Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Dołączam się do Was. To nasz drugi cykl, od dzisiaj bawię się w mierzenie temperatury. Wkrótce powinny nadejść dni płodne więc będziemy ostro z mężem działać Życzę wszystkim powodzenia i trzymam za nas kciuki
CS: 2, choć to ewentualnie będzie moja pierwsza ciąża
dł. cykli- 28-29 dni
najbliższa @- 21.09
kwas foliowy (Novovit classic) biorę od kwietnia, nic poza tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 11:45
-
nick nieaktualnyJa niby dołączam, ale nie dołączam. Na teście wyraźna tylko jedna kreska. Robiony niby trochę później, ale nie mam wątpliwości, że przy moim cyklu powinno być już coś widać. Czekam zatem cierpliwie na @. Chociaż wkurza mnie, że mimo sporej dawki luteiny (2x2 - 16-25 dc) spóźnia mi się okres z miesiąca na miesiąc coraz bardziej. No, ale 10.09 mam lekarza, który zapowiedział, że dostanę coś anty na regulację cyklu i cysty na jajnikach… więc następne starania pewnie dopiero w czerwcu 2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWięc jeśli chodzi o mnie:
cs: 9 (za chwile będzie 10)
leki: eutyrox, oeparol, olej lniany, wit. B, Mg, kw. fol.
średnia dł. cyklu: 32 dni
problemy: brak śluzu płodnego
PS. Martika przydała by się jakaś tabelka tylko że nie wiem czy da radę coś takiego tu zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 11:50
-
potem zobacze czy coś takiego da się robić, narazie piszę wiek, cs, i nastepną @, a w nawiazie informacje dodatkowe, może być? Agaja już Cię dopisałam, emka Ciebie zaraz dopisze, ale możesz podać przewidywalny termin @ czy wpisać Ci długość cykli? beziemy wiedziały wtedy tak na oko kiedy której ile sie spoźnia itp, wiadomo, że w praktyce to różnie wychodzi jak ktoś ma nieregularne, ale wtedy moge napisac przedział czasu czy coś takiego;p
-
nick nieaktualnyU mnie bardzo trudno przewidzieć termin @ bo może to być w przedziale między 29-38 dniem (ale średnio wychodzi mi 32). @ Powinnam dostać dzisiaj a następną za jakieś 32 dni ale jak widać już mam opóźnienia. Więc jak chcesz pisać termin następnej @ to możesz mi wpisać ok. 5.10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny