Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem kochana, z jednej strony myśle ze przesadza a z drugiej to się kupy wszystko trzyma. Kasy chyba tez nie chce wycisnąć bo powiedział ze oni nie maja dofinansowania (jest właścicielem kliniki) ale gdzie możemy zrobić ewentualnie z dofinansowaniem... musimy pomyśleć. W każdym razie fajny seks zaliczony, nogi w gorze, może jeszcze jakiś cud się wydarzy a jak nie to zobaczymy . Mam nadzieje ze u Was pójdzie samo zaraz, bez żadnej wielkiej medycyny ale faktycznie widzę ze dobrze przebadanie się jest jednak super ważne
Lunaris, ANkaG, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
reset wrote:Nowa, ja dobrze kojarzę, że Twój M.nie robił jeszcze żadnych badań?
Nie wiem jakie masz zdanie na temat ivf, ale jeśli z jakichś względów nie chcesz go na razie brać pod uwagę to może idź skonsultuj to z kimś jeszcze?
Poza tym szersza diagnostyka chyba i tak jest wymagana do ivf, więc ją zrób, bo może jednak tam tkwi jakiś haczyk?
Tak czy inaczej trzymam kciuki
Moje zdanie jest takie ze jak trzeba to trzeba i tyle . Tylko trochę to godzi w moje przeświadczenie o tym ze jestem maszyna do robienia dzieci, zawsze miałam duża wiarę we własna płodność i to by się pewnie zgadzało tylko strzelam jajami jak z karabinu maszynowego i magazynek się wyczerpuje . Ale fakt ze jutro przegadamy na zimno i może zdecydujemy się to jeszcze gdzieś skonsultować jak będziemy mieć do kompletu wyniki eMka
reset lubi tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
"One way or another I'm gonna get You" ... damy radę jakoś dojdziemy do tych brzuchów!
nowa na dzielni, reset, Melevis, Flowwer, Czrna 81, Bocianiątko, Emiilka, Cabrera, KateHawke, Karma88, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Ale fakt ze jutro przegadamy na zimno i może zdecydujemy się to jeszcze gdzieś skonsultować jak będziemy mieć do kompletu wyniki eMka
I to jest dobry plan. Nawet jakby wymagało to kolejnego miesiąca czy dwóch to warto, zawsze jest to krok do celu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 22:13
Lunaris lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Lunaris, Flowwer, Czrna 81, lamka, Emiilka, KateHawke, Karma88, Diamond92 lubią tę wiadomość
_Hope_ wrote:Mi bobo wyszedł przy becie 14. A śmiesznie bo dzień wcześniej mega bladziocha mi pokazał strumieniowy allegrak.
Flo bobo pokazał kreskę przy becie 8.
Kto da więcej? A raczej mniej
Ja! Popołudniu na Bobo cień cienia a następnego dnia rano beta 7,29ANkaG, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Boże czy Wy wiecie co ja zrobiłam?
Zamówiłam sikany test na menopauzę razem z ciążowymi
Chyba powinnam iść do psychiatry
A jeszcze mnie kusiły takie co badają mocz ,tylko za drogie byłyreset, Lunaris, Sarna84, Czrna 81, lamka, Bocianiątko, Rucola, summer86, Emiilka, nenusia, KateHawke, Barbarka1984, Karma88, Diamond92, problemik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HOPE
Dobranocka Kobiałki poduszka mnie wzywaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 23:11
-
Emilka, ja zbijam homocysteinę kwasem foliowym metylowanyn, witaminą b12 też metylowaną, b6 jako P-5-P i TMG (betaina) i po miesiącu zeszła o 4 jednostki:) A kwas foliowy i wit b12 też mam w normie, bo właśnie sprawdziłam wyniki:) właśnie wróćiliśmy z Kabaretu SMILE i powiem Wam, że uśmiałam się jak nigdy!
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coś wymysle
Bocianiątko, Czrna 81, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:46
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:46
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola ja niestety nie pomogę, bo ja to rozciągliwego jeszcze u siebie nie widziałam...
Lamka dasz radę! Wracaj cała i zdaj sprawozdanie Udanej zabawy!
Bociek jak tam po urodzinach? Nie dopadł Cię kacus gigantus? :-Please
My dzisiaj ruszamy na "Kobiety mafii", spodziewam się dobrego filmu.Czarna81
22 cs.