X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    @Saferka jeszcze wierzę, że nam się uda! 🤞

Jeny, ale mam radość!!! @Suzie z ogólnego się udało- piękne dwie kreski! Od początku, jak przyszłam na forum to jej kibicowałam i od razu na sercu tak cieplutko! 🥰🥰
    Dziewczyny, mam wiarę, że ten rok będzie piękny i jedna po drugiej będzie ogłaszać piękne wieści! 😁✊
    Miłego dnia! 🌞🌞
    Ja też w to wierzę, może styczeń tak nas nastraja że mamy jakąś nową nadzieję. Oby ona nie wyparowała bo z każdym kolejnym miesiącem czuję jak coś we mnie gaśnie 🙈

Saferka lubi tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼
    na luzie od 08/23
    świadome od 05/24 👶🏻
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

Cykl start 29.12🩸
    Owulacja-> 11.01 🥚

11/24-Lametta+Ovitrelle+Duphaston
    12/24-Lametta+Ovitrelle+Luteina
    01/15 Lametta + Ovitrelle+Luteina

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓

Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja (foliany, omega 3, witD, myoinozytol +cholina, NAC, wiesiołek, koenzym Q10, witB12, selen+cynk)
  • aszin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet, a jak u Ciebie? Powtarzałaś jeszcze test owulacyjny? Mierzysz temperaturę?

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
    🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
    2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Ciekawa jestem bardzo, co Ci na tej histero wyjdzie. I oby do trzech razy sztuka z transferem i dwa mrożaczki na rodzeństwo ❤️

Nie wiem sama czy lepiej jakby coś wyszło czy nie wyszło. Jak wyjdzie to kilka miesięcy w plecy na leczenie stanu zapalnego, ale przynajmniej znana przyczyna. Jak nie wyjdzie, to też szukanie igły w stogu immunologicznego siana, bo chyba już tylko to zostało. Mam dzisiaj taki kryzys, a to dopiero poczatek roku. W Sylwestra tak płakałam, że zapuchnięta chodziłam dwa dni, wszyscy w pracy myśleli, że popilam. Byłam i wciąż jestem w takim stanie, że nie chce żegnać się z rokiem, w którym założyłam sobie, że będę chociaż w ciąży, a witać się z nowym, który tylko konfrontuje mnie z tym,że jestem coraz starsza, a szanse na rodzinę coraz mniejsze. Kochana, jeśli trzeci transfer by się udał, to zostaje nam jeden mrozaczek na rodzeństwo. Jeden zdegenerował przy rozmrożeniu.
    Dziękuję za Twoje dobre serce. Też Ci kibicuje z całych moich sił i każdej z Was, dziewczyny, ale myślę, że to już wiecie 🥰
    Insane, czy byłaś kilka dni w szpitalu jak robili Ci histero? I czy miałaś ogólna narkozę? Na skierowaniu do szpitala mam wpisana prośbę o ocenę pod kątem stanu zapalnego CD138, nic o CD56. Czy robia to z automatu czy trzeba specjalnie o to poprosić? Wiem, że część dziewczyn z forum zawoziła próbkę na cd56 do lab i już komercyjnie to sobie badały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 12:46

♀️91'♂️ 89' 👩‍❤️‍👨 16cs naturalnych
    KIR Bx (brak 2DS1, 2DS5, 3DS1), HLA-C: ona C1, on C2
    Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Insane Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra wrote:
    Nie wiem sama czy lepiej jakby coś wyszło czy nie wyszło. Jak wyjdzie to kilka miesięcy w plecy na leczenie stanu zapalnego, ale przynajmniej znana przyczyna. Jak nie wyjdzie, to też szukanie igły w stogu immunologicznego siana, bo chyba już tylko to zostało. Mam dzisiaj taki kryzys, a to dopiero poczatek roku. W Sylwestra tak płakałam, że zapuchnięta chodziłam dwa dni, wszyscy w pracy myśleli, że popilam. Byłam i wciąż jestem w takim stanie, że nie chce żegnać się z rokiem, w którym założyłam sobie, że będę chociaż w ciąży, a witać się z nowym, który tylko konfrontuje mnie z tym,że jestem coraz starsza, a szanse na rodzinę coraz mniejsze. Kochana, jeśli trzeci transfer by się udał, to zostaje nam jeden mrozaczek na rodzeństwo. Jeden zdegenerował przy rozmrożeniu.
    Dziękuję za Twoje dobre serce. Też Ci kibicuje z całych moich sił i każdej z Was, dziewczyny, ale myślę, że to już wiecie 🥰
    Insane, czy byłaś kilka dni w szpitalu jak robili Ci histero? I czy miałaś ogólna narkozę? Na skierowaniu do szpitala mam wpisana prośbę o ocenę pod kątem stanu zapalnego CD138, nic o CD56. Czy robia to z automatu czy trzeba specjalnie o to poprosić? Wiem, że część dziewczyn z forum zawoziła próbkę na cd56 do lab i już komercyjnie to sobie badały.

Miałam na żywca, w trakcie takiego „jednodniowego” pobytu, co jest niczym innym, jak siedzeniem na korytarzu i czekaniem na swoją kolej. W szpitalu zgłosiłam się koło 8:00, a koło 13:00 już byłam w drodze powrotnej do domu, gdzie samo badanie trwało może 15 minut. Ból o wiele mniejszy niż przy drożności, bez problemu poszłabym na to jeszcze raz. Lekarka na skierowaniu napisała mi tylko cd138, ale oni jednak zrobili też cd56.
    Powiedziała, że generalnie cd138 jest najważniejsze (nie mam nawet najmniejszego stanu zapalnego) a do cd56 jakoś się specjalnie nawet nie odniosła. Tyle, że jest ok. Jak Ci będą pobierać próbki to pewnie nie zaszkodzi, jak wspomnisz, że chciałabyś też te cd56. Dla nich to pewnie kwestia zaznaczenia kratki w formularzu.

Wiem, że całe forum aż huczy od immunologii, ale ja jestem (na tą chwilę przynajmniej) bardzo sceptycznie do tego nastawiona. Nie jestem w stanie wdać się z kimś na ten temat w jakąś merytoryczną dyskusję, nie chcę się też upierać, bo tylko krowa nie zmienia poglądów, ale trochę o tym poczytałam w różnych źródłach i stąd ten sceptycyzm.

Totalnie za to rozumiem Twój kryzys. Ten płacz i poczucie beznadziei. Znam to doskonale. Ale wiem, że czasami dobrze jest poczuć te dno. Możemy wtedy się już tylko odbić. I zawsze kiedy osiągam już te totalne dno w końcu przytrafia się jakiś pozytywny zwrot akcji. Możemy sobie ułożyć w głowie 100 scenariuszy na najbliższy czas, a i tak zadzieje się ten sto pierwszy, jakiego byśmy się nawet nie spodziewały.

Przytulam 🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 13:09

Julia24, Aksandra lubią tę wiadomość

40 tc 💔
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście wspaniałe i dziękuję Wam za wsparcie!🌞🌞🌞
    W tym roku nam się uda!😂🌱

Nowa2024, Vergeet lubią tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)
  • Tarisal Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Julia, Saferka piłka jeszcze w grze, wiecie, że wcześnie zaczęłyście, ale która z nas tego nie robiła
    @aszin temperatura wg dobra nadal, spadek taki to może się odkryłaś w nocy, może gorzej spałaś
    @Aleksandra aż smutno się robi, że musisz to przeżywać, może wypłakałaś wszystko co trudne, złość i pozostałe emocje i teraz w nowym roku wszystko pójdzie dobrze, oby ta histeroskopia dala odpowiedź

Saferka, Aksandra lubią tę wiadomość

• Saferka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Jakie testy Waszym zdaniem są najlepsze i najlepiej wybarwiają? Tak się składa, że dziś zrobiłam jedyny test, który miałam w domu i szukam inspiracji 🤣 Do tej pory stosowałam te testy easy@home z Amazona

👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
    AMH - 2,44 (12.2024)
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Aksandra wiem, że wśród nas jako jedyna jesteś już po transferach i po drugim nieudanym było bardzo ciężko, ale mam nadzieję, że będąc też na wątkach IVFowych widzisz powodzenia dziewczyn w kolejnych próbach i trochę Cię to na duchu podnosi! 🫂 Czekamy teraz z Tobą na tą histeroskopie! ✊🍀 Działasz intensywnie i to zaoowocuję! 💕

Mam nadzieję, że @Misiula, @Insane, @Nowa2024 i @Siesiepy zaraz też wystartują! ✊🍀 Bardzo ekscytuję mnie Wasza droga dziewczyny i mam nadzieję, że będziecie opisywać kolejne wizyty, żebyśmy wiedziały z czym to się je! 😁

Nowa2024, Insane, Misiula, siesiepy, Aksandra, a_aandzela lubią tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

❌ Endometrioza otrzewnowa
    ❌ Adenomioza

❌ IO, BMI 25.8, hiperplolaktynemia czynnościowa, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • aszin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saferka wrote:
    PS. Jakie testy Waszym zdaniem są najlepsze i najlepiej wybarwiają? Tak się składa, że dziś zrobiłam jedyny test, który miałam w domu i szukam inspiracji 🤣 Do tej pory stosowałam te testy easy@home z Amazona
    W zeszłym roku testowałam facelle i pinkiem strumieniowym, to facelle dał dużo wyraźniejszą kreskę, ale wiem, że nie jest do końca lubiany na forum. Teraz zamówiłam 30 paskowych Premom z Amazona 🤪 ale jeszcze nie wiem jak się wybarwiają, bo uparcie pokazują jedna kreskę 😆

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    W zeszłym roku testowałam facelle i pinkiem strumieniowym, to facelle dał dużo wyraźniejszą kreskę, ale wiem, że nie jest do końca lubiany na forum. Teraz zamówiłam 30 paskowych Premom z Amazona 🤪 ale jeszcze nie wiem jak się wybarwiają, bo uparcie pokazują jedna kreskę 😆

🤣🤣
    No @Bubu90 polecała easy@home, a premom to nie jest ta sama firma w gruncie rzeczy? 🤔
    Ważne, jeśli oszukańcze testy się nie trafiają, bo mam tu w ostatnich miesiącach niestety zarówno Pink, jak i Facelle narobił fałszywych nadziei...

aszin lubi tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

❌ Adenomioza

❌ IO, BMI 25.8, hiperplolaktynemia czynnościowa, problemy z wchłanianiem żelaza i zdecydowanie za dużo stresu w życiu (-> bóle psychosomatyczne). U partnera obniżony ruch postępowy plemników, morfologia 4%
    ☑️ W miarę regularne cykle i owulacje. Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    @Aksandra wiem, że wśród nas jako jedyna jesteś już po transferach i po drugim nieudanym było bardzo ciężko, ale mam nadzieję, że będąc też na wątkach IVFowych widzisz powodzenia dziewczyn w kolejnych próbach i trochę Cię to na duchu podnosi! 🫂 Czekamy teraz z Tobą na tą histeroskopie! ✊🍀 Działasz intensywnie i to zaoowocuję! 💕

Mam nadzieję, że @Misiula, @Insane, @Nowa2024 i @Siesiepy zaraz też wystartują! ✊🍀 Bardzo ekscytuję mnie Wasza droga dziewczyny i mam nadzieję, że będziecie opisywać kolejne wizyty, żebyśmy wiedziały z czym to się je! 😁

Oczywiście, że wszystko będziemy opisywać, ja już szczerze z jednej strony boję się tej stymulacji a później punkcji, a z drugiej strony tak bardzo na to czekam! I będę brała dupka max do 12-13.01, później czekam na 🐒 i mam nadzieję, że polecimy z tematem! Wiele nas mam nadzieję rozpocznie przygodę z ivf w styczniu, a Aksandra niedługo dołączy z trzecim (na pewno udanym!!!) transferem 🍀🍀🍀

Julia24, Aksandra lubią tę wiadomość

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran)
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saferka wrote:

W maju facelle nie pokazał mi nic, za to pink strumieniowy cień pokazał przy becie 18 😉 z kolei w październiku strumieniowy pink pokazał mi też cień a w rzeczywistości beta była ujemna…mam jeszcze w domu 10 tych pinków, które hurtowo na allegro zamówiłam parę miesięcy temu i już się boje, żeby mi nie pokazały po ivf cienia, który będzie oszukany…

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran)
  • aszin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    🤣🤣
    No @Bubu90 polecała easy@home, a premom to nie jest ta sama firma w gruncie rzeczy? 🤔
    Ważne, jeśli oszukańcze testy się nie trafiają, bo mam tu w ostatnich miesiącach niestety zarówno Pink, jak i Facelle narobił fałszywych nadziei...
    Tak, wydaje mi się, że to ta sama firma :) ja nigdy nie widziałam oszukańczej kreski, ale ja nie widzę nigdy, po czym wysyłam zdjęcie Siesiepy a ona je widzi za każdym razem przez telefon 🤣

Julia24, Vergeet, siesiepy lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszin wrote:
    Tak, wydaje mi się, że to ta sama firma :) ja nigdy nie widziałam oszukańczej kreski, ale ja nie widzę nigdy, po czym wysyłam zdjęcie Siesiepy a ona je widzi za każdym razem przez telefon 🤣
    Ja za to kreskę zobaczę na każdym teście 🤣🤣🤣

Insane lubi tę wiadomość

👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

AMH - 2,44 (12.2024)
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saferka wrote:
    Ja za to kreskę zobaczę na każdym teście 🤣🤣🤣

Mi przez chwilę dzisiaj wydawało się, że coś widzę i pytam chłopa, czy on coś widzi, a on na to, że nie, ale (i tu chwyta długopis) może mi zaraz domalować 🤣🤣🤣

Nowa2024, Migotka96, Vergeet, siesiepy lubią tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

❌ Adenomioza

• Babsi Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Aksandra znam ten płacz. Też końcówkę roku przepłakałam. Ale płacz jest potrzebny, leczy. ...tylko te spuchnięte oczy, które chcę się ukryć przed światem.
    Ale jak nie płakać, jak płakać się chcę i ryczeć trzeba...trzymanie się na siłę tylko kumuluje emocje w ciele, ktore znajdą swoje ujście.
    Ja się zamroziłam na kilka tygodni, nie umiałam płakać i potem chorowałam przez kilka miesięcy, aż w końcu puściło i się wyryczałam na całego.
    Gdy się człowiek wypłacze to puszcza trochę, chociaż na parę dni, ale zawsze coś.
    Nieznamy się, ale tulę Cię.
    Zawsze w trudnych chwilach przypominam sobie taką myśl:
    "Marzenia pojawiają się w nas, ponieważ mają być spełnione. Gdyby nie miały się zrealizować, nie istniałyby w naszym umyśle."

Ja bardzo bym chciała w tym roku puścić kontrolę. Ostatnio chcę wszystko planować, bo daje mi to poczucie bezpieczeństwa. Teraz chcę sobie odpuścić i cieszyć się codziennością. Ciekawe czy się uda :)

@Nitka96 co u Ciebie? Jak się czujesz ?

Aksandra lubi tę wiadomość

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • aszin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julia24 wrote:
    Mi przez chwilę dzisiaj wydawało się, że coś widzę i pytam chłopa, czy on coś widzi, a on na to, że nie, ale (i tu chwyta długopis) może mi zaraz domalować 🤣🤣🤣
    Chłopem bym się akurat nie sugerowała, bo mój stwierdził, że „taka kreska to nie kreska” przy becie 52 🤪

Julia24 lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

🚩Hashimoto
    ~~~~~~~~~~~~~~
    13.02.2024 ⏸️
    19.03.2024 💔💔 8tc
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Stymulacja owulacji:
    3) Clo+Luteina❌
    🔜 HSG

Przerwa w staraniach ⛔️

💉Neoparin+💊 Acard150

✨ 2025 ✨🙏
  • Julia24 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    @Aksandra znam ten płacz. Też końcówkę roku przepłakałam. Ale płacz jest potrzebny, leczy. ...tylko te spuchnięte oczy, które chcę się ukryć przed światem.
    Ale jak nie płakać, jak płakać się chcę i ryczeć trzeba...trzymanie się na siłę tylko kumuluje emocje w ciele, ktore znajdą swoje ujście.
    Ja się zamroziłam na kilka tygodni, nie umiałam płakać i potem chorowałam przez kilka miesięcy, aż w końcu puściło i się wyryczałam na całego.
    Gdy się człowiek wypłacze to puszcza trochę, chociaż na parę dni, ale zawsze coś.
    Nieznamy się, ale tulę Cię.
    Zawsze w trudnych chwilach przypominam sobie taką myśl:
    "Marzenia pojawiają się w nas, ponieważ mają być spełnione. Gdyby nie miały się zrealizować, nie istniałyby w naszym umyśle."

Ja bardzo bym chciała w tym roku puścić kontrolę. Ostatnio chcę wszystko planować, bo daje mi to poczucie bezpieczeństwa. Teraz chcę sobie odpuścić i cieszyć się codziennością. Ciekawe czy się uda :)

@Nitka96 co u Ciebie? Jak się czujesz ?

Mi w trakcie depresji pomagał dać sobie przestrzeń na "upadek" tekst z koszulki, którą sobie kupiłam (może to śmiesznie brzmi, ale jednak 😁):

,,Give yourself credit for the days you've made it"

Babsi lubi tę wiadomość

💃30 lat🕴️35 lat
    🍀10cs o pierwsze bobo! 👶

❌ Adenomioza

• Nitka96 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj pospaliśmy do 12 😅 wytańczyłam się za wszystkie czasy 😆

Podkusiło mnie przed chwilą żeby siknąć żeby zobaczyć czy jaśnieje i oto takie coś zobaczyłam https://ibb.co/QKYLdFG (zdjęcia 6 dni po kolei) wczoraj z rannego było jaśniejsze 🧐 oba to Facelle ale w rosmanie skończyły się paskowe i kupiłam strumieniowe 😅

Migotka96 lubi tę wiadomość

👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1 homozygota
    Leki: Euthyrox 125 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan, Omega, witamina D i B
    👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
    🦊 Pola '19, 🐶 Oreo '24

01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
    22-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
    02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
    24.10.24 diagnoza PCOS i IO
    30.12.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
    04.02.25 pierwsza wizyta u immunologa ⏳
    06.02.25 klinika - początek stymulacji Rekovelle 💉⏳
  • Julciaa14 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, tak dużo się tu dzieje że nie nadążam z czytaniem. Na dziś mam planowana @, nie przychodzi jakoś źle się czuje, kręci mi się w głowie i nie mam na nic siły. Nie wiem czy to napięcia przedmiesiączkowe, czy już od tego wszystkiego wariuje. Wczoraj zrobiłam test wyszedł negatywny.

‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ