Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rub45 wrote:Matko jakbym miała przebiec tyle ile mam lat to chyba bym umarła nawet po niezłym przygotowaniu
mój ostatni wynik to 4 min hehe tyle mi zliczyłoRub45 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Beladonna, pewnie podrażniłaś jakieś naczynko tym ustrojstwem, ale dla uspokojenia poprostu idź do gina, żeby zerknął.
Byłam dziś w szpitalu. Bez małego szantażu i nerwów się nie obyło, ale wydali mi ten Akt. Potem godzinę stałam w urzędzie. Kolejne dwa kroki za mną. Czuję się poprostu wypruta.
Ale skrgę na szpital chyba i tak wyślę, skoro już tak porządnie to napisałam - szkoda, żeby się zmarnowała.
Jestem chyba po owulacji i jakoś mi było rano dziwnie bez ananasa.
KateHawke gratuluję.
A na zasadzie skojarzeń - KateKum co u Ciebie? Dawno się nie odzywaszBeladonnaBeladonna, KateHawke, summer86, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
KateHawke beta super trzymam kciuki za wizyte
KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:nie aplikuje sie aplikatorem tylko palcem! moglas sobie tam cos podraznic!!
no albo implantacja. kiedy robisz bete?2015 Hsg (jajowody drożne)
2016 Hasimoto,Hiperprolaktyna ,Guz (prawdopodobnie mięsniak)
09.2017 Laparoskopia i usunięcie 2 mieśniaków -1 jajowód niedrozny
12.2017 Przygotowywania ,wstępne badania do in vitro
05.01.2018 start krótki protokół IVF
17.01 2018 punkcja (13 komórek -zostaje 11 )
-
Izape_91 wrote:Kochana wyzwania są po to żeby do nich dochodzić powoli może rozwazysz jakiś maraton
poza tym z rekordem zyciowym 4 min to ja se moge heheWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 16:04
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeladonnaBeladonna wrote:Hejka dziewczyny wierzę że pomożecie,a mianowicie jestem po transferze 17.02 zarodka blastocysty 4AA ,biorę duphaston 3x1, encorton 1x1 , luteina podjęzykowe 2x2,neoparin 1x1,prolutex 1x1 i luteinę dopochwowo 3x2 i właśnie tu jest problem bo na aplikatorze przed chwilą zobaczyłam krew !?Panika nie wiem co myślec?
Najpewniej podraznilas aplikatorem! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:zaszłam w ciążę karmiąc piersią, ale łatwe to nie było przez wzgląd na ześwirowane cykle, prolaktyne z kosmosu, sen zimowy w jajnikach i niski progesteron. Ale udało się,y trochę się podrasowalam różnymi specyfikami, więc życzę Ci powodzenia! Jakbyś miała pytania cho na priv
-
Dziś Was nie mam szans nadrobić, ale Izuś- wpadł mi w oko artykuł dziś rano o możliwości legalnego sprzedawania rękodzieła bez rejestrowania działalności. Może zbadaj to?
http://wyborcza.biz/biznes/7,147584,23032708,rewolucja-w-prowadzeniu-firmy-od-marca-bedzie-mozna-dzialac.html?disableRedirects=true#Z_BoxBizLinkIzape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nika bardzo się ciesze ze zalatwilas ta sprawę. Wiem ze juz nie zbadać przyczyny i to boli ale przy heparynie gdyby zarodek był zdrowy to by się utrzymał. Tak myślę.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak długo utrzymują się wam cienie na testach po ovitrelle?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Dziewczyny, jak długo utrzymują się wam cienie na testach po ovitrelle?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Nika bardzo się ciesze ze zalatwilas ta sprawę. Wiem ze juz nie zbadać przyczyny i to boli ale przy heparynie gdyby zarodek był zdrowy to by się utrzymał. Tak myślę.
W urzędzie kazali mi pokazać ten skrócony odpis w pracy. Serio musze? Nie mam żadnego dodatkowego ubezpieczenia, urlopu macierzyńskiego też nie chcę. -
StaraczkaNika wrote:To nie koniec, muszę jeszcze załatwić cmentarzowe sprawy. Będzie ciężko.
W urzędzie kazali mi pokazać ten skrócony odpis w pracy. Serio musze? Nie mam żadnego dodatkowego ubezpieczenia, urlopu macierzyńskiego też nie chcę.