Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wrześniowe staraczki
Odpowiedz

Wrześniowe staraczki

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • aina Znajoma

Wysłany: 4 września 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani powiedziała, że okres abstynecnji 3 dni to jest zdecydowanie za mało i trzeba co najmniej 5, no więc teraz jakby miało być 5 dni abstynencji to jeszcze byśmy przegapili owulację

• shaja88 Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynku, nie wytrzymalam zrobilam przed chwila test amil strumieniowy i JEST!!!" BAAAAARDZO BLADA KRESECZKA :D Jutro beta! trzymajcie kciuki!!!

Audobrandessa, mik82, Agaja, kiniusia00 lubią tę wiadomość

w57vrjjgp900ebr8.png

Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :*
  • aina Znajoma

Wysłany: 4 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaja88 super!!! trzymam kciuki za jutro, daj znać jak tylko wynik będzie :)

• czar-nula Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny! Jestem tutaj nowa i za bardzo nie wiedziałam gdzie umieścić swój pierwszy post ;) Otóż mam 23 lata i od 9 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Jestem jeszcze młoda, ale mam pco i nie mogę za długo czekać. Dopiero od 2 miesięcy biorę luteinę dopochwowo 16-25dc na wyregulowanie cykli, gdyż zdarzało się u mnie po 2-3 miesiące braku @. W pierwszym cyklu z luteiną dostałam @ w 27 dniu. Dzisiaj jest mój 29 dc i @ brak. Robiłam test w 26dc - negatywny. Może za wcześnie? Co o tym myślicie? Dodam, że bardzo bolą mnie piersi i co jakiś czas brzuch jakby na @ ale dosłownie przez pół minuty i koniec. W tym cyklu czułam się zupełnie inaczej niż w poprzednim- miałam kłucie jajników i ból piersi-może to od luteiny.. Nie chcę na razie powtarzać testu bo boję się zobaczyć znowu tą jedną kreskę;/ Pomóżcie:) pozdrawiam:)

4 lata walki, 3 nieudane transfery
    leczenie immuno JP i...
    crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27 :)
    tb73e6yd8jub8trg.png
    2019 naturalsik :)
    w5wqroeqgd7aoonm.png
  • Storczyk3 Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaja88 wrote:
    Dziewczynku, nie wytrzymalam zrobilam przed chwila test amil strumieniowy i JEST!!!" BAAAAARDZO BLADA KRESECZKA :D Jutro beta! trzymajcie kciuki!!!

Gratuluję:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaja88 gratulacje kochana :) daj znać jak beta :) :)

• shaja88 Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiscie że dam znac !! ;) Najpierw dam znac jak wyszedł jutrzejszy poranny sikaniec ( bobo test) a potem jak wyszła beta :D:D

w57vrjjgp900ebr8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czar-nula wrote:
    Cześć Dziewczyny! Jestem tutaj nowa i za bardzo nie wiedziałam gdzie umieścić swój pierwszy post ;) Otóż mam 23 lata i od 9 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Jestem jeszcze młoda, ale mam pco i nie mogę za długo czekać. Dopiero od 2 miesięcy biorę luteinę dopochwowo 16-25dc na wyregulowanie cykli, gdyż zdarzało się u mnie po 2-3 miesiące braku @. W pierwszym cyklu z luteiną dostałam @ w 27 dniu. Dzisiaj jest mój 29 dc i @ brak. Robiłam test w 26dc - negatywny. Może za wcześnie? Co o tym myślicie? Dodam, że bardzo bolą mnie piersi i co jakiś czas brzuch jakby na @ ale dosłownie przez pół minuty i koniec. W tym cyklu czułam się zupełnie inaczej niż w poprzednim- miałam kłucie jajników i ból piersi-może to od luteiny.. Nie chcę na razie powtarzać testu bo boję się zobaczyć znowu tą jedną kreskę;/ Pomóżcie:) pozdrawiam:)
    to zalezy kiedy miałas owulację, być może test zrobiony za wcześnie (niektórym dziewczyną testy wychodzą dopiero grubo po @). ciężko stwierdzić. ja co miesiąc czuję się inaczej hehe wszystko siedzi w psychice i po objawach nie wiele można stwierdzić. zrób test w dniu spodziewanej miesiączki. życzę wytrwałości choć wiem, że to bardzo trudne. trzymam kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaja88 ale super :) :D chyba zła passa z sierpnia poszła w las, same dobre wieści niesie ten wrzesień :) mam nadzieję, że pozarażasz nas wszystkie :)

• czar-nula Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa - dziękuję za odpowiedź :) poczekam jeszcze do 30dc i jak nie będzie @ to 31dc zatestuję. Gratulacje dla shaja88 :D

4 lata walki, 3 nieudane transfery
    leczenie immuno JP i...
    crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27 :)
    tb73e6yd8jub8trg.png
    2019 naturalsik :)
    w5wqroeqgd7aoonm.png
  • shaja88 Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze spokojnie bo moze to falszywy wynik, moze mi sie dwoi w oczach ;)
    Czar-nula- j testowalam w dniu spodziewanej miesiaczki 28dc i wynik negatywny. Dopiero dzis 30dc cień cienia kreseczki. W piatek mialam bete <0,100 !! Takze jeszcze jest wszystko mozliwe!! ;)

w57vrjjgp900ebr8.png

• shaja88 Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czar-nula - prowadzisz wykres??

w57vrjjgp900ebr8.png

• gosi_a Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram wniosek- Shaja88- zarażaj nas dobrą passą!! :)

wnidt5odau6o2x80.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaja88 wrote:
    Trzymam z całych sił:-)

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • Agaja Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, Shaja, trzymam bardzo mocno kciuki!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Jestem na wyjeździe i troche rzadko tu zaglądam. Tak jak się spodziewałam zaczęłam dziś nowy cykl :/. Mam nadzieje ze wrzesień bedzie dla nas wszystkich owocny.

• martika Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaja, super! Oby jutro krecha była pięknie widoczna;)

Audobrandessa to faktycznie nie ma u Ciebie sensu mierzenie, skoro aż tak Cię to angażuje psychicznie, że się budziłaś.

• Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 4 września 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shaja88 wrote:

Pochwal się jutro teścikiem :) Powodzenia!

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anija u nas powiedzieli ze najdluzej 15 min i jak chceszw domu tp zrobic to przewozic musisz tak zeby dotykal pojemnik ciala zeby byla taka sama temperatura...
    wiec lepiej na miejscu oddac sperme bo jest pewnosc ze sie zdazy..wyniki w przyszlym tyg nic tylko pozostaje czekac

wizyta 13 go dzien mojej owulacji u gina :) jakos jestem pozytywnie nastawiona w tym mcu

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj minus :/ eh jednak te pepino gówno warte 2 raz mnie oszukały :((

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ