Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:ja sie panicznie boję trzepie mnie na widok bieli;-)
Amy333 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Rozsiewam rozsiewam! Jutro po becie wam wpadne na kwiecien zostawic!
Bocianiątko, Maja84, Flowwer, Amy333, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Kochana, chyba będziesz musiała mi wybaczyć ale ja nie dołączę przyszła @. A kwiecień chyba opuszczamy, chcemy trochę od tego odpocząć, poza tym ja nie chce spędzać świąt w szpitalu... w tym czasie zrobimy badania. Wrócę do testowania w majowym wątku teraz mocno wszystkim kibicuje
Flowwer, Maja będę do Was zaglądać w kwietniu i trzymać mocno kciuki!
Amy, a Ty szybciutko dołączaj do Mychy!
P.S. estradiol tez się bada w 3dc?
Tulę bardzo mocno Bądź z nami w kwietniu, a kto wie, może na odpuszczonym cyklu pojawi się wielkanocny kropekBocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Amy333 wrote:ja sie panicznie boję trzepie mnie na widok bieli;-)
Testuj! Nie trzymaj nas w napięciu Chcemy już zobaczyć Twoje 2 kreseczkiBocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Amy trzymam mocno kciuki, u mnie kreska dzisiaj mocniejsza więc dopiero chyba uwierzyłam że to się dzieje naprawdę. Ja też jutro wpadne do Was po becie i roześle mnóstwo wirusków!
Maja84, Flowwer, Rucola, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Amy trzymam mocno kciuki, u mnie kreska dzisiaj mocniejsza więc dopiero chyba uwierzyłam że to się dzieje naprawdę. Ja też jutro wpadne do Was po becie i roześle mnóstwo wirusków!
Tak tak Łakniemy Waszych wirusków Nie mogę się doczekać pięknych jutrzejszych betBocianiątko lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dziewczyny bardzo mi przykro z powodu @ ktore nadeszly:( i doskonale rozumiem Wasze rozczarowanie Dziewczyny. Mnie kazde kolejne doluje coraz bardziej... Aktualnie jestem w 11 dpo i strasznie boje sie jak to Amy napisala "bieli". Wklejam swoj wykres#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Maja84 wrote:Testuj! Nie trzymaj nas w napięciu Chcemy już zobaczyć Twoje 2 kreseczki
kurcze, nie wiem- boje sie ze jutro temp poleci na łeb na szyje:/ jedyne co mnie zastanawia, taka nowość- to od wczorajszego wieczoru zaczely mnie bolec piersi po bokach i na dole. I to tak dosc mocno, a nigdy mnie w drugiej fazie nie bolą, nic a nic.. -
mycha91 wrote:Rozsiewam rozsiewam! Jutro po becie wam wpadne na kwiecien zostawic!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola wrote:
Jestesmy na podobnym etapie:) ja czekam do jutra lub nawet do wtorku, jesli jest dzidzia, to nie ucieknie:-)Rucola lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Jestesmy na podobnym etapie:) ja czekam do jutra lub nawet do wtorku, jesli jest dzidzia, to nie ucieknie:-)
Powoli marzec sie kończy i liczę że tu jeszcze będzie wiele szczęśliwych happy end ♡♡♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
I ZAPAMIĘTAĆ JEDNO DZIEWCZYNY TE KTÓRE DOCZEKAJĄ SIĘ FASOLKI,PRZED ZWOLNIENIEM BRZUSZKA PRZEKAZUJEMY GO TUTAJ DZIEWCZYNĄ KTÓRE WALCZĄ!!
BĄDŹMY SOLIDARNE ♡Anulka0310, Justya85, Bocianiątko, Anna Stesia, Anuśka19 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej, u mnie niestety rano negatyw a teraz przyszła @
Jak przeboleję to wrócę, ale dziewczyny mocno trzymam za Was kciuki !!! ZafSolkowanym gratuluje, a Wam Kochane waleczne kobitki, które rozczarował ten cykl, życzę siły do dalszej walki, przyjdzie i nasz czas :* -
Motomi7 wrote:Hej, u mnie niestety rano negatyw a teraz przyszła @
Jak przeboleję to wrócę, ale dziewczyny mocno trzymam za Was kciuki !!! ZafSolkowanym gratuluje, a Wam Kochane waleczne kobitki, które rozczarował ten cykl, życzę siły do dalszej walki, przyjdzie i nasz czas :*Motomi7 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Motomi 7 bardzo mi przykro bo przyznam ze Twoj wykres byl bardzo obiecujacy.
Amy ja tez mam podobny progesteron 7dpo tj 11,6 i sie trochę martwie ze to troche malo ale jak Fasolina ma byc to mam nadzieję fa radęMotomi7, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziękuję dziewczyny za wsparcie, jest mi wyjątkowo potrzebne...
Flowwer, nie czekaj na mnie tym razem... oczekuję u Ciebie wreszcie zielonego kropka! Kwiecień na spokojnie, mąż będzie miał operowane żylaki powrozka nasiennego (prawy i lewy), w maju wyjeżdżam w okresie owu, ale za to w czerwcu wracam na pełnym gazie! Akurat złapię troszkę oddechu ...
Rucola, kurcze no muszę przyznać, że ta temepka do końca była wysoka (spadła o 0.02), nie mam pojęcia, co się stało
Trzymam za Was kciuki!!! -
Rucola wrote:Motomi 7 bardzo mi przykro bo przyznam ze Twoj wykres byl bardzo obiecujacy.
Amy ja tez mam podobny progesteron 7dpo tj 11,6 i sie trochę martwie ze to troche malo ale jak Fasolina ma byc to mam nadzieję fa radę
Rucola udostepnij wykres:) Rzeczywiscie ten progesteron mamy podobny, oby podobne fasolinki namw wyszly:) -
to mój aktualny wykres, zaznaczam dziwną sprawę. Testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne do 9dpo a wczoraj i dziś już negatywne. Bardzo mnie to zastanawia i nie łączę tego z wykrywaniem hcg bo byłoby to za wcześnie. testowanie zaplanowałam najwcześniej na wtorek#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021