Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Martika, tak jak dziewczyny piszą, wizyta u endokrynologa koniecznie! Przepisze Ci tableteczki i wszystko będzie ok Podobno dzisiaj co druga kobitka, która sobie zbada chormony tarczycy, ma z nimi problem, także nie ma co się zamartwiać Całe szczęście umieją to świetnie leczyć!
-
nick nieaktualny
-
Chętnie do Was dołączę Może tym razem się uda:-)
Bardzo bym chciała, bo na początku października miałam termin porodu mojej córeczki:-( Niestety 01.05 odeszła do Aniołków:-(
Proszę dopiszcie nie do listy
22 cs (4 pp), spodziewana @ 29.09, inofolic castagnus wiesiołek -
Agaja wrote:Ale w Lux medzie nie ma miejsc w ogóle czy na dzisiaj? Sprawdzaj na bieżąco w necie, jak masz konto, bo tam często się terminy zwalniają w ostatniej chwili.
Najbliższy wolny termin jest we wtorek i to do lekarki, która ma złe opinie. Ja odpuszczam dziewczyny ten cykl całkowicie, bo nie wierzę, że teraz szybko się uda.
mik witaj, życzę owocnych starań. Przykro mi z powodu straty, robiłaś jakieś badania? -
Witamy mik!
Martika, ale wiesz, po skierowanie na ewentualne dalsze badania- np usg możesz iść nawet do tej ze złymi opiniami, a w międzyczasie zapiszesz się do kogoś innego na omawianie wyników i plan leczenia.
Zresztą tak sobie myślę, że opinie w necie o lekarzach są czasami z d...
Bo ludzie zazwyczaj opisują to, czy dany lekarz jest miły. A szczerze mówiąc, to ja wole, żeby lekarz był gburowaty, ale skuteczny i dobry w swoim fachu.mik82 lubi tę wiadomość
-
martika wrote:Najbliższy wolny termin jest we wtorek i to do lekarki, która ma złe opinie. Ja odpuszczam dziewczyny ten cykl całkowicie, bo nie wierzę, że teraz szybko się uda.
mik witaj, życzę owocnych starań. Przykro mi z powodu straty, robiłaś jakieś badania?
masz na myśli badania po stracie? -
martika wrote:mika, tak, ale nie tylko.
Agaja masz racje, zwolnił się u niej termin dzisiaj o 17, już się zapisałam. Mam nadzieję, ze od razu przypisze mi leki.
Z córcią zaszłam w ciążę na początku stycznia. Było ok do usg genetycznego:-( Wtedy się okazało że jest duży obrzęk, potem biopsja, amnio do którego już nie doszło bo nie biło serduszko i wynik: wada genetyczna trisomia mozaikowa 18, zespół Edwardsa (przypadkowy, ale strach pozostaje).
Od czerwca do października zalecenia starań bez wspomagaczy. Wiem już że nie miały sensu bo w poprzednim cyklu progesteron 15 a w tym 3 dni temu zakończonym zaledwie 7 mimo iż wykres pokazuje owu:-(
Z nadzieją czekam na wizytę u gina 11.09, powinno być chwilę przed owu (o ile w ogóle będzie owu) -
Mik82- bardzo Ci wspólczuje, nikowu nie życze przeżywac czegos takiego ale niestety sie zdarza i trzeba sie wziac w garsc, nie poddawac, myslec poxytywnie i dzialac! Moja kolezanka poronila bardzo pózno bo na poczatku 4 miesiaca a teraz zaszla w ciaze z blizniakami i wszystko jest ok.
Dziewczyny czy slyszalyscie o takich przypadkach ze test sikany nie wyszedl w dniu spodziewanej miesiaczki a byla ciaza??mik82 lubi tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Bo ja jeszcze mam cichą nadzieje... jeden dzien opoznienia juz mam, maksymalnie spoznial mi sie jeden dzien wiec jak dzis nie przyjdzie @ to moze moze cos... ale nie mam zadnych objawow ani na @ ani na ciąze...
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Dzięki dziewczyny
Wierzę głęboko że się uda, choć nie ukrywam że przychodzą chwile zwątpienia:-(
Mamy zdrowego synka 6-letniego więc on daje mi nadziję, że wszystko u nas jest ok choć wcale nie musi:-( -
Mik 82 nie załamuj się- moja kumpela jest po dwóch poronieniach, starali się chyba ze dwa lata, a teraz jest w trzeciej ciąży i rodzi za miesiąc. Najważniejsze to się nie poddawać nawet gdy jest ciężko.
Shaja88 a test robiłaś? Bo jeśli teraz był negatywny, a @ nie przyjdzie to po kilku dniach zrób ponownie. Czasami nie wykrywa od razu.mik82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wróciłam od endokrynologa, jestem super zadowolona. Babeczka bardzo sympatyczna i bardzo mnie uspokoiła:) Przypisała mi pół tabletki euthyrox n75 i kazała działać, ale z przerwą przed owulacją, w ogóle tak fajnie ze mną gadała o różnych fajnych rzeczach;)
Agaja, Audobrandessa lubią tę wiadomość