Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Amy, to testujemy razem Muszę odwalić jakiś szamański taniec, żeby w poniedziałek nie było tej wrednej małpiatki
Ja to będę już od soboty czarować, bo OF mi termin na sobote wyznaczył. Ja ze swoich obliczeń, to tak najpóźniej bym się @ w pon spodziewała.
Kurcze, a może nam się poszczęści...tak bym chciała:) -
jatoszka wrote:ja bym zdecydowanie powtórzyła bo tu gdzie kreska powinna być jest jakiś cień ale na pewno kreski nie powinno być aż tak odległej od testowej
To co sie pojawilo przy maxie to przelany test,ale w miejscu testowym cos jakby sie roi tez ^^jatoszka, PaniSroczka lubią tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Ja to będę już od soboty czarować, bo OF mi termin na sobote wyznaczył. Ja ze swoich obliczeń, to tak najpóźniej bym się @ w pon spodziewała.
Kurcze, a może nam się poszczęści...tak bym chciała:)
Ja juz tez w sobote rano sikne bo w piatek mam miec ostatnia luteine. -
PaniSroczka wrote:Cześć Wszystkim!!
Spójrzcie proszę... Czy jest tak jakbym chciała, czy jednak test jest wadliwy i rano źle wyszło... Czy te kreski nie powinny być bliżej siebie? Bo na opakowaniu od testu jakby były bliżej, ale sama nie wiem...
Czy to jednak prawda?
Choć jak tylko wrócę z pracy powtórzę test, innej firmy.
Jutro planowana @, więc na bete pojadę we środe/czwartek
https://zapodaj.net/c15e455b0976a.jpg.html
https://zapodaj.net/d66225156c5e5.jpg.html
hej
też uważam, że jest cień cienia w miejscu, gdzie powinna być druga kreska. trzymam kciuki i zrób test z innej firmyPaniSroczka lubi tę wiadomość
córcia 2009
4 poronienia , mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
Amy333 wrote:Ja to będę już od soboty czarować, bo OF mi termin na sobote wyznaczył. Ja ze swoich obliczeń, to tak najpóźniej bym się @ w pon spodziewała.
Kurcze, a może nam się poszczęści...tak bym chciała:)
No ja innej opcji nie widzę. Na razie udaje mi się nie szukać objawów bo wzięło mnie spore przeziębienie. A nie chcę brać lekarstw więc jadę na cytrusach, sokach i soli fizjologicznej Małpa miałaby przyjść książkowo w poniedziałek i "A kysz!" nie chcę jej.
Mycha, a może... wiesz... -
mycha91 wrote:Ja juz tez w sobote rano sikne bo w piatek mam miec ostatnia luteine.
Ja od soboty to będę @ zaklinać, a sikać zamierzam dopiero we wtorek. zakupiałam zoltego Bobotesta i strasze nim @ na razieBocianiątko lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:No ja innej opcji nie widzę. Na razie udaje mi się nie szukać objawów bo wzięło mnie spore przeziębienie. A nie chcę brać lekarstw więc jadę na cytrusach, sokach i soli fizjologicznej Małpa miałaby przyjść książkowo w poniedziałek i "A kysz!" nie chcę jej.
Mycha, a może... wiesz...
Ja też na razie nie swiruje z objawami. W sumie to nic się nie dzieje. Piersi jak zwykle nie bolą, nie mdli mnie;) nie sikam często;-) Relax....
Jedyne cos, to łupie mnie w plecach, ale może jakos krzywo spalam:)
-
W takim razie ponownie będę testować, albo jeszcze dzisiaj albo z porannego
Dziękuje, jesteście Wielkie!!
Dam znać co wyszło na kolejnym, oby
Ale jest cień - cienia, nadzieja...
Ale na @ zupełnie się nie czuje. Jedynie piersi obolałe i tyle z takich okołookresowych bóli.
Teraz to mam jakby zakwasy na brzuchu, takie wiecie jak po dobrym fitnesie -
Flowwer wrote:Wystarczą 2 wizyty a za monitoring płaci się o wiele mniej niz za pierwszyą wizytę.
Maja tak serio umów się przed ovu i po.
Dziś liczysz jako 2dc ?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KasiaZ wrote:
haha dokładnie
No i Pięknie GRATULACJE!!
Owulacyjne testy szybciej Ci pokazały niż ciążowe
No i zrobię dzisiaj jeszcze owulacyjny
-
Ja jestem w 10 dpo i chyba jednak za kilka dni sobie powtórzę test bo dopadła mnie taka alergia ze chętnie bym sie rzuciła na wszystkie leki! Ta jedna rzecz powoduje ze jak dostanę jednak okres to na pocieszenie będę mogła sobie chociaż porządnie alergie zahamować. Tez szuje zakwasy wlasnie, jedyny dziwny objaw. Najpierw w pachwinie, teraz w podbrzuszu..2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
W ogole to na wykresie usunęła mi sie zaznaczona owulacja, nie wiem czemu (zawsze cos nie tak kliknę na tej komórce), nie wiecie moze jak przywrócić poprzednie ustawienia? Albo jakos inaczej to skorygować?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
gg88 wrote:to ja oficjalnie zgłaszam @ powodzenia dla reszty testujących
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Już spora grupa nas przeszła praktycznie weteranki
KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nowa na dzielni wrote:W ogole to na wykresie usunęła mi sie zaznaczona owulacja, nie wiem czemu (zawsze cos nie tak kliknę na tej komórce), nie wiecie moze jak przywrócić poprzednie ustawienia? Albo jakos inaczej to skorygować?
Napisałam ci pod wykresem. Powinno pomócnowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Stanowczo stwierdzam, że w pierwszy dzień @ kobiety powinny mieć immunitet. Leżenie cały dzień pod kołdra! Dzień wymazany z pamięci dziś mam Boooli
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml