Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem

nie siknęlam, wiem wiem, udusicie mnie;-)
Spanikowalam, bo śluz się taki bardziej wodnisty zrobi;- a taki miewam przed @ , no i temp. ciutke niżej- wiem ze to niewiele, ale kurde, dlaczego nie w góre:/ -
Amy333 wrote:Jestem

Spanikowalam, bo śluz się taki bardziej wodnisty zrobi;- a taki miewam przed @ , no i temp. ciutke niżej- wiem ze to niewiele, ale kurde, dlaczego nie w góre:/
Aj no....wy i te wasze temperatury.... a ja tu tak czekam!
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Jestem

Spanikowalam, bo śluz się taki bardziej wodnisty zrobi;- a taki miewam przed @ , no i temp. ciutke niżej- wiem ze to niewiele, ale kurde, dlaczego nie w góre:/
Nie ma się co bać
jak fasolek jest to będzie. A jak nie ma to do jutra i tak się nie pojawi.
Temperatura jest spoko. A śluz na początku ciąży może być wodnisty. Ja mam taki cały czas.
Siknij teraz :p -
Kaczorka wrote:Nie ma się co bać
jak fasolek jest to będzie. A jak nie ma to do jutra i tak się nie pojawi.
Temperatura jest spoko. A śluz na początku ciąży może być wodnisty. Ja mam taki cały czas.
Siknij teraz :p
Niby tak, ale jak już pare razy widziałam jedna kreske na teście i po prostu siedze wtedy i placze:/ Taki natychmiastowy koniec złudzeń
A jak @ orzychodzi to wiadomo rozkeca się powoli, psycha ma czas żeby się przyzwyczaić do nowej rzeczywistości;-) Jakos lagodniej to przechodzę. dlatego wole za wcześnie nie testować.
Ale pocieszylas mnie z tym sluzem, kochana jesteś:*
-
Amy333 wrote:Niby tak, ale jak już pare razy widziałam jedna kreske na teście i po prostu siedze wtedy i placze:/ Taki natychmiastowy koniec złudzeń

A jak @ orzychodzi to wiadomo rozkeca się powoli, psycha ma czas żeby się przyzwyczaić do nowej rzeczywistości;-) Jakos lagodniej to przechodzę. dlatego wole za wcześnie nie testować.
Ale pocieszylas mnie z tym sluzem, kochana jesteś:*
To ja miałam odwrotnie. Wolałam zobaczyć jedną kreskę i przestać się łudzić niż czekać na @ i myśleć czy będzie czy nie
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Amy i Magdalenka macie zostać tutaj ile można testować od kilku miesięcy to samo uciekać na fioletową stronę!!!
W kolejce jest jeszcze bocianiątko, Monika, Maja, Agniechaaaa, Inna i wiele innych
Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jak się czujesz ? Choć wiem że to głupie pytanie bo psychicznie nawet po części nie potrafię sobie wyobrazić ale fizycznie ?!Bajkaaa wrote:Amy jak czujesz ze trzeba poczekać z testem to tak zrób
A poza tym in później zrobisz tym kreska będzie wyrazniejsza
Ja będę cały czas tu zaglądać z zacisnietymi kciukami 

Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Amy i Magdalenka macie zostać tutaj ile można testować od kilku miesięcy to samo uciekać na fioletową stronę!!!
W kolejce jest jeszcze bocianiątko, Monika, Maja, Agniechaaaa, Inna i wiele innych
Tylko czuje się okresowo,ale ten skok trochę mnie dziwi. No i mam bóle podbrzusza i krzyża tak jak zawsze na @. Poczekam do końca miesiąca.
fasolka nie ucieknie ;P
-
A jesteś pod opieką jakiegoś dobrego gina ? Bo masz długie cykle. Robiłaś jakieś badania?madzia8lenka wrote:Tylko czuje się okresowo,ale ten skok trochę mnie dziwi. No i mam bóle podbrzusza i krzyża tak jak zawsze na @. Poczekam do końca miesiąca.
fasolka nie ucieknie ;P
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer mam pytanko. Balam chora caly tydzien i nie moglam zbadac niestety krwi w tym 3dc. Powiedz mi czy te badania ja zrobie dzisiaj to nie bedzie jakos sprzeczny wynik. Jestem w 10 dc. Przy czym moje cykle sa 40 dniowe, wiec do ewentualnej owulacji jeszcze daleko.mialam zrobic za twoja rada
Morfologie
LH
FDH
PROLAKTYNE
Testosteron
E2
AMH
TSH
D3
Homocysteine
Morfologie -
Flowwer wrote:A jesteś pod opieką jakiegoś dobrego gina ? Bo masz długie cykle. Robiłaś jakieś badania?
Tak jestem,ale badań żadnych nie robiłam. Ogólnie zawsze miałam problem z hormonami. Brałam leki jako nastolatka po porodzie wszystko było okej. Od kilku miesięcy znów mam takie wahania. Muszę się w kwietniu umówić na wizytę do swojego ginekologa. -
Witajcie kobietki

Wiosenne testowanie spowodowało u mnie szok,w którym jeszcze jestem....
Mam juz dzieci,najmłodsza fasola do przedszkola sie wybiera , myślałam sobie ,że ja juz jestem za "stara"
na dzisiusia ...
.no i psikus wiosenny ,dzisiejszy test pozytywny
madzia8lenka, Flowwer, Maja84, Amy333, kaha, E_w_c_i_a, Roxanne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWierz mi ...ja przy Was czuję się jak babciakwaśna-porzeczka wrote:Witajcie kobietki

Wiosenne testowanie spowodowało u mnie szok,w którym jeszcze jestem....
Mam juz dzieci,najmłodsza fasola do przedszkola sie wybiera , myślałam sobie ,że ja juz jestem za "stara"
na dzisiusia ...
.no i psikus wiosenny ,dzisiejszy test pozytywny
Gratuluję ❤❤❤