Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie zapisałam w ovu wcześniejszych temperatur- były po 36,6 to jak dopiszę to ovu zmieni owulację? Nie miałam monitoringu, jeśli nie uda się w tym znowu w tym cyklu to kupię testy owulacyjne. Chciałam tego uniknąć, ale chyba nie mam wyjścia
-
Spróbuj dopisać, zobaczysz co wyjdzie Gdybam trochę, bo samą mnie owu zaskakuje czasem wyznaczaniem owulki.
Długo się już staracie? Jesli to dopiero początek i wolisz na luzie to odpuść testy owulacyjne. Ja je robię, bo przy naszej niskiej częstotliwości łatwo byłoby ominąć termin owu. A tak chociaż orientacyjnie wiem i u mnie pokrywa się to z obserwacją temperatury. -
Niedługo, ale i tak to czekanie i później rozczarowanie jest frustrujące... Z owu to mój 2 cykl, wcześniej było ,,na luzie" Tyle już testów wysikałam, tyle bladych kresek widziałam.. że nie chce już robić testów przed czasem. W ubiegłym miesiącu miesiączka spóźniła mi się o kilka dni, nawet betę zrobiłam, która też niby była obiecująca i nic z tego.
Teraz śluz płodny zaobserwowałam bardzo wcześnie, dlatego dziwi mnie ta owulacja wykryta przez ovu. Trochę nie wierzę w nią Pociesza mnie ten wykres, piękny skok 3 poziomowy Zobaczymy, może to mój miesiąc -
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:Ja miałam jutro testować, ale nie kupiłam testu;p
Izape91 kiedy masz termin@?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Summersun jaka beta Ci wyszła?
Izape91 kiedy masz termin@?
Planowo na 11.03 sobota, ale jakieś mam przeczucie ze nic nie wyszło wiec i ochota mi odeszła na testy. A najzwyczajniej w świecie trzęsę portkami chyba poczekam do tej soboty. Mam mnóstwo zajęć wiec czas szybko mi zleci i nie będę o tym nyslala.
-
Izape91 wrote:Planowo na 11.03 sobota, ale jakieś mam przeczucie ze nic nie wyszło wiec i ochota mi odeszła na testy. A najzwyczajniej w świecie trzęsę portkami chyba poczekam do tej soboty. Mam mnóstwo zajęć wiec czas szybko mi zleci i nie będę o tym nyslala.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny
Z okazji Naszego Święta, życzę Wam szybkiego zafasolkowania - abyście mogły cieszyć się bezobjawową 9 miesięczna ciąża,
wytrwałości - sama wiem po sobie ile nerwów kosztuje staranie się o ten malutki cud,
siły do walki - i na Was przyjdzie pora!
Kochane przesyłam Wam mnóóóstwo fluidków ciazowych! Łapcie każda po kolei
U mnie już 53% ciąży za mną a czekałam na ten cud 3 lata! I stało się - w lipcu urodzi mi się Nikola
Powodzenia! Zaglądam i mocno Wam kibicuje, chociaż w listopadzie ujrzałam II kreski
Lipcówka 2017Bocianiątko, bejb, KateHawke, nika647, Karolina90, E_w_c_i_a, Maja84, Roxanne, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadzieja73 wrote:Kochana chętnie bym zrobiła zdiecie cienia kreski ale jest tak marna ze mój telefon tego nie obfoci.Jutro spróbuję znowu...
Mnie też wyszedł cień ledwo widoczny, w sumie tylko ja go widziałam, a drugiego dnia już wyraźne 2 krechy. Ale testował rano najczulszym testem 10 mlukaha lubi tę wiadomość