Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny! Dziś mój 24 dc, owu miałam ok 13-15 dc, były w tym czasie od samej owu aż do dziś mam kłucia jajników, bóle lekkie @ i bóle sutków i piersi pod pachami. Jednorazowo w 22 dc pojawiła się maleńka plameczka krwi brązowej ale dosłownie jedna plamka, w tym dniu też wyjątkowo miałam ból @ nawet myślałam, że to już @. jak myślicie - mogło się udać? Przewidywany termin mam na 10.09
-
Sury_cat jest szansa, jak zawsze Czekaj cierpliwie do dnia spodziewanej @ i wtedy zrób test- wynik będzie pewniejszy niż zrobisz test wcześniej.
Dziewczyny- jeśli lekarz zalecił Wam jakieś tabletki to nie odstawiajcie ich bez konsultacji z nim. Przecież każda z nas jest inna, każda może mieć niby podobną sytuację, ale jednak inną. Nie polecam działań na własną rękę. -
nick nieaktualnygosi_a wrote:Sury_cat jest szansa, jak zawsze Czekaj cierpliwie do dnia spodziewanej @ i wtedy zrób test- wynik będzie pewniejszy niż zrobisz test wcześniej.
Dziewczyny- jeśli lekarz zalecił Wam jakieś tabletki to nie odstawiajcie ich bez konsultacji z nim. Przecież każda z nas jest inna, każda może mieć niby podobną sytuację, ale jednak inną. Nie polecam działań na własną rękę. -
nick nieaktualny
-
gosi_a wrote:Ja mam największy problem z mierzeniem temp, bo nie mogę się zdyscyplinować żeby mierzyć ją po przebudzeniu i wychodzi na to, że każdy pomiar mam o innej godzinie.
Gosia najgorzej jest na początku, jak już potem wyrobisz sobie nawyk, to jest to naturalną czynnością. Ja teraz już w ogóle nie będę miała problemu, bo lekarka kazała mi brać lek codziennie co do minuty o tej samej godzinie więc będę wtedy od razu mierzyć.
sury_cat powodzenia, mogło się udać. -
nick nieaktualny
-
sury-cat jesteśmy w tej samej sytuacji:)Ja też mam termin spodziewanej @ na 10.09, a 20 dc miałam bóle jak na @, jajniki kłują, ale nie chcę się nakręcać bo w zeszłym miesiącu też miałam bóle po owulacji i nic z tego nie wyszło:/ Tobie życzę, aby @ się nie pojawiła:)
sury_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zetaaa wrote:aina. w Irlandii wynik za4dni.....chcesz namuary hehe:) tu troche inaczej dzialaj...na krew czekalam tydzien
hejka tez mieszkam w Irlandii, i prawda jest ze zawsze trzeba dlugo czekac1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Hej kobitki, jestem nowa i chcialabym sie przylaczyc do Was. Na razie od 5 lat staramy sie z mezem naturalnie. Mam za soba 5 poronien samoistnych przed 12 tc. Moja coreczka ma 8 lat i jest dla mnie cudem. Na poczatku zeszlego roku zgiagnolizowali u mnie zespol antyfosfolipinowy. Teraz jestem na lekach menopur, clomid i ovitrelle na pekniecie pecherzyka. to moj drugi cykl z takim zestawieniem. Testuje we wtorek 11 dni po ovitrelle.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
A my narzekamy na Polską służbę zdrowia nam jednak dzisiaj się nie udało zrobić badania, gdyż pisali na stronie, że próbkę należy dostarczyć do 1 h po oddaniu a my dotarliśmy na miejsce w 1 h i 10 min i Pani powiedziała, że najlepiej to w ogóle w pół godziny dostarczyć, bo teraz to na 90% wynik wyjdzie zły... No i teraz znów ta niepewność czy jest dobrze czy źle... a następna szansa na badanie będzie za kilka tygodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 15:56
-
Witaj Kiniusia, mam nadzieję, że leki pomogą i się uda, gratuluję 8 letniej córy;)
Aina czemu nie będziecie mogli zrobić badania wcześniej?
Jak tam wasz dzień dziewczyny? Ja robię pizzerinki, bo przychodzi do nas dzisiaj rodzinka i pyszną tartę z białą czekoladą, polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 16:41
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki za testujące oby się Wam udało:)
co do testów to podobno ACON jest bardzo czuły lub PRE-TEST
Ja trochę dałam na luz. bo zwariować idzie. temp. juz nie mierzę, za dużo nerwów i rozmyslań czy spadnie czy tez może trochę wzrośnie ( czasami co godzine sie budziłam w nocy przed "kryzysowym" mierzeniem).