Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Obiecana relacja z wizyty u dr P
Po pierwsze bardzo dobre wrażenie zrobiła na nas sama klinika Salve. Czysto, miło, spokojnie i kameralnie
Najpierw M zrobił badania, MAR, HBA, SWIM TEST i ogólne z morfologia, wyniki jutro
Na wizytę załapaliśmy się 40 min wcześniej bo jedna pani nie przyszła a następna się spóźniła, ale teraz do rzeczy
Sam dr bardzo ogarnięty, oczytany, z ogromną wiedzą. Przejrzał wszystkie nasze badania, żartował że ja to jestem prawie jak lekarz
Po 1. wysokie niespecyficzne ANA mogą być jednak powiązane z Hashi bo u mnie aTPO jest stosunkowo niskie. Czyli autoimmunologia szaleje a ponieważ encorton nie działa to pewnie czeka mnie immunosupresja...
Po 2. piękne wyniki NK mogą być spowodowane encortonem więc IMK do powtórki za jakieś 3 tygodnie.
Po 3. Koniecznie trzeba zrobić CBA czyli cytokiny (więc zrobię razem z subpopulacjami)
Po 4. Wizyta z wynikami czyli 21 kwietnia i wtedy też rozpisanie leczenia, później wszystko mailowo.
Po 5. Leczenie w zależności od wyników - tylko immunosupresja albo w połączeniu z intralipidem i accofilem.
Po 6. Jeśli badania M wyjdą dobrze to leczenie na staraniach naturalnych więc koniecznie że ścisłym monitoringiem i zastanawiamy się nad zostaniem w tym Salve
Uff... Pytania?
By the way, ponieważ wczoraj miałam straszne bóle brzucha, to zrobiłam betę z progiem. To był 9/10dpo bo owu była wieczorem lub w nocy. 11 dni po ovitrelle. Beta 0.6, prog 9.5. Więc wszystko jasne.
Bociuś 21.04 to moje 30te urodziny, mam nadzieję, że przyniosą Ci szczęście wysyłamy wiruski @&8@&!?&@£$#%£¥¥==+$!!<%
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Nie ma cennika. W labie moga tylko podac ceny.[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja
07.2021 💔🥺
08.2021 💔🥺
10.2021💔💔🥺
12.2021 V ICSI ⛄⛄⛄
01.2022 ET... czekamy
7dpt - 27,5
10dpt - 151
16dpt - 1478
27dpt
04.2022 - poznaliśmy płeć - synek
05.2022 - 21tc usg połówkowe 340g
09.2022 💙🤱3500g 55cm zdrowy synek 🥰❤️🍼 -
Nowa kochana trochę mnie pocieszyłaś,może faktycznie troszkę poszło jedno w drugie
Bobisia kiedyś (dawno) też robiłam turbo, dla mnie cholernie trudne było to ćwiczenie z pozycji pompki wyrzut nóg i wyskok do góry, masakra.
Frelcia ładny zapasik Też łykam magneB6 ale myślę o zmianie, bo 6 tabletek dziennie jest nieco uciążliwe, chciałabym coś co bierze się w jednej lub dwóch tabletkach.
W tym cyklu z ciekawością czekam na owu. A mianowicie jestem ciekawa czy to picie dużych ilości płynów przełoży się jakoś na jakość śluzu.
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Bobisia tak biegamy też w mróz, o dziwo nic mi nie jest. Żadnego kataru czy bólu gardła, bardzo dobrze mi się biega bo nie jest mi aż tak gorąco
Jestem z siebie dumna, że dziś na nic nie nasikalam! Jutro też chce się powstrzymac.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
AnkaG jak dla mnie te aplikatory to aż za dużo i potem się leje do kolan... a 75 ml to jest jakaś duża tuba, więc podejrzewam, że nie chodzi o aplikatorek, który wprowadzasz głęboko, tylko prędzej o jakiś lubrykant dla lepszego poślizgu. Podejrzewam że 1 aplikator ma góra ze 4-5 ml, więc finansowo napewno bardziej się opyla taka duża tuba, ale ciężko powiedzieć, co bardziej pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2018, 20:13
-
Ja kupiłam 30ml i używam odrobinki. Chociaż w tym cyklu nie używałam bo miałam dużo śluzu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Izape a ile jesteś dpo ??
lamka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnkaG jestem dzisiaj bo wczoraj 9 dpo siknelam, ale to raczej sensu nie miało w tym dpo. Chyba w ogóle w mojej sytuacji nie ma sensu sikania, ale mam wewnętrzna chec, bo w końcu czekam na to od dnia @ :p zobaczę jak jutro będzie z temperatura.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Frelcia wrote:A mi tak smutno że już prawie drugi miesiąc nie mogę sikac:p:(
Jakbym wiedziała że za miesiąc wysikam pozytywa to bym mogła być i smutna w tym miesiacu :p Frelcia ciesz się ostatnimi chwilami wolności i życia w jednopakuStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%