Wrześniowe staraczki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:No idzie, ale wczoraj znowu pojawił się ból jajnika i płodny śluz więc już nic nie rozumiem i naprawdę mam dość. Ty masz piękną tempkę i piękny spadek, ale śluz faktycznie szaleje, u mnie w tym cyklu też strasznie długo był.
-
Dzień doberek
Dziewczyny, czy jak nie mierzyłam od początku cyklu temp (nie mam odniesienia)to czy mimo to temp powyżej 37 (dokładnie 37,6) w drugiej połowie cyklu (zaznaczę, że nie mam żadnego stanu zapalnego)może oznaczać , że owulka była?
Tak pytam z ciekawości. kiedyś mierzyłam kilka razy temp zaraz przed okresem i jedyne co zauważyłam to, że jeszcze tego samego dnia kiedy miałam dostać @ spadała mi do poziomu 36,6.
Dzisiaj się troszkę nachodziłam po mieście. Brzuch mam taki jakbym miała @ za chwilę dostać... tylko że to trochę u mnie za wcześnie jak na takie przed@ zwiastuny...SYNEK FLORIAN
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jutro miałam mieć wielki dzień testowania: kolejny sikaniec i beta. Dzisiaj zaobserwowałam delikatnie zabarwiony na różowo śluz - pojawił się podczas oddawania moczu i zniknął. Wkładka higieniczna jest czysta. Od czasu do czasu czuję rwanie w dole brzucha, takie ciągnięcie. I naparza mnie głowa...
Chce mi się płakać. Już sama nie wiem co się dzieje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lauda wrote:Mika, dzięki za wsparcie. Jutro zamierzam wysikać kolejny test i iść na betę. @ zaklinam i odpędzam od siebie jak nigdy w życiu.
Życzę Wam dziewczyny z całych sił, by do Was również @ nie przyszła -
nick nieaktualnyTen cykl jest zwariowany.... dzisiaj znów płodny śluz a test owu negatywny. sama nie wiem czy owulka była czy też nie i czy w ogóle będzie Meksyk. brzuch i jajniki nie dokuczają tak jak zwykle po owulacji....
Dziewczyny miala któras z Was cykl bezowulacyjny? objawy są podobne jak na owulke? -
No ja miałam bezowulacyjny (według Gina), a temperatura urosła i dzisiaj dwa sikańce pozytywne i beta 91,10 . Co prawda jeszcze czekam do piątku na drugą bete, ale i tak jest nie źle. Ciekawe co powie mój lekarz?
Agaja, betii, _analiza lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak z waszą cierpliwością ? Ja jej nie mam już po tylu miesiącach straciłam na dobre albo tracę .... Nakręcam się strasznie najchętniej zapadłabym w jakiś sen i wstała dopiero w dniu spodziewanej @ .... a tu trzeba czekać jeszcze tyle ... jak na złość mam teraz dużo wolnego i tak plątam się po tym domu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 22:30
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:jak z waszą cierpliwością ? Ja jej nie mam już po tylu miesiącach straciłam na dobre albo tracę .... Nakręcam się strasznie najchętniej zapadłabym w jakiś sen i wstała dopiero w dniu spodziewanej @ .... a tu trzeba czekać jeszcze tyle ... jak na złość mam teraz dużo wolnego i tak plątam się po tym domu ...
opu, 25staraczka25, _analiza, aciulka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahhah dooobre z drugiej str co mi po usg jak ja tam nic nie widze ja bym sobie kupila albo w ogole wynalazla test ktory wykrywa coaze i wskazuje tluuuste krechy nawet jak jajeczko tylko zostanie zaplodnione. Czyli w dniu owu albo dzien po zeby juz cos pokazywal ze sie dzieje !
-
witajcie jestem tu nowa i piszę do Was z moim problemem mam nadzieję że dobrze trafiłam i coś mi pomożecie. Wczoraj 27dc miałam brązowe plamienie krótkie bez krwi po 20 minutach minęło, dzisiaj termin @ miałam jechać na betę ale nad ranem zauważyłam różowe plamienie i sadziłam że zaczyna się @ ale teraz podpaska czysta na papierze nic a w środku tylko brązowy śluz, dodam że jestem po inseminacji i biorę cały czas luteinę, lekarz powiedział że brać ją do pojawienia się @ albo do negatywnej bety ale ja nie wiem czy mam @ i nie wiem czy dzisiaj brać tą luteinę czy już nie, dzisiaj już niestety bety nie zdążę zrobić.