Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Siwulec, Karola dzięki za pamięć śluz pobrany:) teraz trzymajcie kciuki żeby byli tam jacyś żywi ruchliwi żołnierze wynik za 3 godz
Karma Twoje wyniki też będą dzisiaj jakoś po 15 kciukaski! :*
Trzymam mocno!Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Luna to jeszcze lepiej bo jutro już będę miała rozgrzane kciuki po dzisiejszych ściskach za Jeża
Luna1993, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Jeżowa a który to u Ciebie tydzień i dzień? Jestem ciekawa co będzie widać na usg znając moje szczęście to niewiele
a Ty który tydz? -
Dziewczyny, mocno tulę wszystkie z bielą vizira
Wszystkim z Was życzę udanych Walentynek
Bocianiątko, kciuki za wynik badania!
Reset, powodzenia na wizycie mam nadzieję, że będzie dla Was pomyślna.
Karolina, udanego urlopu!KateHawke, Siwulec, reset lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Powodzenia dla wszystkich testujących, wizytujących i seksujących!
No i udanych Walentynek! Tylko pamiętajcie że dziś środa popielcowa, więc kiełbaski do ust nie bierzemy hihi!Siwulec, Bocianiątko, KateHawke, Emiilka, Flowwer, Izape_91, ANkaG, Bajkaaa, Diamond92 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Mężczyzna pyta znajomego: - Słuchaj, co to dziś jest za dzień?
- A masz dziewczynę czy żonę? - pyta znajomy.
- Żonę.
- No to Środa Popielcowa.
lamka, ANkaG, Jeżowa, Emiilka, Czrna 81, reset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Wszystkiego dokładnie nie nadrobiłam bo miałam ciężki dzien i problemy w rodzinie!Nie jadłam od 12.30-23 i nawet głodu nie czułam z nerwów i stresu! My czyli moja rodzina Ja,mąż córka jeśli sie znowu plany nie zmienią to spędzamy sami Walentynki w domu bez rewelacji poprostu w spokoju posiedzimy pójdziemy do kościoła A ja mam fitnes więc chce iść ale nie wiem co będzie i jak moja mama bo jest chora i wykończona po wczorajszym. Bawcie się dobrze i tyle wszystkie które mają biel u mnie też pewnie tak będzie po wczorajszym bobo
-
Czrna 81 wrote:Dzień dobry
Powodzenia dla wszystkich testujących, wizytujących i seksujących!
No i udanych Walentynek! Tylko pamiętajcie że dziś środa popielcowa, więc kiełbaski do ust nie bierzemy hihi!summer86, Bocianiątko, Siwulec, Anaaa90, Emiilka, Czrna 81, Flowwer, Luna1993, Izape_91, Bajkaaa, carolla90, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
ANkaG wrote:Hej! Wszystkiego dokładnie nie nadrobiłam bo miałam ciężki dzien i problemy w rodzinie!Nie jadłam od 12.30-23 i nawet głodu nie czułam z nerwów i stresu! My czyli moja rodzina Ja,mąż córka jeśli sie znowu plany nie zmienią to spędzamy sami Walentynki w domu bez rewelacji poprostu w spokoju posiedzimy pójdziemy do kościoła A ja mam fitnes więc chce iść ale nie wiem co będzie i jak moja mama bo jest chora i wykończona po wczorajszym. Bawcie się dobrze i tyle wszystkie które mają biel u mnie też pewnie tak będzie po wczorajszym bobo
Idź na fitness, przyda ci się. Musisz się trochę odstresować - chociaż na godzinkęANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydominique wrote:Ja też już po i też niestety biało w związku z czym też czekam na @ a potem badania pod hsg. Czy w cyklu poprzedzajacym hsg lekarz również zakazał Ci starań i ogólnie współżycia ?
-
Witam się i ja
Bociek kciuki za wyniki i wojowników
Hope racja środa dzień loda i tego się trzymajmy
Dziewczyny z bielą przykro mi
Pakatasia to straszne przez co musiałaś przejść. Życzę Ci dużo zdrówka i siły do dalszej walki
Miłego dnia -
Jeśli chodzi o cykl z HSG, my mieliśmy zalecenie się zabezpieczać (badanie miałam w okolicach owulacji), ale współżyć mogliśmy.
Co do zabezpieczania, zależy czy będzie to sono HSG czy tradycyjne z rtg. Przy rtg raczej ze względu na naświetlanie każą się zabezpieczać, przy sono chyba nie ma przeciwwskazań do starań. -
Cześć dziewuszki!
Bociuś kciuki zaciskam mocno, mocno, żeby było dużo dzielnych żołnierzyków!!!
Reset za Was też trzymam kciuki, żeby było dobrze i żeby Mąż dobrze zniósł diagnozę
Luna ja dzisiaj zaczynam 5 tydzień według OM, więc oprócz pęcherzyka to pewnie nic nie będzie widać, ale tak czy inaczej nie mogę się doczekać. No i właśnie, a Ty jak daleko jesteś?
Siwulec no pewnie, że wszystko będzie dobrze! Dzielna dziewczynka
Tulę wszystkie z białymi testami i powodzenia wszystkim dzisiaj serduszkującym, wizytującym, betującym i ogólnie badającym się
i dziękuję za kciuki za BąbelkaSiwulec, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Dziewczyny, ja sobie hobbistycznie siknelam na owulaka z allegro, nie zachowując przy tym żadnych zasad typu nie pij cztery godziny przed itp.
Wyszło takie coś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdc6552045c8.jpg
I teraz pytanie- czy to może zmierzać w kierunku pozytywa? Śluz mam idealnie biały, dużo go, ale dziś tylko przez moment był lekko rozciągliwy. Drogie Bravo, co radzicie? -
U mnie takie walentynki na oddziale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3cb1f578f666.jpgKateHawke, Siwulec, Flowwer, Jeżowa, reset, Luna1993, Anaaa90, Emiilka, Bajkaaa, Czrna 81, blue00, Diamond92 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Reset - takie cudo do mnie przyjedzie
Dzięki za namiary! Oby Twoja walentynkowa owulacja dała pięknie bijące serduszko za Twoje dobre serce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7c599f18716.jpg
Bocianiątko - niech żołnierze eMka walczą! Kciuki za dobre wyniki
Jeżowa - powodzenia na USG!Siwulec, Yoselyn82, Jeżowa, KateHawke, reset, Luna1993, Emiilka, Diamond92 lubią tę wiadomość