Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Innamorata, trzymam mocno kciuki!
Mada, widzimy się na majowym wątku;)
U mnie dziś mega spadek, podłapałam strasznego doła a mój M na to wszystko ze możemy nawet jutro iść do lekarza żebym tylko się nie martwiła... zapytał tylko jakie badania ma zrobićKocham!
Mamma-mia lubi tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Hej laski, jest sprawa.
Pisałam Wam rano, że chyba @ nadchodzi. Byłam na zakupach z moim ukochanym i powiedziałam mu, że chyba dostałąm okresu, brzuch mnie pobolewał i czułam, że jest mokro. Patrzę, a tu śluz lekko zabarwiony na brązowo, brzuch boleć przestał. to mój 25dc, w poniedziałek-wtorek powinna być @. Pierwszy raz mi się zdarza taka sytuacja. Myślicie, że to może być spowodowane stresem w pracy?
Jeśli tak, to oby @ przyszła jeszcze dziś, w poniedziałek mam rozmowę o pracę.
A jeśli nie, to czy to może być plamienie implantacyjne (daj Bozia!)? -
nick nieaktualnycalza wrote:Hej laski, jest sprawa.
Pisałam Wam rano, że chyba @ nadchodzi. Byłam na zakupach z moim ukochanym i powiedziałam mu, że chyba dostałąm okresu, brzuch mnie pobolewał i czułam, że jest mokro. Patrzę, a tu śluz lekko zabarwiony na brązowo, brzuch boleć przestał. to mój 25dc, w poniedziałek-wtorek powinna być @. Pierwszy raz mi się zdarza taka sytuacja. Myślicie, że to może być spowodowane stresem w pracy?
Jeśli tak, to oby @ przyszła jeszcze dziś, w poniedziałek mam rozmowę o pracę.
A jeśli nie, to czy to może być plamienie implantacyjne (daj Bozia!)?
A w ktorym dc mialas owulke? -
U mnie dziś 30dc, zawsze mam cykle 29-32 dniowe... nie boli mnie brzuch, tylko delikatnie sutki, test z wczoraj negatywny... w poprzednim cyklu testy wykryły mi owulacje 20-21 dc, a @ przyszła po 11 dniach, wiec w sumie może jest jeszcze szansa ze wczorajszy test zrobiłam za szybko...
Nie mam już siły. To nasz 8 cykl starań21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
Anka1986 wrote:Ja rowniez testuj w marcu:) juz jutro pierwszy tescik
trzymam kciuki za wszystkie starsczki i za zielone finaly u wszystkich marcowych testowaniach
o to trzymam kciuki jutro:) ja po weekendzie, jesli @ nie przyjdzie -
Amy333 wrote:o to trzymam kciuki jutro:) ja po weekendzie, jesli @ nie przyjdzie
Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
W tym cyklu clo od 2-6dc i jak pęcherzyk /pęcherzyki będą dalej tak ładnie rosły jk ostatnio to będzie w tym cyklu bez zastrzyku Ovitrelle. Trzeba sprawdzić czy one same dają rady peknac jak są odpowiednio duże.
Ostatnio dostałam to Ovitrelle tak bardziej zapobiegawczo... ZobaczymyZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Dawno się nie odzywałam ale mam istne urwanie głowy ostatnio. Moja pierworodna przestała chodzić spać w ciągu dnia. Mam mało czasu teraz żeby tu zaglądać
Wszystkim zafasolkowanym gratulacjeu mnie chyba w tym miesiącu nic nie będzie - wczoraj i dziś "biel vizira" na teście
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za wszystkie testujace -
Ech, powiem Wam że głupia jestem... wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują nadchodzącą @, a ja w ogóle nie czuje się okresowo i nadal łudzę się że temperatura jutro skoczy a ona nie przyjdzie... ale przecież nadzieja umiera ostatnia, nie?
Amy, u Ciebie @ nie ma prawa wstępu! I czekam na Twoje dwie kreseczki w poniedziałek!zubii, Amy333, Flowwer, Motomi7 lubią tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Bocianiątko wrote:Ech, powiem Wam że głupia jestem... wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują nadchodzącą @, a ja w ogóle nie czuje się okresowo i nadal łudzę się że temperatura jutro skoczy a ona nie przyjdzie... ale przecież nadzieja umiera ostatnia, nie?
Amy, u Ciebie @ nie ma prawa wstępu! I czekam na Twoje dwie kreseczki w poniedziałek!
Dzieki Kochana, jutro chyba za przeproszenie osram sie przy mierzeniu temperatury rano
A Tobie sie wcale nie dziwie, że wierzysz- nie ma @ jest nadzieja:-))Motomi7 lubi tę wiadomość
-
Amy i Bocianiątko tylko bez smucenia!!!
Testy musza pokazać II kreski i tyle ja to co innegowy to młode, piękne i powabne a i płodne!!! Fasolki są w drodze ♡♡♡
Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
hej Dziewczynki i u mnie nadal sprawa otwarta, chociaż wszystko jest jak zwykle przy @ poza tempką, ale też mierzę pierwszy raz waginalnie przez cały cykl, dlatego tak pięknie wysoko - człowiek jest jednak naiwny, ale cóż - dopóki nie ma @ jest nadzieja
pozdro 700 i spokojnej nocy
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Amy i Bocianiątko tylko bez smucenia!!!
Testy musza pokazać II kreski i tyle ja to co innegowy to młode, piękne i powabne a i płodne!!! Fasolki są w drodze ♡♡♡
oo ja to juz nie pierwszej mlodosci, heheh;-) ale dzieki Kochana za wsparcie:) -
Amy333 wrote:oo ja to juz nie pierwszej mlodosci, heheh;-) ale dzieki Kochana za wsparcie:)
No ja też już trójka z przodu
ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz