X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wrześniowe staraczki
Odpowiedz

Wrześniowe staraczki

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Analiza, dzięki! Pierwszy test 10tka - Lady Max, z apteki Dr Maxx.
    Jutro wielki dzień. Oby @ nadal trzymała się z daleka i temperatura nie ważyła się spaść.
    BTW, a ile płacicie za betę u siebie. Ja płaciłam 22 zł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    No idzie, ale wczoraj znowu pojawił się ból jajnika i płodny śluz więc już nic nie rozumiem i naprawdę mam dość. Ty masz piękną tempkę i piękny spadek, ale śluz faktycznie szaleje, u mnie w tym cyklu też strasznie długo był.
    Kochana mamy takie same tempki :) więc masz równie ładną (chociaż w zeszłym cyklu moja przekraczała 37" - liczę że jeszcze wzrośnie) a mój spadek to był za wczesny na cokolwiek więc nie robię sobie nadziei. Za to zawsze miałam problemy ze śluzem. Płodnego nie widziałam nigdy na oczy a tu mnie zalewa w tym miesiącu. Może to przez wiesiołek który brałam drugi cykl?

• Bergamota Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)

Dziewczyny, czy jak nie mierzyłam od początku cyklu temp (nie mam odniesienia)to czy mimo to temp powyżej 37 (dokładnie 37,6) w drugiej połowie cyklu (zaznaczę, że nie mam żadnego stanu zapalnego)może oznaczać , że owulka była?
    Tak pytam z ciekawości. kiedyś mierzyłam kilka razy temp zaraz przed okresem i jedyne co zauważyłam to, że jeszcze tego samego dnia kiedy miałam dostać @ spadała mi do poziomu 36,6.

Dzisiaj się troszkę nachodziłam po mieście. Brzuch mam taki jakbym miała @ za chwilę dostać... :/ tylko że to trochę u mnie za wcześnie jak na takie przed@ zwiastuny...

<3 SYNEK FLORIAN <3
  • kryśka Ekspertka

Wysłany: 24 września 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co nie mam pojęcia, ale tak jak mówisz może też nie być odniesienie jak nie mierzyłaś

fdf360f2c6116cc4388652c04f61f3a0.png
    co8pxgdslt0a9763.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Dziewczyny :)

Mój cykl zaczął sie dokładnie 1.09 :) więc pasuje do Was ;) Aktualnie jestem 7 dpo :) Mam nadzieję, ze niedługo zaczną sie od nas dziewczyny zielenić na potegę :D

Rozgadana lubi tę wiadomość

• kmb Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betii. Tez zaczęłam cykl 01.09 tylko u mnie 9 dni po i ten spadek.:-( masz jakieś dziwne odczucia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KMB a miałaś monitoring i potwierdzoną owulację czy z własnych obserwacji wnioskujesz kiedy była?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jutro miałam mieć wielki dzień testowania: kolejny sikaniec i beta. Dzisiaj zaobserwowałam delikatnie zabarwiony na różowo śluz - pojawił się podczas oddawania moczu i zniknął. Wkładka higieniczna jest czysta. Od czasu do czasu czuję rwanie w dole brzucha, takie ciągnięcie. I naparza mnie głowa...
    Chce mi się płakać. Już sama nie wiem co się dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie ! głowa do gory poloz sie i leż !

lauda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    opu wrote:
    spokojnie ! głowa do gory poloz sie i leż !

Dzięki. Masz rację. Na dzisiaj chyba dość emocji. Co ma być, to będzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no kurde - co mi tu klikasz lubie - lezec mi :D ! sio ;)

• mik82 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda wrote:
    Mika, dzięki za wsparcie. Jutro zamierzam wysikać kolejny test i iść na betę. @ zaklinam i odpędzam od siebie jak nigdy w życiu.
    Życzę Wam dziewczyny z całych sił, by do Was również @ nie przyszła ;)
    To czekam z niecierpliwością na wynik Twojej bety

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten cykl jest zwariowany.... dzisiaj znów płodny śluz a test owu negatywny. sama nie wiem czy owulka była czy też nie i czy w ogóle będzie :( Meksyk. brzuch i jajniki nie dokuczają tak jak zwykle po owulacji....
    Dziewczyny miala któras z Was cykl bezowulacyjny? objawy są podobne jak na owulke?

• aciulka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja miałam bezowulacyjny (według Gina), a temperatura urosła i dzisiaj dwa sikańce pozytywne i beta 91,10 :-) . Co prawda jeszcze czekam do piątku na drugą bete, ale i tak jest nie źle. Ciekawe co powie mój lekarz?

Agaja, betii, _analiza lubią tę wiadomość

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aciulka gratuluje :) oby u mnie też tak było

aciulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak z waszą cierpliwością ? Ja jej nie mam już po tylu miesiącach straciłam na dobre albo tracę .... Nakręcam się strasznie najchętniej zapadłabym w jakiś sen i wstała dopiero w dniu spodziewanej @ .... a tu trzeba czekać jeszcze tyle ... jak na złość mam teraz dużo wolnego i tak plątam się po tym domu ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 22:30

• aciulka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Audobrandessa wrote:
    aciulka gratuluje :) oby u mnie też tak było

Dziękuje kochana, jutro druga beta, zobaczymy czy się potwierdzi.

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    jak z waszą cierpliwością ? Ja jej nie mam już po tylu miesiącach straciłam na dobre albo tracę .... Nakręcam się strasznie najchętniej zapadłabym w jakiś sen i wstała dopiero w dniu spodziewanej @ .... a tu trzeba czekać jeszcze tyle ... jak na złość mam teraz dużo wolnego i tak plątam się po tym domu ...
    ja najchetniej kupilabym sobie usg ;)

opu, 25staraczka25, _analiza, aciulka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhah dooobre :) z drugiej str co mi po usg jak ja tam nic nie widze :D ja bym sobie kupila albo w ogole wynalazla test ktory wykrywa coaze i wskazuje tluuuste krechy nawet jak jajeczko tylko zostanie zaplodnione. Czyli w dniu owu albo dzien po zeby juz cos pokazywal ze sie dzieje !

• Madziakana1 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie jestem tu nowa i piszę do Was z moim problemem mam nadzieję że dobrze trafiłam i coś mi pomożecie. Wczoraj 27dc miałam brązowe plamienie krótkie bez krwi po 20 minutach minęło, dzisiaj termin @ miałam jechać na betę ale nad ranem zauważyłam różowe plamienie i sadziłam że zaczyna się @ ale teraz podpaska czysta na papierze nic a w środku tylko brązowy śluz, dodam że jestem po inseminacji i biorę cały czas luteinę, lekarz powiedział że brać ją do pojawienia się @ albo do negatywnej bety ale ja nie wiem czy mam @ i nie wiem czy dzisiaj brać tą luteinę czy już nie, dzisiaj już niestety bety nie zdążę zrobić.

‹‹ 28 29 30 31 32 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ