❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
-
WIADOMOŚĆ
-
@PaulinKA no to wierzę w nasz sukces ❤️
co do żarciku męża to to jest totalnie tekst, który mógłby powiedzieć mój 😂 ma dokładnie takie samo poczucie humoru, które rozładowuje każdą sytuację, no i takie testy też rzuca 😂
@Julia24 no ja myślę, że bym powiedziała bo jeśli bierzesz coś niepotrzebnie albo czegoś brakuje (choć przy takim arsenale wątpię) to ci podpowiedzą
@kałamarnica też uważam, że powinien ktoś być też przy stażyście, nie powinno się go zostawiać samemu sobie bo to jednak nie jest przychodnia pierwszego kontaktu i jego zadaniem nie jest wypisanie kropelek czy antybiotyku. Plus za tą salę, komfort na pewno o wiele lepszy i byle do jutrzejszej wizyty Twojej lekarki 🤞🏼
@aszin dobrze że kontrolujesz to tsh, ono potrafi tak skakać… no ale ciekawe co sprawiło, że tak nagle pomimo brania leków.PaulinKA, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (ogólnie kiepskie), TenFertilON -
✨ Ksiegowa, dobrze, że wykazałaś się kreatywnością i znalazłaś inną metodę na ten tort 😂 a mąż chciał dobrze!
✨Ana29, kciuki za monitoring. Ciekawa jestem jak obraz USG będzie się miał do tych testów 😀
✨ Babsi, przykro mi z powodu bieli, ale jak sama zauważyłaś, jeszcze wcześnie, więc trzymam mocno kciuki 🍀
✨Chesterka ✊🏻✊🏻✊🏻
✨PaulinKa, oby przeczucie Cię nie myliło 🥹✊🏻
✨Molahonkeey, mam nadzieję, że małpisko szybko Ci odpuści 🥺
✨Aleksandra, myślę, że tak po prostu nazywają biopsję, w końcu każda zmiana jest zmiana „chorobowa”. 🫂
✨Tarisal🫂
✨Julia, też czekam na te kreski, dodałoby to trochę nadziei chyba każdej z nas 🥰
✨ Kałamarnica, niestety NFZ rządzi się swoimi prawami 🫣 oby jutro poszło już sprawniej!
kałamarnica 11, Molahonkeey, Vergeet, Księgowa, Tarisal lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
Przerwa w staraniach ⛔️
💉Neoparin+💊 Acard150
✨ 2025 ✨🙏 -
Aksandra wrote:Dziękuję Wam za taki odzew w mojej sprawie. Nie wiem co we mnie przeważa teraz czy wściekłość czy rozpacz. Mam tak już serdecznie dość topienia życia w czymś co nie istnieje i nie mam żadnej gwarancji, że kiedyś się pojawi. Przepraszam za ten wylew emocji, dochodzę do kresu.
Inanse, weszłam w tę samą zakładkę, co Ty i mam do pobrania wyniki laboratoryjne i wypis. Byłoby super, gdyby smsowo poinformowali mnie o dostępnym wyniku biopsji. Musiałabym w opcjach poszperać, bo dotychczas nie przychodziły mi na tel takie komunikaty z IKP. Ale, kurde, coś musi być na rzeczy i bardzo mnie to niepokoi, bo wczytałam się w procedury i mam tak: zabieg wykonany techniką endoskopowa, badanie histopatologiczne, histeroskopowe wycięcie zmiany chorobowej w macicy 68.234, endoskopowa biopsja macicy. Dodatkowo ciągle krwawię.
Chat GPT mówi, ze: ten numer procedury 68.234 w ICD-10 może być stosowany przy histeroskopii diagnostycznej z biopsją endometrium, jeśli podczas badania jest jednocześnie usuwana zmiana chorobowa w macicy. Jeśli jest to jedynie badanie diagnostyczne bez usunięcia zmiany, inny kod procedury jest wtedy stosowany.
Kałamarnica - dzwoniłam wszędzie, kazali mi zadzwonić za 4 tyg najwcześniej. Jedynie moge pójść na wizytę do swojej doktor i poprosić ją o pomoc, bo to ona kierowała mnie do konkretnej osoby na histeroskopie. Na pewno się znają i mają ze sobą kontakt..
SMSa dostałam ze szpitala, w którym robiłam, że są wyniki do odbioru. To nie był SMS z ikp.
To olej dzwonienie, pytanie i proszenie o łaskę. Ewidentnie wycięli Ci jakąś zmianę. Napisz wniosek o wydanie dokumentacji medycznej. Tam będzie wszystko. Wejdź na stronę szpitala i powinno być gdzieś opisane, jaką mają procedurę wydawania kopii dokumentacji. Ewentualnie zadzwoń do sekretariatu. Nie ma co się kopać z koniem i denerwować na głupi system. Proste.
40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
11.03 serduszko moje, bij 🥹 -
@Ksiegowa chętnie przyjmę polecajki 🥹❤️ My mieszkamy w Mysłowicach, na marzec zapisałam się do poleconej przez znajoma (nie z Luxmedu a prywatnie) - Monika Bojdys Szyndlar, umawiałam się przed świętami i niestety takie ma terminy, chyba, że na potwierdzenie ciąży to inny kalendarz, no ale niestety jeszcze zaszczytu nie miałam się tak umawiać 😆
Ja oryginalnie jestem z Krakowa i tu też pracuję w trybie hybrydowym (5 x w msc z biura), więc jak się przeprowadziłam to musiałam gine szukać od nowa i do dziś (od prawie 3 lat) nie znalazłam chyba takiego przy którym czuje się 100% pewnie i dobrze.
@Tarisal tulę mocno mocno🥺❤️
Mam nadzieję, że ten pierwszy okres właśnie taki będzie tylko😪 dzięki ❤️
@Aksandra rozumiem Cię totalnie… niestety ja też dopiero na wypisie się dowiedziałam o jakiś rzeczach - nikt do mnie nie przyszedł i ze mną nie porozmawiał, traktowanie troche jak bydło na taśmie, nawet sale pooperacyjna miałam jak stodołę (dosłownie 🤣).. ręce opadają niestety na ten NFZ… ja też miałam sytuację nad która nad się zastanawiam czy nie kontaktować się z Rzecznikiem Praw Pacjenta, bo oddziałowa wyraziła zgodę na użycie żelu na zrosty jeśli kupię sama bo nie był refundowany i po wybudzeniu mi go wcisnęli spowrotem do ręki „nie użyli bo nie”
Mam nadzieję, że uda Ci się uzyskać więcej informacji - też bym wniosek chyba pisała o wydanie dokumentacji i chyba sama zrobię to samo…
@aszin dzięki kochana 🥹
@Simons_cat ja niestety się nie wypowiem, ale może też na jakimś wątku dermatologicznym by się udało?
@Vergeet Kraków to akurat moje miasto rodzinne😆 ale i tak już dom jest gdzie indziej (na Śląsku), bo tam się przeprowadziłam za miłością do górnika 🤭❤️
Taaak, ten pokój dzisiaj zrobił mi dzień + dwie nospy max póki co 🤣
@kałamarnica11 tutaj niestety też doświadczyłam podobnej akcji - 03.12 jak mnie stażysta lub właśnie taki student odprawił i inną pacjentkę do domu po 3h siedzenia na czczo na korytarzu 🤣
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, super, że masz taki pokoik z łazienką, chociaż tyle intymności swojej własnej 🥹❤️
@PaulinKA 🥹 this is love ✨🤞
Aksandra, kałamarnica 11, Tarisal lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Babsi wrote:A ja się pytam gdzie jest Chesterka ?
Mam dobre przeczucia,że tak cicho.
Myślę, że gdyby był pozytywny to by szybko nam się pochwaliła 😒
Może jeszcze nie zrobiła, dlatego nie dała znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 15:37
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
💔2024 (11tc)
(3cs po poronieniu)
⏸️ 04.02 🥹
PCOS. -
Insane wrote:SMSa dostałam ze szpitala, w którym robiłam, że są wyniki do odbioru. To nie był SMS z ikp.
To olej dzwonienie, pytanie i proszenie o łaskę. Ewidentnie wycięli Ci jakąś zmianę. Napisz wniosek o wydanie dokumentacji medycznej. Tam będzie wszystko. Wejdź na stronę szpitala i powinno być gdzieś opisane, jaką mają procedurę wydawania kopii dokumentacji. Ewentualnie zadzwoń do sekretariatu. Nie ma co się kopać z koniem i denerwować na głupi system. Proste.
Tak zrobię. Dzięki, Insane. Już znalazłam wniosek o udostępnienie dok.med.Molahonkeey lubi tę wiadomość
♀️91'♂️ 89' 👩❤️👨 16cs naturalnych
KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%, histero: cd138=2 kom./hpf cd56=70kom.‼️
Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow -1 zdegenerował przy rozmrożeniu)
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Aksandra wrote:Tak zrobię. Dzięki, Insane. Już znalazłam wniosek o udostępnienie dok.med.
A kiedy masz teraz wizytę u Twojej lekarki? Może udałoby się przyspieszyć?
@Aszin mi się udało zbić TSH z 2,5 na 1,7 samą suplementacją selenu I cynku.
@Chesterka mam nadzieję, że ta cisza jest dobrą wróżbą ✊🍀
@Ana29 ciekawe, co na tym monitoringu wyjdzie 🤔. Jeśli masz taki długi wzrost estradiolu przed pikiem LH, to możliwe, że te testy CB nie będą dla Ciebie🤷. Oby owulacja była tuż tuż i ⏸️ przyszły jeszcze na mojej zmianie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 16:00
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
Obecnie w planie: 1 IUI na cyklu stymulowanym 🍀
Wizyta w klinice: 06/03 🔥- start stymulacji
Diagnostyka:
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Dziewczyny, test biały 😭 zrobiłam rano ale nie miałam siły pisać 😔😔😔
-
Chesterka1124 wrote:Dziewczyny, test biały 😭 zrobiłam rano ale nie miałam siły pisać 😔😔😔
🥺🫂 trzymaj się Chesterka❤️Starania o pierwszego bobusia👶🏼
💁🏼♀️30l.🧔🏼♂️32l.
•VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
•X 2024 💒👰🏼♀️🤵🏼♂️
•XII 2024 Histeroskopia
•I 2025 Wyniki histeroskopii:
~liczne mini-torbieliki na jajnikach
~jajniki obustronnie powiększone
~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
~endometrium polipowate z cechami wydzielania
•Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
•II 2025
~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
•III 2025
📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
⏳19.03 wizyta
💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki
Drugi cykl po histeroskopii:
✨1DC ~ 12.02
🥚 16DC ~ 28.02 -
Chesterka tak bardzo mi przykro 😔👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, IO, PCOS, mutacja PAI-1 homozygota
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego 👶🏻
19.01-28.02.24 ciąża biochemiczna🩸(2cs)
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
23.11.24-06.01.25 ciąża biochemiczna 🩸(11cs)
04.02.25 pierwsza wizyta immunologiczna
13.02 histeroskopia
05.03 wyniki + kwalifikacja IVF -> stymulacja -
Przytulam kochana Chesterko 🫂♀️91'♂️ 89' 👩❤️👨 16cs naturalnych
KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%, histero: cd138=2 kom./hpf cd56=70kom.‼️
Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow -1 zdegenerował przy rozmrożeniu)
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Chesterka1124 wrote:Dziewczyny, test biały 😭 zrobiłam rano ale nie miałam siły pisać 😔😔😔
Echhh.... Ściskam Cię mocno 🫂🫂🫂💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
Obecnie w planie: 1 IUI na cyklu stymulowanym 🍀
Wizyta w klinice: 06/03 🔥- start stymulacji
Diagnostyka:
❌ Endometrioza otrzewnowa
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy (prawdopodobnie zrost) i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia badanie
➖ IO, BMI 24.6 📉(-> Siofor 500 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera: morfologia 8%, ale ruch postępowy szybki "a" 0% (ale już a+b 29%). HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). Generalnie wyniki dobre. AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
😞 Przytulam 🫂👩🏻35 lat
👧🏻2021 (16 cs)
starania o rodzeństwo od 02.2024
12.2024 - ciąża biochemiczna
30.01.2025 13 dpo⏸️🥹
01.02. beta HCG 383 ❤️
03.02. beta HCG 775 ❤️
05.02. beta HCG 1751 ❤️
28.02. wizyta serduszkowa 🥰 -
😞 Przytulam z całych sił 🫂
Jeszcze się doczekamy ❤️kałamarnica 11 lubi tę wiadomość
40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
11.03 serduszko moje, bij 🥹 -
Chesterka1124, 🫂, trzymaj się....! Czekamy na Ciebie kiedy będziesz gotowa ❤️
♀️&♂️ '95: 16 cs
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, lekka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️
🧑: przebadany✅,
🔜
6 cykl stymulowany 🙏
⏳Rozszerzone badania nasienia
❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
⏰️Czerwiec- klinika -
Przykro mi kochana 🫂😔👩❤️👨👶 Starania od 03/2023
💃30 lat
AMH 1,92➡️2,21 ✅
Cykle owulacyjne ✅badania hormonalne ✅
za niski testosteron❌ Kariotyp ✅
badanie drożności jajowodów✅
🧔31 lat
05/2024 badanie nasienia ✅morfologia 8% badania hormonalne ✅ Kariotyp ✅
09.2024- pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności, diagnoza - Niepłodność idiopatyczna
5 cykli stymulowanych Lametta + Ovitrelle 💉❌
🍀Start z IVF🍀
10.01.2025 wizyta kwalifikacyjna do IVF MZ ✅
30.01.2025 początek stymulacji 💉Bemfola 150j , Orgalutran 0,25 mg, Mensinorm 75j, Zivafert
10.02.2025 punkcja ( pobrano 11 🥚, mamy 1 blastke 3BB)
15.02.2025 transfer ❤️
22.02.2025 (7dpt) Beta 93,4 mlU/ml 🥹 progesteron 167,00 ng/ml
24.02.2025 (9dpt) Beta 313,00 mlU/ml 🥹
01.03.2025 (14dpt) Beta 2584,00 mlU/ml 🥹
08.03.205 wizyta USG 🥰 ⏳ -
Molahonkeey wrote:@Ksiegowa chętnie przyjmę polecajki 🥹❤️ My mieszkamy w Mysłowicach, na marzec zapisałam się do poleconej przez znajoma (nie z Luxmedu a prywatnie) - Monika Bojdys Szyndlar, umawiałam się przed świętami i niestety takie ma terminy, chyba, że na potwierdzenie ciąży to inny kalendarz, no ale niestety jeszcze zaszczytu nie miałam się tak umawiać 😆
Ja oryginalnie jestem z Krakowa i tu też pracuję w trybie hybrydowym (5 x w msc z biura), więc jak się przeprowadziłam to musiałam gine szukać od nowa i do dziś (od prawie 3 lat) nie znalazłam chyba takiego przy którym czuje się 100% pewnie i dobrze.
@Tarisal tulę mocno mocno🥺❤️
Mam nadzieję, że ten pierwszy okres właśnie taki będzie tylko😪 dzięki ❤️
@Aksandra rozumiem Cię totalnie… niestety ja też dopiero na wypisie się dowiedziałam o jakiś rzeczach - nikt do mnie nie przyszedł i ze mną nie porozmawiał, traktowanie troche jak bydło na taśmie, nawet sale pooperacyjna miałam jak stodołę (dosłownie 🤣).. ręce opadają niestety na ten NFZ… ja też miałam sytuację nad która nad się zastanawiam czy nie kontaktować się z Rzecznikiem Praw Pacjenta, bo oddziałowa wyraziła zgodę na użycie żelu na zrosty jeśli kupię sama bo nie był refundowany i po wybudzeniu mi go wcisnęli spowrotem do ręki „nie użyli bo nie”
Mam nadzieję, że uda Ci się uzyskać więcej informacji - też bym wniosek chyba pisała o wydanie dokumentacji i chyba sama zrobię to samo…
@aszin dzięki kochana 🥹
@Simons_cat ja niestety się nie wypowiem, ale może też na jakimś wątku dermatologicznym by się udało?
@Vergeet Kraków to akurat moje miasto rodzinne😆 ale i tak już dom jest gdzie indziej (na Śląsku), bo tam się przeprowadziłam za miłością do górnika 🤭❤️
Taaak, ten pokój dzisiaj zrobił mi dzień + dwie nospy max póki co 🤣
@kałamarnica11 tutaj niestety też doświadczyłam podobnej akcji - 03.12 jak mnie stażysta lub właśnie taki student odprawił i inną pacjentkę do domu po 3h siedzenia na czczo na korytarzu 🤣
Trzymam za Ciebie mocno kciuki, super, że masz taki pokoik z łazienką, chociaż tyle intymności swojej własnej 🥹❤️
@PaulinKA 🥹 this is love ✨🤞
To ja Ci polecę z całego serca Pani doktor Biernat z Tychów. Przyjmuje w przychodni Orbimed.Molahonkeey lubi tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Chesterka, przykro mi 🫂
Kałamarnica ale sytuacja…dobrze w tym wszytskim, że masz salę pojedyncza, to mega komfort! A dziękuję, z moim żołądkiem już lepiej, chociaż jeszcze bolał w trakcie dnia.
Dziewczyny idzie okres. Mam już taką delikatną krew, ale widać że to początek, dopiero będzie się rozkręcać. I moja odwieczna zagwozdka jak dostaję okres nie z samego rana, czyli: ja mam dzis liczyć jako pierwszy dzień cyklu czy jutro? 🤣
Edit:
Dzwoniłam do doktorka, ale nie odbiera więc napisałam mu smsWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia, 17:20
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty