Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mada92 wrote:Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim, którym się udało!
Mam pytanie. Jak myślicie, są jakieś szanse, że jednak się udało, chociaż wczoraj rano test był negatywny? To był 12, albo 13 dpo. Tylko jakiś test check&go z rossmanna. Już mam dosyć tej niepewności, chciałabym wiedzieć, albo w jedną albo w drugą.. A tu jak zawsze pod górkę.Mada92 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mada92 wrote:Hej dziewczyny. Gratuluję wszystkim, którym się udało!
Mam pytanie. Jak myślicie, są jakieś szanse, że jednak się udało, chociaż wczoraj rano test był negatywny? To był 12, albo 13 dpo. Tylko jakiś test check&go z rossmanna. Już mam dosyć tej niepewności, chciałabym wiedzieć, albo w jedną albo w drugą.. A tu jak zawsze pod górkę.
Idź jutro na bete i będziesz wiedziała na 100%Mada92 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny melduje wynik bety=16,2... malutko jeszcze strasznie ale jest dopiero 10dpo. Jade zaraz zakupić testy i będę robić. Nie wierze jeszcze....
beatka_c, Flowwer, mycha91, Roxanne, Kaczorka, E_w_c_i_a, karola205, Bocianiątko, nika647, sunset06, KateHawke, Mamma-mia lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Justya85 wrote:Dziewczyny melduje wynik bety=16,2... malutko jeszcze strasznie ale jest dopiero 10dpo. Jade zaraz zakupić testy i będę robić. Nie wierze jeszcze....
Justya85 lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Justya85 wrote:Dziewczyny melduje wynik bety=16,2... malutko jeszcze strasznie ale jest dopiero 10dpo. Jade zaraz zakupić testy i będę robić. Nie wierze jeszcze....
Jak czytam takie wiadomości to serce mi się raduje ♡♡♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wow jak na ten dpo to ładna !!! Teraz powtórka i mozesz wysyłać wiruski !!!
Jak czytam takie wiadomości to serce mi się raduje ♡♡♡Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
Córeńka 5 latka (2013)
Ja ciagle czekam na moja) dawac mi dawac mi ja!
Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Przychodzę tu poczytać dobre wieści, bo u nas na listopadowym jakaś czarna seria od kilku dni. Niedługo to nas tam połowa zostanie..
Gratuluję Wam dziewczyny dzisiejszych pozytywów! I trzymajcie się mocno, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie!! -
Kaczorka wrote:Przychodzę tu poczytać dobre wieści, bo u nas na listopadowym jakaś czarna seria od kilku dni. Niedługo to nas tam połowa zostanie..
Gratuluję Wam dziewczyny dzisiejszych pozytywów! I trzymajcie się mocno, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie!!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Niestety statystyki są bezlitosne i sporo tak wczesnych ciąż jest ronionych.
Zdaję sobie z tego sprawę i sama jeszcze się boję. Ale to co się dzieje od wczoraj to jakaś masakra.
Więc dziewczyny ja trzymam kciuki za Was a Wy trzymajcie za mniemoże razem damy radę
-
BETA 99.47 !!!!!!!!!
Bocianiątko, bazylkove, nika647, Flowwer, kaha, KarolinaSeven, E_w_c_i_a, KateHawke, Mamma-mia lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:BETA 99.47 !!!!!!!!!
Rosnijcie zdrowo!
czuje się trochę jak forumowa matka chrzestna
a teraz slij wiruski żeby chociaż 2/3 planu były;))) Amy, w Tobie cała nadzieja!
2. ICSI (OviKlinika): 22.01.2021 - 13 kumulusów, 10 komórek - 10 zarodków do 3. doby... po 7 dniach jedna blastka 3BC 💕❄💕 waleczny siłacz! 💪💪💪
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Jejciu dziewczyny! Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanyc!
Strasznie Wam zazdroszczę...
W którym dniu Wam wyszedł pozytywny test? Ja jestem w 24dc i zastanawiam się czy testować w poniedziałek czy nie... Stresuję się i okresem i rozmową o pracę i nie wiem co robić... Może lepiej testować w niedzielę? Gdyby się okazała ciążą to nie wiem czy w ogóle poszłabym na rozmowę... -
Bocianiątko wrote:Wow!!! Ale się cieszę! No to 1/3 naszego planu wykonana!
Rosnijcie zdrowo!
czuje się trochę jak forumowa matka chrzestna
a teraz slij wiruski żeby chociaż 2/3 planu były;))) Amy, w Tobie cała nadzieja!
Kurcze, mnie nic nie boli, cycki zero, nie wiem , nie czuje sie ciążowo:/ -
Dziewczyny dzieki za wszystkie gratulacje i kciuki. Ciagle jest to dla mnie lekko nierealne!
Zostawiam wiruski - tyle ile mam!Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:BETA 99.47 !!!!!!!!!
A chętnie złapie wiruski dla długodystansowca ehhh.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄