Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:A ja się z Tobą solidaryzuje moją bielą W przyszłym miesiącu będziemy się solidaryzować 2 kreskami
Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
malka wrote:No właśnie tego się obawiam. Bo już słyszałam o takich historiach. Pewnie dzisiaj się ponakręcm a jutro się rozczaruję
Mam ogromną nadzieję że u Ciebie to fasolka Bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciukimalka lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kurcze chyba w 10 aptekach byłam po miositogyn i nigdzie nie ma. No szok. Kupiłam na razie na zastępstwo miovarian. Zobaczymy. I oczywiście nie byłabym sobą jakbym chociaż z jednej apteki wyszła bez testu Kupiłam 3
Flowwer, bejb lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Kurcze chyba w 10 aptekach byłam po miositogyn i nigdzie nie ma. No szok. Kupiłam na razie na zastępstwo miovarian. Zobaczymy. I oczywiście nie byłabym sobą jakbym chociaż z jednej apteki wyszła bez testu Kupiłam 3
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:A u mnie w aptece nie ma żółtych bobo jak żyć;p
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Kurcze chyba w 10 aptekach byłam po miositogyn i nigdzie nie ma. No szok. Kupiłam na razie na zastępstwo miovarian. Zobaczymy. I oczywiście nie byłabym sobą jakbym chociaż z jednej apteki wyszła bez testu Kupiłam 3
Dziewczyny mam prośbę zerknijcie na mój wykres, zaczęły mi się od początku roku cyrki z cyklami, wzięłam na ślepo lutke w styczniu i dopiero po niej miałam miała owu, także miałam 47dc. Teraz niby temp wzrosła ale dzisiaj pojawił mi się śluz gęsty rozciągliwy biały, mam od jutra brać lutke i boję się żeby sobie znowu czegoś nie zablokować (wiem że powinnam chodzić na monit). Dzisiaj znowu test owu wyraźny czy po owulce może się utrzymywać dłużej?kurcze no zaczeliśmy się starać i cyrki... może za bardzo chce?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Agniechaaaa wrote:Kobitki nowe wieści!!! W sobotę punkcja zapładniamy 6jajek (wszystkie mrozimy) transfer odroczony na następny cykl. Mzozimy tez wszystkie moje jajeczka
Prooosze trzymajcie za mnie kciuki troszkę sie boje
Kwiecień bedzie nasz!!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny czy biorac miositogyn i obserwujac cykle widzialyscie jakas roznice ? Jesli tak to co sie zmienilo.
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Justya85 wrote:u mnie w aptekach też tego miositogyn nie ma, musiałam zamawiać, spróbuj lepiej smakuje:)
Dziewczyny mam prośbę zerknijcie na mój wykres, zaczęły mi się od początku roku cyrki z cyklami, wzięłam na ślepo lutke w styczniu i dopiero po niej miałam miała owu, także miałam 47dc. Teraz niby temp wzrosła ale dzisiaj pojawił mi się śluz gęsty rozciągliwy biały, mam od jutra brać lutke i boję się żeby sobie znowu czegoś nie zablokować (wiem że powinnam chodzić na monit). Dzisiaj znowu test owu wyraźny czy po owulce może się utrzymywać dłużej?kurcze no zaczeliśmy się starać i cyrki... może za bardzo chce?
Ja teraz mialam wszystkie objawy na niebie i ziemi że jest ovu a monitiring wykluczył.Takie długie cykle są anormalne znajdz dobrą klinikę niepłodności czasem pokierują jak trzeba lub stymulacje wprowadzą. Wiem to po sibie i po innych dziewczynach że zwykły ginekolog nie zna się na leczeniu niepłodności szkoda twoich nerwów i cykli. Wyklucz najpierw torbiela.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Kochana jedynie monitoring powie ci czy masz ovu bo czasen nawet progesteron jest niby w normie ale moze torbiel zapadajacy wydzielać.
Ja teraz mialam wszystkie objawy na niebie i ziemi że jest ovu a monitiring wykluczył.Takie długie cykle są anormalne znajdz dobrą klinikę niepłodności czasem pokierują jak trzeba lub stymulacje wprowadzą. Wiem to po sibie i po innych dziewczynach że zwykły ginekolog nie zna się na leczeniu niepłodności szkoda twoich nerwów i cykli. Wyklucz najpierw torbiela.
Tylko teraz nie wiem co się dzieje z tym śluzem, testem owu dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 18:01
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justya85 wrote:Dzięki za odpowiedź, głównie chodziło mi o ten cykl. Zaczeliśmy się starać pod koniec roku i jak to przed staraniami poszłam do gina i miałam 3 razy monit czy owu jest (bo pierwszy raz myślał że mam pcos ale wykluczone i chciał sprawdzić czy owulacja występuje u mnie-w sumie u gina 4 razy potwierdzona). W tym długim cyklu sama sobie zaszkodziłam bo byłam chora, stresów miałam co nie miara, obserwacji nie prowadziłam i wzięłam 17dc lutke, później pod koniec cyklu poszłam do gina, potwierdził że owu była w tym długim cyklu i miałam maleńką cyste która w czasie nowego cyklu (obecnego) wchłonęła się i dlatego wydaje mi się że biorąc lutke zablokowałam owu i zrobiła się cysta a po niej pękł inny pęcherzyk ehhhh długa historia......
Tylko teraz nie wiem co się dzieje z tym śluzem, testem owu dzisiaj...
Teraz też miałam śluz ovulacyjny a ovu nie było.
Najlepiej jak byś poszła na usg bo ciałko żółte świadczy o ovu a torbieł o LUF.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Moj pierwszy gin w ten sposób zablokował mi ovu. Z cyklu na cykl miałam torbiele. Ja zawsze zakladam ze w cyklu powyzej 36 dni mam torbiela zawsze sie to sprawdziło.
Teraz też miałam śluz ovulacyjny a ovu nie było.
Najlepiej jak byś poszła na usg bo ciałko żółte świadczy o ovu a torbieł o LUF.Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justya85 wrote:Właśnie ten mój mi też zablokował tak owu bo stwierdził że mam od 17dc brać lutke. umówię się zatem choć nie wiem kiedy mnie przyjmie. wtedy w tym 47dc miałam ciałko ale też i małą cyste. Nie chce tak chodzić bo mnie to stresuje ale chyba będę się umawiać w ten 17dc żeby mi mówił czy była owu i czy mam brać lutke. Teraz mnie z dnia na dzień nie przyjmie ale w takim razie brać tą lutke czy nie brać?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Daj znać jak po punkcji !! I koniecznie ile jajeczek dojrzałych pobrali i ile zapłodniło sie. Moge wiedzieć ile placisz? Z lekami i stymulacją?
Kwiecień bedzie nasz!!!!
Leki miałam po części refundowane ale z wizytami i badaniami wyszła ok 2000, punkcja 1500, mrożenie zarodków 1000, mrożenie jajek 2000. Bede Wam dawała znac -
Agniechaaaa wrote:Leki miałam po części refundowane ale z wizytami i badaniami wyszła ok 2000, punkcja 1500, mrożenie zarodków 1000, mrożenie jajek 2000. Bede Wam dawała znac
Provita-Paliga
⛄⛄⛄