Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Ja zgłaszam negatywny test z 9 dpo. Wiem ze wcześnie ale mnie tak wzięło z rana. Oczywiście zrobił mi lekkiego psikusa bo pojawiła sie druga delikatna kreska.... która po prostu w porannym świetle odbijała sie na szybce od pierwszej kreski, na szczęście zorientowałam sie ze kreska sie przesuwa po szybce jak przechylam test zanim sie nakręciłam
. No nic, trzeba jeszcze trochę poczekać..
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
-
Wzajemnie
czekam na wynik bety!
Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20
Marzec 19 - strata, 10 tc
24.07 - || kreseczki 💕
25.07 - beta 22 | prog 12,5
29.07 - beta 296,5!| prog 22
10.08 - serduszko +
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się niedzielnie
w tym tygodniu mam nadzieję na wizytę u gina. Dzisiaj w 7 dc od rana mam dziwny ból w okolicy jajnika lewego... ból pojawia się co jakieś 5 minut, jest dość denerwujący. W środę (3dc) się zaczęło jednorazowym bardzo silnym bólem. Nie wiem co to może być, bo wcześniej takiej dolegliwości nie miałam
-
Maja84, podobno siemię lniane (napar) działa dobrze na śluz oraz syrop przeciwkaszlowy z guajazylem. Trzeba też pić dużo wody - 2 litry dziennie (podobno musi być woda a nie inne płyny).
Ale to teoria, u mnie jak kiepsko ze śluzem było tak nadal jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Maja84, podobno siemię lniane (napar) działa dobrze na śluz oraz syrop przeciwkaszlowy z guajazylem. Trzeba też pić dużo wody - 2 litry dziennie (podobno musi być woda a nie inne płyny).
Ale to teoria, u mnie jak kiepsko ze śluzem było tak nadal jest.
u mnie picie siemienia robiło cuda z cyklem, przy pierwszym podejściu (tylko ja chciałam pić dla zdrowotności) mój cykl rozciągnął się do 60 dni. Ostatnio zaczęłam pić dla lepszego śluzu, ale przypomniałam sobie co było ostatnio i odstawiłam, ale cykl i tak się nieznacznie wydłużyl. Siemię zawiera fitohormony, które jak widać róznie wpływają na różne osoby. -
Karma88 wrote:Ale tak późno i bez skoku temperatury? Zajrzyj na poprzedni mój cykl. Teoretycznie w 14dc była owu, poszedł skok temperatury i siedzi na wyższych aż do dzisiaj, jedynie wczoraj w 31/2dc był spadek.
Najgorzej martwią mnie te spore skrzepy. Nawet gdyby to było zagnieżdżenie to chyba nie byłoby aż takiego krwawienia ze skrzepami.
Nie mam w domu żadnych testów właśnie. Zobaczyłam wtedy okres to już było pozamiatane, a teraz główkuję.jak widac kazda jest inna. Ja czytalam wykres jakis ze brak owulacji potwierdzony monitoringiem a na koncu kobieta sama nie wierzyla w dwie kreski...wiec i takie cuda
-
nowa na dzielni wrote:Ja zgłaszam negatywny test z 9 dpo. Wiem ze wcześnie ale mnie tak wzięło z rana. Oczywiście zrobił mi lekkiego psikusa bo pojawiła sie druga delikatna kreska.... która po prostu w porannym świetle odbijała sie na szybce od pierwszej kreski, na szczęście zorientowałam sie ze kreska sie przesuwa po szybce jak przechylam test zanim sie nakręciłam
. No nic, trzeba jeszcze trochę poczekać..
Maja84 wrote:Dziewczyny czym oprócz wiesiołka można polepszyć sobie śluz płodny? Mój w ostatnich cyklach pozostawia wiele do życzeniaPanie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
No właśnie ja też siemię piłam dość długo (patrzeć już na niego nie mogę) wiesiołek też chyba ze 3 albo 4 cykle, wody to ja zawsze sporo piję i... dupa blada. Jak Nadzieja napisała o tym żelu to zaczęłam sobie czytać i może faktycznie też spróbuję. Jeszcze parę miesięcy temu miałam ogrom śluzu rozciągliwego a teraz ledwo wodnisty, gdzieś tam sporadycznie przewija się taki leeeedwo rozciągliwy, ale jak pamiętam jaki śluz i ile go potrafiłam mieć to teraz można powiedzieć, że mam jakiś zanik, pustynia
Myślę, że to może być przez tą "spinę" ciążową. Coś się blokuje i tworzy mur chiński ehhh
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Wyszalałaś się?
Mam nadzieję, że tak bo od kwietnia abstynencja!
A jak panienka @ u Ciebie ? Już zawitała?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
mycha91 wrote:Se kolezanka Bocianiatko ppszubowala co? Nie ma lekko ^^
Ja jade na dopalaczach progesteronowych wiec sie nie licze ^^
Ale ciagnie mnie udo i prawy bok drugi wieczor.
Kurcze, a ja mam ledwo 12 i jeszczemi druga ginka powiedziala, ze to ok. Ciagle mnie to martwi, no ale nie , na razie wcinam wit B w baaardzo duzej ilosci, ponoc troche pomaga na drugą faze. -
Flowwer wrote:Takkkkkk ledwo żyję hihihi ale tyłek się wyszalał
A jak panienka @ u Ciebie ? Już zawitała?
No to bombaOj też bym dała taki upust emocjom, ale moje grono bab nie wynurza już tyłka dalej jak na kawę do kawiarni bo...dzieci
Jeszcze k... szanowna @ nie zawitałaale dziś zawita bo boli na dole jak jasna dupa
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Amy333 wrote:Kurcze, a ja mam ledwo 12 i jeszczemi druga ginka powiedziala, ze to ok. Ciagle mnie to martwi, no ale nie , na razie wcinam wit B w baaardzo duzej ilosci, ponoc troche pomaga na drugą faze.
Ja mam 11, to też chyba d... nie urywa
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:No właśnie ja też siemię piłam dość długo (patrzeć już na niego nie mogę) wiesiołek też chyba ze 3 albo 4 cykle, wody to ja zawsze sporo piję i... dupa blada. Jak Nadzieja napisała o tym żelu to zaczęłam sobie czytać i może faktycznie też spróbuję. Jeszcze parę miesięcy temu miałam ogrom śluzu rozciągliwego a teraz ledwo wodnisty, gdzieś tam sporadycznie przewija się taki leeeedwo rozciągliwy, ale jak pamiętam jaki śluz i ile go potrafiłam mieć to teraz można powiedzieć, że mam jakiś zanik, pustynia
Myślę, że to może być przez tą "spinę" ciążową. Coś się blokuje i tworzy mur chiński ehhh
I sprawdź sobie na monitoringu czy faktycznie ovu masz.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄