X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Alicjasss Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:
    Cały czas myślę o Mai Staśko, że czemu ona sobie to zrobiła tą betą… przecież skoro dostała ovi to tam wszystko dopiero startuje… Ja rozumiem, że po takim czasie człowiek już nie ma cierpliwości, ale no na Boga… ile to nerwów dla niej dodatkowych. Biedna jest

Julia moja sąsiadka była wiele lat na AH i jak odstawiła to owulka poszła z jednego jajnika, a po tygodniu z drugiego najprawdopodobniej… na pierwszym USG był tylko jeden pęcherzyk, na drugim już dwa ale tylko jeden miał serduszko, na trzecim już oba biły. Jedna dziewczynka była sporo mniejsza od drugiej ale obie zdrowe 🤓 pierwsze bliźniaki w jej rodzinie 😅

Mnie tak kłuje podbrzusze, że nie umiem się nie nakręcać 🥸

Maja chyba stara się "dopiero" rok? Gdzieś tak ostatnio przeczytałam.
    Moim zdaniem nie jest to az tyle długo żeby aż tak panikować jak ona. Wpadać wręcz w obsesję. Ok każdy reaguje inaczej. No jakoś jestem to w stanie zrozumieć. Ale sama wczoraj mówiła, że te testy i beta nic nie mówią bo zastrzyk. A dzisiaj już filmiki wstawia zrozpaczona że nic z tego. Przecież powinna lekarza słuchać. Mówi że wczorajsza beta to zastrzyk, a i tak dzisiejsza porównuje do wczorajszej 🤨 chce dawać przykład ludziom to niech robi co jej każe lekarz. Powinna szybko naprostować że poniosły ją emocje i to niepotrzebnie bo pierwsza betę powinna zrobić za 3 dni dopiero.

Molahonkeey, M93, Nowa2024, Lusia3131, Diancia99 lubią tę wiadomość

• PaulinKA Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana29 wrote:
    Misiula czekałam za wiadomością od Ciebie ☺️ ja uważam że tu się jeszcze może coś wykluc 💓
    Aleksandra - napisze tylko że mega Cie podziwiam! Nie znam się na tych wszystkich badaniach, a Ty to ogarniasz wszystko mam wrażenie bezbłędnie.
    A co do cen to jak z kosmosu , ja za bete i proga place 63 zł 🥹

Czy to ze miałam LUF w tym cyklu powinno mnie zwolnić z testowania jutro? Być może. Czy kupiłam właśnie test w Rossmannie bo stwierdziłam ze temperatura jest wysoka i moze jednak ? 🤡🤡🤡

Testowalam za każdym razem jak miałam luf czy tam torbiel czy cokolwiek innego także testuj śmiało!

Ana29 lubi tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, niewielka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany --> cysta, starania zawieszone do wchloniecia.
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    Moim zdaniem nie jest to az tyle długo żeby aż tak panikować jak ona. Wpadać wręcz w obsesję. Ok każdy reaguje inaczej. No jakoś jestem to w stanie zrozumieć. Ale sama wczoraj mówiła, że te testy i beta nic nie mówią bo zastrzyk. A dzisiaj już filmiki wstawia zrozpaczona że nic z tego. Przecież powinna lekarza słuchać. Mówi że wczorajsza beta to zastrzyk, a i tak dzisiejsza porównuje do wczorajszej 🤨 chce dawać przykład ludziom to niech robi co jej każe lekarz. Powinna szybko naprostować że poniosły ją emocje i to niepotrzebnie bo pierwsza betę powinna zrobić za 3 dni dopiero.

Mi się zdaje, że jednak ponad 2 lata się starają

Edit: ma odpowiedź od lekarza;
    Screenshot-20250127-204733.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 20:48

💃'95🕴️'90

⌛10cs naturalnie ✖️

🌼 Marzec: 1 IUI na cyklu stymulowanym Lamettą

Diagnostyka:
    ❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
    ❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
    ➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
    ➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
    ➖ Dominacja estrogenowa
    ✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
    ✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu

Just because it's taking time,
    doesn't mean it's not happening.
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:
    W ten co będzie czwartek?

Tak, dokładnie. 😅

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:

Ja myślę, że „najgorsze” w tym jest to, do ilu odbiorców Maja ma dostęp. Ile kobiet w podobnej sytuacji ją śledzi i na podstawie tego może sama wyciągnąć błędne wnioski zamiast właśnie się skonsultować z lekarzem i podjeść z nieco „chłodniejszą” głową do tematu - tak jak piszecie, że powinna zrobić pierwszą betę za 3 dni. Również opinia lekarza - jak zdążyliśmy się przekonać - co lekarz to opinia.

M93, Nowa2024, Diancia99 lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    •Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
    II 2025
    ~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
    ~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
    ⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
    ⏳19.03 wizyta

💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki

Drugi cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
    💌 7dpo ~ prog 17.52 ng/mL
  • M93 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie z tą betą u niej to tak jakby sikać na testy tydzień przed okresem i dziwić się i lamentować, że są białe 🫠🤡 ja wiem, że czekać jest trudno - chciała zrobić, wiedziała, że jeszcze ovi może być itp więc powinna te wszystkie wyniki przyjąć na chłodno i zobaczyć CO BĘDZIE DALEJ, a nie już wysnuwać wnioski, ktore i tak są bez sensu bo odpowiedzi teraz jednoznacznie nie dostanie bo nikt nie ejst w stanie stwierdzić co tam się u niej dzieje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia, 20:59

Nowa2024, Księgowa, Molahonkeey, Vergeet, Lusia3131, Diancia99, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

(3cs po poronieniu)
    ⏸️ 04.02 🥹

PCOS.
  • Alicjasss Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    Ja myślę, że „najgorsze” w tym jest to, do ilu odbiorców Maja ma dostęp. Ile kobiet w podobnej sytuacji ją śledzi i na podstawie tego może sama wyciągnąć błędne wnioski zamiast właśnie się skonsultować z lekarzem i podjeść z nieco „chłodniejszą” głową do tematu - tak jak piszecie, że powinna zrobić pierwszą betę za 3 dni. Również opinia lekarza - jak zdążyliśmy się przekonać - co lekarz to opinia.

No dokładnie o to mi chodzi dlatego napisałam, że powinna naprostować to że ta jej panika niepotrzebna bo robiła betę w nie ten dzień co powinna i nie słucha lekarza. Stres w takiej sytuacji to najgorsze co można sobie zrobić. Wstawia filmik, że to wszystko robi dla kobiet, chce dać nadzieję i wgl , ale no wprowadza zamieszanie i niepotrzebny stres jeśli ktoś też tydzień po transferze zrobi betę. Okaże się niską, wpadnie w załamanie stres i tylko sobie może zaszkodzić.

Molahonkeey, Diancia99 lubią tę wiadomość

• Alicjasss Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:
    Wiecie z tą betą u niej to tak jakby sikać na testy tydzień przed okresem i dziwić się i lamentować, że są białe 🫠🤡 ja wiem, że czekać jest trudno - chciała zrobić, wiedziała, że jeszcze ovi może być itp więc powinna te wszystkie wyniki przyjąć na chłodno i zobaczyć CO BĘDZIE DALEJ, a nie już wysnuwać wnioski, ktore i tak są bez sensu bo odpowiedzi teraz jednoznacznie nie dostanie bo nikt nie ejst w stanie stwierdzić co tam się u niej dzieje..

Dokładnie. Skoro robi to publicznie, tyle osób trzyma za nią kciuki, niektórzy na prawdę się podlamali bo się nie znają i nie jedna osoba niepotrzebnie weźmie z niej przykład. Dlatego powinna wstawić posta, że zrobiła błąd że zrobiła dzisiaj betę i się załamała. Bo to niemiarodajny wynik . O niczym nie świadczy . Tak jak mówisz - poniosła ją ciekawość i ok. Kto z nas nie robi rzeczy zbyt szybko, pochopnie, bez sensu? Ale ona ma jeszcze ogromne szanse na powodzenie.
    I dziwi mnie jej lekarz który najpierw każe badać bete w czwartek, a później patrzy na wynik z dzisiaj, 3 dni za szybko i odbiera jej nadzieję 😠😤

Molahonkeey, M93, Diancia99 lubią tę wiadomość

• Julia24 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    Dokładnie. Skoro robi to publicznie, tyle osób trzyma za nią kciuki, niektórzy na prawdę się podlamali bo się nie znają i nie jedna osoba niepotrzebnie weźmie z niej przykład. Dlatego powinna wstawić posta, że zrobiła błąd że zrobiła dzisiaj betę i się załamała. Bo to niemiarodajny wynik . O niczym nie świadczy . Tak jak mówisz - poniosła ją ciekawość i ok. Kto z nas nie robi rzeczy zbyt szybko, pochopnie, bez sensu? Ale ona ma jeszcze ogromne szanse na powodzenie.
    I dziwi mnie jej lekarz który najpierw każe badać bete w czwartek, a później patrzy na wynik z dzisiaj, 3 dni za szybko i odbiera jej nadzieję 😠😤

W sumie to nie wiem, co faktycznie jej lekarz powiedział 🤷🏼‍♀️. Mogła różnie zinterpretować jego słowa.

Diancia99 lubi tę wiadomość

💃'95🕴️'90

⌛10cs naturalnie ✖️

🌼 Marzec: 1 IUI na cyklu stymulowanym Lamettą

Diagnostyka:
    ❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
    ❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
    ➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
    ➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
    ➖ Dominacja estrogenowa
    ✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
    ✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu

Just because it's taking time,
    doesn't mean it's not happening.
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @PaulinKA zdecydowanie umieszczę takie wyjaśnienie na pierwszej stronie 😂
    @siesiepy ja miałam szok jak zapłaciłam w niedzielę za betę 73zł bo liczą sobie za samo pobranie materiału 22zł, z czego dwa dni wcześniej normalnie w tygodniu pobranie materiału było za 10zł. Także nieźle sobie radzą 😂
    @PaulinKA wkurzyłam sie i zamiast opisywać mu mój wygląd po prostu wkleiłam zdjęcia, a że akurat widoczna twarz była na zdjęciach z Dubaju i Chorwacji to widzę, że sobie połączył mój wizerunek razem z podróżami i wyszło takie dzieło! Całkiem mi się podoba 😁
    @Ana tak działają nasze umysły właśnie 😂
    @M93 to samo myślę o Mai, współczuję jej ale też sama sobie funduje takie stresy tą betą tak wcześnie… no i trzymam kciuki za Twoje kłucie 🥹
    @Insane obyś miała dorodny kurnik, z którego wyjdą bliźniaki 🥹💖
    @Misiula zapraszam razem ze mną na betę jutro, będzie miłe towarzystwo 🩷
    @Alicjasss też uważam że powinna sprostować to wszystko bo jednak chce pomagać i wspierać, a takim podejściem trochę może narobić krzywdy innym.

P.S mój niedoszły (choć nie wiadomo) lekarz wstawił właśnie na Instagrama bardzo fajny filmik, który pokazuje jak przebiega i co pokazuje badanie hsg z taką fajną pianeczką 😁 obczajcie sobie bo dużo osób jest tuż przed tym badaniem i może macie ochotę wiedzieć jak to wygląda- dr_strus 😁

Ana29, Lusia3131, Insane, PaulinKA, Molahonkeey, Nowa2024 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
    22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔

4.03 ⏸️😮
    12dpo- beta 15, prog 13,21
    14dpo- beta 25, prog 13,21

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (ogólnie kiepskie), TenFertilON
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet, to jeden z najlepszych lekarzy, jakich mialam okazję obserwować.
    Uwielbiam jego filmiki z sali operacyjnej 😁

Vergeet, Molahonkeey lubią tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    @siesiepy ja miałam szok jak zapłaciłam w niedzielę za betę 73zł bo liczą sobie za samo pobranie materiału 22zł, z czego dwa dni wcześniej normalnie w tygodniu pobranie materiału było za 10zł. Także nieźle sobie radzą 😂
    @PaulinKA wkurzyłam sie i zamiast opisywać mu mój wygląd po prostu wkleiłam zdjęcia, a że akurat widoczna twarz była na zdjęciach z Dubaju i Chorwacji to widzę, że sobie połączył mój wizerunek razem z podróżami i wyszło takie dzieło! Całkiem mi się podoba 😁
    @M93 to samo myślę o Mai, współczuję jej ale też sama sobie funduje takie stresy tą betą tak wcześnie… no i trzymam kciuki za Twoje kłucie 🥹
    @Alicjasss też uważam że powinna sprostować to wszystko bo jednak chce pomagać i wspierać, a takim podejściem trochę może narobić krzywdy innym.

P.S mój niedoszły (choć nie wiadomo) lekarz wstawił właśnie na Instagrama bardzo fajny filmik, który pokazuje jak przebiega i co pokazuje badanie hsg z taką fajną pianeczką 😁 obczajcie sobie bo dużo osób jest tuż przed tym badaniem i może macie ochotę wiedzieć jak to wygląda- dr_strus 😁

Piękny masz avatar 🩷

Vergeet lubi tę wiadomość

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3

2/02/2025:
    Prolaktyna 7
    Tsh 1.39
    Kortyzol 13.30

13dc - monitoring po letrozolu
    2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
    Endometrium 9mm
    15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
    20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
    23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
    24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
    26/02 beta 150, progesteron 22.60
    01/03 beta 686 progesteron 25.70
    04/03 beta 3404 progesteron 25.40

Zostań ze mną kropeczko 🍀
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:

Tak Ci chat zrobił kochana koszulę , że potem możesz sobie rozwiązać jak brzuch urośnie.

Vergeet lubi tę wiadomość

2018 Rysio❤️

Cykl poronien:
    2020 13 tydzień ( bliźniaki)
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !!❤️

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka

16.01.2025 - pozytywny test
    23.01 2025 beta 490 🥹❤️🍬
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Vergeet, to jeden z najlepszych lekarzy, jakich mialam okazję obserwować.
    Uwielbiam jego filmiki z sali operacyjnej 😁
    Jest bardzo polecany tutaj na forum więc niesamowicie się ucieszyłam jak się okazało, że to moje okolice. Od tej pory namiętnie go obserwuje i bardzo się cieszyłam na wizytę. No i masz rację, że publikuje bardzo fajne treści, nie omijam żadnych 🩷

PaulinKA, Księgowa, Nowa2024 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

4.03 ⏸️😮

Badania💉
  • M93 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergreet Jaki przystojniak z niego!!! 🤓

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

(3cs po poronieniu)
    ⏸️ 04.02 🥹

PCOS.
  • Alicjasss Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:

To mnie skusiło aby wejść i go obczaić 🤣🤣🤣

M93, Diancia99, Vergeet, Nowa2024 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjasss wrote:
    To mnie skusiło aby wejść i go obczaić 🤣🤣🤣
    Też się skusiłam jak się tak nim zachwycacie 🤣 no do takiego to bym była skłonna pójść a nie dziś szukam lekarza żeby zapisać się za dwa tygodnie i patrzę jak wyglądają to same stare oblechy 🤣 w końcu znalazłam jakaś babkę w luxmedzie, mam nadzieję że to nie będzie jakąś stara wredna ropucha, ale musiałam gdzieś iść bo już pomysłu nie miałam 🙈

Nowa2024 lubi tę wiadomość

• Vergeet Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:
    Hahaha aż żal, że nie doczekałam wizyty 😂 ale na razie jeszcze nie odwołuję 😅

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

4.03 ⏸️😮

Badania💉
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Hahaha aż żal, że nie doczekałam wizyty 😂 ale na razie jeszcze nie odwołuję 😅
    Czekam na relację, sama myślałam, żeby się kiedyś do niego wybrać jak mieszkałam w Krakowie 🤭

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    •Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
    II 2025
    ~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
    ~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
    ⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
    ⏳19.03 wizyta

💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki

Drugi cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
    💌 7dpo ~ prog 17.52 ng/mL
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 27 stycznia, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam co tu piszecie o tej Majce że cieszę się, że jej nie znam. 🤣

Aksandra, Diancia99, Tarisal, Księgowa lubią tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ