Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
moj maz tez jutro idzie na badanie spermy wyniki pewnie po tygodniu beda...
do gin wybieram sie 13go ..fajna data nie???
u mnie problem taki ze 2razy mialam test pozytyqny po czym dostawalam okres razna 6mc staran drugi raz 5dni temu 11cs...@przyszedl 3dni wczesniej...i krotkie fazy lutealne..mam juz dziecko 4lata sama mam 31...
pizdrawiam was dziewczyny i trzymam &&&&
troche jestem zalamana...w mezu za bardzo wsparcia nie mam..
[/url] -
Witam!
Chętnie dołącze do Waszego grona:)To Nasz drugi cykl starań po utracie ciąży, @ na 11.09, biorę euthyrox 100, folik i jodit. Zaczęłam się zastanawiać po przeczytaniu Waszych postów, ponieważ mój endo kazał mi brać jod przed ciążą i w trakcie mimo, że mam hashimoto i mówił, że to bardzo ważne dla dziecka. W pierwszej ciązy brałam jodit od 8 tygodnia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina83-1983 wrote:est bladzioch na pepino ale sie nie ekscytuje tylko czekam czy jutro ściemnieje laski trzymajcie mocno kciuki może wkońcu po tylu miesiącach sie udało
Trzymam z całych siłCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Paulina83-1983 wrote:est bladzioch na pepino ale sie nie ekscytuje tylko czekam czy jutro ściemnieje laski trzymajcie mocno kciuki może wkońcu po tylu miesiącach sie udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Bardzo mocno trzymam kciuki ale proszę zrób jakiś inny test. Nie mam dobrego zdania o pepino i znam tu na forum z 10 lasek którym pepino pokazał bledzioch a w ciąży nie były. Mam ogromną nadzieję że u Ciebie będzie inaczej:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 08:53
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe dziewczyny;)
Aina, Zetaaa 3mam kciuki za wyniki!
Paulina, Shaja oby to było to! Paulina koniecznie zrób bete, bo mi pepino też pokazał bledziocha, a inny test dzień później już nie.
Dla dziewczyn z hashimoto, wyjaśnienie o tym jodzie:
http://hipokrates2012.wordpress.com/2013/08/27/jod-a-niedoczynnosc-tarczycy-czyli-dolewanie-oliwy-do-ognia/
Naprawdę bardzo ciekawe wyjaśnienie, właśnie mi ta babeczka mówiła o tym, że wystarczy, że sól jest jodowana i że wszędzie jest ten jod w jedzeniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 09:31
-
shaja88 wrote:Jejkuuuu Dziewczyny!! Dzis drugi dzien spozniona @ i tempka mi podskoczyla!!!! Moze to jest to!! jutro testuje
-
nick nieaktualny