❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiula - no jasne. Lecisz z procedurą, niech się hodują piękne 🥚🥚🥚🐣 ❤
Misiula lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
• AMH 5.04 ng/mL ✅
• Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka
👨'87
• 11.23 morfologia 4.5%✅
• 11.24 morfologia 2%, pozostałe parametry prawidłowe (po antybiotykoterapii)❌
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania na spokojnie od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji
Łącznie 13 cs o pierwsze 👶
Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅
06.24 borelioza - leczenie ✅
10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki, udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
02.25 powrót do stymulacji owulacji -
M93 wrote:Dzień dobry,
Mój mąż o 5 rano włączył pralkę i znów nie śpię 🫠
mam ochotę go udusić 🫠M93 lubi tę wiadomość
26l💁🏻♀️& 29l🙋🏻♂️ & 😺Melka
05.12.2020r.🤵🏻♂️👰🏻♀️
*Alergik
*Początki astmy?
💊Kwas foliowy, wit. D
Starania o 1 🤰🏻:
🌸 Na luzie: 09.24r.
🌸 Na poważnie 11.24r.
⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
🩺 08.02.25r. pierwsza wizyta po ⏸️ ⌛ -
Dzień dobry!
Vergeet, trzymam kciuki za betę 🤞🌱 obejrzałam tego doktorka i wzruszyło mnie, że ma tablicę ze zdjęciami bobasków, mega urocze 🤩
Siesiepy , kciuki za wizytę 🤞
Misiula, leć z koksem jajek 💪
Babsi, ciekawy sen, może nadmiar chleba oznacza dobrobyt? Dobrobyt bobaskowy ❤️
Próbowałam wczoraj wykombinować coś z chatem, ale nie słucha wcale, a wcale, nawet córka mnie nie poznała na tych zdjęciach, więc na razie odpuściłam 🤪Vergeet, Babsi lubią tę wiadomość
👩🏻35 lat
👧🏻2021 (16 cs)
starania o rodzeństwo od 02.2024
12.2024 - ciąża biochemiczna
30.01.2025 ⏸️🥹 -
PaulinKA wrote:Ehh Misiula, przykro mi No ale teraz będziemy trzymać kciuki za Twoǰ kurniczek, niech rośnie dorodny! 🥰 mam nadzieję że dobrze zniesiesz zastrzyki i niebawem będziesz po punkcji 🥰
Vergeet wczoraj wieczorem myślałam o Twojej becie. Czekamy na przyrost! 🥰
Julia i tak dobrze ze się zorientowałaś przed badaniem a nie ze wydałaś podwójnie pieniądze 😁 badalas już pasożyty? Kojarzę ze się zbierałaś do tego. Jeśli tak to gdzie wysyłasz próbki? Czy robisz na miejscu?
Hej, wiesz co dostałam różne skierowania z Luxmedu min. na pasożyty, Lambie i helicobacter, więc zrobię najpierw to, a potem najwyżej w zależności od wyników (co tam będzie wyszczególnione, a nie czy pozytywne) zrobię te wysyłkowe.
Jakoś kompletnie wypadło mi z głowy, żeby odstawić suple (a przynajmniej większość). Ja jeszcze żelazo w dosyć dużej dawcę przyjmuje, a no to już definitywnie zakłamałoby wynik.
Zanim dostałam skierowanie, to chciałam wykupować tu https://sklep.4active.eu/pasozyty-w-kale-plus-badanie-laboratoryjne-na-obecnosc-pasozytow,3,1240,1426
W badaniu jest dodatkowo lambia, a cena pokrywa wysyłkę już i wkład chłodzący. Ewentualnie OlimpiaMed (tutaj pojemniki, pakowanie i kurier to dodatkowy koszt). Robiłam mamie w Allergen i jakoś tak niby też przesyłali ten zestaw do pobrania, ale bez wkładu chłodzącego, a wyniki coś mnie zirytowały (chyba chodziło o ilość wyszczególnionych pasożytów, ale już nie pamiętam).
A Ty będziesz robić niedługo? ☺️💃'95🕴️'90
🍀 Aktualnie 10cs o pierwsze bobo! 👶
🗓️ Plan działania:
🌼 06/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
🌼 10-12/02/25 Sono- HSG
🌼 21/02/25 dodatkowa konsultacja planu z innym specjalistą
🌼 Koniec lutego- powtórka seminogramu + HBA + fragmentacja DNA
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
➖ IO, BMI 25.3 (-> metformina + dieta)
☑️ U partnera wyniki ok (morfologia 4%, obniżony ruch postępowy, ale dużą ilością nadrabia).
☑️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml -
Misiula wrote:Tak mam , 1,9 ng/ml... A dziś z rana zawitała 🦍
No nic ,nie smucę się jakoś bardzo ,byłam na to przygotowana. Także jutro o 20.00 wlatuje pierwszy 💉 i lecimy z tym koksem 🫣😅
No i super Kochana!
Już Cię nawet nie przytulam za tą małpę, bo już nie ma co. Było minęło. Musimy patrzeć w przyszłość!
Teraz już tylko owocnej hodowli Ci życzę ☺️❤️Julia24, Misiula, Vergeet, Molahonkeey lubią tę wiadomość
40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m.
💉Rekovelle 6 j.m.
💉Orgalutran
📅30.01 pierwszy monitoring (około 11 pęcherzyków różnej wielkości)
📅01.02 drugi monitoring -
Dzień dobry 🍀
Przytulam za 🦍 i biele oraz trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty i kurniczki✨✊🏼
U mnie dalej źle niestety… powiedziałabym, że wieczorem się uspokoiło i przez noc, a teraz ze zdwojoną siłą, bo doszedł ból i kłucie żołądka 😪
Zrobiłam dziś test owulacyjny spodziewając się grubej krechy (dzień owulacji), natomiast na testach tej samej firmy (Domowe laboratorium) i tej samej czułości (30 mlU/ml) wyszły dwa inne wyniki 😅 czy to możliwe, że te paskowe są jakieś uszkodzone wszystkie (5 szt)? Wczoraj robiłam jeden paskowy z DL i jeden apteczny z czułością 20 i była spora różnica, dziś tej paskowy DL wyszedł bledszy niż wczorajszy paskowy DL…
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
•📊 badania podstawowe -> 06.02
•⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide
Pierwszy cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 13.01
🥚 Owu ~ 30.01 -
Julia24 wrote:Hej, wiesz co dostałam różne skierowania z Luxmedu min. na pasożyty, Lambie i helicobacter, więc zrobię najpierw to, a potem najwyżej w zależności od wyników (co tam będzie wyszczególnione, a nie czy pozytywne) zrobię te wysyłkowe.
Jakoś kompletnie wypadło mi z głowy, żeby odstawić suple (a przynajmniej większość). Ja jeszcze żelazo w dosyć dużej dawcę przyjmuje, a no to już definitywnie zakłamałoby wynik.
Zanim dostałam skierowanie, to chciałam wykupować tu https://sklep.4active.eu/pasozyty-w-kale-plus-badanie-laboratoryjne-na-obecnosc-pasozytow,3,1240,1426
W badaniu jest dodatkowo lambia, a cena pokrywa wysyłkę już i wkład chłodzący. Ewentualnie OlimpiaMed (tutaj pojemniki, pakowanie i kurier to dodatkowy koszt). Robiłam mamie w Allergen i jakoś tak niby też przesyłali ten zestaw do pobrania, ale bez wkładu chłodzącego, a wyniki coś mnie zirytowały (chyba chodziło o ilość wyszczególnionych pasożytów, ale już nie pamiętam).
A Ty będziesz robić niedługo? ☺️
No tak się zbieram , że się zebrać nie mogę 😅 miałam zryw żeby faktycznie to załatwić teraz ale na dniach dostanę miesiączkę i nie wiem czy uda się tak "na czysto" te próbki pobrać. Ale druczek do Olimpia Med mam już wypełniony tylko że tak powiem zapełnić pojemniczki i opłacić 😁 oni tam chyba na stronie tłumaczyli ze nie trzeba wkładów chłodzących a szczególnie jak jest chlodniej.. ja może dla bezpieczeństwa włożę jeden taki zwykły domowy .
No ale sam ten proceder mnie mocno zniechęca, raz miałam badanie kału i na prawdę mnie to mocno przerosło 😅
Nie mam psa dzieci wiec nie jestem przyzwyczajona do grzebania w kupce 😅 sorki dziewczyny które czytacie to przy śniadaniu, ze taki gówniany temat zaczęłam.
Aaa a propo, Nowa, Mola, jak tam wasze dupcie??
Julia jak udało Ci się wyciągnąć skierowanie od luxmedu? Jak argumentowalas i u jakiego lekarza że potrzebujesz takiego badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 08:49
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅
🔜
7.02: HSG
19.02: diagnoza endometriozy
badanie na pasożyty -
siesiepy wrote:U mnie bez zmian kochane, biel bielą pogoniła. 😁 Patrząc na to że niektórzy z jednego jaja mają dwójkę dzieci, a my z trzech ani jednego nie możemy ustrzelić, to nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty. 🤩
Też miewałam po trzy pęcherzyki, po dwa. I nic. Wiem co czujesz.
Ale najważniejsze, że idziesz do przodu i walczysz! Działaj Kochana! ❤️40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m.
💉Rekovelle 6 j.m.
💉Orgalutran
📅30.01 pierwszy monitoring (około 11 pęcherzyków różnej wielkości)
📅01.02 drugi monitoring -
Mola, teraz doczytałam... jeju to musi być straszne się tak męczyć.
I w ogóle ta twoja owulacja coś sobie pogrywa!
Te dwa testy były robione z tej samej próbki? Na górze pik lub ciut ciut do piku a na dole no dupa blade. ehh sama nie wiem. Te domowe labo zawsze mi się wybarwiły na prawdę ekstra. Może na prawdę wadliwy set...?
Szkoda ze na dodatek źle się czujesz a wewnętrznie czujesz że powinnaś atakować faceta-,- bleh trudna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 09:12
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🔜
badanie na pasożyty -
Molahonkeey ojej ale cię męczy…😞
Misiula już nie myśl co było, ten cykl który właśnie się zaczął to nowy etap w życiu! 🍀🍀🍀💪
Paulinka co do fotek dzieci w gabinecie to mój doktorek ma nimi obstawione całe biurko i parapet 🤪 ale myślę, że to też nie na każdego nerwy jadąc do kliniki leczenia niepłodności i widzieć te wszystkie dzieciaczki 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 08:57
Misiula lubi tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚🥹🤞🤞🤞 -
Kochane wystarczy jeden, a porządny więc proszę tam koksić swoje kurniczki! 🤞🏻🤞🏻
Nowa2024, Babsi lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔
17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅ Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓(do sprawdzenia), TenFertilON -
Molahonkeey wrote:Dzień dobry 🍀
Przytulam za 🦍 i biele oraz trzymam mocno kciuki za Wasze wizyty i kurniczki✨✊🏼
U mnie dalej źle niestety… powiedziałabym, że wieczorem się uspokoiło i przez noc, a teraz ze zdwojoną siłą, bo doszedł ból i kłucie żołądka 😪
Zrobiłam dziś test owulacyjny spodziewając się grubej krechy (dzień owulacji), natomiast na testach tej samej firmy (Domowe laboratorium) i tej samej czułości (30 mlU/ml) wyszły dwa inne wyniki 😅 czy to możliwe, że te paskowe są jakieś uszkodzone wszystkie (5 szt)? Wczoraj robiłam jeden paskowy z DL i jeden apteczny z czułością 20 i była spora różnica, dziś tej paskowy DL wyszedł bledszy niż wczorajszy paskowy DL…
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Badania💉
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓(do sprawdzenia), TenFertilON -
PaulinKA wrote:Mola, teraz doczytałam... jeju to musi być strasznie męczące się tak męczyć.
I w ogóle ta twoja owulacja coś sobie pogrywa!
Te dwa testy były robione z tej samej próbki? Na górze pik lub ciut ciut do piku a na dole no dupa blade. ehh sama nie wiem. Te domowe labo zawsze mi się wybarwiły na prawdę ekstra. Może na prawdę wadliwy set...?
Szkoda ze na dodatek źle się czujesz a wewnętrznie czujesz że powinnaś atakować faceta-,- bleh trudna sprawa
Już się boję cokolwiek zjeść czy wypić, a nawet się ruszyć żeby się znów nie zaczęło 😪
No właśnie dokładnie z tej samej, coś te testy z DL mnie nie lubią chyba. Chociaż ten strumieniowy też jest z DL… I się pięknie wybarwił 🤷🏼♀️ może źle przechowywane były te paskowe…
Wczoraj wieczorem było lepiej i na szczęście się coś udało podziałać, mam nadzieję, że mi to przejdzie raz dwa dzisiaj… 🥺Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide
✨1DC ~ 13.01
🥚 Owu ~ 30.01 -
PaulinKA wrote:No tak się zbieram , że się zebrać nie mogę 😅 miałam zryw żeby faktycznie to załatwić teraz ale na dniach dostanę miesiączkę i nie wiem czy uda się tak "na czysto" te próbki pobrać. Ale druczek do Olimpia Med mam już wypełniony tylko że tak powiem zapełnić pojemniczki i opłacić 😁 oni tam chyba na stronie tłumaczyli ze nie trzeba wkładów chłodzących a szczególnie jak jest chlodniej.. ja może dla bezpieczeństwa włożę jeden taki zwykły domowy .
No ale sam ten proceder mnie mocno zniechęca, raz miałam badanie kału i na prawdę mnie to mocno przerosło 😅
Nie mam psa dzieci wiec nie jestem przyzwyczajona do grzebania w kupce 😅 sorki dziewczyny które czytacie to przy śniadaniu, ze taki gówniany temat zaczęłam.
Aaa a propo, Nowa, Mola, jak tam wasze dupcie??
Julia jak udało Ci się wyciągnąć skierowanie od luxmedu? Jak argumentowalas i u jakiego lekarza że potrzebujesz takiego badania?
Byłam u internisty. Powiedziałam, że mam bóle brzucha prawie codziennie, wzdęcia brzucha, mdłości i częste biegunki. W tamtej chwili nie miałam diagnozy endometriozy, a o podejrzeniach swoich nie powiedziałam, bo wiedziałam, że wtedy wszystko zostanie zrzucone na endomendę i badania będę musiała robić na swój koszt. A tak dostałam ich całkiem sporo (jeszcze kilka poza wspomnianymi).
Myślę, że warto próbować 😉. Mi też trafiła się akurat spoko internistka- nie wiem skąd jesteś, ale mogę polecić (Gdańsk).💃'95🕴️'90
🍀 Aktualnie 10cs o pierwsze bobo! 👶
🗓️ Plan działania:
🌼 06/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
🌼 10-12/02/25 Sono- HSG
🌼 21/02/25 dodatkowa konsultacja planu z innym specjalistą
🌼 Koniec lutego- powtórka seminogramu + HBA + fragmentacja DNA
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
➖ IO, BMI 25.3 (-> metformina + dieta)
☑️ U partnera wyniki ok (morfologia 4%, obniżony ruch postępowy, ale dużą ilością nadrabia).
☑️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml -
Insane wrote:Też miewałam po trzy pęcherzyki, po dwa. I nic. Wiem co czujesz.
Ale najważniejsze, że idziesz do przodu i walczysz! Działaj Kochana! ❤️
Jeszcze "zepsute" facelle mi się trafiły, bo każdy jeden miał poczasiaka. Ale jeszcze nie oszalałam to wiedziałam że prędzej mi róg na czole wyrośnie niż uwierzę w poczasiaki. 😁walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
@Nowa2024 jak się czujesz?
@Vegreet dzięki 🙏 mam nadzieję że już się żadne nie przydadzą, ale jakby się miały przydać to kupię facelle 🤭❤️
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
Wizyta 21.01 👌🏻
To do list:
✨1DC ~ 13.01
🥚 Owu ~ 30.01 -
siesiepy wrote:Jakieś takieś to 😅
Jeszcze "zepsute" facelle mi się trafiły, bo każdy jeden miał poczasiaka. Ale jeszcze nie oszalałam to wiedziałam że prędzej mi róg na czole wyrośnie niż uwierzę w poczasiaki. 😁PaulinKA lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Badania💉
Julia24 wrote:Byłam u internisty. Powiedziałam, że mam bóle brzucha prawie codziennie, wzdęcia brzucha, mdłości i częste biegunki. W tamtej chwili nie miałam diagnozy endometriozy, a o podejrzeniach swoich nie powiedziałam, bo wiedziałam, że wtedy wszystko zostanie zrzucone na endomendę i badania będę musiała robić na swój koszt. A tak dostałam ich całkiem sporo (jeszcze kilka poza wspomnianymi).
Myślę, że warto próbować 😉. Mi też trafiła się akurat spoko internistka- nie wiem skąd jesteś, ale mogę polecić (Gdańsk).
Hm Może zrobię podobnie 😁 w sumie jakieś tam bóle czasem mam (nie muszę mówić że to po tym jak eciagne pizze i tiramisu 😅)
Ja drugi koniec polski ale dziękuję 🥰♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
🔜
badanie na pasożyty -
Vergeet wrote:Czy to możliwe żeby WSZYSTKIE były zepsute? 🤔walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?"