidziuś będzie miał z tobą jak w niebie ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:49
Diancia99, PaulinKA, Podrożniczka, Nowa2024, Lusia3131, Molahonkeey lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
na luzie od 08/23
świadome od 05/24 👶🏻
z pomocą medyczną od 11/24 💉
Cykl start 29.12🩸
Owulacja-> 11.01 🥚
11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk) -
Molahonkeey wrote:@Vergeet to zrozumiałe, mam nadzieję i spodziewam się jutro z rana ciemniejszej kreseczki strasznie się cieszę i mam nadzieję, że ta szybko ekscytacja przerodzi się w szczęście
@M93 Ja to doskonale rozumiem kochana, miałam czekać, a wczoraj i przedwczoraj już nasikałam, "bo to przecież takie ciekawe czy to już" ! Gdybym dziś nie miała pobudki o 05:30 to na bank bym nie wytrzymała 🤣 może być góral
@PaulinKA dawaj w góry ! 🤭 brzmi wspaniale, ale niestety znam siebie i moja ciekawość może się okazać silniejsza 😅 Chociaż całkiem fajny plan, z owulakami może być jednak troszkę ciężej na wyjeździe... Ooo, nie wiedziałam o winku czerwonym ! Kupię zgrzewkę w takim razie 🤣
@Nowa2024 padłam! ja to nie jestem zbytno górska w przeciwieństwie do mojego męża, ale inne szczyty chętnie odwiedzam hahahaha🤣 wybieramy się na Skrzyczne, jakby w telewizji ktoś wspominał, że turystkę helikopter zwoził to ja
A z doktorkiem po prostu macie FLOW
@Diancia99 nic tylko się cieszyć i nie martwić na zapas, trzymam kciuki za bobaska
🤞
@Tarisal hahaha idę w to!
@Julia Maja S. Mi ostatnio zlajkowała komentarz, więc może tą drogą, jakoś delikatnie dać znać o wiadomości w spamie (zapewne) ? Natomiast jeśli odpaliłaś Research Masterkę, to myślę, że lada chwila będzie lekarz konkret na tapecie!💪
Jej, już drugi raz jak czytam Research Masterka , to mi się kojarzy Seks Masterka 🤣 Nie wiem czy kojarzycie tę panią, którą zrobiła karierę w Internecie swego czasu 🤪 teraz jest znana celebrytka parentingowa 🤪Molahonkeey lubi tę wiadomość
👩35 lat
👧 2021 (16 cs)
starania o rodzeństwo od 02.2024
12.2024 - ciąża biochemiczna
02.2025 HSG -
Vergeet wrote:@PaulinKA w punkt! 👏🏻👏🏻👏🏻
@Mola- wyjazdy są najlepsze na starania 🤩 zwłaszcza bez testów i spiny 💖+ byliśmy niedawno na Skrzycznym, jedne z najpiękniejszych widoków, uwielbiam!!! 💖
@Diancia nawet nie chodzi o to, że coś palnęłaś, po prostu fajnie jakbyś włożyła trochę chęci żeby nas lepiej poznać, żebyśmy my mogły poznać cię trochę lepiej- napisać w stopce coś o sobie, ile się starasz, jaką masz historię. Naprawdę to nie jest pierwsze z brzegu byle jakie forum gdzie można wysłać swoje dwie kreski tylko wspierająca siebie od miesięcy społeczność. Po wielu przejściach i rozczarowaniach- pięknie Julia to opisała na pierwszej stronie wytłuszczone dla nowych staraczek i my bardzo chętnie każdą nową dziewczynę tutaj witamy, hej my też kiedyś przyszłyśmy tutaj pierwszy raz ale jak wykażesz chęć nas poznania i dasz siebie poznać nie tylko z tej staraczkowej strony to poczujesz się jak u siebie- zapewniam! 💖 Też miałam różne podejścia żeby się wbić w grupę ale dziewczyny mnie mega miło przyjęły, a ja coraz bardziej się otwierałam i teraz już nawet nie pamiętam kto był tutaj przede mną czy po mnie bo czuję się jakbyśmy się znały wsyztskie kopę lat! 🫂
@Nowa ja trochę też ale jestem tutaj już tyle miesięcy, że nauczyłam się iż nie ma co robić jej zbyt wcześnie + chętnie bym przygarnęła twojego doktorka jak my wszystkie tutaj 😂Vergeet, Podrożniczka lubią tę wiadomość
-
Diancia99 wrote:Oj dzięki czuję się lepiej 🤗 bo się poczułam trochę potwornie że uraziłam 🥺 właśnie ja się na większości rzeczy nie znam dopiero poznaje dzięki forum dlatego tu dołączyłam, nawet nie słyszałam o testach owulacyjnych, o chorobach już nie mówiąc jak na razie nic mi nie wyszło a nie lubię za bardzo wnikać bo za bardzo tym się przejmuje, zaraz szukam tego u siebie o psychika siada jakby i tak nie było w słabej kondycji 😅 ja kiedyś potrafiłam sobie wmówić że mi dysk wypadł jak to nie realne było bo byłam za młoda na to i nic nadzwyczajnego nie robiłam 😅 kto mnie zna wie że czasem coś palne nie Przemyślając a nawet jak myślę to się nie domyśle że kogoś mogłam urazić a znowu jak siedzę cicho to już słyszałam na siebie plotki że jestem dziwakiem i lepiej się ze mną nie zadawać i tak straciłam paru znajomych przez takie plotki a ja jak nie czuje się na siłach to nie paplam z każdym i o wszystkim, staram się jakoś wbić w temat jeśli potrafię i moja psychika w danym momencie na to pozwala 🙄 ciężko było też mi się tu otworzyć jak widzę że się poznalyscie na forum a ja wpadam taki random co nic nie wie i jak tu się wypowiedzieć odpowiednio, dlatego jak zwykle trafiam gafy a potem się przejmuje dniami po co mi to było , ale jest głupia 🙄
Hopex2, PaulinKA, Podrożniczka, Tarisal, Nowa2024, Vergeet, Diancia99, Lusia3131, Molahonkeey, aszin lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Julcia nie dziwię się, że się zagubiłaś. Ale ważne jest, abyś odnalazła w końcu drogę, pamiętaj. Widzę, że jeszcze łazisz po krzakach ale już coraz bliżej głównej ścieżki. Trzymam kciuki, abyś znalazła lekarza, który będzie umiał zaopiekować się Wami tak, jak tego oczekujesz. A ja oczywiście dam znać co powie lekarz. Wiem tylko tyle, że po prostu zwykła morfologia ocenia wady budowy, a nie to, czy w tych częścicah są wakuole. Więc są jakby dwie składowe idące na morfologie plemników. Z tego co się orientowałam na szybko, metoda wybierana do IVF to jest wtedy IMSI, czyli embriolodzy wybierają pod mikroskopem poprawne morfologicznie plemniki i takie wprowadzają do komórki jajowej. Mając 0% stopnia pierwszego nie oznacza, że tam nie będzie tych w pełni poprawnych faktycznie, w jakiejś niewielkiej ilości. Plus gdyby jednak tak było to te plemniki w stopniu pierwszym też wchodzą w grę. Taka fajna pianeczka? Masakra. :v
Insane jezu, ja znowu zapomniałam, że ty byłaś na AH, stanowczo demencja starcza już mnie łapie. :p Najważniejsze, żeby to "nowy cykl" był.
Mola szykuje się owocna w miłosne uniesienia wycieczka.
PaulinKa pozwalam na spaghetti, pomidorowa też może być! Pomidorki w każdej formie serwuj, to się nie znudza. :DDD
Magda wspomniałaś, że uważasz, że nowe osoby traktowane są jako te bez zaproszenia. Wydaje mi się, z doświadczenia w sumie z wielu innych wątków, że wystarczy się po prostu przedstawić i brać udział w konwersacji - mniej lub bardziej (na swoją miarę). Ja dużo częściej zamiast pisać coś o sobie, to odpowiadam tylko innym. Nie mówię, że każdy tak musi, przecież sama na wiele postów i wielu osobom nie odpowiadam, bywa taki dzień, że napiszę tylko jedną odpowiedź do jednej osoby i tyle mnie było, ale szukam swoich tematów. I w sumie nie miałam nigdy problemu z tym, że mnie w jakimś wątku źle potraktowano. Po prostu trzeba się czasem dać poznać i pokazać, że chce się poznać inne. Ale w sumie jestem z wami tylko od tego miesiąca, więc mogę się wypowiadać tylko dot. tego miesiąca. Jedno co mogę powiedzieć i przyznać, ale czego się nie wstydzę w sumie, to to, że osoby wpadające jak filip z konopii z konkretnymi pozytywami i pytaniami "czy wy też coś tu widzicie?" nie są mile widziane chyba na żadnym wątku, w jakim jestem. ;p
Diancia, nie wiesz to możesz pytać zawsze. Mnie ciekawiły tematy "dalszej drogi starań" i nie tyle się odnosiłam, co podpytywałam i pisałam, że kibicuję, trzymam kciuki itd. Sama jestem raczej introwertykiem (w necie trochę mniej jednak), z jakimś tam adhd i w jakimś spektrum autyzmu zapewne, więc też potrafię nie znać umiaru jak mi się trybiki rozkręcą, ale w sumie można nauczyć się to kontrolować. Mówię z doświadczenia.Hopex2, Podrożniczka, Julia24, Tarisal, Nowa2024, Mardotka, Vergeet, Lusia3131, Molahonkeey lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Wrzucam swój pomysł na tytuł. 😂
W lutym w tłusty czwartek zjem pączuszka 🍩 aby bobas wpadł do brzuszka 🤰🏻
M93, Podrożniczka, BuBu90, Tarisal, Nowa2024, Mardotka, Vergeet, Misiula, Lusia3131, kałamarnica 11, Molahonkeey lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾8 stymulacji letrozolem ❌, 9⏳
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja 🔜luty?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Podpisuję się rękoma i nogami pod tym, co napisały Dziewczyny. Miałam podobne odczucia od rana, ale jestem tutaj też stosunkowo krótko i nie chciałam zwracać uwagi. 🤕
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:16
Vergeet, Lusia3131 lubią tę wiadomość
👩27👨29 kitku 🐈 2022
Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
Starania od 06.24
Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.
Podstawowe badania w normie 😌
Październik: Clo+ovitrelle+duphaston -pęcherzyk 21 mm❌
Listopad: clo+ovitrelle+ duphaston+Acard pęcherzyk 22 mm ❌
Grudzień: Clo+ Ovitrelle+ Duphaston ❌
Styczeń:Clo+Utrogestan
Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️Soon: HSG, histeroskopia ✊🌸 -
Insane, to trzymam kciuki bardzo mocno ❤️
Na resztę nie odpisze, bo nie ogarnę tych stron 🙈 moja glowa dzis nie umie sie skupić.Insane, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
A ja dziś miałam klasyfikacje do HSG.
To chyba będzie sono-hsg (w każdym razie wersja z usg i pianką).
Termin dopasowany pod zamknięcie finansowe w pracy i moją miesiączkę także ideolo. Nie spodziewałam się.
W dniu badania mam się stawić o 10.00 z ciapami (pisząc to nasunęło mi się pytanie- u kogo jeszcze są ciapy, a gdzie kapcie i bambosze? 😄), szlafrokiem i podpaską 😄.
Tego samego dnia dostanę wynik i do domu. Dostanę dożylnie coś przeciwbólowego oraz l4 na ten dzień.
Wroclaw Brochow gdyby któraś potrzebowała. Na dzień dzisiejszy procedura klasyfikacji pozytywnie mnie zaszkoczyla, miła pani położna nawet L4 na dziś wypisała na moją prośbę 😁
Ah no i oczywiście certyfikat KCP został uznany także potwierdzam że to szeroko respektowany dokument !Podrożniczka, Hopex2, Tarisal, M93, Nowa2024, Vergeet, Aksandra, Lusia3131, Molahonkeey lubią tę wiadomość
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅
7.02 🔜HSG -
To może ja coś dorzucę na szybko: luty miesiącem zakochanych, październik miesiącem bobasów ukochanych. 😁
Tarisal, M93, Nowa2024, Vergeet, Lusia3131, Molahonkeey lubią tę wiadomość
👩35 lat
👧 2021 (16 cs)
02.2025 HSG -
siesiepy wrote:Wrzucam swój pomysł na tytuł. 😂
W lutym w tłusty czwartek zjem pączuszka 🍩 aby bobas wpadł do brzuszka 🤰🏻
Ale jakby to miało pomóc to zjem dwa pączki! 🤣Tarisal, Molahonkeey lubią tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
💔2024 (11tc)
PCOS. -
PaulinKA wrote:A ja dziś miałam klasyfikacje do HSG.
Termin dopasowany pod zamknięcie finansowe w pracy i moją miesiączkę także ideolo. Nie spodziewałam się.
W dniu badania mam się stawić o 10.00 z ciapami (pisząc to nasunęło mi się pytanie- u kogo jeszcze są ciapy, a gdzie kapcie i bambosze? 😄), szlafrokiem i podpaską 😄.
Tego samego dnia dostanę wynik i do domu. Dostanę dożylnie coś przeciwbólowego oraz l4 na ten dzień.
Wroclaw Brochow gdyby któraś potrzebowała. Na dzień dzisiejszy procedura klasyfikacji pozytywnie mnie zaszkoczyla, miła pani położna nawet L4 na dziś wypisała na moją prośbę 😁
Ah no i oczywiście certyfikat KCP został uznany także potwierdzam że to szeroko respektowany dokument !
Mam nadzieję, że to będzie taka fajna pianeczka 😆.
A serio, cieszę się, że działasz i udało się znaleźć taki szybki termin!! 🤗PaulinKA, Vergeet, kałamarnica 11, Molahonkeey, Tortie lubią tę wiadomość
💃30 lat🕴️35 lat
🍀10cs o pierwsze bobo! 👶
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza
❌ IO, BMI 25.8, hiperplolaktynemia czynnościowa, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml -
PaulinKA wrote:A ja dziś miałam klasyfikacje do HSG.
Ah no i oczywiście certyfikat KCP został uznany także potwierdzam że to szeroko respektowany dokument !
Paulinka, super że wszystko przebiegło pomyślnie i że wiesz co pokolei będzie się działo. To daje większy spokój. Z ciekawostek, jak masz drożność w szpitalu, to może i obiad dostaniesz 🤣 ja jak miałam w szpitalu to się załapałam 🤣
PaulinKA lubi tę wiadomość
👩35 lat
👧 2021 (16 cs)
02.2025 HSG -
Słyszałam że będzie obiad Podróżniczko, co jak co ale kwestie jedzonka to ja ogarniam zawsze! Ale dla takich osob jest tylko zupa. Bez drugiego dania 🤣 a szkoda bo tam ponoć nieźle karmią.
Julia, na bank będzie zajebista pianeczka! 🤭
Odhaczona kolejna rzecz w diagnostyce, po hsg pomyślę co by tu jeszcze zbadać 😄
A tak szczerze to nie chce obiadu ani pianeczki , tylko dwie kreski przed terminem badania 😄 🥺🙏
Ps. Widzę że fajna pianeczka stanie się hasłem do staraczkowego bingo 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:30
Julia24, Vergeet, Tarisal, Molahonkeey lubią tę wiadomość
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅
7.02 🔜HSG -
Kurde dziewczyny wy łapiecie certyfikaty KCP a ja miałam w listopadzie cytologię płynną i wszystko wyszło git, czy w takim wypadku też mogę się załapać na certyfikat KCP? 🥹🤣 przyjmijcie mnie, pliska 🥹
PaulinKa u nas w wlkp są laczki, papcie, kapcie, lapecie…🤣 co kto woli xD
PS. Zostawcie już tego mojego doktorka bo będę zazdrosna! 🤪🤣 biedny pewnie całymi dniami ma czkawkęVergeet, kałamarnica 11, Molahonkeey lubią tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran) -
@PaulinKa masz wszystko ułożone niech teraz nic nie stanie na przeszkodzie, certyfikat KCP z szerokim spectrum uznania 🤣 team kapcie i bambosze
@Julia24 smiechlam z tej pianki , dobrze, że potrafiłaś się tak na wesoło odnieść do tak słabych kompetencji doktor ki -pisownia celowa 😉 mogę zobaczyć czy mój doktorek będzie w niedzielę to zadzwonię i podpytam kogo polecą z wybranych przez Ciebie okolic
@M93 to samo mam, ale mus to mus 🤮 a zjemy 😅
@Podróżniczka wszystkie jedzonko dostały poza mną 😒 chyba za dobrze wyglądam i stwierdzili, że mogę nie jeść 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:37