Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
emka, trochę się boję tych wyników, bo wiem,że będą złe:/
Tak progesteron w 7dpo, a najlepiej 7, 11 i 13 dpo, czytałam, że żeby utrzymać ciąże powinien być ok 18 przynajmniej, ale nie wiem czy to prawda.
Witaj shaja, już Cię dopisujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:09
-
Cześć dziewczyny, dołączam do Was ja zaczełam nowy cykl prawie tydzień temu i mam nadzieję, że @ nie przyjdzie 29 września to już albo dopiero 5 cs. Mąż wybiera się w czwartek na badanie nasienia, a ja w piątek mam skierowanie na prolaktynę. Mam nadzieję, że wyniki będą ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 15:23
-
Dziewczynki, no wlasnie jak to jest z tym progesteronem?? Moze ktoras z Was ma sprawdzone info albo bedzie niedlugo u lekarza i zapyta jaki poziom powinien byc. Ja mialam w 22 dc wynik 10,62 i moga gin powiedziala ze ok, a ja juz kolejny raz slysze że to mało. Mam jeszcze wątpliwosci co do prolaktyny na cxczo ok bo okolo 13 a po obciazeniu az 14 krotny skok
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
Mysle ze powinnas jesli chcesz wykluczyc wszystkie mozliwe problemy w zajsciu w ciaze. Mi lekarz kazal zrobic prolaktyne w trakcie miesiaczki bo powiedzial ze to jest jedyna faza cyklu ktorej jestesmt pewni i wtedy wiadomo dokladnie na jakie normy patrzec.
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Audobrandessa wrote:to i ja dołączał
cs- 3
termin @- 3.09
wspomagacze- oeparol, kwas foliowy, mąż- cynk, wit E. i chyba się skusze na salfazin
martika daj znać jak wyniki
Audobrandessa czekałam na Ciebie!;)Już Cię dopisuje. Wyników nadal nie ma.. cholera nie po to poszłam prywatnie żeby na nie długo czekać.