WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dootka kciukam mocno :*
Dootka_86 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dootka trzymam! Wszystkie jakie mam
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Czesc, witam sie po transferze:) 1.09 bede sprawdzać czy moja piękna córunia blastka 4.1.1 została z mamusią
A no to znowu będą emocjezieloności życzymy!
Bazylek ja też bym chciała to martini pić z nową torebkąjutro umówiłam się z koleżankami to jeszcze coś sobie przed szpitalem zafunduję. Wczoraj poszłam do fryzjera żeby ładnie wyglądać na bloku operacyjnym ha ha ha ...i pani zrobiła ze mnie nastolatkę-zombie O_o
-
No trzeba ładnie wyglądać nawet w szpitalu
jakiś masz ciekawy kolor na włosach? ja idę w sobotę do fryza i zastanawiam się czy nie zrobić sobie tego różowego co ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 17:49
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Kochane jest tu któraś po clo ? Mam rozpiske od kiedy do kiedy, ale czy ma znaczenie rano czy wieczór ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Nie- chciałam pazurki sobie zrobić a pani mi obcięła włosy o połowę (pazurki są i owszem) a do tego zrobiła mi ...grzywkę na 5cm postrzępioną! Cały szpital miał ze mnie wczoraj zbitkę na dyżurze
no cóż nie będzie ładnie, będzie za to wesoło
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Nie- chciałam pazurki sobie zrobić a pani mi obcięła włosy o połowę (pazurki są i owszem) a do tego zrobiła mi ...grzywkę na 5cm postrzępioną! Cały szpital miał ze mnie wczoraj zbitkę na dyżurze
no cóż nie będzie ładnie, będzie za to wesoło
ale wiesz ladnemu we wszystkim ładnie
Lunaris, Jedna_z_Wielu, malka lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:O matko
ale wiesz ladnemu we wszystkim ładnie
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane jest tu któraś po clo ? Mam rozpiske od kiedy do kiedy, ale czy ma znaczenie rano czy wieczór ?
Nie mam pojecia czy ma znaczenie, ja bralam rano.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:http://allegro.pl/torebka-monnari-listonoszka-hologram-czarna-nowosc-i6920515021.html
to ta tylko ja mam z beżem a ta z czarnym.
ja kocham buty i torebkinigdy mało nawet teraz mam kolejną upatrzoną
Ja nie lubię kupować torebek, bo nic mi się nie podoba. Moja ma już z dwa lata i się sypie i już mam dylemat co teraz.
Za to buty są moją drugą miłością, kocham szpileczki bardzo. -
Meśka wrote:To ja sie wyjątkowo wylamie z grupy pijacych
zapowiedzialam mojemu ze od dzis basta z tymi % bo jego zolnierze wariuja i nie wiedza w ktorym kierunku plynac
Wiecej ruchu zdrowa dieta i witaminki:)
Teraz to już wszystko rozumiem, mój zawsze to piwo pije, muszę mu powiedzieć że czas z tym skończyć, bo nic z tego nie będzieMeśka lubi tę wiadomość
-
Antolinka wrote:Ja też brałam rano i chyba tak najlepiej brać
W jakich dniach cyklu masz brać ?
2-6 dc
Dzięki dziewczyny, jesteście nie ocenione :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Antolinka wrote:Ja też brałam rano i chyba tak najlepiej brać
W jakich dniach cyklu masz brać ?
A w jakiej dawce miałaś i ile cykli i wg ;pHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
malka wrote:Witam się z Wami na wrześniowym wątku! Proszę o wpisanie na 20.09
malka lubi tę wiadomość
-
A u mnie dni płodne pełną parą. Jajnik daje ostro czadu, momentami aż mnie ściska. Nie robię sobie nadziei, moim zdaniem nie mam nawet 5% szans na pozytywa. No cóż październik będzie mój
Flowwer lubi tę wiadomość