Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Obiecana relacja z wizyty u dr P
Po pierwsze bardzo dobre wrażenie zrobiła na nas sama klinika Salve. Czysto, miło, spokojnie i kameralnie
Najpierw M zrobił badania, MAR, HBA, SWIM TEST i ogólne z morfologia, wyniki jutro
Na wizytę załapaliśmy się 40 min wcześniej bo jedna pani nie przyszła a następna się spóźniła, ale teraz do rzeczy
Sam dr bardzo ogarnięty, oczytany, z ogromną wiedzą. Przejrzał wszystkie nasze badania, żartował że ja to jestem prawie jak lekarz
Po 1. wysokie niespecyficzne ANA mogą być jednak powiązane z Hashi bo u mnie aTPO jest stosunkowo niskie. Czyli autoimmunologia szalejea ponieważ encorton nie działa to pewnie czeka mnie immunosupresja...
Po 2. piękne wyniki NK mogą być spowodowane encortonem więc IMK do powtórki za jakieś 3 tygodnie.
Po 3. Koniecznie trzeba zrobić CBA czyli cytokiny (więc zrobię razem z subpopulacjami)
Po 4. Wizyta z wynikami czyli 21 kwietnia i wtedy też rozpisanie leczenia, później wszystko mailowo.
Po 5. Leczenie w zależności od wyników - tylko immunosupresja albo w połączeniu z intralipidem i accofilem.
Po 6. Jeśli badania M wyjdą dobrze to leczenie na staraniach naturalnych więc koniecznie że ścisłym monitoringiem i zastanawiamy się nad zostaniem w tym Salve
Uff... Pytania?
By the way, ponieważ wczoraj miałam straszne bóle brzucha, to zrobiłam betę z progiem. To był 9/10dpo bo owu była wieczorem lub w nocy. 11 dni po ovitrelle. Beta 0.6, prog 9.5. Więc wszystko jasne.
Bociuś 21.04 to moje 30te urodziny, mam nadzieję, że przyniosą Ci szczęściewysyłamy wiruski
@&8@&!?&@£$#%£¥¥==+$!!<%
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Nie ma cennika. W labie moga tylko podac ceny.
[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Nowa kochana trochę mnie pocieszyłaś,może faktycznie troszkę poszło jedno w drugie
Bobisia kiedyś (dawno) też robiłam turbo, dla mnie cholernie trudne było to ćwiczenie z pozycji pompki wyrzut nóg i wyskok do góry, masakra.
Frelcia ładny zapasikTeż łykam magneB6 ale myślę o zmianie, bo 6 tabletek dziennie jest nieco uciążliwe, chciałabym coś co bierze się w jednej lub dwóch tabletkach.
W tym cyklu z ciekawością czekam na owu. A mianowicie jestem ciekawa czy to picie dużych ilości płynów przełoży się jakoś na jakość śluzu.
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Bobisia tak biegamy też w mróz, o dziwo nic mi nie jest. Żadnego kataru czy bólu gardła, bardzo dobrze mi się biega bo nie jest mi aż tak gorąco
Jestem z siebie dumna, że dziś na nic nie nasikalam! Jutro też chce się powstrzymac.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
AnkaG jak dla mnie te aplikatory to aż za dużo i potem się leje do kolan... a 75 ml to jest jakaś duża tuba, więc podejrzewam, że nie chodzi o aplikatorek, który wprowadzasz głęboko, tylko prędzej o jakiś lubrykant dla lepszego poślizgu. Podejrzewam że 1 aplikator ma góra ze 4-5 ml, więc finansowo napewno bardziej się opyla taka duża tuba, ale ciężko powiedzieć, co bardziej pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 20:13
-
Ja kupiłam 30ml i używam odrobinki. Chociaż w tym cyklu nie używałam bo miałam dużo śluzu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Izape a ile jesteś dpo
??
lamka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnkaG jestem dzisiaj bo wczoraj 9 dpo siknelam, ale to raczej sensu nie miało w tym dpo. Chyba w ogóle w mojej sytuacji nie ma sensu sikania, ale mam wewnętrzna chec, bo w końcu czekam na to od dnia @ :p zobaczę jak jutro będzie z temperatura.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Frelcia wrote:A mi tak smutno że już prawie drugi miesiąc nie mogę sikac:p:(
Jakbym wiedziała że za miesiąc wysikam pozytywa to bym mogła być i smutna w tym miesiacu :p Frelcia ciesz się ostatnimi chwilami wolności i życia w jednopakuStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%