Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny! Jestem tutaj nowa i za bardzo nie wiedziałam gdzie umieścić swój pierwszy post Otóż mam 23 lata i od 9 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Jestem jeszcze młoda, ale mam pco i nie mogę za długo czekać. Dopiero od 2 miesięcy biorę luteinę dopochwowo 16-25dc na wyregulowanie cykli, gdyż zdarzało się u mnie po 2-3 miesiące braku @. W pierwszym cyklu z luteiną dostałam @ w 27 dniu. Dzisiaj jest mój 29 dc i @ brak. Robiłam test w 26dc - negatywny. Może za wcześnie? Co o tym myślicie? Dodam, że bardzo bolą mnie piersi i co jakiś czas brzuch jakby na @ ale dosłownie przez pół minuty i koniec. W tym cyklu czułam się zupełnie inaczej niż w poprzednim- miałam kłucie jajników i ból piersi-może to od luteiny.. Nie chcę na razie powtarzać testu bo boję się zobaczyć znowu tą jedną kreskę;/ Pomóżcie:) pozdrawiam:)4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczar-nula wrote:Cześć Dziewczyny! Jestem tutaj nowa i za bardzo nie wiedziałam gdzie umieścić swój pierwszy post Otóż mam 23 lata i od 9 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Jestem jeszcze młoda, ale mam pco i nie mogę za długo czekać. Dopiero od 2 miesięcy biorę luteinę dopochwowo 16-25dc na wyregulowanie cykli, gdyż zdarzało się u mnie po 2-3 miesiące braku @. W pierwszym cyklu z luteiną dostałam @ w 27 dniu. Dzisiaj jest mój 29 dc i @ brak. Robiłam test w 26dc - negatywny. Może za wcześnie? Co o tym myślicie? Dodam, że bardzo bolą mnie piersi i co jakiś czas brzuch jakby na @ ale dosłownie przez pół minuty i koniec. W tym cyklu czułam się zupełnie inaczej niż w poprzednim- miałam kłucie jajników i ból piersi-może to od luteiny.. Nie chcę na razie powtarzać testu bo boję się zobaczyć znowu tą jedną kreskę;/ Pomóżcie:) pozdrawiam:)
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze spokojnie bo moze to falszywy wynik, moze mi sie dwoi w oczach
Czar-nula- j testowalam w dniu spodziewanej miesiaczki 28dc i wynik negatywny. Dopiero dzis 30dc cień cienia kreseczki. W piatek mialam bete <0,100 !! Takze jeszcze jest wszystko mozliwe!!
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
shaja88 wrote:Dziewczynku, nie wytrzymalam zrobilam przed chwila test amil strumieniowy i JEST!!!" BAAAAARDZO BLADA KRESECZKA Jutro beta! trzymajcie kciuki!!!
-
nick nieaktualny
-
anija u nas powiedzieli ze najdluzej 15 min i jak chceszw domu tp zrobic to przewozic musisz tak zeby dotykal pojemnik ciala zeby byla taka sama temperatura...
wiec lepiej na miejscu oddac sperme bo jest pewnosc ze sie zdazy..wyniki w przyszlym tyg nic tylko pozostaje czekac
wizyta 13 go dzien mojej owulacji u gina jakos jestem pozytywnie nastawiona w tym mcu[/url] -
nick nieaktualny