Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Az miło Cie tu widzieć ♡♡♡ A już prenatalne !! Matko alw ten czas leci !! Ja tu korzenie puszczę
jak sie czujesz ?
Dziękuję bardzo dobrze jedynie od w niedzielę miałam skurcze i to bardzo mocne po Nospie szybko przeszło mam nadzieję, że już się nie powtórzy.
Ty tu korzenie niezapuszczaj bo ktoś musi przejąć brzuszki po kwietniowych mamusiach !Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
zubii wrote:Dziękuję bardzo dobrze jedynie od w niedzielę miałam skurcze i to bardzo mocne po Nospie szybko przeszło mam nadzieję, że już się nie powtórzy.
Ty tu korzenie niezapuszczaj bo ktoś musi przejąć brzuszki po kwietniowych mamusiach !
Chętnie wpadnę ma kwietniowe mamusie może któraś się zlituje i zwolni brzuszek dla mnie
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Dobrze że przeszło zawsze czarne myśli przychodzą.
Chętnie wpadnę ma kwietniowe mamusie może któraś się zlituje i zwolni brzuszek dla mnie
Ja przejęłam po grudniowej mamie dwójki bliźniaków z ivf i mój synek będzie miał tak samo na imię jak jej :p
I zostawiam wam moje fluidki coby na pierwszej stronie pojawiły się same plusiki :* jestem tu co parę dni czasami zalajkuje post ale nie daje rady wszystkiego nadrobić ale o was nie zapominam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 21:15
Flowwer, Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
-
M_ia wrote:Ja pójdę we wtorek a jutro myślałam żeby iść powtórzyć betę choć przyjaciółka mówi żebym chociaż do piątku poczekała żeby zdążyła ładnie urosnąć i nie wiem co teraz robić...
Idź wtedy, kiedy chcesz - grunt, żebyś czuła się dobrze i nie stresowałaJa się umówiłam na wizytę na piątek za tydzień (wcześniej się nie dało). Jutro robię drugą betę i w poniedziałek kolejną. Ze wszystkimi wynikami pójdę do gina, to będzie wtedy u mnie 5 tc i 5 dni, może coś zobaczę
-
Lilaliean wrote:Odnalazłam wynik bety z ciąży z synem - 36 dc było 536. Teraz 36 dc wypada w poniedziałek, więc też zrobię w pn, żeby porównać dla siebie
Wtedy wszystko było ok, ciekawe jak będzie teraz
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witajcie dziewczyny. Dolaczylam wlasnie na forum. Gratuluję tym ktorym sie udalo
ja jeden test zrobilam wczoraj popoludniu. Niestety negatywny. ;( Mam PCO i jestem w 43 dc ,a owulacja jesli byla to wydaje mi sie ze w 27 dniu. Tylko na podstawie sluzu taki wniosek. To czekanie na wynik jest straszne. No i to przeczucie w tym cyklu mnie nie opuszcza ... jakos mam nadzieje ze sie udalo, ale boje sie testu i kolejnego zawodu. Macie jakies rady co zrobic zeby nie zwariowac? Wiem ze to nie pomaga ale jak juz czlowiek tyle chce i co miesiac sie zawodzi to ciezko nie myslec .
7.02.2019 moje dwa Aniołki -
MOJE wrote:Witajcie dziewczyny. Dolaczylam wlasnie na forum. Gratuluję tym ktorym sie udalo
ja jeden test zrobilam wczoraj popoludniu. Niestety negatywny. ;( Mam PCO i jestem w 43 dc ,a owulacja jesli byla to wydaje mi sie ze w 27 dniu. Tylko na podstawie sluzu taki wniosek. To czekanie na wynik jest straszne. No i to przeczucie w tym cyklu mnie nie opuszcza ... jakos mam nadzieje ze sie udalo, ale boje sie testu i kolejnego zawodu. Macie jakies rady co zrobic zeby nie zwariowac? Wiem ze to nie pomaga ale jak juz czlowiek tyle chce i co miesiac sie zawodzi to ciezko nie myslec .
A co zrobić by nie zwariować być po prostu z namiRazem raźniej przez te biel vizira przejść. Złotego środka nie ma. Trzymam kciuki za szybkie zobaczenie uprawnionych II kreseczek♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
MOJE wrote:Witajcie dziewczyny. Dolaczylam wlasnie na forum. Gratuluję tym ktorym sie udalo
Nie ma złotej rady bo wszystkie wariujemy ale możesz powariować z namiZawsze to raźniej, także rozgość się
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Ojej ile tu do nadrobienia
Przestaje nadążać za Wami
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Jutro testujesz? Ja nie moge sie doczekać!!!
Przestań mnie namawiać do złego hihihi!!!I tak już biało i biało, krechy nie będzie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Przestań mnie namawiać do złego hihihi!!!
I tak już biało i biało, krechy nie będzie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Wracam do domu ale zaraz usiądę i będę zamawiać testy na następny cykl hahaha
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Tylko nie pękaj !!! Ja bede zamawiać choć jutro kupię jeden na wywołanie @ chcę szybko zaczać nowy cykl.
Nie pęknei siknę jutro, niech będzie, w końcu trzeba zużyć zapasy
A dopóki nie ma @ jest nadzieja
A Ty kupuj i najlepiej też zatestuj od razu
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml