wielkie testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny też tak miałam. Testy nie wychodziły (do 2 dni po planowanym terminie @) a beta już wychodziła. No i nie miałam żadnych objawów na @. Zawsze widziałam jakieś objawy ciążowe a tym cyklu akurat nic. No i wyszło. Powodzenia.
CassieMK lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl -
Mnie tylko brzuch trochę pobolewa, ale nie jestem zmierzła, cycki nie bolą, pryszcze poznikały...nie czuję się jak na @, ale te testy nie wychodzą, może owulka była później i @ też przyjdzie później...albo test wyjdzie później jak do wtorku nie dostanę @ to pójdę na betę
-
Hej dziewczyny
23 dc robiłam test - wynik negatywny , choć top był 9 dpo nie mogłam sie powstrzymać Teraz testuje o czasie , tzn chciałabym wytrzymać do czwartku , o ile @ nie zawita Czy któraś planuje w tym dniu ? Może sikniemy razem
Gratuluję wszystkim którym pokazały się dwie kreseczki , i trzymam kciuki za testujące -
JaMama wrote:Hej dziewczyny
23 dc robiłam test - wynik negatywny , choć top był 9 dpo nie mogłam sie powstrzymać Teraz testuje o czasie , tzn chciałabym wytrzymać do czwartku , o ile @ nie zawita Czy któraś planuje w tym dniu ? Może sikniemy razem
Gratuluję wszystkim którym pokazały się dwie kreseczki , i trzymam kciuki za testujące -
Ja jutro testuje . dzien przed @ bo juz nie moge wytrzymac! klucia dalej sa! a na miesiaczke nie wskazuje nic. tzn mam wrazenie ze od ponad tygodnia miala przyjsc... Nie wiem jaka mam temp. bo nie obserwowałam nigdy mowie wam , nigdy nie patrzylam na nic. Ja nigdy nic nie planowałam.
JaMama lubi tę wiadomość
-
CassieMK wrote:potforzasta i tyle wytrzymasz skoro już teraz masz 11 dpo? szacun byłaś na jakimś kursie cierpliwości? )
-
JaMama wrote:Hej dziewczyny
Gratuluję wszystkim którym pokazały się dwie kreseczki , i trzymam kciuki za testujące
Trzymam kciuki -
dziewczyny a jak myśliciel patrząc na mój wykres- czy test byłby juz wskazany?
https://ovufriend.pl/graph/435bcba31f6c69590b8177e97f24d689Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 11:32
moremi lubi tę wiadomość
Marta -
martych wrote:https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html dziewczyny a jak myśliciel patrząc na mój wykres- czy test byłby juz wskazany?
-
Cześć Dziewczyny . Ja po mega spadku , testa znowu zaliczyłam - ujemny.... Tak się zastanawiałam czy by ewentualnie luteiny nie zapodac gdyby test pozytywny wyszedł . Nie wzięłam nic no bo jedna krecha była . Więc czekam na @ raczej . Jeżeli nie przyjdzie to moje czwartkowe testowanie nadal aktualne .
Pozdrawiam -
Hej dziewczynki:) ja tez nialam w czwartek testowac ale jakis dziwny mam wykres i nie wiem czy warto testowac:(
Jak myslicie czy to moze juz swiadczyc ze nie mam co liczyc na ciaze??To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI