X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Minia000 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet jak się czujesz?

🙎‍♀️🙎‍♂️'95 rok
    Starania na poważnie od 2023 r.

06.24 start stymulacji lamettą
    08.24 💔 8tc poronienie samoistne

11.24 pierwsza wizyta w klinice, w trakcie gromadzenia badań
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina2017 wrote:
    Z góry przeraszam jeśli zly wątek ale powiedzmy że rady potrzebuje
    6 dni temu pierwszy test owulacyjny i pozytywny 5 dni temu był pik bo był bardzo mocny ale następnego dnia znów pozytywny, przedwczoraj nie robiłam a wczoraj kupiłam nowe i kreska lekko jaśniejsza niż ta do sprawdzania wiec niby negatywny ale dziś znów z drugiego moczu test i co?? No pozytyw. za 9 dni planowy okres ale w tym cyklu brałam tabletkę dzień po wiec pewnie się wydłuży;( mam nadzieje ze zadziałała i może te owu to po prostu hormony bo przecież ellaone to burza hormonów! No i skok temperatury zbytnio nie nastąpił? S tamtym cyklu to po owulce miałam z 36,9?? Teraz to najwZyej jest 36,4 wiec to daje ni nadzieje ze w ciąży nie jestem, a śluz mam nawet nie tyle co rozciągliwy a dosłownie wodnisty, a jak to człowiek w strachu się naczyta w internecie to wodnisty ciaza, wodnisty po zapłodnieniu!! Nie wiem co myśleć, boje się ale co poradzić.. jeszcze dodam, że nie bolą mnie piersi ale co jakiś czas kłuje mnie jakby jajniki? Nie mam pojęcia i coś tak ciągnie ale w tamtym cyklu przy owulce tez tak miałam albo se wmawiam po prostu:/ byłabym wdzieczna jakbyście napisały co sądzicie (ponownie) (potrzebuje wsparcia bo partner nie chce słuchać o moim strachu bo mówi ze ma dość) ( potrzebuje pocieszenia bo stres mnie wykancza…)

Jakbyś poświęciła chwilę na spojrzenie na pierwszą stronę, to byś wiedziała, że zdecydowanie nie jest to miejsce na takie posty.
    My staramy się o ciążę. Nie mamy doświadczeń z tabletkami po. Może jeśli utworzysz nowy wątek ktoś będzie potrafił Ci pomóc.

Nowa2024, PaulinKA, Lusia3131, Vergeet, Molahonkeey, Tarisal, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

💃'95🕴️'90
    🍀 Aktualnie 10cs o pierwsze bobo! 👶

🗓️ Plan działania:
    🌼 05/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
    🌼 10-12/02/25 Sono- HSG
    🌼 21/02/25 dodatkowa konsultacja planu z innym specjalistą
    🌼 Koniec lutego- powtórka seminogramu + HBA + fragmentacja DNA

❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza rozproszona
    ❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
    ➖ IO, BMI 25.3 (-> metformina + dieta)
    ☑️ U partnera wyniki ok (morfologia 4%, obniżony ruch postępowy, ale dużą ilością nadrabia).
    ☑️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Minia000 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina2017 wrote:
    Z góry przeraszam jeśli zly wątek ale powiedzmy że rady potrzebuje
    6 dni temu pierwszy test owulacyjny i pozytywny 5 dni temu był pik bo był bardzo mocny ale następnego dnia znów pozytywny, przedwczoraj nie robiłam a wczoraj kupiłam nowe i kreska lekko jaśniejsza niż ta do sprawdzania wiec niby negatywny ale dziś znów z drugiego moczu test i co?? No pozytyw. za 9 dni planowy okres ale w tym cyklu brałam tabletkę dzień po wiec pewnie się wydłuży;( mam nadzieje ze zadziałała i może te owu to po prostu hormony bo przecież ellaone to burza hormonów! No i skok temperatury zbytnio nie nastąpił? S tamtym cyklu to po owulce miałam z 36,9?? Teraz to najwZyej jest 36,4 wiec to daje ni nadzieje ze w ciąży nie jestem, a śluz mam nawet nie tyle co rozciągliwy a dosłownie wodnisty, a jak to człowiek w strachu się naczyta w internecie to wodnisty ciaza, wodnisty po zapłodnieniu!! Nie wiem co myśleć, boje się ale co poradzić.. jeszcze dodam, że nie bolą mnie piersi ale co jakiś czas kłuje mnie jakby jajniki? Nie mam pojęcia i coś tak ciągnie ale w tamtym cyklu przy owulce tez tak miałam albo se wmawiam po prostu:/ byłabym wdzieczna jakbyście napisały co sądzicie (ponownie) (potrzebuje wsparcia bo partner nie chce słuchać o moim strachu bo mówi ze ma dość) ( potrzebuje pocieszenia bo stres mnie wykancza…)

To nie jest miejsce na takie wpisy.
    Zrób test lub betę w dniu spodziewanej miesiączki.
    Niezależnie od jej wyniku masz wybór.
    A jeśli nie chcesz ciąży dbaj o odpowiednią antykoncepcje.

Nowa2024, Molahonkeey, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

🙎‍♀️🙎‍♂️'95 rok
    Starania na poważnie od 2023 r.

06.24 start stymulacji lamettą
    08.24 💔 8tc poronienie samoistne

11.24 pierwsza wizyta w klinice, w trakcie gromadzenia badań
  • Malina2017 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Jakbyś poświęciła chwilę na spojrzenie na pierwszą stronę, to byś wiedziała, że zdecydowanie nie jest to miejsce na takie posty.
    My staramy się o ciążę. Nie mamy doświadczeń z tabletkami po. Może jeśli utworzysz nowy wątek ktoś będzie potrafił Ci pomóc.

Pewnie dziekuje i przepraszam ale nie przykulam uwagi

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się z wizyty. Nadrobię Was w busie.
    Lewy jajnik akurat teraz zechciał zrobić sobie torbiel krwotoczna 4cm. Dostałam antykoncepcje na 21 dni. 🤷🏻
    Pozwolę dodać sobie #nierodzew2025 😅 żeby tradycji stało się zadość.
    Mam liczyć 2-3 dni rozumiem aż przyjdzie krwawienie z odstawienia antyków?

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam akcje z testami ciążowymi, więc chyba jeszcze grubsza. Już pisałam o tym na innym wątku. Dodałam opinie, bo dziewczyny przysięgam że miałam tyle testów, że testowałam nawet wode z kranu i męża. Wszyscy byliśmy w ciąży.
    To był lipiec i szef firmy do mnie zadzwonił po mojej opinii na allegro i stwierdził, że odebrałam przesyłkę po 24 h z paczkomatu, czyli testy się nagrzały i są popsute. Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nie chciałam zwrotu pieniędzy, dobrze się zachował vo wysłał mi wielki karton chusteczek nawilżanych, termometrów, jakiś rzeczy które zdecydowanie przewyższały wartość zakupionych przeze mnie testów. W rozmowie z nim podkreślałam kluczową dla mnie rzecz: na dopiero zaczęłam się starać z dwójką dzieci na stanie, ale nie wyobrażam sobie kobiety, która wyczekuje dwóch kresek i je otrzymuje - praktycznie identyczne- bez cienia wątpliwości a test jest fałszywie dodatni..jeden, drugi, trzeci..
    Czytałam opinie że dziewczyny robiły po tych testach od razu betę i były mocno zawiedzione.. więc to też dodatkowe koszty dla nich, stres i tak dalej.
    I wiecie co? Wchodze czasami z ciekawości w opinie testów Testeo strumieniowych różowych na allegro... minęło pół roku a wychodzi po opiniach, że one nadal są w sprzedaży. Ja też dodałam zdjęcia testów ku przestrodze innym...ale widzę że to nic nie dało. Kasa się musi zgadzać.

Diancia99, Molahonkeey, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

2018 Rysio❤️

Cykl poronien:
    2020 13 tydzień ( bliźniaki)
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !!❤️

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka

16.01.2025 - pozytywny test
    23.01 2025 beta 490 🥹❤️🍬
  • Malina2017 Znajoma

Wysłany: 28 stycznia, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minia000 wrote:
    To nie jest miejsce na takie wpisy.
    Zrób test lub betę w dniu spodziewanej miesiączki.
    Niezależnie od jej wyniku masz wybór.
    A jeśli nie chcesz ciąży dbaj o odpowiednią antykoncepcje.

Przeprosiłam za swoją nieuwagę, a na betę i test zdecydowanie za wcześnie. A co do antykoncepcji niestety każdemu może zdążyć się wpadka w formie pęknięcia prezerwatywy :((

• Julia24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Lewy jajnik akurat teraz zechciał zrobić sobie torbiel krwotoczna 4cm. Dostałam antykoncepcje na 21 dni. 🤷🏻

Oj, Siesiepku- zawsze coś, co? 😤😓
    Mam nadzieję, że ten wypad na narty odwróci Twoją uwagę od tego miesiąca zwłoki. Wiem, jaki to jest cios, jak już sobie plan ułożysz 🫂🫂🫂, ale mam nadzieję, że to ostatnia przeszkodą na drodze do Twojej 🫛! ✊😘

siesiepy lubi tę wiadomość

💃'95🕴️'90

🗓️ Plan działania:
    🌼 05/02/25 wizyta w klinice u nowego lekarza prowadzącego + wymazy MUCHa + powtórka AMH(?)
    🌼 10-12/02/25 Sono- HSG

❌ Adenomioza rozproszona
    ❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
    ☑️ U partnera wyniki ok (morfologia 4%, obniżony ruch postępowy, ale dużą ilością nadrabia).
    ☑️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Diancia99 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia3131 wrote:
    Ja miałam akcje z testami ciążowymi, więc chyba jeszcze grubsza. Już pisałam o tym na innym wątku. Dodałam opinie, bo dziewczyny przysięgam że miałam tyle testów, że testowałam nawet wode z kranu i męża. Wszyscy byliśmy w ciąży.
    To był lipiec i szef firmy do mnie zadzwonił po mojej opinii na allegro i stwierdził, że odebrałam przesyłkę po 24 h z paczkomatu, czyli testy się nagrzały i są popsute. Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nie chciałam zwrotu pieniędzy, dobrze się zachował vo wysłał mi wielki karton chusteczek nawilżanych, termometrów, jakiś rzeczy które zdecydowanie przewyższały wartość zakupionych przeze mnie testów. W rozmowie z nim podkreślałam kluczową dla mnie rzecz: na dopiero zaczęłam się starać z dwójką dzieci na stanie, ale nie wyobrażam sobie kobiety, która wyczekuje dwóch kresek i je otrzymuje - praktycznie identyczne- bez cienia wątpliwości a test jest fałszywie dodatni..jeden, drugi, trzeci..
    Czytałam opinie że dziewczyny robiły po tych testach od razu betę i były mocno zawiedzione.. więc to też dodatkowe koszty dla nich, stres i tak dalej.
    I wiecie co? Wchodze czasami z ciekawości w opinie testów Testeo strumieniowych różowych na allegro... minęło pół roku a wychodzi po opiniach, że one nadal są w sprzedaży. Ja też dodałam zdjęcia testów ku przestrodze innym...ale widzę że to nic nie dało. Kasa się musi zgadzać.
    Tak niestety to prawda 🙈 właśnie tak robią sprzedawcy żeby udobruchać wyślą coś żeby nie stracić klientów a i tak będą nadal sprzedawać bubel, w mojej ostatniej pracy tak miałam, szef zamawiał chiński szajs, ludzie się skarżyli ale widział że inni sprzedawcy dużo tego sprzedawali i u nas też ludzie kupowali mimo złych opinii i tak to się kręciło 😅 wcisnął rabat, jakoś gadżet i kręcił się biznes 🙈

Lusia3131 lubi tę wiadomość

26l💁🏻‍♀️& 29l🙋🏻‍♂️ & 😺Melka
    05.12.2020r.🤵🏻‍♂️👰🏻‍♀️

*Alergik
    *Początki astmy?

💊Kwas foliowy, wit. D

Starania o 1 🤰🏻:
    🌸 Na luzie: 09.24r.
    🌸 Na poważnie 11.24r.
    ⏸️ 23.01.25r. 😱🥹
    🩺 08.02.25r. pierwsza wizyta po ⏸️ ⌛
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina2017 wrote:
    Przeprosiłam za swoją nieuwagę, a na betę i test zdecydowanie za wcześnie. A co do antykoncepcji niestety każdemu może zdążyć się wpadka w formie pęknięcia prezerwatywy :((

Najlepiej będzie, jak po prostu przestaniesz już pisać tu posty. Stało się i tyle. Zakończmy już ten temat proszę.

Vergeet lubi tę wiadomość

💃'95🕴️'90

🗓️ Plan działania:
    🌼 10-12/02/25 Sono- HSG

❌ Adenomioza rozproszona
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Insane myślę, że masz rację. Dam chyba wytchnienie organizmowi i zobaczę co powie nowy lekarz. Sama też chętnie zaobserwuje jak działa mój organizm bez "wspomagaczy". Dziękuję za te słowa o słońcu, wierzę w to mocno że to jest dobry sygnał, choć bolesny to jednak daje jakaś nadzieję, że coś tam działa ☀️ @Julia ty jesteś najlepszym researcherem więc jak myślisz, że jest ogarnięty to na pewno tak jest 💪🏼
    @Nitka myślę że będziemy się starać od razu bo jednak jak ta beta urosła ledwo do 30 to nie ma się nawet z czego oczyszczać.
    @Julia jaki prog! 🔥
    @Minia trochę sobie popłakałam w pracy w toalecie ale jak się „ogarnęłam” to rzuciłam się w wir pracy. Teraz robię sobie długi spacer do domu i czekam na powrót męża. Powiem ci szczerze, że ja po tym drugim progu już coś przeczuwałam, jak widziałam inne wyniki osób w 13dpo to zawsze były wartości o wiele większe, niby sobie tłumaczyłam że może zagnieżdżenie było u mnie później czy coś no ale z tyłu głowy wolałam też myśleć, że coś się może wydarzyć. Także wiadomo, cieszyłam się ale też próbowałam się chronić w razie czego. Co nie znaczy, ze boli mniej. Ale wolę wiedzieć, niż jakbym miała wpaść w ekscytację że jestem w ciąży, to pewnie by było o wiele ciężej to znieść. Dlatego jeszcze bardziej doceniam to miejsce, jedno to ogromne wsparcie od was, ale drugie to ogrom wiedzy- która pozwala „się chronić” i spodziewać wszystkiego.
    @Lusia o masakra z tymi testami, ale faktycznie najgorsze że dalej są w sprzedaży… na jestem akurat uzależniona od czytania opinii, zawsze mnóstwo szperam zanim coś zamówię więc po takich opiniach na pewno bym nie zamówiła takich ale wiele ludzi może się naciąć… tyle że widzisz, wielu osobom nie będzie się chciało pisać i reklamować i machną ręką, więc sprzedawca wciąż jest na plusie.
    @siesiepy raaaaany jeszcze tego ci było trzeba, to jest jakieś szaleństwo 🙈 mam nadzieję, że to już ostatni taki przystanek na Twojej drodze 🤞🏼❤️

Lusia3131, Diancia99, Julia24 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
    22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔

17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅ Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓(do sprawdzenia), TenFertilON
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @M93 może się tam kluje jakaś 🫘✊🏼
    @Tarisal będę dawać update 🤭 dzięki🥹, mąż mi dziś obiecał rosołek, ale poszedł na drzemkę więc nie wiem czy coś z tego będzie 🤣
    @Ksiegowa te z dzisiaj miały oba czułość 30. Wczorajszy faktycznie miał jeden 30 a drugi 20.
    @siesiepy kochana 🥺 strasznie mi przykro i równocześnie mocno przytulam 🫂 mam nadzieję, że to będzie już ostatnia przeszkoda na Twojej drodze do maleństwa, jesteś silną babką, a ta droga jeszcze się nie skończyła - to może być już ostatni zakręt! ❤️
    @Lusia niestety hajs musi się zgadzać, żyjemy w takich czasach i raczej tego nie zmienimy niestety 😪 Przykro mi, że tego doświadczyłaś…
    @Vegreet 🫂 trzymaj się kochana ❤️

Lusia3131, Vergeet lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    •X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    •XII 2024 Histeroskopia
    •I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    Wizyta 21.01 👌🏻

To do list:
    •📊 badania podstawowe -> 06.02
    •⏳ wyniki cytologii płynnej + HPV -> ok. 11.02

💊•Folian Forte •Wit B6 •Wit B12 •Wit C •Wit D •Omega 3-6-9 •Jodek potasu •Żelazo •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide

Pierwszy cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 13.01
    🥚 Owu ~ 30.01
  • M93 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja: nie będę testować prędzej niż termin miesiączki

Dwa dni później…
    Też ja: testy ciążowe 20 sztuk….KLIK….Zamow 🤣

Diancia99, Nowa2024, Vergeet, a_aandzela, Insane, Misiula, Lusia3131, Księgowa, Molahonkeey, Aksandra, Olcia1987, Ivka, Babsi, Alchemiczka, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

PCOS.
  • Nitka96 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ile trwał wasz cykl po ciąży biochemicznej? U mnie dzisiaj 21 dc, temperatura mega nisko i zastanawiam się czy cykl bezowulacyjny i kiedy przyjdzie 🐒 Liczyłam że na klinikę 04.02 zacznę nowy cykl a tutaj mały klops 😱

Lusia3131 lubi tę wiadomość

👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1 homozygota
    Leki: Euthyrox 125 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan, Omega, witamina D i B
    👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
    🦊 Pola '19, 🐶 Oreo '24

01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
    19.01-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
    02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
    24.10.24 diagnoza PCOS i IO
    23.11.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
    04.02.25 pierwsza wizyta u immunologa ⏳
    06.02.25 klinika - początek stymulacji Rekovelle 💉⏳
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:

Dwa dni później…

Znamy to 🤣.
    Przynajmniej w tym cyklu mam dobrą wymówkę, bo będę pierwszy raz maraton po OVI robić 😅.

M93, Molahonkeey lubią tę wiadomość

💃'95🕴️'90

🗓️ Plan działania:
    🌼 10-12/02/25 Sono- HSG

❌ Adenomioza rozproszona
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:

Dwa dni później…
    Taaaaaak, masakra to jest 🙈😂

M93 lubi tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
    22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔

17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅ Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓(do sprawdzenia), TenFertilON
  • Insane Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:

Ja teraz ostatnią tabletkę brałam w środę, a „okres” przyszedł w niedzielę rano.

siesiepy lubi tę wiadomość

40 tc 💔
    ________
    AMH 6,05
    📅25.01 start stymulacji do in vitro
    💉Menopur 75 j.m.
    💉Rekovelle 6 j.m.
    💉Orgalutran
    📅30.01 pierwszy monitoring (około 11 pęcherzyków różnej wielkości)
    📅01.02 drugi monitoring
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Ejka, dzwoniłam właśnie dopytać o termin HSG! I super, bo faktycznie od razu mi zrobią- wystarczy zadzwonić na początku cyklu.
    Tyle, że spytałam o te wymazy- czy coś należy mieć przygotowane i powiedział mi pan stanowczo, że nie. Czy to dziwne? 🤔 Bo mówiliście dopiero, że trzeba mieć i wszystkie będziecie robić 😅.

Julia, ja akurat miałam zrobione wymazy bo tak mi powiedział ginekolog,który mi zasugerował hsg ale ostatecznie przed badaniem nikt tego nie zweryfikował , nawet nie pytali o to ale całe szczęście wymazy były u mnie ok więc nie wnikałam i sama się nie wychylalam 😁

Julia24 lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍👨👶 Starania od 03/2023
    💃30 lat
    AMH 1,92➡️2,21 ✅
    Cykle owulacyjne ✅badania hormonalne ✅
    za niski testosteron❌ Kariotyp ✅
    badanie drożności jajowodów✅
    🧔31 lat
    05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ Kariotyp ✅

09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna

5 cykli stymulowanych Lametta + Ovitrelle 💉❌

🍀Start z IVF🍀
    10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅
    30.01.2025 początek stymulacji 💉Bemfola + Orgalutran
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiula wrote:
    Tak mam , 1,9 ng/ml... A dziś z rana zawitała 🦍

No nic ,nie smucę się jakoś bardzo ,byłam na to przygotowana. Także jutro o 20.00 wlatuje pierwszy 💉 i lecimy z tym koksem 🫣😅

Edit: po konsultacji z moją doktorka zastrzyk wleci dopiero w czwartek. Także jutro lecę po odbiór leków do apteki i czekam niecierpliwie 😊

Insane Ty chyba w czwartek masz przegląd kurnika ? 😊😁

Julia , piękny prog 🤞💚

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia, 16:44

Julia24 lubi tę wiadomość

💃30 lat
    AMH 1,92➡️2,21 ✅
    🧔31 lat

09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna

🍀Start z IVF🍀
  • Misiula Autorytet

Wysłany: 28 stycznia, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:

O masz... Ale wybrał sobie moment 🫣 mam nadzieję ,że szybko się wchłonie i zaraz wrócisz do gry 🫂🤞💚

💃30 lat
    AMH 1,92➡️2,21 ✅
    🧔31 lat

🍀Start z IVF🍀
‹‹ 233 234 235 236 237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ