Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Kobitki nowe wieści!!! W sobotę punkcja zapładniamy 6jajek (wszystkie mrozimy) transfer odroczony na następny cykl. Mzozimy tez wszystkie moje jajeczka
Prooosze trzymajcie za mnie kciuki troszkę sie bojeTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Flowwer wrote:Ja też chce nowego cyklu !!! Będziemy czarować dziś @
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Karma88 wrote:No właśnie też dochodzę do wniosku, że do owu, a potem nie mierzę, bo tylko się nakręcam przy każdym skoku.
Nie wiem jak Wy, ale mnie pewnie będzie ciągnąć, żeby sprawdzić jednak parę razy tempkę.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Justya85 wrote:Dziewczyny pytanie techniczne, wiem że mało znaczące ale zapytam z ciekawości. Jeśli przytulanki były koło 2 w nocy to jak zaznaczacie:) ? w poprzedni dzień wieczorem czy w ten rano:)?
Justya85 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Witam Was dziewczyny! Robiłam dziś badanie progesteronu, tydz po owulacji, wyniósł ponad 29. W lab norma do 28 w fazie lutealnej. Myślicie że jest cień szansy ze może się udało? To mój 7cs. @za tydzień. Robiłam również tsh i ft4 bo biorę od trzech tyg euthyrox ale zamiast niżej tsh mam wyższe. Ft4 uroslo jedynie. Tsh mam na poziomie 3,5 wiec nie za dobrze ponoc..
-
Hej dziewczyny! Dawno nic nie pisałam na forum, bo postanowiłam się za bardzo nie nakręcać. Wiecie jak to jest. Ale teraz mam sprawę. Rano zrobiłam test i w przepisowych 5min nic nie wyszło. Po 15 też nic nie było. Wyszłam do pracy, wracam do domu a tam bladzioch na teście. Testów przez te 12cs zrobiłam już miliony, bo ja z tych co nie potrafią się doczekać do terminu @. Jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nawet cienia. Co myślicie? Test zrobił sobie ze mnie jaja?
Wrzucam link do fotki:
https://zapodaj.net/a0dfa24208cb5.jpg.html
-
nick nieaktualnymalka wrote:Hej dziewczyny! Dawno nic nie pisałam na forum, bo postanowiłam się za bardzo nie nakręcać. Wiecie jak to jest. Ale teraz mam sprawę. Rano zrobiłam test i w przepisowych 5min nic nie wyszło. Po 15 też nic nie było. Wyszłam do pracy, wracam do domu a tam bladzioch na teście. Testów przez te 12cs zrobiłam już miliony, bo ja z tych co nie potrafią się doczekać do terminu @. Jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nawet cienia. Co myślicie? Test zrobił sobie ze mnie jaja?
Wrzucam link do fotki:
https://zapodaj.net/a0dfa24208cb5.jpg.html -
malka wrote:Betę zrobię na 100%. Pracuje w labie więc na pewno się nie powstrzymam zwłaszcza że do cierpliwych nie należę
malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnykaha wrote:Ja w 10dpo mialam progrsteron 28 (norma 24),a ciazy brak, wiec to nie jest raczej wyznacznik. Ale mam ten sam problem z tsh- tez biore euthyrox (od prawie roku) i juz mialam piekne 1,2, az tu nagle wzroslo mi na 2,42.. nie wiem skad sie to wzielo...
Ja euthyrox brałam juz we wcześniejszej ciąży bo bylo 3,6 ale po dwóch miesiącach spadlo do 2,8. Teraz brałam pół tab bo się dziwnie czułam po całej. Od jutra będę brać juz całą bo juz trzy tyg biorę. Mam koleżanki vo w ciążę zachodziły z tsh ponad 4. A co do progesteronu to wg norm lab mój wynik jest ciazowy ale nie nastawiam się. Zrobiłam to badanie żeby wiedzieć że jest ok za tydzień się okaże . Dziękuję za odp -
Roxanne wrote:Chromotubacje robię. Podobno po tym ładnych parę tygodni można krwawic, ale liczę że uda mi się testować w maju dzisiaj mam 32dc objawów na @ brak, a mogłaby już przyjść. No i tego nowego cyklu niczym nie stymuluje
A nie wiesz gdzie dostanę ten korzeń?
Tu masz link
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Hej dawno Cię nie było i rób bete, różne cuda tytaj się działy
Wiem właśnie. Boję się że się rozczaruje, ale już się zaczynam nakręcać. Już się zastanawiam czy nie wrócić do pracy żeby zrobić ta betę bo nie wiem jak do jutra wytrzymam!
-
malka wrote:Hej dziewczyny! Dawno nic nie pisałam na forum, bo postanowiłam się za bardzo nie nakręcać. Wiecie jak to jest. Ale teraz mam sprawę. Rano zrobiłam test i w przepisowych 5min nic nie wyszło. Po 15 też nic nie było. Wyszłam do pracy, wracam do domu a tam bladzioch na teście. Testów przez te 12cs zrobiłam już miliony, bo ja z tych co nie potrafią się doczekać do terminu @. Jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nawet cienia. Co myślicie? Test zrobił sobie ze mnie jaja?
Wrzucam link do fotki:
https://zapodaj.net/a0dfa24208cb5.jpg.html
Nie pocieszę Cię niestety Ja dokładnie tą samą sytuację i to z identycznym testem (czyli zapewne twój to też pink test) miałam wczoraj. Dokładnie tak to wyglądało jak u Ciebie i tez pojawiła się kreska po jakichś 2 godzinach. Jeszcze pisałam wczoraj dziewczynom że pierwszy raz w życiu widzę 2 kreseczkę na żywo Dziś zrobiłam inny test i już kreski nie ma Te pinki moim zdaniem są do kitu bo do tej pory zrobiłam z milion testów a tylko ten mi wyszedł z taką zmyłką.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Karma88 wrote:Flowwer ściskam. Niech w takim razie @ jak najszybciej przyjdzie i ruszaj od nowa.
Na poprawe jajeczek ja biorę D3 z K2 Mk7 oraz Q10 prócz tego Femibion i zastanawiam się nad tym dong w małej ilosci. Od @ zaczynam z wiesiołkiem a od ovu ananas i acard aaaa i pasterek na pępek;)
Taki mam biznes plan na nastepny cykl hihihiMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja zgłaszam piękną biel vizira może wreszcie ruszy sie moja szanowna @ i przyjdze ?!!!
A ja się z Tobą solidaryzuje moją bielą W przyszłym miesiącu będziemy się solidaryzować 2 kreskamiFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Nie pocieszę Cię niestety Ja dokładnie tą samą sytuację i to z identycznym testem (czyli zapewne twój to też pink test) miałam wczoraj. Dokładnie tak to wyglądało jak u Ciebie i tez pojawiła się kreska po jakichś 2 godzinach. Jeszcze pisałam wczoraj dziewczynom że pierwszy raz w życiu widzę 2 kreseczkę na żywo Dziś zrobiłam inny test i już kreski nie ma Te pinki moim zdaniem są do kitu bo do tej pory zrobiłam z milion testów a tylko ten mi wyszedł z taką zmyłką.
No właśnie tego się obawiam. Bo już słyszałam o takich historiach. Pewnie dzisiaj się ponakręcm a jutro się rozczaruję