Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem
nie siknęlam, wiem wiem, udusicie mnie;-)
Spanikowalam, bo śluz się taki bardziej wodnisty zrobi;- a taki miewam przed @ , no i temp. ciutke niżej- wiem ze to niewiele, ale kurde, dlaczego nie w góre:/ -
Amy333 wrote:Jestem
Spanikowalam, bo śluz się taki bardziej wodnisty zrobi;- a taki miewam przed @ , no i temp. ciutke niżej- wiem ze to niewiele, ale kurde, dlaczego nie w góre:/
Aj no....wy i te wasze temperatury.... a ja tu tak czekam!Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Jestem
Spanikowalam, bo śluz się taki bardziej wodnisty zrobi;- a taki miewam przed @ , no i temp. ciutke niżej- wiem ze to niewiele, ale kurde, dlaczego nie w góre:/
Nie ma się co bać jak fasolek jest to będzie. A jak nie ma to do jutra i tak się nie pojawi.
Temperatura jest spoko. A śluz na początku ciąży może być wodnisty. Ja mam taki cały czas.
Siknij teraz :p -
Kaczorka wrote:Nie ma się co bać jak fasolek jest to będzie. A jak nie ma to do jutra i tak się nie pojawi.
Temperatura jest spoko. A śluz na początku ciąży może być wodnisty. Ja mam taki cały czas.
Siknij teraz :p
Niby tak, ale jak już pare razy widziałam jedna kreske na teście i po prostu siedze wtedy i placze:/ Taki natychmiastowy koniec złudzeń
A jak @ orzychodzi to wiadomo rozkeca się powoli, psycha ma czas żeby się przyzwyczaić do nowej rzeczywistości;-) Jakos lagodniej to przechodzę. dlatego wole za wcześnie nie testować.
Ale pocieszylas mnie z tym sluzem, kochana jesteś:*
-
Amy333 wrote:Niby tak, ale jak już pare razy widziałam jedna kreske na teście i po prostu siedze wtedy i placze:/ Taki natychmiastowy koniec złudzeń
A jak @ orzychodzi to wiadomo rozkeca się powoli, psycha ma czas żeby się przyzwyczaić do nowej rzeczywistości;-) Jakos lagodniej to przechodzę. dlatego wole za wcześnie nie testować.
Ale pocieszylas mnie z tym sluzem, kochana jesteś:*
To ja miałam odwrotnie. Wolałam zobaczyć jedną kreskę i przestać się łudzić niż czekać na @ i myśleć czy będzie czy nieMaja84 lubi tę wiadomość
-
Amy i Magdalenka macie zostać tutaj ile można testować od kilku miesięcy to samo uciekać na fioletową stronę!!!
W kolejce jest jeszcze bocianiątko, Monika, Maja, Agniechaaaa, Inna i wiele innychAmy333, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Amy jak czujesz ze trzeba poczekać z testem to tak zrób A poza tym in później zrobisz tym kreska będzie wyrazniejsza Ja będę cały czas tu zaglądać z zacisnietymi kciukami
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Amy i Magdalenka macie zostać tutaj ile można testować od kilku miesięcy to samo uciekać na fioletową stronę!!!
W kolejce jest jeszcze bocianiątko, Monika, Maja, Agniechaaaa, Inna i wiele innych
Tylko czuje się okresowo,ale ten skok trochę mnie dziwi. No i mam bóle podbrzusza i krzyża tak jak zawsze na @. Poczekam do końca miesiąca. fasolka nie ucieknie ;P -
madzia8lenka wrote:Tylko czuje się okresowo,ale ten skok trochę mnie dziwi. No i mam bóle podbrzusza i krzyża tak jak zawsze na @. Poczekam do końca miesiąca. fasolka nie ucieknie ;P
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer mam pytanko. Balam chora caly tydzien i nie moglam zbadac niestety krwi w tym 3dc. Powiedz mi czy te badania ja zrobie dzisiaj to nie bedzie jakos sprzeczny wynik. Jestem w 10 dc. Przy czym moje cykle sa 40 dniowe, wiec do ewentualnej owulacji jeszcze daleko.mialam zrobic za twoja rada
Morfologie
LH
FDH
PROLAKTYNE
Testosteron
E2
AMH
TSH
D3
Homocysteine
Morfologie7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Flowwer wrote:A jesteś pod opieką jakiegoś dobrego gina ? Bo masz długie cykle. Robiłaś jakieś badania?
Tak jestem,ale badań żadnych nie robiłam. Ogólnie zawsze miałam problem z hormonami. Brałam leki jako nastolatka po porodzie wszystko było okej. Od kilku miesięcy znów mam takie wahania. Muszę się w kwietniu umówić na wizytę do swojego ginekologa. -
Witajcie kobietki
Wiosenne testowanie spowodowało u mnie szok,w którym jeszcze jestem....
Mam juz dzieci,najmłodsza fasola do przedszkola sie wybiera , myślałam sobie ,że ja juz jestem za "stara" na dzisiusia ...
.no i psikus wiosenny ,dzisiejszy test pozytywny
madzia8lenka, Flowwer, Maja84, Amy333, kaha, E_w_c_i_a, Roxanne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykwaśna-porzeczka wrote:Witajcie kobietki
Wiosenne testowanie spowodowało u mnie szok,w którym jeszcze jestem....
Mam juz dzieci,najmłodsza fasola do przedszkola sie wybiera , myślałam sobie ,że ja juz jestem za "stara" na dzisiusia ...
.no i psikus wiosenny ,dzisiejszy test pozytywny
Gratuluję ❤❤❤