Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Nie czary tylko mocny drinc lub butelka wina na głowę
Podrinkuję może dzisiaj albo jutro. Za dużo się jeszcze dziś dzieje u mnie.
Podjadam dziś za to znowu żelazny zestaw morele+migdały+słonecznik i do tego owulaki obsikuję.
Muszę obczaić tą moją owu, bo nie wiem kikedy jechac na te subpopulacje limfocytow.
Jedna ciężko jest cholernie. Jak potrzebujesz czasu to odpocznij, ale pokazuj się tu!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Koteczka82 wrote:U mnie znowu dzisiaj biel wizira na teście
W sumie mogłam go nie robić bo jakieś plamienie już mam pewnie@ zawita lada dzień i zacznę 6 cykl starań. Za kilka dni minie rok od drugiego poronienia
Słonecznik ja dzisiaj też zaczynam brać Castagnus oby zadziałał na nas i żeby udało nam się w kolejnym cyklu.
Co do M i jego wsparcia to u mnie jest jeszcze gorzej bo nie mówiąc już o iui i ivf to nie mam nawet pewności czy w następnym cyklu mój M będzie chciał próbować. On nie chce drugiego dziecka i zgodził się dla mnie i synka.
Kur... miałam nadzieję że szybciej się uda ehhh...
Dzisiaj czuję się strasznie stara... za stara na dziecko...
Nie chciałam polubić
Kurczę, tulę Ciebie najmocniej jak się da
Fajnie, że zaczynamy razem, w kupie raźniej.
Faceci to są dziwne stwory, nie potrafię ogarnąć tego. Niby się mówi że są prości ale wcale tak nie jest, są gorsi jak baby.
Nie mów że jesteś stara. Mój tata mówi że " stara to jest du*a bo zębów nie ma".
Ja się czuję odwrotnie, dużo mlodsza niż jestem ale jak dociera do mnie ile faktycznie mam lat to jestem przerażona i mam poczucie że coraz mniej czasu mi zostaje na dziecko.
Jedyna osoba która mnie wspiera to jest moja mama, ona jedyna rozumie jak to jest starać się bez efektów. Tylko że w latach 80 nie było tak zaawansowanej technologii jak teraz więc oni zdecydowali się na adopcję. Ale rozumie i wspiera a to dla mnie bardzo ważne.Koteczka82 lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
misia1989 wrote:Najlepiej by było iść i sprawdzić gdzie ci będzie się podobało.
Malwas poleca ARTVMED , a ja póki co jestem zadowolona z Macierzyństwa.
Musisz sama wybrać, tylko jak ?
Zajmę się tym w kwietniu. Póki co jestem tak zła na ProCreative za te jazdy z badaniem M., że chyba nie zrobię tam HSG tylko spróbuję zrobić je w tej klinice, która wzbudzi moje zaufanie i w której będę chciała się docelowo leczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 11:43
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Achia wrote:Mimo dwukrotnego zakładania sprzętu (a sama wiesz że to przyjemne nie jest) nie plamilam.nic a nic jak mi wyjdzie badanie to na żadną kliniczną jechać nie będę.no i jest nadzieja że jakimś cudem w tym mcu się uda.ale raczej już w to nie wierzę
To jak nie będziesz plamic to ja bym chyba jechała - oczywiście w przypadku gdyby się znów nie udało, chociaż też bym uprzedzila lekarza, o próbie dzień wcześniej.
Ale trzymam kciuki żeby badanie wyszło 21
A w ogóle to najbardziej trzymam żebyś zobaczyła dwie kreseczki i w ogóle badania nie trzeba było robić! ))Achia lubi tę wiadomość
09.2016 - Start
11.2017 - czas na pomoc - Gameta
04.2018 - operacja żpn
08-09.2019 - 3 IUI nieudane
10.2019 - Ivf krótki protokół
16.12.19 - FET 4bb, beta <0. 1 -
nick nieaktualnyreset wrote:Zajmę się tym w kwietniu. Póki co jestem tak zła na ProCreative za te jazdy z badaniem M., że chyba nie zrobię tam HSG tylko spróbuję zrobić je w tej klinice, która wzbudzi moje zaufanie i w której będę chciała się docelowo leczyć.
Ja polecam z Macierzyństwa dr Mirockiego jest chyba najbardziej dokładny. Można do niego mailować, pisać smsy, dzwonić szybko odpisuje. Zawsze dostajesz skany usg i opis wizyty. On jest chyba najbardziej empatyczny z tych lekarzy.
Ale co człowiek to opinia jednak każdy szuka czego innego.
Personel też jest super i pielęgniarki i położne serdeczne.
Dziwna akcja z tym ProCreative...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 11:49
-
reset wrote:Zajmę się tym w kwietniu. Póki co jestem tak zła na ProCreative za te jazdy z badaniem M., że chyba nie zrobię tam HSG tylko spróbuję zrobić je w tej klinice, która wzbudzi moje zaufanie i w której będę chciała się docelowo leczyć.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
misia1989 wrote:Dobre podejście
Ja polecam z Macierzyństwa dr Mirockiego jest chyba najbardziej dokładny. Można do niego mailować, pisać smsy, dzwonić szybko odpisuje. Zawsze dostajesz skany usg i opis wizyty. On jest chyba najbardziej empatyczny z tych lekarzy.
Ale co człowiek to opinia jednak każdy szuka czego innego.
Personel też jest super i pielęgniarki i położne serdeczne.
Dziwna akcja z tym ProCreative...
Popieram Cie chodziłam do dr Mirockiego i zdiagnozowal odrazu problem i najmilszy i najbardziej empatyczny . Ale ostatecznie wylądowałam u dr Wyroby i od razu w tym cyklu zaszłam w ciaze -
agulineczka wrote:Dziewczynki od kiedy do kiedy/jak dlugo jesc tego slawnego ananasa. Wiem, ze po owu, ale ma to znaczenie ile go jemy i czy do konca cyklu?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:5 dpt?! Szalona ale miałaś nosa
Ja miałam takiego samogo bladzicha 5 dpt i beta niespełna 9KateHawke, Bocianiątko, Siwulec, Malwas, Emiilka, Barbarka1984, Koteczka82 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny ja chyba dzisiaj znaczne nowy cykl Brzuch boli, krzyże również nie mówiąc już o cycach, czyli typowe objawy @
Spisałam cykl na straty ale powiem Wam szczerze, że jestem strasznie rozczarowana, zdołowana
Nie zdążę nawet zatestowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 13:25
-
Ana te @ coraz ciężej człowiek znosi.
Ja zapisałam się na środę na podgląd co tam się już podziało w cyklu. Czy po owu czy nie. Przynajmniej będę wiedziała kiedy krew zbadać w tym cyklu.Anaaa90 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
agnieszka00 wrote:Dziewczyny czy polipy szyjki macicy mogą utrudniać zajście w ciąże? mialam 2 dni temu histeroskopie ze wzgledu na dlugotrwale plamienia przed miesiaczka i usunieto mi polipy
agnieszka00 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
nick nieaktualnyMój owulak aż razi w oczy a ja myślałam że ten 2 dni temu już był fajny! Czyli mąż ma przesrane bo 3 dni z rzędu choć raz musimy się pokochać nie ma mowy że odpuszczę!!! Ale jestem szczęśliwa bo w zeszłym cyklu aż takie bordowe nie były huj ze 1 dzień pozniej niż myślałam ważne że jest czyli ananas od dzisiaj czy jutra?
Karma88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane czytam Was od rana, ale jakoś nie mam ochoty dziś na nic Z emkiem ciągle do dupy.
Emilka dziękuję za kciuki :*
Anaa może jeszcze nie wszystko stracone, ja też się czuje typowo jak na okres
Bocianiątko tulę ale tak samo jak dziewczyny uważam, że wizyta u Paśnika będzie dla Ciebie przełomową :* . Już niedługo kochana :*
Pakatasia ja bym sprawdziła betę jeszcze raz :*
Flower też chciałam kupić jakiś krem pod oczy dobry, polecisz coś konkretnego ż tym sluzem ślimaka? Mam bardzo sucha skórę pod oczami i nic nie daje rady, nawet apteczne kremyAnaaa90, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyANkaG wrote:Boćku ja zapamiętałam że ma starczyc na 4 dni to mówisz o 2 plastrach dużych czy podzielic na 4 i jeść dziennie po 1 części i wtedy będzie na 4 dni ?
I tule Was kochane z tą okropną bezlitosną @