Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej byłam na weekendowym wyjezdzie więc mnie nie było troche.
Cześć wszystkim nowym i kciuki trzymam
Zdarza się Wam czasem wcześniejsza owulka? Ja zazwyczaj mam około 19 - 20 dc. a tym razem wydaje mi sie że miałam w sobotę 16 dc. miałam lekko zabarwiony śluz na brązowo, bóle jajników i śluz rozciągliwy. dziś już kremowo lepki jest -
gosi_a wrote:A co tam u Ciebie Aciulka bo dawno Cię nie było. Dostałaś @ czy nie masz żadnych obiecujących objawów?
A u mnie jakby owulki nie było (tak stwierdził gin), miałam kilka pęcherzyków w obu jajnikach, ale ponoć nie rosły. Dlatego wiem, że cykl stracony. Ale znając moje cudowne szczęście można było się tego spodziewać
A u ciebie co się stalo z tą tempką? A zresztą co by się nie działo, życzę powodzenia i zaciskami kciukiCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
Ja już u siebie nic nie rozumiem i nie wiem czy mi jednak wyobraźnia nie działa za mocno. Wczoraj mialam gorzko metaliczny posmak i tempke 37.1. Dzisiaj 36.7 i lekkie klucie w lewym jajniku. Dzisiaj 8 dzien po owu więc za szybko na objawy. A z drugiej strony piersi bolą mnie jak na PMS. dopóki chyba nie dopadnie mnie @ to będę się dalej sama nakręcac...
Aciulka mam nadzieję i życzę Ci tego z całego serducha żeby w następnym się udałoaciulka lubi tę wiadomość
-
gosia_a nie tylko ty się nakręcasz.
Ja mam tak samo ;/ bóle brzucha, wrażliwe piersi, czętomocz i apetyt ;/
18 mam dostać @, robie testy i blada kreska wychodzi po 10-15 minutach i nie wiem jak to odczytać ;/ niby po 5 minutach wynik jest już nieważny.
-
ja dziś jasnoczerwone plamienie,a przy wewnętrznym badaniu szyjki nawet sporo jasnoczerwonej krwi... także żegnaj wrześniu tylko nie wiem czy zaznaczać jako plamienie, bo na zewnątrz prawie nic nie ma, czy jako miesiączkę, bo wewnątrz jest sporo?
-
test robiłam przedwczoraj (11 dpo) i ujemny, dziś w 13 dpo (szczerze powiem o 1-2 dni wcześniej niż się spodziewałam) ból miesiączkowy plus ta jasnoczerwona krew widoczna czasami na papierze. Wewnątrz jest jej sporo wiec myślę, że za dużo jak na "plamienie".. pewnie się @ rozkręci do wieczora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 12:46