Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kwaśna-porzeczka wrote:Witajcie kobietki
Wiosenne testowanie spowodowało u mnie szok,w którym jeszcze jestem....
Mam juz dzieci,najmłodsza fasola do przedszkola sie wybiera , myślałam sobie ,że ja juz jestem za "stara" na dzisiusia ...
.no i psikus wiosenny ,dzisiejszy test pozytywny
Gratuluje ❤❤ -
Dziewcxyny ja juz po becie. 3mac kciuki. Dzisiaj sie czuje baaardzo tak sobie. B od jutra ma egzaminy w Poznaniu, wczoraj nie moglam przestac myslec o becie i o tym czy wszystko mu spakowalam. Wyszlo na to ze rano bylam tak padnieta ze nie poszlam do roboty. Pogoda piekna, dzis jeszcze robie sobie odpoczynek a potem do walki. Byle do czerwca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 10:52
Maja84, Amy333, KateHawke, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
MOJE wrote:Flowwer mam pytanko. Balam chora caly tydzien i nie moglam zbadac niestety krwi w tym 3dc. Powiedz mi czy te badania ja zrobie dzisiaj to nie bedzie jakos sprzeczny wynik. Jestem w 10 dc. Przy czym moje cykle sa 40 dniowe, wiec do ewentualnej owulacji jeszcze daleko.mialam zrobic za twoja rada
Morfologie
LH
FDH
PROLAKTYNE
Testosteron
E2
AMH
TSH
D3
Homocysteine
Morfologie
Ja też dziś 10dc
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
mycha91 wrote:Dziewcxyny ja juz po becie. 3mac kciuki. Dzisiaj sie czuje baaardzo tak sobie. B od jutra ma egzaminy w Poznaniu, wczoraj nie moglam przestac myslec o becie i o tym czy wszystko mu spakowalam. Wyszlo na to ze rano bylam tak padnieta ze nie poszlam do roboty. Pogoda piekna, dzis jeszcze robie sobie odpoczynek a potem do walki. Byle do czerwca.
Trzymam kciuki z całej siły
-
kwaśna-porzeczka wrote:Witajcie kobietki
Wiosenne testowanie spowodowało u mnie szok,w którym jeszcze jestem....
Mam juz dzieci,najmłodsza fasola do przedszkola sie wybiera , myślałam sobie ,że ja juz jestem za "stara" na dzisiusia ...
.no i psikus wiosenny ,dzisiejszy test pozytywny
Ale niespodzianka Gratuluje:)
-
mycha91 wrote:Dziewcxyny ja juz po becie. 3mac kciuki. Dzisiaj sie czuje baaardzo tak sobie. B od jutra ma egzaminy w Poznaniu, wczoraj nie moglam przestac myslec o becie i o tym czy wszystko mu spakowalam. Wyszlo na to ze rano bylam tak padnieta ze nie poszlam do roboty. Pogoda piekna, dzis jeszcze robie sobie odpoczynek a potem do walki. Byle do czerwca.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Hej. Ja 20październik poronilam. Potem musiałam odczekać 3 miesiąca. Od stycznia się staramy na nowo. Ale bezskutecznie. Teraz okres przypada mi na 4. 04.Od dwóch dni mam bóle jak na okres. Mwm jednak nadzieje ze moze teraz sie uda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 12:41
-
Amy u Ciebie fasolka jak nic, czekam na jutrzejsze testowanie ja jadę odebrać bete, zobaczymy jak przyrasta.
Nowym mamusiom gratuluje bardzo, tym do których przyszła wredna @ współczuje, ale nie wolno się poddawać!Amy333, Flowwer lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Amy u Ciebie fasolka jak nic, czekam na jutrzejsze testowanie ja jadę odebrać bete, zobaczymy jak przyrasta.
Nowym mamusiom gratuluje bardzo, tym do których przyszła wredna @ współczuje, ale nie wolno się poddawać!
Kciukasy za bete, a ja może jutro nie spanikuje i sikne
-
SSunny' wrote:Hej. Ja 20październik poronilam. Potem musiałam odczekać 3 miesiąca. Od stycznia się staramy na nowo. Ale bezskutecznie. Teraz okres przypada mi na 4. 04.Od dwóch dni mam bóle jak na okres. Mwm jednak nadzieje ze moze teraz sie uda.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczynki ja mam bete, w piątek było zaledwie 16,2 a dzisiaj jest 105 nadal mało ale przyrasta! Tak więc przesyłam mnóstwo wirusków :*:*:*
Amy333, bazylkove, Malwas, Bocianiątko, E_w_c_i_a, Psuła, Roxanne, KateHawke lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justya85 wrote:Dziewczynki ja mam bete, w piątek było zaledwie 16,2 a dzisiaj jest 105 nadal mało ale przyrasta! Tak więc przesyłam mnóstwo wirusków :*:*:*
Super ;* powtórz jeszcze raz bete dla pewności chwytamy,chwytamy ;* -
Justya85 wrote:Dziewczynki ja mam bete, w piątek było zaledwie 16,2 a dzisiaj jest 105 nadal mało ale przyrasta! Tak więc przesyłam mnóstwo wirusków :*:*:*
-
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Justyna85 gratulacje po pierwsze! Cześć dziewczyny, ja również w oczekiwaniu na testowanie, w prawdzie dzisiaj z rana pierwszy test wykonany 7dpo, ale nic nie wykazał (inseminacja po zastrzyku z ovitrelle 19.03) . Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące .
Amy333 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Ja planowalam testowac jutro ale chyba poczekam do terminu chyba ze temp spadnie... Sama nie wiem
Tak jak Amy chyba wole dostać @ niz zobaczyc jedną samotną kreske
......
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzięki, ja odkąd przyszłam z pracy non stop myślę o tym, czy się udało w końcu czy nie... Poczekam jeszcze do środy z następnym testowaniem, ale po prostu siedzę jak na szpilkach. Coś mi mówi, że mogło się udać, mąż z tego co widzę też sobie robi duże nadzieje... w końcu pierwsza inseminacja. Sutki wrażliwe, wczoraj wieczorem czułam regularne ukłucia w okolicy podbrzusza... No chyba że zbiera się na @.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;