X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Tarisal Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Aleksandra 🫂 tak myślałam o Tobie od wczoraj, nie poddawaj się jeszcze , poczekaj co powie Jarosz, może ona iskierke nadzieii rozpali 🫂
    @Vergeet 🫂 nie tak miało być , najprawdopodobniej biochem, ja bym odstawiła proga, coś ruszyło to jednak pozytywna wiadomość w tym bagienku 🫂
    @Molahonkeey grypa panuje robiłaś test kasetkowy na grypę?
    @kałamarnica 11 podziwiam za takie poświęcenie w kuchni, miłego I spokojnego dnia
    @Misiula dajesz z koksem dziącha
    @siesiepy cholerna biel, ale już na wizycie jesteś 🤞

Vergeet, kałamarnica 11, Aksandra lubią tę wiadomość

• Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    To ja jak liczę u mnie też powinno się wyjaśnić bo jak liczę będę 29 dpo jak dobrze liczę 🤔 chciałam dzień wcześniej ale tak ciężko z terminami, u innego to bym może gdzieś w marcu się dopiero dostała 🙈
    Diancia.
    O ile dobrze pamiętam miałaś okres 26 grudnia.
    Więc żeby 3 lutego być 29 dpo to musiałabyś mieć w 10 dc cyklu owulacje. Tak wcześnie masz ?

Diancia99 lubi tę wiadomość

2018 Rysio❤️

Cykl poronien:
    2020 13 tydzień ( bliźniaki)
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !!❤️

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka

16.01.2025 - pozytywny test
    23.01 2025 beta 490 🥹❤️🍬
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet, przykro mi 😔 ściskam mocno.

Vergeet lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia3131 wrote:
    Diancia.
    O ile dobrze pamiętam miałaś okres 26 grudnia.
    Więc żeby 3 lutego być 29 dpo to musiałabyś mieć w 10 dc cyklu owulacje. Tak wcześnie masz ?
    To mogłam źle policzyć 😂 pogubiłam się w cyferkach 🙈 15 miałam owulację to będę chyba w podobnym czasie co ty bo niby apka pokazuje mi że tego dnia co będę to zacznie się 6 tydzień i 2 dni chyba 🤔 a na wizytę zapisałam się na 8 lutego.
    Robię jednocześnie paznokcie i podczytuje forum i tak to się kończy 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 12:41

Lusia3131 lubi tę wiadomość

26l💁🏻‍♀️& 29l🙋🏻‍♂️ & 😺Melka
    05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na luzie: 09.24r.
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
    🩺 08.02.25r. pierwsza wizyta po ⏸️ ⌛
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julia24 w sumie można by tam zadzwonić zapytać czy na wstępie robią wymazy? 🤔
    Ty jesteś niesamowita z tym researchem🤣❤️
    @Nowa2024 dziękuję 🥹 już jest lepiej, ale dziś właśnie żołądek dał w kość 😪
    @Aksandra to jeszcze nie jest koniec 🫂 sama się załamałam po wynikach histeroskopii, a okazało się, że zupełnie niesłusznie. Faktycznie daleko do tej wizyty Twojej - może gdzieś w międzyczasie prywatnie by Ci się udało skonsultować? Lub właśnie tego 10.02 przekładać, a w międzyczasie coś na już? Nawet jakaś teleporada?
    @Lusia udanej wizyty księdza ❤️ na pewno wszystko wyjdzie pięknie! Super, bo mało jest niestety takich księży w tych czasach… nam się udało wziąć ślub u Franciszkanów i uważam, że to najlepsza decyzja. Ludzkie wspaniałe podejście do człowieka. Sama jestem wierząca i bardzo mi doskwierało to wszystko co się od ostatnich lat dzieje w tym środowisku. Jakoś tak wolałam w sobie przeżywać i pielęgnować tę wiarę. Zaczęły się ze mną kłócić te niektóre „wymogi” i obrzędy kościelne.
    @Vergeet tulę mocno 🥺❤️ nie załamuj się kochana, tak jak tu dziewczyny piszą - to też jest jakiś sygnał. Idź do tego Strusia i mam nadzieję, że Ci pomoże ❤️ kiedy wizyta ?
    @Tarisal nic nie robiłam póki co, bo trochę słaba jestem, ratuje się smecta dzisiaj i na razie daje radę, nawet zjadłam kromkę chleba.

Dziewczyny hit z tymi moimi testami - babka mi napisała że mi nie przysługuje reklamacja:

„Z załączonych zdjęć nie wynika, aby kreska dzisiejsza była bledsza od wczorajszej, nasycenie barw jest bardzo zbliżone. Kreski na testach innych firm również mają zbliżoną barwę, dodatkowo, porównuje Pani testy kupione od nas z dwoma różnymi testami, co nie jest wiarygodne. Przykro mi, ale mając na uwadze powyższe, nie ma podstaw do uznania reklamacji za zasadną.”

Odpisałam jej:

„Wie Pani co :) życzę Pani samych dobrych momentów w życiu i sukcesów. Rozumiem, że osoba, która najwyraźniej nigdy nie była w takiej sytuacji tego błędu fabrycznego po prostu nie zrozumie. Dzisiejszy test jest z tej samej firmy o tej samej czułości. Na strumieniowym ukazany jest pik owulacyjny, a na tym od Państwa blada kreska. Gdyby osoba nieświadoma zrobiła tylko test od Państwa uznałaby, że owulacja wystąpi dopiero za kilka dni/w porywach do tygodnia. I kolejny cykl starań miałaby prawdopodobnie w plecy. O ile w normalnych sytuacjach zdrowotnych nie miałoby aż takiego znaczenia o tyle po różnych zabiegach ginekologicznych dających nadzieję w trzech kolejnych cyklach „po” byłoby to poważne zaniedbanie.”

Lusia3131, Diancia99, Tarisal, PaulinKA, Nowa2024, Vergeet, M93, Aksandra lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe -> 06.02
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
    🥚 Owu ~ 30.01
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    To mogłam źle policzyć 😂 pogubiłam się w cyferkach 🙈 15 miałam owulację to będę chyba w podobnym czasie co ty bo niby apka pokazuje mi że tego dnia co będę to zacznie się 6 tydzień i 2 dni chyba 🤔 a na wizytę zapisałam się na 8 lutego.
    Robię jednocześnie paznokcie i podczytuje forum i tak to się kończy 😂
    Więc 8 lutego przy owulacji 15 stycznia powinno być już serduszko, jest bardzo duża szansa.
    No ja właśnie wczoraj przełożyłam wizytę z 7 lutego na 3 lutego. Najwyżej 7 lutego pójdę jeszcze raz.

Molahonkeey, Diancia99, Vergeet lubią tę wiadomość

2018 Rysio❤️

Cykl poronien:

2023 Tadzio !!❤️

23.01 2025 beta 490 🥹❤️🍬
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia3131 wrote:
    Więc 8 lutego przy owulacji 15 stycznia powinno być już serduszko, jest bardzo duża szansa.
    No ja właśnie wczoraj przełożyłam wizytę z 7 lutego na 3 lutego. Najwyżej 7 lutego pójdę jeszcze raz.
    Mi zależało na piątku lub sobocie bo mąż jest wtedy a w większości co się na szukałam to inni lekarze byli w pozostałe dni i ledwo znalazłam 🙄 właśnie tak czytałam że w sumie wtedy się dużo wyjaśni więc fakt że się trochę na stresuje że tyle czasu do wizyty ale przynajmniej będę wiedziała na czym stoję tym sie pocieszam i staram się zająć czas żeby się nie przejmować 🙈

05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    @Aksandra to jeszcze nie jest koniec 🫂 sama się załamałam po wynikach histeroskopii, a okazało się, że zupełnie niesłusznie. Faktycznie daleko do tej wizyty Twojej - może gdzieś w międzyczasie prywatnie by Ci się udało skonsultować? Lub właśnie tego 10.02 przekładać, a w międzyczasie coś na już? Nawet jakaś teleporada?
    @Lusia udanej wizyty księdza ❤️ na pewno wszystko wyjdzie pięknie! Super, bo mało jest niestety takich księży w tych czasach… nam się udało wziąć ślub u Franciszkanów i uważam, że to najlepsza decyzja. Ludzkie wspaniałe podejście do człowieka. Sama jestem wierząca i bardzo mi doskwierało to wszystko co się od ostatnich lat dzieje w tym środowisku. Jakoś tak wolałam w sobie przeżywać i pielęgnować tę wiarę. Zaczęły się ze mną kłócić te niektóre „wymogi” i obrzędy kościelne.
    @Vergeet tulę mocno 🥺❤️ nie załamuj się kochana, tak jak tu dziewczyny piszą - to też jest jakiś sygnał. Idź do tego Strusia i mam nadzieję, że Ci pomoże ❤️ kiedy wizyta ?
    @Tarisal nic nie robiłam póki co, bo trochę słaba jestem, ratuje się smecta dzisiaj i na razie daje radę, nawet zjadłam kromkę chleba.

Dziewczyny hit z tymi moimi testami - babka mi napisała że mi nie przysługuje reklamacja:

„Z załączonych zdjęć nie wynika, aby kreska dzisiejsza była bledsza od wczorajszej, nasycenie barw jest bardzo zbliżone. Kreski na testach innych firm również mają zbliżoną barwę, dodatkowo, porównuje Pani testy kupione od nas z dwoma różnymi testami, co nie jest wiarygodne. Przykro mi, ale mając na uwadze powyższe, nie ma podstaw do uznania reklamacji za zasadną.”

Odpisałam jej:

„Wie Pani co :) życzę Pani samych dobrych momentów w życiu i sukcesów. Rozumiem, że osoba, która najwyraźniej nigdy nie była w takiej sytuacji tego błędu fabrycznego po prostu nie zrozumie. Dzisiejszy test jest z tej samej firmy o tej samej czułości. Na strumieniowym ukazany jest pik owulacyjny, a na tym od Państwa blada kreska. Gdyby osoba nieświadoma zrobiła tylko test od Państwa uznałaby, że owulacja wystąpi dopiero za kilka dni/w porywach do tygodnia. I kolejny cykl starań miałaby prawdopodobnie w plecy. O ile w normalnych sytuacjach zdrowotnych nie miałoby aż takiego znaczenia o tyle po różnych zabiegach ginekologicznych dających nadzieję w trzech kolejnych cyklach „po” byłoby to poważne zaniedbanie.”
    Ja też przeszłam załamanie wiary. Chodziłam do kościoła, ale myślałam o tym czym jest instytucja kościoła, myślałam o tym co wyrabiają księża, czego wymagają, nie rozumiałam cenników za sakramenty... ale później doszło do mnie, że halo.. Ty jesteś w parafii, gdzie tego wszystkiego nie ma. Ciesz się tym . I to nie jest tak, że ja jestem jakaś super wierzącą, bo nie uznaje spowiedzi u księdza np i od wielu lat ksiądz proboszcz wie, że się spowiadam powszechnie - nie mam też ślubu kościelnego- więc nie mam prawa do komunii świętej. I to są rzeczy, które mnie jako jedyne w mojej parafii denerwują, bo ogólnie mam się za dobrego człowieka.. a jednak.

2018 Rysio❤️

Cykl poronien:

2023 Tadzio !!❤️

23.01 2025 beta 490 🥹❤️🍬
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:

Odpisałam jej:

Tak czułam że cię zleją, sprzedawcy na allegro dostaną siódmych boleści jak ktoś coś reklamuje czy zgłasza skarge bo to dla nich strata czasu i pieniędzy, trzepią na ilość a nie jakość 😅 i robią w większości wszystko żeby wyjść na tym cało, pracowałam w dwóch firmach na allegro to wiem coś o tym 🙈 ewentualnie mogła byś im opinie wysmarować to wtedy zareagują bo to dla nich większą strata bo tracą super sprzedawcę i mają mniejsze wyświetlenia 😂

05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
  • Tarisal Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Molahonkeey toć ewidentnie wina ich testów, babki tłumaczenia jak z piaskownicy zamiat wziąć na klatę, że źle przechowywane
    Biedna, pij dużo wody z elektrolitami, a pomyślałam o grypie, bo pisałaś, że fervex czy inny podobny pomógł, może wypij saszetkę pomimo wszystko

Lusia3131, Diancia99, Molahonkeey lubią tę wiadomość

• Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia99 wrote:
    Mi zależało na piątku lub sobocie bo mąż jest wtedy a w większości co się na szukałam to inni lekarze byli w pozostałe dni i ledwo znalazłam 🙄 właśnie tak czytałam że w sumie wtedy się dużo wyjaśni więc fakt że się trochę na stresuje że tyle czasu do wizyty ale przynajmniej będę wiedziała na czym stoję tym sie pocieszam i staram się zająć czas żeby się nie przejmować 🙈
    Diancia, ale to jest bardzo dobry moment. Nie jest absolutnie za późno! Do 10 tygodnia musi się odbyć pierwsza wizyta , jeśli nie miałaś żadnych problemów wczesniej

2018 Rysio❤️

Cykl poronien:

2023 Tadzio !!❤️

23.01 2025 beta 490 🥹❤️🍬
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Niestety nie mam dobrych wieści … czy to oznacza biochem?
    IMG-2895.jpg

Vargeet tak mi przykro 🫂😔💔

Vergeet lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92➡️2,21 ✅
    Cykle owulacyjne ✅badania hormonalne ✅
    za niski testosteron❌ Kariotyp ✅
    badanie drożności jajowodów✅
    🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ Kariotyp ✅

09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna

5 cykli stymulowanych Lametta + Ovitrelle 💉❌

🍀Start z IVF🍀
    10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅
    30.01.2025 początek stymulacji 💉Bemfola + Orgalutran
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia3131 wrote:
    Diancia, ale to jest bardzo dobry moment. Nie jest absolutnie za późno! Do 10 tygodnia musi się odbyć pierwsza wizyta , jeśli nie miałaś żadnych problemów wczesniej
    Jak na razie jest wszystko w porządku 🙈 wciąż się obserwuje, żeby wiedzieć co powiedzieć na wizycie jakby coś niepokojącego się działo

05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Lusia to na prawdę musi być dobry ksiądz i parafia, skoro Cię nie wykluczyli ze wspólnoty. Ja niestety się poczułam odrzucona i wykluczona przy nie możliwości spowiedzi ze względu na mieszkanie z narzeczonym przed ślubem. I po prostu nie chodziłam i choć poszłam przed ślubem i po tym się mocno popłakałam, to nadal we mnie jest jakieś takie poczucie urazy do tych ich „zasad”.
    @Diancia ja jestem pokojową osobą i staram się te konflikty rozwiązywać polubownie, ale do czasu 🤣 jak mi ktoś stanie na odcisk to nie ma zmiłuj 🤣 tyle że też nie wiem czy to jest gra warta świeczki - dałam za te testy parę złotych, nie zbiedniałam, mimo, że coś mi nie grało i zaczęłam też równolegle robić inne 🤷🏼‍♀️ pomyślę 🤔
    @Tarisal dokładnie - też odniosłam wrażenie, że rozmawiam z osobą totalnie nie doświadczoną w temacie…
    Dzięki 🥹 piję elektrolity, a gripexem się ratowałam na gorączkę na wyjeździe, bo nie miałam nic innego. Mam nadzieję, że dziś już mnie ostatni dzień męczy ❤️

Diancia99, Tarisal, Lusia3131 lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe -> 06.02
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
    🥚 Owu ~ 30.01
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    @Lusia to na prawdę musi być dobry ksiądz i parafia, skoro Cię nie wykluczyli ze wspólnoty. Ja niestety się poczułam odrzucona i wykluczona przy nie możliwości spowiedzi ze względu na mieszkanie z narzeczonym przed ślubem. I po prostu nie chodziłam i choć poszłam przed ślubem i po tym się mocno popłakałam, to nadal we mnie jest jakieś takie poczucie urazy do tych ich „zasad”.
    @Diancia ja jestem pokojową osobą i staram się te konflikty rozwiązywać polubownie, ale do czasu 🤣 jak mi ktoś stanie na odcisk to nie ma zmiłuj 🤣 tyle że też nie wiem czy to jest gra warta świeczki - dałam za te testy parę złotych, nie zbiedniałam, mimo, że coś mi nie grało i zaczęłam też równolegle robić inne 🤷🏼‍♀️ pomyślę 🤔
    @Tarisal dokładnie - też odniosłam wrażenie, że rozmawiam z osobą totalnie nie doświadczoną w temacie…
    Dzięki 🥹 piję elektrolity, a gripexem się ratowałam na gorączkę na wyjeździe, bo nie miałam nic innego. Mam nadzieję, że dziś już mnie ostatni dzień męczy ❤️
    Dlatego mówię że ewentualnie to może pomóc to od razu do ciebie napisze żeby prosić cię żebyś usunęła opinie 😂 pamiętam jak mój ostatni szef proponował takim ludziom rabatyz zwrot części kosztów albo wysyłał coś za darmo żeby załagodzić sytuacje bo niektórzy tak się spinali nawet o grosze że nawet sądem grozili także wiesz 😂😂

05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diancia a ty badałaś betę i proga czy odpuszczasz?

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚🥹🤞🤞🤞
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Mola u dr Strusa mam na 17 lutego, nie odwoływałam wizyty. Tylko zastanawiam się teraz czy skoro zaskoczyło to może nie odpuszczać stymulacji, skoro mam dalej lamette. Miałam plan nie robić stymulacji i przyjść do doktora po takim naturalnym cyklu, zrobić proga 7dpo itp. No ale teraz już sama nie wiem.

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
    22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔

17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅ Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓(do sprawdzenia), TenFertilON
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    Diancia a ty badałaś betę i proga czy odpuszczasz?
    Odpuszczam i tak się za bardzo przejmuje oszczędze sobie tego a ja strasznie przeżywam badanie krwi a raczej igły więc idę jak muszę 🙈 poczekam na lekarza i wyjdzie a na razie staram się nie stresować co mi powie 🙈

05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
  • Tarisal Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Vergeet brnęła bym dalej w tą stymulacje, najwyżej 17 on powie, żeby odpuścić 1 cykl to wtedy marzec zrobisz sobie naturalny

PaulinKA, Diancia99, Vergeet, Molahonkeey, Nowa2024 lubią tę wiadomość

• Alchemiczka Nowa

Wysłany: 28 stycznia, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, to mój pierwszy post tutaj, dopiero 2 cykl starań. Czytanie Waszych wpisów zdecydowanie pomaga mi sobie ułożyć wszystko w głowie i nie chodzić po suficie przez niewiedzę, więc zdecydowałam się napisać 😅 Zaobserwowałam u siebie dzisiaj dziwny objaw - uczucie jakby pieczenia w piersiach? Pieczenia i gorąca? Rano byłam pewna, że dostanę okres - brzuch pobolewa, lekko mdli żołądek, ćmi głowa, cała czuję się osłabiona i rozbita. Jestem 13dpo, wczoraj i w 10dpo testy negatywne. Czy któraś z Was czuła się podobnie? Pierwszy raz mam takie dziwne uczucie w biuście, nie jak ciągnięcie czy tkliwosc tylko pieczenie, jakby za mocno pocierać materiałem o skórę.
    Statystycznie miesiączka powinna przyjść dzisiaj, ale licząc od owulacji myślę, że do piątku ma okienko, żeby się łaskawie pojawić... Lub lepiej nie ;)

Będę wdzięczna za jakąkolwiek odpowiedź, bo oczywiście już bym najchętniej wjechała z całą reklamówką testów 😅

‹‹ 231 232 233 234 235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ