Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Hmm tylko właśnie na sto procent nie jestem pewna że to negatywny bo coś tam było jakaś linia ale strasznie blada ledwie co dojrzałam a na telefonie niestety jest nie widoczny
Zresztą nie każdemu testy wychodzą niektórym kobieta wychodzą dopiero i po 2 tyg terminie @
Jedynie co pozostaje to wyniki bety ona da stu procentową pewność czy coś jest czy nie ma
Kingulla dziękuję, że pytasz. Mam 1,5 tygodnia wyjęte z życia, wymiotuję ciągle i po wszystkim. Zaraz eMek idzie po krople do apteki i połącze z lokomotiv -
nick nieaktualnyLamka: uważaj głównie na kolana (tu polecam ochraniacze takie jak np. na rolki) i dupsko...ale zapewne poznasz wszystkie kolory, jakie mogą mieć siniaki udanej zabawy !
Ps. To mój ulubiony sport
Hmmm, ja od dwóch nocy nie śpię, po tym jak lekarz powiedział, ze naturalnie to on dużych szans nie daje...nie wiem, kiedy oswoje się z ta myślą...lamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w sobotnie przedpołudnik Zrobiłam już zakupy, zjedliśmy śniadanko i teraz czas zacząć hulać z mopem
KlaudyŚ mało, prawdopodobne aby to była ciąża, u Nas stosunek przerywany by forma "antykoncepcji" przez ok. 8 lat.
Starajcie się już normalnie od następnego cyklu i zyczę Wam dwóch kreseczek
A ja wybudzam się tradycyjnie na siku o 4, a potem o 6 wybudza mnie siku na pomiar temp.
Tylko że o 4:00 miałam 36,6 a o 6:00 37,00 Chyba wmoim przypadku pomiar jest zbędny chyba że macie na mnie jakiś pomysł. -
Ptysiu, bardzo Ci dziękuję za informacje dot. zbicia homocysteiny Zrobiłam sobie printscreena i zabieram się za składanie zamówienia w Gemini Na pewno nie zaszkodzi zbić troszkę, tym bardziej, że moja gin wspominała mi o metylowanej formie kwasu foliowego.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Dzień dobry moje drogie
Bocianiatko spóźnione ale szczere życzenia spełnienia marzeń nie tylko tych oczywistych ale i tych które masz głęboko w serduszku
Jeśli jest któraś chętna to zostawiamy z kropkiem wiruski dziś zaczynamy kolejny tydzień
&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&*&
Anaaa90, Lunaris, Morusek, Kargo31, Emiilka, Jeżowa, ANkaG, Ola_45, Bocianiątko, KateHawke, Karma88, Flowwer, lamka, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:
Jeśli jest któraś chętna to zostawiamy z kropkiem wiruski dziś zaczynamy kolejny tydzień
Biorę garściamiBajkaaa lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Ja też biorę
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Całe sobotnie przedpołudnie zajęło mi nadrabianie zaległości na wątku. Nawał obowiązków w pracy niestety nie pozwala mi śledzić forum na bieżąco. Czasem wpadam na kilka minut i zerkam na kilka ostatnich postów i na 1 stronę, żeby zobaczyć co u Was, czy są jakieś nowe serduszka.
A przechodząc do sedna to:
Sarna gratuluję Synka. Śliczności
Bocianiatko Tobie życzę, żebyś kolejne urodziny spędziła nad kołyską, wznosząc toasty bawarką
Lamka powodzenia na desce i miękkich lądowań, bo jako początkująca pewnie kilka ich zaliczysz
Hope owocnego szczania na testy ciążowe. Te na menopauzę na razie sobie daruj
Inna trzymam kciuki za spotkanie z Michasiem. To chyba już niedługo.
Luna ciągłego rzygania współczuję, chociaż jednocześnie trochę zazdroszczę
Nika jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy na temat różnej maści zioła i supli. Pełen podziw.
Tulę dziewczyny z bielą na testach i @.
Co do mnie to jestem jakoś 6-7 dpo. Czuję się jak zwykle, więc cykl z pewnością zakończy się jak zwykle.
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 11:31
Bocianiątko, lamka lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Emiilka wrote:Ptysiu, bardzo Ci dziękuję za informacje dot. zbicia homocysteiny Zrobiłam sobie printscreena i zabieram się za składanie zamówienia w Gemini Na pewno nie zaszkodzi zbić troszkę, tym bardziej, że moja gin wspominała mi o metylowanej formie kwasu foliowego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 11:46
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Ja tez zamówiłam wszystko z gemini, ale tak sobie myśle, ze np w tej b12 jest bardzo dużo tej metylokobalaminy (ja akurat zamówiłam z alliness czy jakoś tak) ale ja nie jestem w ciąży, to się nie przejmowałam, a w Twoim stanie to może jednak dobrze żeby ktoś spojrzał na te ilości kto się na tym zna, żebyś sobie przypadkiem nie zaszkodziła:)
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeanette654 wrote:Dziewczyny dzisiejszy test 13dpo- co myslicie?
https://naforum.zapodaj.net/d04f597a4e15.png.html
13dpo powinna być już wyraźniejsza. To raczej coś w stylu evap czy jak im tam.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeanette654 wrote:Dziewczyny dzisiejszy test 13dpo- co myslicie?
https://naforum.zapodaj.net/d04f597a4e15.png.html -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Klaudyś przykro mi, postarajcie teraz odbyć po prostu pełny stosunek i wtedy można mieć jakieś nadzieję. Trzymam kciuki!
Jeżeli dostane dziś lub w okolicach 2 dni to akurat mój mąż wróci z wojska po 2 tygodniowej rozlace i w sama owulacje ;p
Jeszcze żeby organizm moj współpracował