WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dootka kciukam mocno :*
Dootka_86 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Dootka trzymam! Wszystkie jakie mam
Dootka_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Czesc, witam sie po transferze:) 1.09 bede sprawdzać czy moja piękna córunia blastka 4.1.1 została z mamusią
A no to znowu będą emocje zieloności życzymy!
Bazylek ja też bym chciała to martini pić z nową torebką jutro umówiłam się z koleżankami to jeszcze coś sobie przed szpitalem zafunduję. Wczoraj poszłam do fryzjera żeby ładnie wyglądać na bloku operacyjnym ha ha ha ...i pani zrobiła ze mnie nastolatkę-zombie O_oDootka_86 lubi tę wiadomość
-
No trzeba ładnie wyglądać nawet w szpitalu jakiś masz ciekawy kolor na włosach? ja idę w sobotę do fryza i zastanawiam się czy nie zrobić sobie tego różowego co ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 17:49
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Kochane jest tu któraś po clo ? Mam rozpiske od kiedy do kiedy, ale czy ma znaczenie rano czy wieczór ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Nie- chciałam pazurki sobie zrobić a pani mi obcięła włosy o połowę (pazurki są i owszem) a do tego zrobiła mi ...grzywkę na 5cm postrzępioną! Cały szpital miał ze mnie wczoraj zbitkę na dyżurze no cóż nie będzie ładnie, będzie za to wesoło
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Nie- chciałam pazurki sobie zrobić a pani mi obcięła włosy o połowę (pazurki są i owszem) a do tego zrobiła mi ...grzywkę na 5cm postrzępioną! Cały szpital miał ze mnie wczoraj zbitkę na dyżurze no cóż nie będzie ładnie, będzie za to wesoło
Lunaris, Jedna_z_Wielu, malka lubią tę wiadomość
-
Hopeless wrote:O matko ale wiesz ladnemu we wszystkim ładnie
-
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane jest tu któraś po clo ? Mam rozpiske od kiedy do kiedy, ale czy ma znaczenie rano czy wieczór ?
Nie mam pojecia czy ma znaczenie, ja bralam rano.Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:http://allegro.pl/torebka-monnari-listonoszka-hologram-czarna-nowosc-i6920515021.html
to ta tylko ja mam z beżem a ta z czarnym.
ja kocham buty i torebki nigdy mało nawet teraz mam kolejną upatrzoną
Ja nie lubię kupować torebek, bo nic mi się nie podoba. Moja ma już z dwa lata i się sypie i już mam dylemat co teraz.
Za to buty są moją drugą miłością, kocham szpileczki bardzo. -
Meśka wrote:To ja sie wyjątkowo wylamie z grupy pijacych zapowiedzialam mojemu ze od dzis basta z tymi % bo jego zolnierze wariuja i nie wiedza w ktorym kierunku plynac
Wiecej ruchu zdrowa dieta i witaminki:)
Teraz to już wszystko rozumiem, mój zawsze to piwo pije, muszę mu powiedzieć że czas z tym skończyć, bo nic z tego nie będzieMeśka lubi tę wiadomość
-
Antolinka wrote:Ja też brałam rano i chyba tak najlepiej brać
W jakich dniach cyklu masz brać ?
2-6 dc
Dzięki dziewczyny, jesteście nie ocenione :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Antolinka wrote:Ja też brałam rano i chyba tak najlepiej brać
W jakich dniach cyklu masz brać ?
A w jakiej dawce miałaś i ile cykli i wg ;pHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
malka wrote:Witam się z Wami na wrześniowym wątku! Proszę o wpisanie na 20.09
malka lubi tę wiadomość
-
A u mnie dni płodne pełną parą. Jajnik daje ostro czadu, momentami aż mnie ściska. Nie robię sobie nadziei, moim zdaniem nie mam nawet 5% szans na pozytywa. No cóż październik będzie mój
Flowwer lubi tę wiadomość