Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie wielkie testowanie
Odpowiedz

wielkie testowanie

Oceń ten wątek:
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kittykate poleca nordtest podobno ok.10 zl. Ja dzis testował jakims pepino bo bylam akura w kauflanfzie al dobry to on chyba ni jest

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi babka w aptece strasznie zachwalała quixx
    do pinka się sama jakoś zraziłam, bo dziwne cienie, ślady i rozmycia mi 2 razy pokazał :/

kittykate lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba jednak testuję jutro z wami bo zwariuję, zrobiłam głupia po pracy test i wyszedł jakiś cień/bladioch/bliżej nieokreslone coś. jak rano znowu coś będzie to urrywam się z pracy na betę :)

• julaa85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch boli jsk na @ wiec nie wiem co bedzie...jutro temp.pokaze

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • babeczka Znajoma

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też, raczej test zostanie na maj. Ale jeszcze do rana poczekam. Mam nadzieję na świąteczne niespodzianki dla waszych rodzin

• czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro ok 5:40 chociaż sceptycznie bo to 13 dpo dopiero ale w pt mam 5 rocznicę ślubu

dxomcwa16q3sloop.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    dopisuję się na jutrzejszy poranek, jeśli tempka drastycznie nie spadnie i nie będę milion razy sikać w nocy (u mnie nie jest to objaw ciążowy tylko normalne nocne sikanie)

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochane przekładam na razie testowanie ,podłamałam sie troche tym dzisiejszym negatywem,czejam na @,,ale naprawde trzymam za was mocno kciuki :-)

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rano zrobilam test, wyszedł cień jak wczoraj po południu, więc odbieram to jako "ten test tak ma"
    z porannego moczu powinno być coś widać, a już w ogóle w 38dc
    dzisiaj gin, wszytsko się okaże :)

• mini37 Znajoma

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie negatywny :-(, powiedzonka dziewczyny:-)

• szpilka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tempka spadła poniżej linii o 0.4 stopnia, więc nawet nie testowałam

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w 13 dpo negatyw ale tempka się trzyma i nie czuję zwiastunów @ także czekam

dxomcwa16q3sloop.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trzymam kciuki:) ja nie testowałam bo załamałam się triochę tym wczorajszym negatywem w 11 dpo, więc... jutro najpóznioej powinna pojawić się @..brzuch pobolewa, zmęczona jestem a z ciekawości zmierzyłam temp. w południe i 37,5 ciekawe czy jak na @ powinna spaść?

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • babeczka Znajoma

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdążyłam rozpakować testu jak polała się krew. Przynajmniej się nie zmarnował.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarownica tea - u mnie podobnie, dzis 13 dpo - negatywny, ale wam zycze powodzenia! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 17:10

• Anette Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 13dpo beta-5,41, test sikany negatywny, dzis 16 dpo beta- ponizej 2, pewnie za dwa dni przyjdzie wstretna @
    :(
    Trzymam kciuki za Was dziewczynki !!!

Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi :-)
    Staramy sie o kolejnego...
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba bici z tego miałam trochę śluzu pomarańczowo-żółtego na bieliźnie pewnie rano @ przywędruje,ah szkoda słów

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poprosiłam TŻ o zakup testu na jutro. Mamy jutro 5 rocznicę ślubu, wykres niezły, objawów @ mniej niż co miesiąc (najważniejsze nie pobolewa mnie brzuch na @ a cycki mi eksplodują zaraz). Co ma być to będzie :)
    Ogromne kciuki za wszystkie testujące <3

dxomcwa16q3sloop.png
  • julaa85 Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki nie wiem u mnie tylko słabiutkie brązowe plamkii ,czekam dalej nie wiem jak to rozumiec,temp.tez jakos drastycznie nie spadła,co o tym myśleć?

3jvz82c33fw7rxzh.png
    3jvzanlizwq4fxt1.png
  • GabiKOR Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dziś jestem w 12 dpo a 30 d cyklu i zgodnie z ustaleniami z moim ginem miałam się dziś testować. Oczywiście zrobiłam w czwartek falstart i zrobiłam test, wyszedł negatywny(tzn, bardzo słabo widoczny cień kreski) a dziś pojawiła się śliczna druga kreseczka.Kolejny test powtarzam w poniedziałek i idę na betę zobaczę co tam się dzieje. Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny, bo jestem już po trzech wczesnych poronieniach :( Mam nadzieję, że to jest mój cykl i tym razem dotrwamy do końca :)))

8p3oskjofs7x7hbx.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ