Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fiufiu wrote:Dziś mój 26 dzień cyklu, rozpoczęłam go testem ciazowym. Dwie piękne krechy uczyniły ten szary dzień wyjątkowym. Wszystkim strączkowych życzę szybkiego zafasolkowania.
Gratulacje! ))
Ja właśnie do Was dołączam, oficjalnie 1 cs, testuję pod koniec marca, czekam na owulację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 14:29
kaha, Gigi lubią tę wiadomość
styczeń - Martynka - czekamy =* -
Fiufiu wrote:Dziś mój 26 dzień cyklu, rozpoczęłam go testem ciazowym. Dwie piękne krechy uczyniły ten szary dzień wyjątkowym. Wszystkim strączkowych życzę szybkiego zafasolkowania.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Paulaaa - myślę, że Duphaston nie zaszkodzi. Ja miałam progesteron w normie a i tak dostałam. Biorę 2x1. Doktorek powiedział, że nie zaszkodzi a może pomóc
A z wizyty u doktorka donoszę, że wszystko jest ok. Pęcherzyk już jest okrągły, ma 12 mm a w środku pojawiło się ciałko żółtkowe więc już pustego jaja być nie powinno 15.03. mam kolejną wizytę i powinien być człowiek z .
A zwolnienie od dziś Doktorek mówi, że lepiej brać L4 i odpoczywać.Karma88, Flowwer, kaha, bejb, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Fiufiu pięknie. Od razu dzień ładniejszy się wydaje.
Kaczorka, lekarz ma rację. Lepiej zostać na l4 i sobie później w brodę nie pluć. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 14:36
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Maja84 wrote:Ja już wracam do normy. Lekko gdzieś tam w tle czuję jajniki. Teraz okres oczekiwania rozpoczęty. Dziś mam średni nastrój bo obudziłam się z bólem głowy. Niby nie boli jakoś strasznie ale cmi tak upierdliwie
A co u Ciebie moja kochana Flowwer? Już bym chciała żebyś była po wizycie lekarskiej, bo cały czas o tym myślę
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lady Savage wrote:Myślę że też się starały długo, tylko mało która się do tego przyzna.
Ale ja to rekord ... ehhhh
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Na pewno część już dłużej się starała, ale wiem, że kilka par ot tak bez problemu zachodzi. Także u siebie wiem co mówię.
Flowwer no rekord to faktycznie jest i mam nadzieję, że w końcu będzie ok.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flowwer dokładnie,moja kuzynka co teraz z 3 dzieciem w ciąży jest, z pierwszym wpadła, to fakt, ale kolejne przyszło po 3 latach, pytałam się kiedyś tam żartem, że kiedy drugie, powiedziała że nigdy w życiu, a okazało się że już wtedy starali się o drugie 2 lata, a 3 ciąża to też nie takie hop siup, bo 3 latka też walczyli. Ale jak się pytam kuzynki, tooo, ooo tak od razu, a mąż mówi, że to co on przeszedł by to 2 spłodzić to głowa mała.
Aaa gratuluje dwóm nowym mamusiom -
nick nieaktualnyMamma-mia wrote:Ehh doczekalam się wyników i eee jeszcze mniej wiem niż przed nimi. 10 dpo
Bhcg 0.45 (a zawsze wszędzie,też u nich miałam <0.1)
Progesteron 37 nmol/l
Chyba powtorze bhcg za 2 dni,może coś się kroi.. albo to zludne nadzieje.Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
Mamma-mia wrote:Ehh doczekalam się wyników i eee jeszcze mniej wiem niż przed nimi. 10 dpo
Bhcg 0.45 (a zawsze wszędzie,też u nich miałam <0.1)
Progesteron 37 nmol/l
Chyba powtorze bhcg za 2 dni,może coś się kroi.. albo to zludne nadzieje.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mamma-mia wrote:Flowwer, brałam,ale u mnie pregnyl utrzymuje się 4-7 dni.
Wiem,ze szybko. Z gimks ustalilam,ze zrobie przez to zeby cykl sie znowu nie ciagnal,ale w tej sytuacji nie będą ryzykować
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, to moje drugie w życiu starania. pierwsze trwały 14 miesięcy,a te obecne ciężko powiedzieć,bo mieliśmy kilkumiesieczna przymusowa przerwe od wrzesnia. Musiałam przejść operacje i dopiero teraz ponownie od stycznia dostaliśmy zielone światło. Także zależy czy liczyć ciągiem ale chęci były cY czas i szczerze mówiąc ten okres sie służył, choć w pewnym momencie dał mi troche luzu lw głowie.