X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁
Odpowiedz

❄️W styczniu marzenia się spełniają i wszystkie ⏸️ wysikają!😁

Oceń ten wątek:
  • Ana29 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    No to już wiadomo dlaczego buzka nadal miga. 😊 Rob dalej te testy. 😊

Tak , będę je robić. Zwykłe ciemnieją, już można zobaczyć kreskę. Nie jest już bladzioszkiem. Czuje się bardzo owulacyjne, ale lekarz powiedział że to dlatego, że pecherzyk rośnie intensywnie.
    W ostatnim cyklu w 18 dniu miałam dopiero 15 mm, wiec w tym cyklu lepiej się to zapowiada.
    Jestem jakas spokojna , dawno tego nie czułam.

Luźne starania 02.2024
    Starania na poważnie 04.2024
    Niedoczynność tarczycy - euthyrox25
    Prolaktyna z lekami w normie
    ✔️olej z wiesiolka
    ✔️olej z czarnuszki
    ✔️wit. B
    ✔️fertistim
    ✔️pregnaStart
    ✔️kwasy omega
    ✔️wit. D3

2/02/2025:
    Prolaktyna 7
    Tsh 1.39
    Kortyzol 13.30

13dc - monitoring po letrozolu
    2x pecherzyk na prawym jajniku 18 i 19 mm.
    Endometrium 9mm
    15/02 3dpo progesteron 17.10 ng/lm
    20/02 8 dpo progesteron 11.50 ng/lm
    23/02 11 dpo ⏸️ 🩷
    24/02 beta 50.7, progesteron 20.70
    26/02 beta 150, progesteron 22.60
    01/03 beta 686 progesteron 25.70
    04/03 beta 3404 progesteron 25.40

Zostań ze mną kropeczko 🍀
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, tak sobie myślę… Strasznie piękne środowisko sobie tutaj tworzycie od lat ❤️‍🩹 Bardzo ciepło się robi na serduchu jak się czyta niektóre Wasze wiadomości do siebie (czy nawet do mnie🥹). To jest przewspaniałe, jak wspólne marzenia i cele potrafią zlepić ze sobą ludzi z różnych części kraju a nawet świata, środowisk czy etapów życia.
    Z tego co odczułam po własnym cyklu teraz, a także po kolejnych kieliszkach pojawiających się na pierwszej stronie tego wątku w pierwszym poście Julii - chciałabym Wam tylko napisać, pomimo, że jeszcze nie znamy się najlepiej, że jesteście wspaniałymi, silnymi kobietami, które spełnią swoje marzenia prędzej czy później. Mam nadzieję, że prędzej, niż później, ale niestety to żyćko często ma to do siebie, że działa sobie po swojemu i “wie lepiej” kiedy nas czymś obdarzyć, a kiedy nam coś odebrać… choć niezrozumiale od lat - karmi nas nadzieją, gdy mamy jej zbyt wiele i odbiera nam ją, gdy nam jej brakuje.
    I choć strasznie mi przykro z powodu kolejnych 🍷 w wątku, wiem, że pewnego dnia zostanie zasypany wiruskami 🦠 ciążowymi każdej z Was❤️‍🩹

Ściskam Was wszystkie - na jakimkolwiek etapie nie jesteście - jesteście Pięknymi Staraczkami i Duszyczkami ❤️‍🩹 Życzę Wam masy jeszcze większej siły, bo prezent na Walentynki sam się się odbębni🤣❤️✨

A tymczasem trzymam kciuki i przywołuję: pozytywne testowania ⏸️, wzorowe i przyjemne badania, treściwe i owocne wizyty, monitoringi jak w mordę strzelił ❤️, owulacje o klimacie śródziemnomorskim 🌊💦 i masę masę nadziei, która zlepi te pęknięte serduszka ❤️‍🩹

Ana29, Księgowa, Hopex2, Babsi, Vergeet, PaulinKA, Podrożniczka, CieplaHerbata, Tarisal lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    •Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
    II 2025
    ~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
    ~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
    ⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
    ⏳19.03 wizyta

💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki

Drugi cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkey, zaakceptowałam 😁 Możesz pisać smialo.

Molahonkeey lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Hopex2 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Aksandra polecam z całego serca ☺️ a jak żal było wracać do szarego miasta 😢
    @Molahonkey gdzie robiłaś histeroskopie i masz takie złe odczucia? 😢

👩27👨29 kitku 🐈 2022
    Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
    Całkowita ilość: 370 mln

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
    AMH: 6,63
    Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
    Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
    HSG ✅
    MUCHa✅
    Wirusy✅
    Ana3 miano 1:160

Marzec: Stymulacja Rekovelle ➡️IUI ✊
  • Babsi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w bardzo mroźny poranek. -6 więc pewnie mnie przymrozi na spacerze.

Ja zapisywałam się na 18.01 , ale myślę,że jus można wpisać Biel. Śnieżną biel ❄️

Mam ogromną nadzieję, że druga połowa stycznia przyniesie nam jakieś magiczne dwie kreseczki.
    A ja tym czasem czekam na @. Jestem teraz ciekawa czy mnie zaskoczyć czy przyjdzie na czas.

Miłego dnia Kochane!

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molahonkeey wrote:
    Dziewczyny, tak sobie myślę… Strasznie piękne środowisko sobie tutaj tworzycie od lat ❤️‍🩹 Bardzo ciepło się robi na serduchu jak się czyta niektóre Wasze wiadomości do siebie (czy nawet do mnie🥹). To jest przewspaniałe, jak wspólne marzenia i cele potrafią zlepić ze sobą ludzi z różnych części kraju a nawet świata, środowisk czy etapów życia.
    Z tego co odczułam po własnym cyklu teraz, a także po kolejnych kieliszkach pojawiających się na pierwszej stronie tego wątku w pierwszym poście Julii - chciałabym Wam tylko napisać, pomimo, że jeszcze nie znamy się najlepiej, że jesteście wspaniałymi, silnymi kobietami, które spełnią swoje marzenia prędzej czy później. Mam nadzieję, że prędzej, niż później, ale niestety to żyćko często ma to do siebie, że działa sobie po swojemu i “wie lepiej” kiedy nas czymś obdarzyć, a kiedy nam coś odebrać… choć niezrozumiale od lat - karmi nas nadzieją, gdy mamy jej zbyt wiele i odbiera nam ją, gdy nam jej brakuje.
    I choć strasznie mi przykro z powodu kolejnych 🍷 w wątku, wiem, że pewnego dnia zostanie zasypany wiruskami 🦠 ciążowymi każdej z Was❤️‍🩹

Ściskam Was wszystkie - na jakimkolwiek etapie nie jesteście - jesteście Pięknymi Staraczkami i Duszyczkami ❤️‍🩹 Życzę Wam masy jeszcze większej siły, bo prezent na Walentynki sam się się odbębni🤣❤️✨

A tymczasem trzymam kciuki i przywołuję: pozytywne testowania ⏸️, wzorowe i przyjemne badania, treściwe i owocne wizyty, monitoringi jak w mordę strzelił ❤️, owulacje o klimacie śródziemnomorskim 🌊💦 i masę masę nadziei, która zlepi te pęknięte serduszka ❤️‍🩹
    Przepięknie to napisałaś, zgadzam się całym sercem z Tobą, przepiękna tu jest społeczność i ogromne wsparcie. Gdyby nie to forum to na pewno w większości sytuacji byłoby o wiele trudniej. Także dziękuję ci za te słowa i podpisuję się pod nimi każdym palcem u rąk i stóp ❤️

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
    z pomocą medyczną od 11/24 💉

3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
    22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔

4.03 ⏸️😮

Badania💉
    👩🏼‍🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
    Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
    🧔🏽‍♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (ogólnie kiepskie), TenFertilON
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi wrote:
    Dzień dobry w bardzo mroźny poranek. -6 więc pewnie mnie przymrozi na spacerze.

Ja zapisywałam się na 18.01 , ale myślę,że jus można wpisać Biel. Śnieżną biel ❄️

Mam ogromną nadzieję, że druga połowa stycznia przyniesie nam jakieś magiczne dwie kreseczki.
    A ja tym czasem czekam na @. Jestem teraz ciekawa czy mnie zaskoczyć czy przyjdzie na czas.

Miłego dnia Kochane!
    Ja tam jeszcze dalej mam nadzieję na twój cykl i wciąż nie puszczam kciuków, jeszcze nic straconego 🤞🏼

Babsi lubi tę wiadomość

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

4.03 ⏸️😮

Badania💉
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet jestem w mega szoku 😮 na ig Estera wydaje się taka kompetentna itp, a tu proszę wizyta w realu jednak nie wygląda tak cukierkowo…w takim wypadku trzymam mocno kciuki za zmianę lekarza! 🤞🤞🤞

Dziewczyny u mnie faktycznie to co wystąpiło wczoraj to raczej nie mogę liczyć jako 1dc bo dopiero dzisiaj jest mega konkret…ale zła jestem bo doktorek nie odpisał ani nie oddzwonił na ten moment…i ja nie wiem czy brać od jutra te zastrzyki czy nie 😢, bo miał mi to potwierdzić

🙎‍♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
    01.2024 AMH 2,7
    11.2024 AMH 1,87 (Diagnostyka)
    12.2024 AMH 1,66 (Synevo)
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%

🍼Starania od 06.2023
    👨‍⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
    💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia

06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
    10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl)

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
    📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
    📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
    📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
  • Insane Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:
    Vergeet jestem w mega szoku 😮 na ig Estera wydaje się taka kompetentna itp, a tu proszę wizyta w realu jednak nie wygląda tak cukierkowo…w takim wypadku trzymam mocno kciuki za zmianę lekarza! 🤞🤞🤞

Dziewczyny u mnie faktycznie to co wystąpiło wczoraj to raczej nie mogę liczyć jako 1dc bo dopiero dzisiaj jest mega konkret…ale zła jestem bo doktorek nie odpisał ani nie oddzwonił na ten moment…i ja nie wiem czy brać od jutra te zastrzyki czy nie 😢, bo miał mi to potwierdzić

Poczekaj Kochana, jeszcze cały dzień ma dzisiaj na odpowiedź ☺️

Nowa2024 lubi tę wiadomość

40 tc 💔
    ________
    AMH 6,05
    📅25.01 start stymulacji do in vitro
    💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
    📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
    19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
    21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
    28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
    11.03 serduszko moje, bij 🥹
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:

Nowa, znasz swojego doktorka, ostatecznie zawsze zdąży podjąć decyzję, tylko trzeba go przypilnować :) wszystko pójdzie zgodnie z planem, zobaczysz ❤️

♀️91'♂️ 89' 👩‍❤️‍👨 16cs naturalnych
    KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%, histero: cd138=2 kom./hpf cd56=70kom.‼️
    Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow -1 zdegenerował przy rozmrożeniu)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Insane Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra, jak nastrój po nocy? Złożyłaś już wniosek o dokumentację medyczną? 🫂

40 tc 💔
    ________
    AMH 6,05
    📅25.01 start stymulacji do in vitro
    💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
    📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
    19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
    21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
    28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
    11.03 serduszko moje, bij 🥹
  • Molahonkeey Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Hopex2 w szpitalu w Mysłowicach nr 1 😪 jedynie położna była tam super.
    @Vergeet 🥹❤️
    @Nowa2024 jeszcze cały dzień jest, może się uda skontaktować? Pociśnij ich tam dziś 💪🏼

Miłego dnia dziewczyny, za mną ciężka noc z pobudkami przez @… mam nadzieję że u Was lepiej ❤️🍀

Vergeet, Nowa2024 lubią tę wiadomość

Starania o pierwszego bobusia👶🏼
    💁🏼‍♀️30l.🧔🏼‍♂️32l.

VIII 2024 Diagnoza: Polip trzonu macicy
    X 2024 💒👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️
    XII 2024 Histeroskopia
    I 2025 Wyniki histeroskopii:
    ~liczne mini-torbieliki na jajnikach
    ~jajniki obustronnie powiększone
    ~ogniskowa metaplazja płaskonabłonkowa
    ~endometrium polipowate z cechami wydzielania
    •Wizyta kontrolna 21.01 KCP✅👌🏻
    II 2025
    ~ Cytologia płynna LBC + HPV✅
    ~ Badania podstawowe:🔺TSH 3.027, 🔺Glukoza 99.20
    III 2025
    📊 TSH, FT3 , FT4 , Krzywa cukrzycowa, Insulina, P/ciała a-mikrosomalne / Anty TPO, P/ciała a-tyreoglobulinowe / Anty TG
    ⏳11.03 USG 🍒 + badania krwi
    ⏳14.03 badanie nasienia (pierwszy spermiogram)
    ⏳19.03 wizyta

💊 •Wit D •Omega 3-6-9 •Ogestan Inozytol 4000 •Oxigravide •Zioła Ojca Sroki

Drugi cykl po histeroskopii:
    ✨1DC ~ 12.02
    🥚 16DC ~ 28.02
  • Vergeet Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa2024 wrote:

Właśnie ja dostałam polecenie do niej od dwóch REALNYCH znajomych, wtedy ją zaobserwowałam na insta i długo oglądałam zanim się umówiłam. Zachęciły mnie opinie właśnie tych koleżanek plus mnóstwo pozytywnych opinii, które ona sama wkleja na swój instagram. Nie odbieram jej wiedzy, widzę że ją ma ale może przez nadmiar pacjentek nie poświęca im tak uwagi jak powinna. Choć teraz jak pisałyście o tych stymulacjach to wydaje mi się to takie leczenie na oślep. Czytałam (już niestety po fakcie) tutaj na forum dużo wiadomości dziewczyn, które straciły u niej pół roku lub więcej bo dawała im tylko stymulację bez żadnych badań itp. Poszły do innego lekarza i nagle sukces. Także Instagram to nie wszystko 🙈

Co do doktorka to na spokojnie, pewnie się później odezwie, ma cały dzień 🤞🏻

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 08:21

🙎🏼‍♀️28🙎🏼‍♂️28
    👰🏼🤵🏼2023

4.03 ⏸️😮

Badania💉
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja się witam z Wami w kolejnym dniu pobytu w oddziale. A mój dzień zaczął się pobudką o godz. 05:15 pobraniem krwi i piciem glukozy. 🤮
    Teraz czekam na badanie składu masy ciała. O 8:45 wizyta. Wiem, że dziś w planie mam jeszcze USG ginekologiczne. I wiem, że moja doktor się spóźni.
    Także... czekam. Narazie nikt nie przeglądał mojej dokumentacji. 🤷‍♀️

Łóżko tragiczne i powiem Wam, Mąż mi przywiózł poduszkę, a ja tą poduszkę musiałam sobie położyć pod dupsko, bo inaczej bym oka nie zmrużyła. Na środku ten materac jest cienki jak papier 😬

Nowa, na spokojnie, ja też myślę, że Twój lekarz jest słowny. Choć trochę chyba ma z artysty, bo z tego co piszesz czasem działa w chaosie, ale ostatecznie wszystko ma zrobione jak należy. :D czekaj cierpliwie, dziś masz 1 dzień cyklu, z tego co piszesz. 🤞:)

Ana - no to już wiemy dlaczego Twoje testy migają. :) Działajcie! 🔥🔥 A plan Twojego lekarza brzmi rozsądnie.

Dobrego dnia dziewczyny :)

Vergeet, Ana29 lubią tę wiadomość

👱‍♀️'91: PCOS, cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy
    • AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
    • Euthyrox, Duphaston, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC

👨'87
    • parametry nasienia:
    - liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
    - koncentracja 40mln/ml✅
    - ruch postępowy 62% ✅
    - liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania na spokojnie od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

Łącznie 14 cs o pierwsze 👶
    Cykle stymulowane Lamettą - owulacja ✅

06.24 borelioza - leczenie ✅
    10.24 MUCHa - Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 hormony ✅ HSG -niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
    02.25 Lametta + Ovitrelle 💉🙏
    - 16d.c. pęcherzyk 23mm, endometrium 11mm
    3 dpo progesteron 13.60 ng/mL
    6 dpo progesteron 17.53 ng/mL
  • Babsi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Ja tam jeszcze dalej mam nadzieję na twój cykl i wciąż nie puszczam kciuków, jeszcze nic straconego 🤞🏼

Dziękuję 🤗. Chociaż szanse są już marne.

👨‍🦲48 👱‍♀️ 43

08.2024 ❤️
    26.09.2024 12+4 💔
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vergeet wrote:
    Właśnie ja dostałam polecenie do niej od dwóch REALNYCH znajomych, wtedy ją zaobserwowałam na insta i długo oglądałam zanim się umówiłam. Zachęciły mnie opinie właśnie tych koleżanek plus mnóstwo pozytywnych opinii, które ona sama wkleja na swój instagram. Nie odbieram jej wiedzy, widzę że ją ma ale może przez nadmiar pacjentek nie poświęca im tak uwagi jak powinna. Choć teraz jak pisałyście o tych stymulacjach to wydaje mi się to takie leczenie na oślep. Czytałam (już niestety po fakcie) tutaj na forum dużo wiadomości dziewczyn, które straciły u niej pół roku lub więcej bo dawała im tylko stymulację bez żadnych badań itp. Poszły do innego lekarza i nagle sukces. Także Instagram to nie wszystko 🙈

Co do doktorka to na spokojnie, pewnie się później odezwie, ma cały dzień 🤞🏻

No ja powiem szczerze, że obserwując ją na ig i czytając te opinie, że ledwo do niej ktoś na wizytę przyjedzie i już jest w ciąży to ja byłam nią zachwycona…

No tak jak piszecie daje jeszcze szansę doktorkowi, ale kurczę w pracy średnio mam jak bombardowac go telefonami do skutku…zawsze oddzwaniał 🤷‍♀️

01.2024 AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

🍼Starania od 06.2023

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
  • Nowa2024 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Cześć dziewczyny!

Ja się witam z Wami w kolejnym dniu pobytu w oddziale. A mój dzień zaczął się pobudką o godz. 05:15 pobraniem krwi i piciem glukozy. 🤮
    Teraz czekam na badanie składu masy ciała. O 8:45 wizyta. Wiem, że dziś w planie mam jeszcze USG ginekologiczne. I wiem, że moja doktor się spóźni.
    Także... czekam. Narazie nikt nie przeglądał mojej dokumentacji. 🤷‍♀️

Łóżko tragiczne i powiem Wam, Mąż mi przywiózł poduszkę, a ja tą poduszkę musiałam sobie położyć pod dupsko, bo inaczej bym oka nie zmrużyła. Na środku ten materac jest cienki jak papier 😬

Nowa, na spokojnie, ja też myślę, że Twój lekarz jest słowny. Choć trochę chyba ma z artysty, bo z tego co piszesz czasem działa w chaosie, ale ostatecznie wszystko ma zrobione jak należy. :D czekaj cierpliwie, dziś masz 1 dzień cyklu, z tego co piszesz. 🤞:)

Ana - no to już wiemy dlaczego Twoje testy migają. :) Działajcie! 🔥🔥 A plan Twojego lekarza brzmi rozsądnie.

Dobrego dnia dziewczyny :)

O Jezu…współczuję takiego łóżka…ja jak leżałam to nie powiem bo wyspałam się za wszystkie czasy w szpitalu 🤣

Oj tak…mój doktorek to jest artysta bez wątpienia! 🤣 i to dosłownie…pięknie rysuje! 😁

Insane, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość

01.2024 AMH 2,7
    Hormony ✅
    Jajowody drożne ✅

🍼Starania od 06.2023

—————————
    🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
  • M93 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babsi 🫂🫂🫂

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    💔2024 (11tc)

(3cs po poronieniu)
    ⏸️ 04.02 🥹

PCOS.
  • Aksandra Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Nowa, jak nie będzie długo oddzwaniał to zostaw mu smsa. Właściwie tylko tą drogą komunikuję się ze swoją doktor. Choć często jest to komunikacja w jedną stronę 😉

@Insane, właśnie miałam pisać w tej sprawie. News z dzisiaj. Uruchomiłam jeszcze swoje znajomości, nie lubię tego robić, ale wczoraj już nie pomieściłam napięcia. Przyjaciółka mojej koleżanki, z którą też znam się osobiście, ale nie miałam pojęcia, że pracuje jako ginekolog dokładnie w tym oddziale, na którym leżałam, spojrzała na te procedury i mówi, że to jest NORMALNE, że tak się koduje histero poprzez wiele kodów. Gdyby coś było niepokojącego w środku, to napisaliby hist-pat na cito i w zaleceniach odbiór po 2 tyg a nie 4-6. No i będzie tam monitorować ten wynik i da mi znać 🥹 Jeszcze lekko podkrwawiam, więc możliwe, że jakiś zrościk mogli mi dodatkowo usunąć.

Julia24, kałamarnica 11, Vergeet lubią tę wiadomość

♀️91'♂️ 89' 👩‍❤️‍👨 16cs naturalnych
    KIR Bx (+2DS2,+2DS3,-2DS1,-2DS5,-3DS1), HLA-C: ona C1, on C2, cytokiny, kom.NK 20%, mutacje hetero: czynnik V R2, MTHFR, PAI-1, ANA1,2 dodatnie, cross match=22%, histero: cd138=2 kom./hpf cd56=70kom.‼️
    Kariotypy, hormony, drożność, wymazy✅, nasienie - morfologia z 2% na 4%
    IVF - 17🥚(❄️ 6🥚,❄️ 5 zarodkow -1 zdegenerował przy rozmrożeniu)
    10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
    11.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔
  • Hopex2 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksandra cieszę się, że jesteś spokojniejsza ❤️

Kałamarnica trzymam kciuki za badania 🫶🏻

Babsi🫂

kałamarnica 11, Aksandra lubią tę wiadomość

👩27👨29 kitku 🐈 2022
    Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
    Całkowita ilość: 370 mln

Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.

Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
    AMH: 6,63
    Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
    Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
    HSG ✅
    MUCHa✅
    Wirusy✅
    Ana3 miano 1:160

Marzec: Stymulacja Rekovelle ➡️IUI ✊
‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ